"Russkij Mir", kas tas ir.

DŽA

Krievu pasaule, vai krievu miers. Aplūkosim to "russkij mir".

Krievija ir ļoti bagāta zeme, bet krievijas tauta dzīvo nabadzībā. Kremlī sēž tie, kuriem vajadzētu sēdēt citur. Pie varas ir kliķe, totalitārs režīms, kas nekaunīgi krievijas tautu apzog. Tas ir tas "russkij mir"?

Režīms stāsta krievijas tautai to, ka rietumos dzīvo nacisti, kuri to tik vien vēlas, kā uzbrukt krievijai. Ukrainā dzīvo nacisti, mēs, krievi, ejam atbrīvot Ukrainu no nacisma!

Kamdēļ tajā "russkij mir" 100 miljoni dzīvo nabadzībā? Tajā krievu pasaulē? Tieši tā ir "krievu pasaule"! Dzīve bez gāzes, bez apkures, bez ūdensvada un kanalizācijas? Tas ir tas "russkij mir"?

Nē, kremļa fašistu režīms nevar pārstāt zagt. Krievija ir izpostīta, novesta līdz kliņķim! Ko kremļa fašistu režīms var darīt? Normāli būtu, ja savu iedzīvotāju labklājību uzlabotu? Bet, nē.  Nē, uzbrukumi kaimiņu zemēm! Lai atbrīvotu no nacisma!!!

Ne tas, lai savu zemi pie labklājības vestu, nē! Iebrukt svešās zemēs, lai tās arī nolaistu līdz kliņķim! Karš pret visiem, visiem tiem, kuri vēlas normāli dzīvot! Tas ir tas "russkij mir"!

Krievu "miers" ir laupīšanas, slepkavības, izvarošanas! Tas ir "russkij mir"!

13.marts, 19:03 (13.marts, 20:50 - labots)
ivans ļevs

Vienīgais no kā krievi atbrīvo citas tautas ir - labklājība, kultūra, zeme, demokrātija, cilvēciski apstākļi tādēļ es nezinu nevienu normālu cilvēku, Kaa vēlētos krieva zābaku savā sētā.

Īsts krievs manā saimniecībā ar maniem noteikumiem vienmēr gaidīts un lapni aicināts. Bet "atbrīvotājs" un "ruskij mir" cienītājs var iet nošauties un dzīvot pats savos mēslos.

13.marts, 19:28 (13.marts, 19:30 - labots)
V ilis Gutmanis

Nu ts ka viens pamuļkis platās  par slikto Krieviju ir saprotams jo pats ir pamatojis ka viņs ir sava  vectēva nacisu līdzskrējēja uzskatu turpinātājs. Ja janis lauva ir mana vecuma vai jaunāks per 1990 gadu tad rodās jautājums no kā viņš spriež par padomju laiku. Cik zinu no saviem tuviniekiem neviens par Krieviju slikti neatsaucās kaut ganvectēva ģimene tika tā sakot represēta un izsūtīta no Latvijas. Pie kam tam par pamatu bija paša kaimiņamelīgais ziņojums kurš pats tais laikos bija tā teikt sašmucējies sadarbodamies ar vāciešiem. Ja pieņeman to ka janis lauva ir vecāks un padomju laikus piedzīvojis jau daudz maz saprātīgā vecumā tad ir iespēja ka viņam kremt ka no [adomju pīrāga dalīšanas viņam nekas nav atlēcis. To pamato kaut vai viņa izteiciens uz maniem noteikumiem. Jo ja tu esi cilvēks tad neizvirzi nēkādus noteikumus jo uztver viņu kā līdzīgu, bet ja sāk izvirzīt notrikumus tad otrs ir tas tešās škiras cilvēks par kuriem viņi tā cenšās padarīt Krievu tautības cilvēkus.

13.marts, 19:44
ivans ļevs

Krievi nav trešās šķiras cilvēki, viņi ir normāli cilvēki.

Trešās, ceturtās šķiras cilvēki, pat dzīvnieki ir tie, kas aizstāv pašreizējās nacistiskās krievijas darbības. Viņi ir pelnījuši dzīvi kādā pašreizējās krievijas sādžā.vai tas krievs, "latvietis" vai vācietis.

 

Es savukārt nezinu nevienu inteliģentu latviešu cilvēku, kas teiktu, ka padomju laika būtu labi un vispār.piedotu krievam deportācijas, represijas, izdarīto. Ar asarām acīs atceras zvērības kas vecākiem un vecvecākiem bija jāpiedzīvo. Labi bija tikai kompartijas pietivinātajiem vai tiem, kas nespēj par savu dzīvi vispār parūpēties - alkašiem, slaistiem, koloborantiem bez dzimtenes 

13.marts, 19:57 (13.marts, 19:58 - labots)
DŽA

V ili, v ijebok, aizver žaunu un pisies dirst. Tu sūds esi.

13.marts, 19:59
DŽA

V ili, v iderast, ļoti slikta latviešu valodas gramatika. Kamdēļ? Jo tu letiņš neesi, tu z ilis un v ilis. Fašistu cūka. 

13.marts, 20:04
V ilis Gutmanis

A nu re arī ... ir ieradies pasmirdēt!

13.marts, 20:05
V ilis Gutmanis

janis lauva

Diemžēl man jums vēlreiz jāatgādina tas fakts kas parasti gaužās par tiem sliktajiem padomju laikiem  parasti ir tie kam no padomju pīŗaga dalīšanas nekas neatlŗca. Kaut gan viņi ļoti uz to cerēja.

13.marts, 20:08
DŽA

Nesapratu, kādēļ tu, v ili z ili, te smirdi. Nav ne jausmas. 

13.marts, 20:09
V ilis Gutmanis

Tā nelāgā smaka vienmēr parādās tieši tai laikā kad ... mūs ''aplaimo'' ar savu ierašanos.

13.marts, 20:12
DŽA

Šodienas dežūrā ir Z ilais V ilis! Citu nav, kā ir, tā ir.

13.marts, 20:12
Ir tāds

Diebj pa ielu maziņš džaiņš, pakaļ skrien tam zilu lauvu bariņš! Dipadi, dapadi, dipadi, dapadi saucas. Kad noķer, tad ir dupadi, dupadi, uh, uh!

13.marts, 20:14
DŽA

Kur ienāk krievi, tur ir karš. Russkij mir ir karš. 

13.marts, 20:39
Stāstnieks

Aizkustinoši redzēt, kā Dža par Krieviju un tās tautu pārdzīvo. Par Vācijas lauksaimniekiem gan nepārdzīvo, tā pat kā par Latvijas demogrāfiju. 

13.marts, 20:43
DŽA

Ujebok stāstnieks, izdzimteni, man, principā, ir uzdirst tai fašistu valstij, vien bišķin saprātīgos krievus žēl. Tur dzīvo arī labi cilvēki. 

13.marts, 20:58
Stāstnieks

Problēma tāda, ka tu neko nezini un nejēdz par Krieviju. Tu vispār maz ko jēdz par pilnīgi visu.

13.marts, 21:06
DŽA

Ujebok stāstnieks,  man pietiek ar to, ka krievija sāka karu Eiropā. Fašistu režīms. 

13.marts, 21:12
Stāstnieks

Ciema muļķītis Dža pat nezina, ka fašisti dzenāja komunistus, bet Krievijā tos neaiztiek. Neiet kopā ar fašismu. Kā jau rakstīju, tu vispār maz ko jēdz par pilnīgi visu.

13.marts, 21:15
ivans ļevs

krievijā ir nacisms. Un nacisms nenozīmē , ka jāiznīcina krievi. Nacisms nozīmē, ka iznīcina jebkuru citu tautu vai rasi. krievijà ir 100% nacisma režīms. Tas pats ar fašismu, ekskluzīvi nav jadzenaa komunisti. Fašisti var dzenāt arī kapitālistus. 

Bet grūti jau krievu pasaules pārstāvim paskaidrot, ka nacisms un fašisms nav kaut kas ekskluzīvs pret krieviem.

 

Lai zinātu kāds var būt nacisms ārpus Vācijas, pietiek paskatīties uz šodienas krievijas izteikumiem un darbībām.sodien atkal visiem draud un raķeti žvadzina.

13.marts, 21:21
DŽA

Ujebok, stāstnieks,  tev ir kremļa fašistu puļķis dirsā un iztecējušas smadzenes :) 

13.marts, 21:21

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas