Policija izpalīdz sievietei Rīgā, kuru neielaiž veikalā ar suni-pavadoni

Portāls nra.lv 26.augusts 2017, 18:49
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
Līga, kurai ir redzes traucējumi, pateicīga Rīgas Pašvaldības policistiem, kuri izskaidroja veikala apsargam Rīgā, ka cilvēks ar suni-pavadoni drīkst pārvietoties pa veikalu.

"Šodien ar savu pavadoni Rīgu nonācām lielveikalā, kur administrācijas sarakstītie noteikumi bija spēcīgāki par valstī pastāvošajiem likumiem. Nelīdzēja ne likumu skaidrošana, ne suņa-pavadoņa apliecības uzrādīšana, ne arī piedāvājums apsargam pašam izsaukt policiju, ja jau mēs tādi sabiedriskās kārtības pārkāpēji.

Tā kā saruna beidzās ar frāzi: "Lai es jūs veikalā ar suni redzētu pēdējo reizi," nolēmām policijā vērsties paši. Uz lielveikalu Rīga Plaza atbraukušie pašvaldības policijas darbinieki atzina, ka izsaukums sakarā ar iebildumiem pret cilvēka ar redzes invaliditāti un suņa-pavadoņa pārvietošanos lielveikalā viņu praksē ir pirmo reizi, un izskaidroja veikala apsargam valstī pastāvošo kārtību attiecībā uz suņiem-pavadoņiem.

Liels PALDIES Rīgas Pašvaldības policijas darbiniekiem par lielveikalā veikto skaidrojošo darbu!!! P.S. Servisa suņu turētāji un viņu atbalstītāji, nenokaram degunus! Mēs neesam vieni!" pateicīga ir Līga.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas