Sandis Ozoliņš puspliks meditē pie Brīvības pieminekļa uz hokeja laukuma

MAK

Sajūsmas saucienus izsaucis video no Krievijas. Putins hokejista tērpā pārvietojas pa laukumu, sveicina visus skatītājus un nepamana, ka uz ledus noklāts apbalvošanas laukumiņa paklājs. Seko izteiksmīgs Putina kritiens visas arēnas acupriekšā.

 

Mikrologošnas vietnē "X" ievietotais video tiek parakstīts ar vārdiem: "Uz šo var skatīties mūžīgi! Starptautiskā hokeja federācija 2024./25.gada sezonā neļāva Orkiem piedalīties hokeja turnīros, ko organizē starptautiskā hokeja organizācijas."

Nesen bijušajam hokejistam Sandim Ozoliņam izdevās pamatīgi pārsteigt garāmgājējus, jo viņš meditēja laukumā pie Brīvības pieminekļa. 

Vietnē "Instagram" Ozoliņš publicēja video, kurā redzams, ka viņš T kreklā, treniņbiksēs un zeķēs sēž uz paklājiņa pie Brīvības piemineklē un meditē.

"Jo neskaidrāk paliek, jo vēl saprotamāk tas kļūst," tā savu video komentē pats Sandis.

Video beigās redzams, ka Sandis pat nostājas uz galvas.

    View this post on Instagram   

A post shared by Sandis Ozoliņš (@sandisozolins__)

Pērnā gada novembrī vēstījām, ka bijušais hokejists pārsteidz ar savu jauno dzīvesveidu.

Ozoliņš sācis nodarboties ar jogu, meditēt un ievērot 16 stundu badošanās periodu.

Sandis sociālajos tīklos dalās ar ierakstiem par jogu, kurai pievērsās pirms trim gadiem un turpina paša spēkiem to apgūt joprojām, meditāciju un dažādām dzīves atziņām.

Krievijā 73 gadus veca pensionāre kopš 2023. gada septembra dzīvo dzīvoklī bez ūdens un gāzes - dēls to atslēdza, lai māte nenodarītu pāri sev un mājai. Kā stāsta kaimiņi, kopumā aizslēgtajā dzīvoklī pensionāre nodzīvojusi pusotru gadu. 

Dēls sievieti apciemoja ļoti reti un tajā pašā laikā centās māti ievietot specializētā psihoneiroloģiskajā iestādē, taču nesekmīgi. Mājas iedzīvotāji sūdzējās arī par notekūdeņu smaku, kas nāk no sirmgalves dzīvokļa, taču komunālie darbinieki šīs sūdzības ignorēja.


Kā stāsta kaimiņi, pensionāre naktīs kliedza, sauca pēc palīdzības un klauvēja pie dzelzs durvīm.

Tikai pēc tam, kad šis stāsts kļuva publiski zināms ar mediju starpniecību, atbildīgie dienesti sāka rīkoties. “Šobrīd sieviete atrodas slimnīcā, tiek lemts par ievietošanu specializētā psihoneiroloģiskajā iestādē. Pamatojoties uz pārbaudes rezultātiem, ja būs pamats, tiks lemts par prokuratūras atbildes pasākumu veikšanu,” norādīja vietējā prokuratūrā.

.................................................................

Pensionāri apskatīja ātrās palīdzības feldšere un vietējā ģimenes ārste, viņas stāvoklis vērtējams kā stabils.

17.februāris, 22:22
DŽA

Jā,  bija smieklīgi redzēt to, kā kremļa fīrers uz mutes nomaucas. Vēl tak bija hokeja spēle, kurā fīrers viens satriec pretiniekus, visas ripas vārtos, šķiet vārtsarga gan nebija. Un vēl smukais video, kurā kremļa fīrers bučo mazus zēnus zem nabas :)

17.februāris, 22:29 (17.februāris, 22:38 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas