Diskusijām par reliģiju, ticību, garīgumu ...

Aber

Ir radusies doma izveidot jaunu forumu diskusijām par reliģiju, ticību, garīgumu u.c., lai  nodrošinātu cieņpilnu diskusiju slēgtākā vidē par filozofiski sensitīvām tēmām. 
Interesentus lūdzam rakstīt uz e-pasta adresi:  parforumu@yahoo.com
Sevišķi tiek gaidītas idejas no foruma dalībniekiem, kuri labprāt iesaistās reliģijas tēmu diskusijās - Andis, rudzupuķe, ir tāds, Vilis, ... 

14.marts, 18:09
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Pacelšu šo tēmu.

Ir uzradusies persona, kas tehniski kaut ko saprot no foruma  lietām un tā ir laba izdeviba to izmantot (kas negaidīti radusies).

Mēs jau sen zinām, ka Latvijā ir pašvaki ar diskusiju platformām un to administrēšanu. Jaunā foruma plāns ir diskusijas par garigām tēmām, jo ir novērots, ka daudzi labprāt arī padiskutētu, tikai nav kur.

Vispirms mēs tikai izrunātu, kadu foruma formātu,kam, kādiem lietotājiem, kādas sadaļas, cik atklātas izveidotu (gala mērķis - pietiekami atklāts formāts, lai varētu diskutēt visi interesenti latviešu valodā). Visdrīzāk sākumā nekas daudz nebūtu jādomā, jo vispirms vajag paskatities, kāda ir interese un vai vispar veidojas diskusijas. (Sākotnēji vispār butu vēlams novākties kādiem 10 (?) cilvēkiem, lai diskusijas iedzīvinātu.)

Tāpēc nosūtiet uz augstākminēto e-pastu savu e-pastu, lai tiktu forumā un tad arī paskatīsimies, vai ir ko runāt. Vilis, Andis, ir tāds - varbūt atsaucaties? :) Varbūt vēl kāds? :) Ja nebūs kam runāt, ideja atmirs un gaidīs labākus laikus.

15.marts, 13:48 (15.marts, 13:56 - labots)
NAMEDA


Vot (Aber) ar precizētāku un godīgāku teksteli:

Ir kremlinu troļlīem radusies doma (saņemta pavēle) izveidot "jaunu" forumu diskusijām ar (tumsonīgo Latvijas pamattautu) par labāko reliģiju - pareizticību un krievu masas izcilo garīgumu te un īpaši Ukrainas "speciālā uzdevuma speciālajā" situācijā u.c., lai  nodrošinātu kremliniem un to algotņiem vismaz "cieņpilnu" melu, absurduma pārpilnu diskusiju savējo slēgtākā vidē, protams par lielāku atalgojumu no maskavas un citām mums "filozofiski" sensitīvām materiāla rakstura tēmām. 
Mūsu bandu un mūsu interesentus lūdzam rakstīt uz e-pasta adresi:  parforumu@yahoo.com
Sevišķi tiek gaidītas idejas no abiem mūsu pašu šī foruma štata dalībniekiem, kuri būdami absolūti atejisti, labprāt iesaistās tautai derīgās tumsoņu reliģijas tēmu diskusijās - gan vienu - Andis, rudzupuķe, ir tāds un arī otru atpalikušāko - Viļizs Gūt maņ..

15.marts, 15:30
Aleksandrs78

 Kā šiem agresoru vergiem, šiem superliekuļiem pašiem uz korķi nevelk, kad šādi mēsli taisās smuki vervelēt par garīgumu, ticību utt. citām tiem absolūti nezināmām tēmām, izņemot krivu valsts reliģiju, kas šādiem mēsliem piem.kremlī palīdz vadīt apstulbinātās zombiju masas uz kautuvi Ukrainā??!

15.marts, 15:30
Aber

Minētie dalībnieki visaktīvāk iesaistās sarunās par garīgām tēmām.
Vai ir korelācija starp cilvēka ticību un politiskajiem uzskatiem ? Pasaules karā sitās vienādi ticīgie no abām pusēm, un labi vai slikti cilvēki bija visur.
Kā teikts Šveikā "Nu visās baznīcās aizlūdz par mūsu ieroču uzvaru un runā par dievu to kungu kā par kādu ģenerālštāba priekšnieku, kas šo karu vada un diriģē"

Viņu un jūsu pārējo diskusijas par to, kuram no jums personīgā baltā krāsa ir baltāka, mani neko daudz neinteresē.
Abām pusēm "četras kājas labi, divas kājas slikti!", abi kariniet vieni otriem "slikto puišu" etiķetes.

Jūs jau esat aizgājuši tik tālu, ka smadzenēs ir izveidojusies īsa saite :
"Foruma dalībnieksN" -> "izteicās slikti tēmā X" -> "jebkurā citā tēmā, lai par ko arī tā nebūtu. N ir tikai sliktais" -> "atskaņot skaņuplati par tēmu X"

Nameda un Aleksandrs78, ja izrādīsies, ka "ir tāds" garšo tomāti, tad tāpēc tomātus vairs neēdīsi ?

15.marts, 16:14 (15.marts, 16:45 - labots)
Munins

Es labprāt tādā forumā piedalītos.

15.marts, 20:42
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Munins

uzraksti uz e-pastu: parforumu@yahoo.com

Pagaidām atsaucība vāja. Bet kaut kādam minimālam kodolam vajadzētu savākties.

15.marts, 20:56 (15.marts, 20:56 - labots)
Aleksandrs78

Atkal pārsaucies kremlins, nu izlīdis ar niku "Aber" (kā te uzreiz pareizi uztvēra "Namedas" kundze, bet ne rus "Vot", bet latviski "Bet"), lai tauta te lasītu ar "ļauno fašiku" vārdu "Aber", nevis kremlinus nododošo rus "Vot"!

 

"Viņu un jūsu pārējo diskusijas par to, kuram no jums personīgā baltā krāsa ir baltāka, mani neko daudz neinteresē.
Abām pusēm "četras kājas labi, divas kājas slikti!", abi kariniet vieni otriem "slikto puišu" etiķetes.

Jūs jau esat aizgājuši tik tālu, ka smadzenēs ir izveidojusies īsa saite :
"Foruma dalībnieksN" -> "izteicās slikti tēmā X" -> "jebkurā citā tēmā, lai par ko arī tā nebūtu. N ir tikai sliktais" -> "atskaņot skaņuplati par tēmu X"

Nameda un Aleksandrs78, ja izrādīsies, ka "ir tāds" garšo tomāti, tad tāpēc tomātus vairs neēdīsi ?"

 

Maldinošas uzticības iegūšanai kremlins saucas fašistu vārdā "Aber" un primitīvi cenšas novienādot agresoru ar upuru aizstāvi, tīši un zemiski aprakstot tos kā vienādus?! Kā tādus parastu nieku strīdniekus, nevis agresoru algotus ļaunus ķēdessuņus un drosmīgi aizstāvošos ukraiņu patriotu aizstāvjus!

 

Hi, redz kur troļļu šiziķis par sevi visgudri ieklepoja kārējo melu dozu, par bandas grupā sarunāto:

"Es labprāt tādā forumā piedalītos"- iepīkstējās MununAndisIrtādsrudzubise utt. un Viļiz iz Govna...

15.marts, 20:59
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78

Skatos jums arī pielipusi jūsu uzskatu brāļa ... slimība mētāties ar mēsliem? Ko darīt tā parasti notiek ar tiem kas vēlās sevi pacelt augstāk par pāŗējiem. Nākās krist un beigt savu dzīvi mēslos.

16.marts, 12:17
ivans ļevs

Man arī ir interese. Vai drīkstu?

16.marts, 14:28
DŽA

Tu nedrīksti, neesi fašists. Tajā "garīgajā" forumā apspriedīsies vien fašistu cūkas, vanckari un izdzimteņi. 

16.marts, 14:48
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Tur par politiku nav plānots runāt.

janis lauva,

nebija novērots, ka Tevi tādas tēmas interesē. Līdz šim biji sevi pieteicis kā skandalozu, konfliktējošu personu. 

Pagaidām tur tikai apspriedīsim noteikumus. Kad forums sasniegs stadiju, kad tiks nodots atklātībai, tad drīkstēsi. :)

16.marts, 15:00
ivans ļevs

Man nav nekas pret reliģiju ja vien tā netiek izmantota politikā vai ekstrēmismā kā piemēram islāms islāma valsts gadījumā vai pareizticība krievijas gadījumā. Veselīgai ticībai nav nekāda vaina.

16.marts, 15:55 (16.marts, 15:56 - labots)
Mihailo ar Olgu

DŽA

Tu nedrīksti, neesi fašists. Tajā "garīgajā" forumā apspriedīsies vien fašistu cūkas, vanckari un izdzimteņi. 

Vot kur 100 % labs koment und ira vis to4no ka vinju dzivē - kremlin agresor kalpa banda! 

16.marts, 23:20
Aber

> Aleksandrs78 

"Maldinošas uzticības iegūšanai kremlins saucas fašistu vārdā "Aber" un primitīvi cenšas novienādot agresoru ar upuru aizstāvi, tīši un zemiski aprakstot tos kā vienādus?! "

kurā vietā Aber kko tamlīdzīgu ir teicis ? Varbūt sajauci ar Andi , jo abi sākas uz A ? Uzmanīgi, jo arī Aleksandrs uz A sākas, ka tik sevi pašu nejauši nepieskaiti kremliniem ! :D

JA tu  būtu kaut mazliet palasījis retās diskusijas, kurās piedalās Aber, tad redzētu, ka mani un "tas pats" uzskati nesakrīt. Ja reinkarnācijas tēma par grūtu, un domā ka es meloju, paprasi kādam vecākam, - tētim vai mammai kaut vai, viņi apstiprinās.

Rodas aizdomas, ka pats esi kremlins - vai nu apmaksāts, vai tā saucamais - noderīgais idiots. Tas ko te raksti, ir tikai personīgi uzbraucieni un skaļi lozungi, bez pamatojuma. Ja tev uzdod jautājumus, tad atbildes nav, - ir tikai lamāšanās.  Tu ar savu uzvedību izdari lāča pakalpojumu visiem, kas atbalsta Ukrainu karā pret Krieviju. Apzināti vai neapzināti ? Vai varbūt vienkārši tā izklaidējies, un Ukrainas pusi esi pieņēmis tikai tāpēc, ka tā drošāk?

Tagad brēksi arī uz "janis lauva" , jo izrādīja interesi ?

 

18.marts, 8:18
Aleksandrs78

Hi, uzjautrinoš kremlina smirdiens, izlīdušam ar Aber niku:

Rodas aizdomas, ka pats esi kremlins - vai nu apmaksāts, vai tā saucamais - noderīgais idiots. Tas ko te raksti, ir tikai personīgi uzbraucieni un skaļi lozungi, bez pamatojuma. Ja tev uzdod jautājumus, tad atbildes nav, - ir tikai lamāšanās.  Tu ar savu uzvedību izdari lāča pakalpojumu visiem, kas atbalsta Ukrainu karā pret Krieviju. Apzināti vai neapzināti ? 

Nu, par sevi trollis visu pareizi uzskribelējis lūrot spogulī. mazliet palabošu: "Rodas aizdomas, ka pats esmu kremlins - apmaksāts un reizē tā saucamais - noderīgais idiots." Tālāk pilnīga taisnība par sevi, pat nav jālabo : "Tas ko te raksti, ir tikai personīgi uzbraucieni un skaļi lozungi, bez pamatojuma. Ja tev uzdod jautājumus, tad atbildes nav, - ir tikai lamāšanās.  Tu ar savu uzvedību izdari lāča pakalpojumu visiem savējiem, kas atbalsta krieviju karā pret Ukrainu. Apzināti vai neapzināti - tāds jautājums nepastāv par kremļa algotņiem ?

18.marts, 12:04
Aber

Aleksandrs78 , tas viss ko vari pateikt ? Pat savu paša tekstu nevarēji izdomāt?  Vai nesaprati, ko es rakstīju?  :D  Paprasi mammai, lai viņa tev pārstāsta .

Nebūs pa grūtu atbildēt uz jautājumu "kas tagad ir janis lauva"? Pēkšņi atmaskots kremlins, vai kas ? 

18.marts, 14:10 (18.marts, 14:30 - labots)
DŽA

Jums, sumpurņiem, tas "garīgums, ticība", ir ticība fašismam, bet reliģija- jūsu saimnieks Ir Sātans. 

18.marts, 14:24
Aber

DŽA, no tavas puses arī būs tikai skaņuplate ? 
Drīkst uzdot pāris jautājumus par tēmu, varbūt ka saņemsies atbildēt ? Bija tāds biški labāks iespaids līdz šim, likās ka DŽA ir attīstītāka būtne par nabaga Aleksandru-78

18.marts, 14:33
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Mēs te ik pa laikam  kāds par Dža esam labākās  domās, bet viņs ik pa laikam pamanās pateikt ko tādu, kas tādu parliecību apgāž. Te arī bija tēma par Dža vairākām personībām vienā. Bija diezgan precīzi pamanīts.

18.marts, 14:43

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas