Šodien, Azovas jūrā, nodega vēl viens fašistu kuģis.

DŽA

Ap 500 okupantiem aizgāja Ellē. Jautri iet tiem fašistiem, ne?

29.februāris, 20:02
DŽA

Bet, visticamāk, ZSU nav pie vainas, kuģis aizdegās pats no sevis, pēcāk arī veiksmīgi nogrima. Jo bija smagāks par ūdeni, ieguva negatīvas peldspējas  :)

29.februāris, 20:07
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=A_HUV5wYwiA 

Būtībā ļoti skumja saruna ar "zaļiem gurķiem" formās, kurus vinu vecāki, vinu komndieri mierīgi sūtis nāvē viņiem un visai vienkāršajai krievu tautai pilnīgi bezjēdzīgā un nelietīgā  karā ar "brāļu tautu"! Un pat tie, kas izdzīvos, atgriezisies majas kā iekšēji deformēi kropļi, jo viss necilvēcigais un šausmigais karalaukā pieredzētais nesalauž un neiznīcina tikai galēji ļoti retus izdzimteņus!

29.februāris, 23:40
ivans ļevs

Kas jums liek domāt, ka nacistiskās krievijas karavīri atgriezīsies mājās?

No otras puses, varbūt tā labāk, lai atgriežas mājās, un parāda savu ideju par krievu pasauli saviem kaimiņiem un draugiem :-) 

Lidmašīnas arī kaut kā sākušas krist. Laikam tā ir miera pazīme no nacistiskās krievijas.

1.marts, 2:11
V ilis Gutmanis

janis lauva

Izraisa interesi mazliet cits fakts, kas notiks ar jums ja  tādi ka jūs turpinās urdīt to krievu lāci. Ja sakam runāt par lidmašīnām un kuģiem tad  sen jau ir redzams ka neko citu nevar pateikt ka dabujot pa bisēm un mūkot prom no jebkuras mušās uzpūš zīloni.

1.marts, 7:43
DŽA

Cik kļūdas ir dārzeņa v iļa divos teikumos? Es atradu 11, kurš vairāk?

1.marts, 9:58
Ir tāds

Es redzēju kļūdu pamatā, kad mūsu  Vaāczemes plānprātiņš bāza kompaktdisku kur nevajag. Mīļo draudziņ, iebāz šo kompaktdisku sev galvā, varbūt palīdz, bet ne biksēs, kur tas tevi atbrīvoja no vanckariem. Tavi vanckari vēl tev var noderēt, bet tavas smadzenes tikai muzejam, blakus Ļeņina izcili mazajām smadzenēm. Reiz kādā konfrencē, padomju ārsts uzdeva, jautājumu, vai kāds ir redzējis tik "izcilas" smadzenes kā Ļeņinam, viens Šveices pofesors vientiesīgi atbildēja, ka jā, savā garā vājo klīnikā. Ar tevi manu Vāczemes draudziņ tā pat, esi psihiatrijas izstādes vērts eksponāts, pie tam pašlaik krāsotājs- bezdarbnieks. Vismaz eio stundā nopelnīsi. Turies mazuli,turires!

1.marts, 10:29
DŽA

Idiot, ir tāds, kādi kompaktdiski? Kādi ļeņini un viņu smadzenes? Kāds sakars fašistu kuģa degšanai ar manu profesiju, jebšu manu pašreizējo statusu Vācijā? Kāds tēmai sakars ar manu finansiālo stāvokli? Kādi vēl vanckari un klīnikas? Ko tu, idiota gabal, murgo? 

Ak, jā, par to, ka vanckaru pieminēji, skaidrs- spogulī paskatījies  :)

P.S. mani ienākumi tevi, it kā nevajadzētu interesēt, bet ok, apmierinot tavu, idiota gabala, ziņkāri, pateikšu- pagaidām 1.4€ stundā. Nav nemaz slikti.

1.marts, 11:14 (1.marts, 11:37 - labots)
V ilis Gutmanis

Ir tāds

Nezinu kā Ļeņinam bija ar tām smadzenēm, bet kāpēc jus iedomājaties ka ... smadzenes vispār ir, nu vai vismaz tādas kā gārīgi slimam cilvēkam. Izņemot rietumu kakas šim personāžam galvā nekā cita nav tāpēc jau arī no viņa tekstiem arī nāk tāda mēslu smaka.

1.marts, 11:29
DŽA

V ili, tu turpini pārsteigt- vienā teikumā jau 12 kļūdas  :) 

Ņemot vērā to, ka tev, idiota gabal, pirms piecām stundām, divos teikumos bija 11 kļūdas, teikšu, ka tu ļoti ātri progresīvi regresē :)))

1.marts, 11:41 (1.marts, 11:47 - labots)
V ilis Gutmanis

Jūs gan ... galīgi nepārsteidzat jo kādas muļķības jūs rakstat tādas arī turpinat rakstīt. Tā rīkojās visi kam ar reālo apziņu ir problēmas.

1.marts, 12:43
DŽA

V ili, tikai sešas kļūdas. Bet, jā, teikums jau arī īss  :)

1.marts, 12:49

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:07

Jaunākās diskusijas