Cik tālu kremļa fašistu režīms vēl ies?

DŽA

Šodien, ap 14.00, kremlis paziņoja, ka noticis raķešu uzbrukums Belgorodai un, protams, vainoja tajā Ukrainu. Uzbrukums tika vērsts pret mierīgajiem iedzīvotājiem. Ukraina tā nedara. Jēgas nav.

Tad kurš uzbruka? Tie, kuriem tas bija izdevīgi. Kremļa fašistu režīms sāk apšaudīt savas pilsētas. Tas kremlim normāli. Kamdēļ ne, vien seši mirušie un ap 20 ievainoto, skāde maza. Re, ukraiņi šauj pa dzīvojamo zonu!

Bet NATO kremļa meliem sen vairs netic. Vien vēl viens noziegums kremļa fašistu kontā. Šoreiz pret saviem pilsoņiem. 

 

15.februāris, 18:57 (15.februāris, 18:59 - labots)
DŽA

Jā, šī ziņa ir pirmajā slejā visos kremļa medijos. Man domāt, ziņa tika ievietota vēl pirms raķešu trieciena. Rossejaa tā gadās  :)

15.februāris, 19:17
V ilis Gutmanis

Atkal vesela melu jūra. Kaut gan ko citu no tādas astņbitu apziņas var gaidīt.  Maz ka melo tad vēl grib ciriem pieradīt ka viņa meli ir svēta patiesība.

15.februāris, 19:34
DŽA

Nu ja, v ili, malacis, saprati to, ka kremļa melu jūra! Tak teicu- tu vari, ja gribi.

15.februāris, 19:36
V ilis Gutmanis

Nezināju ka ... ir tik glups ka nevar saprast ka runa iet par viņu pašu. Nebiju domājis ka mans vecais kalkulātors ir gudrāks par šo indivīdu.

15.februāris, 19:42
DŽA

V ili, kremlis, kā saka "srok namativajet" :)

15.februāris, 19:47
V ilis Gutmanis

 Jā ar to apziņu patiešām ... ir lielas problēmas.

15.februāris, 19:56
DŽA

Redz, v ili, tev reizēm nāk apgaismība!  Kremļa fašistu režīmam ir lielas problēmas. 

15.februāris, 20:02
DŽA

Hallo, kremļa troļļi, mani jaukie oponenti. Ir ar jums iespējama loģiska, konstruktīva saruna? Ja ne, tad nu ne. Bet to bezsakaru gan beidziet, tas piedien pacientiem mentāli atpalikušo namā. 

15.februāris, 20:21
V ilis Gutmanis

Kas no jums ... par oponentu tads sīks melītis pie kam vēl ar diezgan neattīstītu domāsanu kaut gan jums ka palīgskolas absolventam tas ir piedodami.

15.februāris, 20:29
Kurpe

Hei,  ilīt, kuru palīgskolu esi absolvējis?

Sarkanā laukuma 2. vai 4.?

16.februāris, 0:51
Munins

Dža tu esi pilnīgs muļķis, ja tiešām domā, ka krievi paši sevi apšauda. Tas ir vecs Ukrainas propogandas sauklis, par krieviem kuri paši sevi apšauda. Manī tas rada pārliecību, ka tu esi Ukrainas trollis. Diez gan nožēlojams un stulbs, toties centīgs.

16.februāris, 8:56
Ir tāds

Vili, Munin

Vai nav informācija par kādu kārtējo izvirdumu uz saules, vai ko līdzīgu, citādi es nespēju skaidrot vienas smagi slimas personas ārdīšanos. Bet nekas, nekas, man ļoti patīm viņa teorija par to, ka paši, paši apšauda, paši vainīgi, jo saskaņā ar viņa teoriju un strikti pieturoties pie tās, var uzmest pamatu bloku šamējam uz galvas vai vienalga ko un tad teikt, ka viņš jau pats, pats to izdarīja. Tas viņam normāli. Un ko pateiksiet? Tieši viņš apgalvo, ka visi to tikai dara kā nodarbojās ar paškaitniecību. Pie reizes nabaga smagi slimais zēns aizmirsa pateikt, ka ukraiņi arī paši sevi apšauda, paši ar sevi karo, tas taču tikai normāli saskaņā ar slima zēna loģiku. 

16.februāris, 9:27
Ir tāds

Kurpe

Esi nu tik mīļa un nekautrējies, pastāsti visiem kuru palīgskolu esi absolvējusi? Sarkanajā laukumā 2. vai 4.? Jeb tevi tur neuzņēma, tapēc nācās mācīties kopā ar savu draugu no Vāczemes, pēc īpašas programmas klīnikā cilvēkiem ar īpašām prāta spējām? Pie reizes pastāsti man kur atrodas sarkans laukums. Agrāk tenisa kortos lika māla drumslu segumu, tad tas bija sarkans laukums, vai tu to domāji, jo tieši tu sirdspuķīt raksti: "Sarkanā laukuma". 

16.februāris, 9:36
V ilis Gutmanis

Ir tāds

Izvirdumi uz saules notiek pastāvigi tikai dažreiz tas notiek biežāk un runājam par saules aktivitātas pieaugumu, bet ir arī tā sauktie niera periodi kad  izvirdumi paliek vai nu zem vai normas robežās. Nedomāju ka ... tas ietekmētu jo viņā ģenialitātes uzplūdi vairāk ir asiciējami at saimnieka pletnes darbību kad viņš pieklust.

16.februāris, 9:41
Munins

Ir tāds

Jā, mūsu Dža pēdējā laikā ir neveselīgi aktivizējies. Varbūt Vācijas lauksaimnieki aiz pārpratuma kādu mēslu kaudzi pie viņa mājas izgāzuši un tāpēc šis trako.

16.februāris, 9:52
DŽA

Munnj, esmu pilnībā Vācijas lauksaimnieku pusē. Bet tēma ir cita- kremļa fašistu raķešu uzbrukums Belgorodai. 

16.februāris, 10:58
Munins

Kāda tēma ja tu vienkārši muldi, varavīkšņainais Dža.

16.februāris, 11:08
V ilis Gutmanis

Munins viss jau ir pareizi par to fašistu raķešu uzbrukumu Belgorodai. Tikai diemžēl viņš nezin ka Kijevā  nav kremļā kur sēž tā nacistu banda.

16.februāris, 11:45
DŽA

V ili, ne vella nesapratu. Tu latviski rakstīt neproti? 

16.februāris, 11:54

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:42

Jaunākās diskusijas