Latvija piegādās Ukrainai FPV militāros dronus.

DŽA

Tas gan ir kopīgs Latvijas un Lielbritānijas projekts. Dronus ražos Latvijā, briti piedalīsies ar 200 miljonu £ finansējumu. Laba ziņa. Latvija palīdz Ukrainai.

Nepieļaut fašistu uzvaru, tas ir primārais uzdevums visai Eiropai. Ukraina cīnās arī par mums.

 

20.marts, 14:58 (20.marts, 15:03 - labots)
V ilis Gutmanis

Ir tikai tāds maziņs bet no kurienes briti raus tos divsimt miljomus mārciņu ja pašu budzetā tā pat kā Latvijai ir iztrūkums. Gudriniekam gribētos atgādinat to faktu ka Latvijai nācās aizņemties lai nomaksātu procentus par saviem kredītiem. Kad sāk aizņemties naudu lai nomaksātu iepriekšējo aizņēmumu parasti seko bankrots!

20.marts, 16:20
DŽA

V ili, tu te stāsti to, ko zina visi tie, kuri skatās rossejas TV! Protams, EU jau ir bankrotējusi, daļa iedzīvotāju ir nosaluši, daļa badā nomiruši, izdzīvojušās sievietes, naktīs iet ārā un gaudo, kā vilcenes, lai pievilinātu kaut vienu klientu! Tas ir fakts! Dirsā Eiropai ir! Ko es akurāt tagad darīšu? Iešu izlikt peļu slazdus, ja kāda trāpīsies, sanāks smalks buljons ar frikadeli! Kaķi jau ir apēsti- viņi ķēra peles, tas neiet krastā. Tā nu mēs te, Vācijā, cenšamies izdzīvot...

20.marts, 16:53
ivans ļevs

Lielbritānijas militārais budžets ir 25 miljardi.

200 miljoni nav pat 1% no 25 miljardiem. Tā kā naudiņa būs.

Un jums arī japriecājas tak, Latvijā ražos, būs darbs un investīcijas. Jumsntak kā "Latvijas patriotiem" būtu japriecājas.

 

Pa to laiku nacistiskā krievija tērēs 35% no kopējā budžeta raķetēm un tankiem, jeb 7% no IKP:-)

Pareizi ir, podi, siltumtrases un cilvēki cienīgi apstākļi pagaidīs. Svarīgāk ir tēlot nacistus.

20.marts, 17:06
DŽA

Putin nash prezjidjent i Krim nash! 

Dzīvot bez gāzes, apkures, ūdensvada un kanalizācijas, krievi ir pieraduši.  Viņus neinteresē pašu dzīves līmenis, viņi, patiešām, priecājas par to, ka es, šovakar, vakariņām, iešu noķert kādu peli :)

20.marts, 17:20
V ilis Gutmanis

Varbūt arī lLielbritānijas militārais bužets ir tie 25 miljardi, tikai te atkal rodās jautājums kāpēc tad ar tādiem miljardiem ir tik novecojusi tehnika ka lai kaut ko salabotu jāizjauc vēl viena. Raķetes kuras pēc palaišanas nekur nelido bet uzreiz krīt zemē. Varbūt tādēļ ka visas naudiņā ir jau sen sadslīta ierēdņu starpā un bez tiem 25 milhardiem vēl kaut kur jasakasa tos 200 miljionus.

20.marts, 18:40
ivans ļevs

Tad kad kaiš jūsu armijai, kas sevī pozicionē kā otro pasaulē, bet realitātē netiek galā ar Ukrainu un taisa savu kuģus par zemūdenēm?

Lielbritānijas armija atjaunos visu un izdarīs visu. Un atkal, pateicoties dižajam stratēģim - nacistiskajam putinam. Plāni par 200 miljoniem droniem tika jau izziņoti janvārī, tā kā arī nekādi jaunumi. Sen izrēķināts budžetà. Un arī Latvija iegūs. Par to tev tak prieks vai nē?

 

Vari jau te aurot cik gribi, bet tieši šis karš parāda cik ļoti viss ir izzagts krievijā armijas ziņā. Un paldies dievam, ka tā 

20.marts, 18:53 (20.marts, 18:55 - labots)
V ilis Gutmanis

Vēlu sekmes britiem un jums sagaidīt to brīdi. Tkai domājams ka atkal viss būs garām.

20.marts, 18:56
ivans ļevs

Briti nevienu reizi vien ir parâdījuši, ka nav ņemami, parādīs arī šoreiz. 

20.marts, 19:04
Stāstnieks

janis lauva

Sevišķi pret husītiem parāda. Tad vēl 10. martā aviobāzes kuģis HMS Queen Elizabeth aizdegās. 

20.marts, 19:13
Stāstnieks

Ražos tas ir skaļi teikts. Labi ja iepirktas ārzemju detaļas saliks kopā. Bez tam tāda rīcība ir bīstama Latvijai, jo krievi var atriebties. Es pat teiktu kaut kad noteikti atriebsies, jo Latvija ir ļoti ievainojamā ģeogrāfiskā situācijā.

20.marts, 19:18
DŽA

Ak tad kremļa fašistu režīms var atriebties? Visam NATO, jebšu tikai Latvijai?  Hallo, idiota gabal?

20.marts, 19:32 (20.marts, 19:33 - labots)
V ilis Gutmanis

Stāstnieks

Nedomāju ka Krieviju interesēs tāda Latvija jo par to ražotni nākās stipri šaubīties.  Par to saskrūvēšanu nu lai jau skrūvē tikai tos vajadzēs kaut kādā veidā nogādāt līdz vietai.  Saskrūvēs saliks sūtīt konteinerī un te bums un izkūp konteiners ar visiem droniem.

20.marts, 21:10
Tuudalu Cuuka

janis lauva  Nav kauns par citu cilvēku uzdoties, kliķes trolli?

20.marts, 21:20
Tuudalu Cuuka
20.marts, 21:20
Stāstnieks

DŽA

Jebšu tikai Latvijai, varbūt vēl Lietuvai. Ne jau velti tu aizbrauci no Latvijas uz Vāciju pie švuļiem.

20.marts, 21:45 (20.marts, 21:47 - labots)
Stāstnieks

V ilis Gutmanis

Tagad tādi laiki, ka visu ko varētu sagaidīt. Reku franči grib karot ar krieviem Ukrainā. Makrons protams liels muldoņa, bet kas viņu zina. Krievijai šeit būtu ļoti parocīgi atkārtot to pašu ko Ukraina darīja Belgorodas pusē

20.marts, 21:50
Aleksandrs78

"Bez tam tāda rīcība ir bīstama Latvijai, jo krievi var atriebties. Es pat teiktu kaut kad noteikti atriebsies, jo Latvija ir ļoti ievainojamā ģeogrāfiskā situācijā."

Tas, ko daudzniku trollis ir iepīkstējis, vispirma attiecas uz pašiem kremlinu smerdeļiem, kas jūtas tik droši un tik bezatbildīgi, tik neatrodami nekaunīgi publiski melojot un pretvalstiski smirdot! Bet...visam savs laiks un ja te sāktos kāda militāra veida kremļa cūcība un vardarbība, tad šos "nezināmos" 5.kolonnas atkritumus tas tikpat droši skārtu!

20.marts, 21:54
ivans ļevs

Tuudalu svinja - par kādu citu cilvēku? Cilvēks un rašistu dzīvnieks ir diezgan atšķirīgaa dzīvības formas. 

20.marts, 22:19
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=FB2Jf9gSy2E   

Ar humoru par rašistu nedienām un jautri par krievu stila jau ikdienišķu pārsteigumu - no tualetes pēķšņi pāris metrus zem tualetes!

20.marts, 23:28

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:09

Jaunākās diskusijas