Šodien ukraiņi nogāza okupantu A-50 U

DŽA

Varētu jautāt,  kas tur tik īpašs, Ukraina tak katru mīļu dienu notriec pa kādai fašistu lidmašīnai? Bet, nē,  šī ir cita. 

Kas ir tas A-50. Lidojoša radiolokācijas stacija, okupantu acis, kas redz visu 600 km diametrā, koordinācijas centrs, pēc kā datiem vadās fašistu okupantu iznīcinātāju aviācija un sauszemes artilērija. Lidmašīna ļoti dārga, 350 miljoni $. Tādas lidmašīnas kremļa režīmam bija tika deviņas! Tagad palika vien sešas- ZSU nogāza jau otro, bet trešo Baltkrievijas partizāni, militārajā lidostā, padarīja par lidošanai nederīgu, smagāku par gaisu.

Poētiski varētu teikt, ka deviņacim monstram, šodien tika izdurta jau trešā acs.

Slava Ukrainai!

P.S. šodien, manas pilsētas centrālajā laukumā, notiks demonstrācija Ukrainas atbalstam. 

24.februāris, 11:14 (24.februāris, 11:30 - labots)
DŽA

Tādu lidmašīnu, parasti, pavada divi iznīcinātāji. Tiem diviem paveicās, mērķis bija A-50 :)

24.februāris, 12:50
DŽA

Interesants fakts- tā lidmašīna tika nogāzta krievijas teritorijā. Karš vienmēr atgriežas pie kara sācējiem. Tā, biedri fašisti, ir aksioma.

24.februāris, 15:19
DŽA

Kā tāda, unikāla, lidmašīna nebija aizsargāta pret, visai veco S- 200? S- 200 ir pusgadsimtu vecs.

25.februāris, 16:20
NAMEDA

https://www.youtube.com/watch?v=WXMPWu73uI0  

Aleksandra Ņevzorova augstas klases satīra par kremļa pahanu un citiem orku dzīvniekiem un par iemesliem Navaļnija tomēr atdošanai normālai apbedīsanai utt, citiem neseniem notikumiem zombiku nedavalstī!

25.februāris, 17:06
DŽA

NAMEDA, nepiemini Ņevzorovu. Tas, ka tagad viņš iestājas pret kremļa fašistu režīmu, neattaisno viņa rīcību 90- to sākumā, tad, kad viņš Latvijā un Lietuvā braukāja kopā ar okupantu omon un filmēja civiliedzīvotāju nogalināšanu!  

25.februāris, 17:16
NAMEDA

Cienijamo DŽA, viss ir mazliet savadāk, jo viss pareizi ko saki par 90.iem, bet ir šis cilveks atklāti un publiski to noželojis, ir pats savus maldus nosodījis un no sirds neieredz šodienas  kremļa neliešus, kas apzog, iznīcina vina tautu! Un daudzkārt ir drosmīgi atmaskojis visdažādakos kremla neliešus, kas pazemo, kropļo, aplaupa un tagad arī fiziski iznīcina krievu, ukraiņu un citas tautas! Man vienmēr prātā turas sens, gudrs teiciens - "Ne tas ir stiprs, kas neklūp, bet gan tas, kas paklupis spēj piecelties!"

26.februāris, 2:27
DŽA

NAMEDA, cilvēki nemainās. 

26.februāris, 11:44
Stāstnieks

Krievi demonstrē svaigus foto un video ar pirmo sašauto ASV tanku Abrams: sašauts Abrams un pirmo sašauto zviedru pašgājēj haubici Archer: Заявка на первую уничтоженную шведскую 155-мм колесную САУ Archer

26.februāris, 18:32
NAMEDA

DŽA

NAMEDA, cilvēki nemainās. 

Cienijamajam DŽA  ir pilnīgas tiesības uz savu viedokli, bet personīgi esmu piedzīvojusi, ka mainās gan, lielu pārvertibu, notikumu iespaida mainās! Laiks rādīs un katrs pats to piedzīvos! Visiem mūsējajiem labu veselibu un spēku vēlot uz laicinu atvados!

26.februāris, 18:44
DŽA

Man patīk Stāstnieka nostāja, okupanti sašāva Abrams tanku un zviedru haubici. Stāstnieks ir priecīgs  :) Kā ar 6000 krievu tankiem un 10 000 artilērijas iekārtām, kurus ZSU iznīcināja? Stāstnieks, tu ir liels optimists  :)

27.februāris, 12:00 (27.februāris, 12:01 - labots)
Andis

Dža, kas tur īsti notiek Ukrainā visā dienvidu frontes daļā? Man sanāk kas līdzīgs, kā Somijas karā, ka pārraujot Manerheima aizsardzības līniju Somijas aizsardzība bija sabrukusi. Kaut kas līdzīgs pēc Avdejevkas krišanas. Galvenais nocietinājuma punkts kritis un tālāk jau vairs nav kur atkāpušajiem atsperties, jo pat tranšejas nav izraktas. Tagad saprotams, kādēļ tik izmisīgi A aizstāvēja. Ja tādos tempos atkāpsies, tad drīzi vien krievu tanki jau būs Kijevas robežās. Savukārt rietumu kaimiņi īsteno viltīgu Ukrainas rietumu sagrābšanu - Ukrainas karavīrus nosūtīs uz fronti un dzīvi tajās teritorijās organizēs jau kaimiņvalstu armijas daļas. Pēc tam jau tik atliks jauno situāciju juridiski noformēt.

27.februāris, 17:16 (27.februāris, 18:57 - labots)
V ilis Gutmanis

Domāju kā Stāstnieks un jūs Andis velti iejaucaties šo divu personāžu dikusa. Viņi jebkurā gadijumā jums stāstīs ka melns ir balts bet s...di vissaldākā šokolāde.

27.februāris, 17:49
DŽA

Kremļa bidlas, kādi personāži? Jūs āži esat, naturliche, mēsli un nelieši. IZDZIMTEŅI. 

27.februāris, 19:08
Andis

Jāatzīstas, ka faktu nepiefiksēju, bet Stāstnieka komentāra iespaidā -:) nogrāvu tādu nopietnu tēmu. 

Ja konkrēti par tēmu, tad tas nav ukraiņu panākums, bet krievi paši tās nogāza (2), jo vecās pretgaisa sistēmas "savs /svešais" īsti labi nav pielāgotas jaunām sistēmām un tādēļ, tās gāž savējās A - 50 (Il-76) , kas ir nopietna problēma un prasa steidzīgu risinājumu... vai nu vecās sistēmas uzlabojot vai aizvācot no tā apgabala. 

27.februāris, 19:13

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:06

Jaunākās diskusijas