Kādēļ kremļa fašistu režīms nogalina ukraiņu tautu?

DŽA

Ko fašistiem vajag? Varbūt,  tā vietā, lai uzbruktu kaimiņu zemei, vajadzētu savu zemi sakārtot? Gāze, kanalizācija, ūdensvads? 

2.marts, 21:50
DŽA

Kremļa fašistu režīms, gāja aizstāvēt krievus Ukrainā. Un nogalināja. Jā, Austrumukrainā, pārsvarā, dzīvoja krievi. Un tos, kā pirmos nogalināja...aizstāvēja. 

3.marts, 12:04
ivans ļevs

Jo krievija ienīst visus, kas dzīvo labāk par viņiem. Tā vietā, lai padarītu savu dzīvi labāku, viņi padara tiem, kam iet labāk, dzīvi sliktāku 

3.marts, 12:22
Munins

Ukraina pirms kara dzīvoja sliktāk nekā Krievija. Janis Lauva kā uzticams Dža sekotājs nekad neko nezina.

3.marts, 18:25
DŽA

Jā, idot munnj, tagad kremļa fašisti uzlabo Ukrainas iedzīvotāju dzīves līmeni. Pirms kara ukraiņi dzīvoja slikti, tagad labi.

3.marts, 18:31
V ilis Gutmanis

Nevajadzēja Ukraināi sākt šo konliktu. Ja tagad viņiem ie slikti tad tajā ir jāvaino tikai pašiem sevi. Izvēlējās nepareizo ceļu, tad arī nav jāžēlojās ka cieš. Un atkal ir divi ceļi vai nu kapitulēt un celt valsti no tiem gruvešiem kuros paši ir iedzinuši, vai arī turpināt tālāk karot līdz tiešām pēdejais Ukrainis nebūs gājis bojā.

3.marts, 18:39
DŽA

Idiot v ili, Ukraina uzbruka krievijai??? Bļa, tevi tak nosit vajag, aš tevis paša labā. 

3.marts, 18:44
V ilis Gutmanis

Nu necenšaties spriest par lietām kurās jūs vienkārši neko nesaprotat. Tas ka jūsu astoņbitu apziņa iekarās pie tāda informācijas apjoma apstrādes ir saprotams. Tikai kādēļ jūs neatšķirat pāris lapuses atpakaļ kur jums tūkstoti un vienu reizi tika atbildēts kas un kāpēc. Ja tas jums ir par gŗutu tad neviens cits tur nav vainīgs.

3.marts, 18:49
DŽA

Re, idiota gabals z ilais vilis, tas dārzenis, kas neprot pareizi rakstīt, apgalvo to, ka pasaule krieviju nesaprot, jo krievijai tak Ukraina uzbruka! Tak, Begemot, norauj viņam galvu.

3.marts, 18:56
V ilis Gutmanis

 Nu  atkal mazais mērkaķītis cenšās no visiem spēkiem pateik kaut ko gudru. Diemžēl astoņbitu apziņa neko gudrāku eadīt nevar.

3.marts, 18:59
DŽA

Idiot v ili, tev tak nemaksā vairāk, par 0.10€ stundā? Tas tādēļ, ka tu dārzenis esi, nespēji pabeigt sākumskolas 3.klasi, tādēļ neproti rakstīt. Es sekmīgi pabeidzu sākumskolu, pamatskolu, vidusskolu un, re, saņemu 1.4€ stundā. Idiota gabal v ili, izglītība ir svarīga. 

3.marts, 19:10
V ilis Gutmanis

Nu gan sasmīdināja ... tādu algu pie mums saņem apkopēja, saprotu ka gribās palielīties tāču tas izraisa tikai smieklus. Un kadēļ tad jūs beidzāt vidusskolu lai pa tādu nelielu algu stradatu. Laikam gribējāt lai rastos skaudība bet radās tikai nožēla vai bija vērts aizbraukt uz Vāciju un strādat par nabaga grašiem.

3.marts, 19:18
DŽA

Re, sūdu čupa, vārdā v ilis, ir klāt  :)))

3.marts, 19:20
V ilis Gutmanis

 Nu jā izrādās ka astoņbitu apziņa sak pamāzām ieķīlēties. Neko gudrāku radīt nespējot.

3.marts, 19:22
DŽA

Re, v ilis atkal kluci nolika :)))

3.marts, 19:23
ivans ļevs

Andis Saukāns izliekas par idiotu un aizmirsa pateikt, kā Ukraina vēlējās pasūtīt krievu tālu un dzīvot labāk par šiem. 

Tā kā to ir izdarījušas pārējās normālās bijušās PSRS valstis. Visas, pilnīgi visas, kas pagrieza muguru nacistiskajai krievijai, tagad dzīvo laba un jums par to ir liela sāpe, rašisti

3.marts, 19:38
Stāstnieks

Mūsu ciema muļķītis Dža sapsihojies. Varbūt pilmēness :-)

3.marts, 20:28
DŽA

Stāstnieks, nu jau tu nokriti vienā līmenī ar saviem, bezsmadzeņu kolēģiem. Tā turpini :)

3.marts, 20:51
Andis

"Ukraina vēlējās pasūtīt krievu tālu un dzīvot labāk par šiem." © 

Vēlēties nav kaitīgi, tik tad attiecīgi jārīkojas, lai mērķi sasniegtu, bet Ukraina aizdzīvojās korupcijā tik tālu, ka viņi ne tikai humāno palīdzību un ieročus iztirgoja pa kreisi (Hamas apbruņošana, tas vispār bija vāks) , bet vēl gūstīja civilos un no to radiniekiem izpirkuma maksu izspieda. Jau tūlīt pēc 24.februāra problēma tika iezīmēta, ka to nenovēršot Ukrainu gaida sakāve. Tas, ka Ze atcēla zaldātu vervēšanas “baronus”, tas viss jau bija novēloti un kas tiem, jo tie Ukrainu ir pametuši un peldas miljonos Rietumos, kaut tiem visu vajadzēja konfiscēt un pašus pielikt pie sienas, kā valsts nodevējus, kas viņi ir pēc būtības. Ukraina tiek vērtēta kā pati korumpētākā valsts pasaulē, kura pārspēj pat Meksiku, kurā vara saaugusi ar narkomafiju. Ukraina ir karš dēļ pie varas alkatības. Kad valsts ir izzagta, no tā alkatība nezūd un tad atliek likt valsti uz kara ugunskura un to “karsēt” . Latviju neapdraud ne krievu pensionāri, ne izdomātās "5.kolonnas", ne Putins... , bet alkatīgi ļautiņi pie varas, kuri jau valsts nesodītā izzagšanā uztrenējās covid laikā. Nu ir jāatgriežas pie elektrības tarifiem un tie jāpārskata, lai tie nebūtu augstāki par 50%. Un arī tie 50% vēl ir jāpamato, bet visi, kuri bija iesaistīti 400% tarifu celšanā, regulatoru ieskaitot, tos visus fort no VP ārā un aizliegt 10 gadus ieņemt jebkādu amatu tajā. Tieši tas pats ar lieliem gribētājiem iekasēt par jaunām pasēm otrtik. Ar valsts izzadzējiem ir reāli jācīnās, jo ja to nedarīs šodien, tad arī Latvijā to būs “jālabo” spiedīgos apstākļos un būs jācieš visiem.  Es tiešām nesaprotu, kas Latvijas armijai par 420 miljoniem eiro bija lieks, ko pie Pabrika nodeva Ukrainas armijai. Šodien Pabriks no siles ir izstumts, taču no tā jau nekas nav mainījies, jo Latvija tajā "melnajā caurumā" grūž iekšā 0.93 % no Latvijas IKP. Salīdzinājumam, Somija ukru “m.c” iegrūž 0.11 % no IKP; Polija 0.5% ; UK 0,26%; Lietuva 0,46%; Vācija 0.14 % , ASV , Kanāda 0,23 %, Spānija, Itālija, Īrija, Ungārija, Šveice, Rumānija, Bulgārija pat netiek uzrādītas kā ukru kara donores.

3.marts, 21:58
Stāstnieks

No tevis ņemu piemēru, Dža.

3.marts, 21:59 (3.marts, 22:00 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas