Kā ir patiesībā?

Ir tāds

Izlasiju interesantu rakstu portālā jauns.lv par to, ko par valsts apdraudējumu domā Latvijā zināmi cilvēki. https://jauns.lv/raksts/zinas/600645-lielais-jautajums-vai-latvija-ir-gatava-x-stundai?utm_source=nra.lv&utm_medium=widget-include&utm_campaign=Links-in-partner-sites Jā mūsu urrāpatreoti kuri šeit centīgi uzdarbojas uzreiz teikis, ka tie kremlini, jo mūsu svētā valdība saka, ka viss ir kārtībā, tad tā arī ir. Ja karalis ir kails, tad tautai ir arī jātic, ka karalis ir ieterpts visdārgākajās drānās un, tas ko visi redz, ka karalis ir kails ir nepareiza ilūzija un nevienam nav tiesību to paust skaļi. Diemžēl, vai par laimi arī šie cilvēki norāda, ka viss nav tik rožaini kā daži kreļofobi te mēģina iestāstīt, ka mēs esam vislielākajā drošībā. Būtu interesanti dzirdēt citu cilvēku viedokļus, tikai konstruktīvi un argumentēti, ja nav ko teikt, lūdzu pieturiet savu rupjību savai vecmāmiņai, tai vienalga, ko jūs viņai teiksiet, viss viens. 

12.aprīlis, 8:59
ivans ļevs

Būtu jāsāk ar mazumiņu. Latvijai naidīgu elementu neitralizācija mūsu valstī.

 

12.aprīlis, 9:05
Ir tāds

vaņa ļovuškin

Pirms ver vaļā savu muti izlasi vispirms rakstu un tad raksti. Bet runājot par tevi un taviem saprāta brāļiem, tad būtu jāsāk ar jūsu agresijas piespiedu ārstēšanu! Tu esi bīstams sabiedrībai, jo esi ļoti agresīvs! Šodien tu te muldi, bet rīt tu kādu piekausi, nodursi vai vēl ko un visi tad ņemsies vaimanāt, kā tad tā, kā tā. Tieši tāpēc agresivitāti ir jāārstē piespiedu kārtā, jo tu pats savu problēmu neapzinies. Redzi, agresivitāte iet kopā ar nespēju domāt, tas jau sen ir zināms, šādus cilvēks vada bara instingts nevis saprāts, jo bara instingts nelie domāt. Tikai fakti, nekā personīga!

12.aprīlis, 9:18
Andis

 "agresivitāti ir jāārstē" ©  

Tas gan var nesekmēties, jo ar pērtiķa dvēseli esošos uzlabot var vienīgi ar viļņveida ģenētiku. Mājdzīvnieki taču kopē cilvēkus. .... ļevus būtu jāiesloga klosterī.

12.aprīlis, 9:58
ivans ļevs

Nerunāju par agresiju, bet cilvēkus, kas krievijas iebrukuma gadījumā pavērstu ieročus pret Latvijas armiju nevis krievijas armiju. 

Par Saukāns, vīļu vati un Andi man ilūziju nav. Ar puķēm pretī krievu tankiem.

Zinu pietiekami daudz krievus, kas būtu Latvijas armijas pusē, bet diemžēl arī zinu pietiekami daudz kārklu krievu "latviešus", kas bučotu krievu zābaku. Un tie latvieši ir jāapzin un vajadzības gadījumā ja padara rīcības nespējīgus. Diversanti ir bīstami.

12.aprīlis, 10:07 (12.aprīlis, 10:09 - labots)
V ilis Gutmanis

Lauvēn tieši tas kā jūs izsakaties arī norāda uz jūsu veselā saprāta trūkumu un agresiju. To kō jūs domājat ir jūsu personīga darīšana, katram cilvēkam ir savas domas un savi uzskati. Taču jūs un jums līdzīgie vēlās uzspiest savus uzskatus citiem. Ir tāds fantastisks stāsts ''Biļete uz Tranaju'' tad šai pasaulē ir tāds likuma kalps kas ja kādu nošauj tad tas skaitās noziedznieks. Tas pats ar jums, jūs neziunat kas būtu ja būtu bet jums jau ir svēta pārliecība ka būs tieši tā kā jūs domājat. Iesaku pēc iespējas atrāk griezties pie speciālista jo visas šīs mānijas sākumperiodā ir ārstējamas.

12.aprīlis, 10:23
Ir tāds

vaņa ļovuškin

Vispār tev ir ļoti labs niks, nāk atmiņā komēdija "Nacionālās ... īpatnības", tur arī bija ļovuškins, jeb ļevs, savdabīgs personāžs. Pastāsti, kā tu zini, kurš  Krievijas iebrukuma gadījumā pavērstu ieročus pret Latvijas armiju nevis Krievijas armiju? Tu esi gluži kā Ježovs. Bija tāds jauks onkulis, Nikolajs Ježovs NKVD darbinieks, no 1936. gada 26. septembra PSRS NKVD tautas komisārs lielā terora laikā. Ježova darbības laiks, kas bija represiju kulminācija PSRS, krieviski tiek apzīmēts kā eжовщина. Nu redzi, šis jaukais onkulis teica tieši kā tu, šķiet tu būsi viņa mazbērns, vai sekotājs. Šis onkulis 1937.gadā "atklāja" lielas latviešu spiegu-diversantu un nacionālistiskās kontrrevolucionārās organizācijas PSRS. Rezultāts bija "latviešu operācija", kurā 1937/38 gados ar nāvi sodīja vairāk nekā 16 000 latviešu. Tā tikai viena no daudzām, bija arī daudzas citas kontras apkarošanas operācijas. Tad jau viss ok, onkulis gluži kā tu zināja kur mīt ļaunā kontra un to iznīcināja. Tieši kā tu, ne ko pielikt, vai atņemt! Ceru, ka tu ik gadu 4. februārī, dienā kad nošāva tavu elku tev ir sēru dienu un tu sēro par viņu. 

Es nezinu un zināt negribu ko darīs Saukāni, Viļi, Andi un citi bet es zinu ko darīsi tu un tev līdzīgie, ja Latvijai radīsies apdraudējums, tu būsi priekšā visiem saviem saprāta brāļiem, kurš bikšelēm nelāgi ožot jozīsi lidostas virzienā. Varens tu esi tagad kad sēdi netā un gudri muldi, visus kuri nepūš ar tevi vienā stabulē, tu tūlīt sitīsi, tūlīt likvidēsi utt., ja lodes tev gar ausīm svilps, tu ausis pa zemi vilksi un nelāgi odīsi. Redzi, to rāda dzīve, tie kuri miera laikā ir lielākie varoņi, karā vienmēr izrādās lielākie biksēs licēji. Tikai fakti, nekā personīga! 

Es patiesi nesaprotu, vai tu savas aprobežotības, jeb kādu citu iemeslu dēļ centies noliegt acīmredzamo. Šobrīd virs Latvijas sāk vilkties mākoņi un tikai tu un tev līdzīgie to noliedz. Kāpēc tu tā rīkojies man nav saprotams- stulbums, jeb kas cits?  Atgādini Ulmani kurš pat tad kad padomjzeme jau bija Latvijā teica savu slaveno frāzi: "Es palieku savā vietā, jūs savējās!". Teikt, jau viņš teica, tikai tas neko nemainīja. Pārējo jau zinām. 

Vienīgais ko es tev bērniņ palūgšu, beidz savu tukšo muldēšanu, izlasi rakstu un parunāsim par to! Jeb tu lasīt neproti, vai raksts par garu, palags tā teikt, kā tīk teikt tev līdzīgajiem kuriem ir problēmas ar lasīšanu un saprašanu? 

12.aprīlis, 11:02 (12.aprīlis, 11:08 - labots)
DŽA

Šitas "ir tāds", ir īpašs idiots. Viņam Kursas ķēniņvalsts (es par tādu dzirdējis neesmu) juridiski pastāvēja līdz 1914.gadam, bet 1918.gadā, to "Kursas ķēniņvalsti" kāds "pretlikumīgi okupēja". Kas tajā "Kursas ķēniņvalstī" darījās un kas to okupēja, nav zināms. To zina vien idiots "ir tāds".

12.aprīlis, 11:25
DŽA

Idiot, ir tāds,  "pieturiet rupjības savai vecmāmiņai" :) kā noprotu, idiots, ir tāds, savu vecmāmiņu zākā pēdējiem vārdiem? Ko, izdzimteni, sit arī savu vecmuteri?

Viņa to, bezšaubām, ir pelnījusi. Ja mazdēls idiots.

12.aprīlis, 11:28 (12.aprīlis, 11:34 - labots)
Ir tāds

Manu mazo, ļoti pūkaino plānprātiņ! Vai tu rakstu par kuru ir runa izlasiji? Ja nē, neslinko un izdari to. Ja tev būs ko teikt varēsi uzrakstīt, ko kam un kāpēc tu piekrīti vai nepiekrīti. Bet pagaidām, aizver savu mazo netīro mutīti un ej lasīt rakstu, tad parunāsim!  Auf Wiedersehen!

Ko darīt, ja tu savai vecmāmiņai no ratpakaļas izkriti, tāpēc tagad esi vājprātīgs. Tu tur garā vārgo iestādē ar visu savu ģimenīti, vecmāmiņām, vectētiņiem, tēti un māmiņu, visiem saprāta brāļiem kopā dienas vadāt. Un tu iemanies vēl savas vājprātīgās vecmāmiņas, vectētiņus, tētiņu un māmiņu, saprāta brāļus, kamēr sanitāri neredz iekaustīt. Tev kauns ir? Ak kam es prasu? 

12.aprīlis, 12:00 (12.aprīlis, 12:02 - labots)
Munins

DŽA

Viņam Kursas ķēniņvalsts (es par tādu dzirdējis neesmu)

Idiotiski ir bļaustīties par savu nezināšanu. Pameklē wikipēdijā: Kursa.

Mēs jau daudzkārt esam pieredzējuši, ka tu nekad neko nezini.

12.aprīlis, 12:01
DŽA

Nu re, idiots munnj/ stāstnieks pievienojās. Divi idioti, tas jau ir spēks  :)

12.aprīlis, 13:11
Ir tāds

Manu mazo, spalvaino bezbiksi no Vāczemes, vai tu vari izlasīt rakstu un, ja pēkšņi notiek brīnums tu uzrakstīsi par to, kas tajā teikts, jeb tikai tiražēsi to, ko mēs visi jau sen zinām, proti, ka tu esi vājprātīgs. Par to neviens vairs sen nešaubās! Vari necensties atgādināt par to!

12.aprīlis, 13:27
Latvian pagan

Komentētāj Ir tāds, vai tevi kaut kā skar Latvijas drošība? Tu pats teici, ka esi bez darba ar savam septiņu valodu zināšanām. Tātad esi parupjš pensionārs, kam patīk internetā rakstīt pekstiņus aiz gara laika. Citi tavā vecumā strādā, bet tu nē. Piemēram, daļa LU darbinieku. Neesmu tev ne rads, ne kaimiņš lai tālāk par tevi spriestu. 

No bioloģiskās nāves tu neaizbēgsi. Baidīsies vai nē. Ne jau tu būsi tas Latvijas aizstāvis. Iedzer nervu zāles un nomierinies. Lai miers tev ir sirdī un prātā! 

12.aprīlis, 13:52
Latvian pagan

Ir tāds, tev mazbērnu nav un tu esi vientuļš? Tas kā tev visa tava privātā dzīve ir neizdevusies, nedod tev tiesības internetā būt rupjam. Jeb tu neesi pensionārs, bet garīgs slimnieks, kurš diendienā pārtiek no 2. invaliditātes grupas pensijas un no mājām neiziet? Tad skumji. Bet tava grutā dzīve neattaisno tevi un tavas rupeklības.

12.aprīlis, 13:56
Ir tāds

Pahaneli

Tu mazais provokātor! Ja tev māmiņa nemācija, lai tu nebāz savu šņukuru kur nevajag, tad dzīve tev to iemācīs. Tu mazais smerdeli par mani neko nezini, tikai fantazē. Vai es strādāju, vai nē, par to vai esmu vientuļš vai nē, tā ir mana privātā lieta un es tevi pēdējo reiz pa labam lūdzu, nelien kur tev neviens neprasa! Klausies tu mazais kropli, mana dzīve ir vairāk kā izdevusies, man ir viss kas man ir vajadzīgs un ne tev mazais provokātor būs līst manā dzīvē! Nodzīvo tu tādu dzīvi kāda ir bijusi man. Vispirms aizej kaut gadiņu nolauz armijā, es tur biju daudz, daudz ilgāk. Un lai tevi mazo mēsla gabal nesatrauc kas mani skar, kas nē! Es atšķirībā no tevis nevienu neprovocēju, bet tu mani provocē, visādi apvainodams. Paskaidro man, uz kāda pamata tu domā, ka es nestrādāju? Tikai atšķirībā no tevis, es strādāju kad es gribu atšķirībā no tevis es maximā palikņus nestumdu un smagumus nestaipu, pelnu ar savām zināšanām, tāpēc nesēžu no zvana līdz zvanam. Tev skaidrs mazais provokātor? Tieši tāpēc, ka tu neesmi man ne rads, ne kaimiņš lai tālāk par mani spriestu tad esi tik laipns un savus spriedelējumus stāsti savai māmiņai un tētiņam bet ne šeit. No nāves neviens neaizbēgs, par to nav šaubu, tikai kas tevi sagaida pēc tās ir jautājums par kuru tu neaizdomājies.  Baidīsies vai nē tā tava problēma.  Ne jau es vairs Latviju aizstāvēšu, tur tev taisnība, es to gana ilgi esmu darījis,sāku vēl tad kad tu tēvam kulē karājies, bet tavs tēvs īsās bikšelēs pa pagalmu skraidīja. Iedzer nervu zāles un nomierinies, tev nāks par labu. Lai miers tev ir sirdī un prātā! Ja tev nav ko teikt par tēmu, tad paklusē! Savas pārdomas par mani pieturi sev. Gan jau dzīvē ne vienu vien punu sev uzdauzīsi! Tu vēl neesi sapratis, ka esi mazs lecīgs krupelis, kuram vajag tikai paatrinājumu un tu lidosi pret vēju. Bet dzīve visu iemācīs! Zini, es tev atklāšu lielu noslēpumu, gan dzīvē noderēs. Armijā ir tāds nerakstīts likums: ja zaldāts ko nesaprot ar pirmo reizi un tu ar vienu reizi neko nesaproti, otro reizi nākās izmantot citu leksiku, ja tā nelīdz, tad ir pavisam traki, dejas ar birsti un citi darba terapijas pasākumi garantēti, dikten labi palīdz pret nesaprašanu. Tā, ka tev vēl viss priekšā, apdomā un ņem vērā manis teikto. 

Nesaprotu, kas te par truleņu baru ar Vāczemes pūkaino bezbiksi un pahanu priekšgalā nolasīju'šies, raksta savus slimās pelītes murgus, bet par tēmu pateikt neko nevar, jo izlasīt rakstu nav spēju, par garu, lai izburtotu. Tad nu dzemdē idiotismus, bet neko par tēmu pateikt nevar!

12.aprīlis, 14:43
Andis

"... un Andi man ilūziju nav. Ar puķēm pretī krievu tankiem." ©

Es nekad neesmu slēpis savus uzskatus - Latvijā visiem pie varas esošiem, kuri nav spējīgi veidot ar Krieviju un Baltkrieviju normālas kaimiņu attiecības, tiem savi krēsli un amati ir jāatstāj un jo ātrāk, jo labāk, jo tikai tā ir iespējams saglabāt Latvijas valstiskumu un izdzīvot. NATO un ES ir pārejoša parādība un Latvijā notiekošo neiespaidos. Vēl vairāk,  nevis sekmē Latvijas attīstību, bet kavē, radot ilūziju, ka tās palīdzēs x stundā.

Ja par rakstu, tad mūsējo uzvedība ir ļoti labi saprotama. Bailes var radīt baidot un bailes var radīt pilnīgi ignorējot realitāti ... atbildīgās personas kļūst par galējiem pohujistiem un to visu redzot rodas vēl lielākas bailes, kā tas ir pie baidīšanas. Tiem Latvija un latvieši ir līdzeklis, kā uzdzīvot, piemēram, knariņa ekstra lidojumi, tādēļ tie Latvijas interesēs krēslus neatstās, bet lai viņu neprasmes vadīt valsti un normāli saimniekot neizgaismotos, tad visiem līdzekļiem šeit tiek vilkts iekšā karš, lai tad visas pastrādātās nelikumības uz to norakstītu, tādēļ ir Rinkēviča izteikums - "Russia delendum est", kas pēc būtības no valsts pirmās amatpersonas ir uzskatāms kā kara pieteikums Krievijai.

Pie varas esošo lielākās bailes ir, ka NATO un ES no Latvijas aiziet un Krievija te kavējas ienākt, kas novestu Latviju pie finansiāla un ekonomiska sabrukuma, Latvija kļūtu par tādu atpalikušu Āfrikas valsteli.

12.aprīlis, 14:45
DŽA

Idiot, ir tāds, kā tad ir patiesībā? Kurš, kā tu apgalvoji, "okupēja Kursas ķēniņvalsti 1918.gadā"? Hallo, dauni?

12.aprīlis, 14:52
Munins

DŽA

Ak tad tagad tu izdzirdēji par Kurskas ķēniņvalsti.

12.aprīlis, 15:28
Ir tāds

Pastāsti man manu mazo pūkaino Bezbiksi no Vāczemes Kurš, gan cits, ja kā tu apgalvoji, "okupēja Kursas ķēniņvalsti 1918.gadā"? Ja tu nezini ko raksti, tad hallo, dauni? Tu iepazīsties ar Kursas vēsturi un tad zināsi, ka esi daunītis. Vai par Kursas ķoniņu tiesībām līdz 1918. gadam un viņu sacelšanos pagājušā gs. 20-tajos gados neko neesi dzirdējis? Līdz 1917 gadam Kursai bija savs hercogs. Atkal teiksi, ka esi daunis un neko nezini? 

Atgādinu daunim, šeit nav runa par Kursu, bet par rakstu "Vai Latvija ir gatava X stundai?" un tajā paustajiem viedokļiem nevis par to, ka tu tiko uzzināji kas ir Kursa. Kāpēc tu visu laiku centies novirzīties no tēmas? 

12.aprīlis, 16:26

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas