Es esmu Ukraina, tu esi Ukraina, mēs esam Ukraina!

DŽA

Vāciešiem- Ich bin Ukraine, du bist Ukraine, wir sind Ukraine. Jā, Vācijā populārs lozungs.

Esmu letiņš, es zinu to, ko krievu iebrukums nodarīja manai tautai un valstij. Savukārt vācieši zina to, ko nodarīja nacistu režīms. Vācu tautai un valstij. Tādēļ esam pret karu un, vēl jo vairāk, pret fašismu. 

Tagad pasaulei ir uzbrucis fašisms. Kremļa fašistu režīms uzbruka Ukrainai, lielākajai Eiropas valstij. Un, protams, mēs nevaram palikt malā (ne mana cūka, ne mana druva), fašistu uzbrukums tika vērsts pret mūsu kaimiņiem un, pret visu demokrātisko pasauli!

Kādi ir fašistu argumenti? Ukraina mūs provocēja, ASV provocēja,  NATO provocēja, visi provocēja. Tieši tā, kā Hitlers 1939.gadā, pirms uzbrukuma Polijai teica. Mēs esam pret karu, mēs nevēlamies karu, bet Polija mums to uzspieda!

Tagadējā krievijā, ir tāds pats režīms, kā nacistu Vācijā. 

Ukraina cīnās arī par mums, tādēļ mūsu pienākums ir, visiem iespējamajiem līdzekļiem, palīdzēt Ukrainai. Slava Ukrainai!

 

7.februāris, 19:05 (7.februāris, 19:18 - labots)
DŽA

Šī foruma kremļa troļļiem neizdevīga tēma, jo nav ko iebilst.

8.februāris, 9:58
Munins

Pavisam jau sajucis? Tu neesi Ukraina, bet gan viens muļķa krāsotājs Vācijā.

8.februāris, 10:33
DŽA

Munjin, tev ir smadzeņu neesamības problēma. Redz, smadzenes ir tāda jocīga lieta- ja tās cilvēkam ir, neviens to nepamana, bet ja nav- tas pa gabalu redzams  :)

Es esmu Ukraina, Je suis l'Ukraine, Ich bin Ukraine, I'm Ukraine- tas Eiropā ir katra cilvēka sirdī, kā atbalsts un solidaritāte ukraiņu tautai viņas varonīgajā cīņā pret fašistu iebrucējiem. Tev to nesaprast.

 

8.februāris, 10:47 (8.februāris, 10:53 - labots)
Munins

Nu jā, psihenēs ir pilns ar cilvēkiem kuri sevi iedomājas par nezin ko. Būtu vismaz murgojis, ka esi Latvija, tas it kā būtu patriotiski. Vēl par letiņu sevi dēvē, tpu.

8.februāris, 11:06
DŽA

Munjin, šodien tu troļļu fermas dežurants?

Dīvains jums, fašistiem, viedoklis- visi cilvēki, kuri iestājas pret kremļa fašismu, pret karu, automātiski tiek pieskaitīti psihenes pacientiem. Bet tikai tie, kuri veic kara noziegumus, kā arī fašistu atbalstītāji, ir psihiski veseli. Tā ir izkropļota domāšana smadzeņu neesamības rezultātā. 

8.februāris, 11:26 (8.februāris, 11:32 - labots)
Munins

Nē, tu. Cik tu šeit esi uzsācis tēmas par vienu un to pašu?

8.februāris, 11:30
DŽA

Par mani, tā ir cita lieta- es esmu Ukraina. Bet, tu, dārzeni? Ķirbis, kabacis, jebšu baklažāns? Saki, kā ir, nekautrējies, šeit tak visi savējie  :)

8.februāris, 11:34 (8.februāris, 11:37 - labots)
Munins

Tu esi muļķis, nevis Ukraina. Es esmu Munins, tas kurš atceras. Odinam bija krauklis Munins, tulkojumā atmiņa vai atminīgais.

8.februāris, 11:42
DŽA

Neapvaino kraukļus, kraukļi ir gudri dzīvnieki, bet tu mudaks esi, bezsmadzeņu radījums  :)))

Tavs vārds ir cēlies no somu- ugru valodas "munnj", kas nozīmē "pimpis". Igauņu valodā tas vārds joprojām nozīmē pimpi  :)))

8.februāris, 11:44 (8.februāris, 11:49 - labots)
Munins

Nu jā, mēs jau šeit zinām, ka tev tik pimpji un pakaļas prātā. Varbūt tev labāk nomainīt lietotājvārdu uz: schwuchtel? 

8.februāris, 11:58
Ir tāds

Jā, palasu slima, maza cilvēciņa murgus un man kļūst skaidrs, kuru es tūlīt skriešu atbalstīt. Tikai man rodas daži jautājumi šim mazajam cilvēciņam un tā Dža atbildi uz tiem rindas kārtībā:

1. Vai tu esi, jeb neesi piederīgs Latvijas tautai? Kāpēc?

2. Ko tu dari Vāczemē?

3. Vai tu maksā nodokļus (pats galvenais, sociālo nodokli) Latvijā? 

4. Kāpēc tevi tik ļoti uztrauc Ukraina nevis Latvija? 

5. Kas ir fašisms tavā izpratnē? Lūdzu deklarē!

6. Ja esi pret karu, kāpēc atbalsti karu Ukrainā?

7. Uz kāda pamata uzskati, ka valsts apvērsums 2014. gadā būtu bijis leģitīms un visas tam sekojošās varas, leģitīmas? 

8. Kāpēc Ukrainas varas struktūrasveica uzbrukumu Donbasam un Luhanskas republikai laikā no 2014-2022. gadam? 

9. Vai tavi senči tā pat kā tu tagad atbalsti notiekošo Ukrainā atbalstīja, latviešu iznīcināšanu PSRS, tai skaitā Ukrainas PSRS 1937/38. gados? 

10. Uz kāda pamata Eiropa, ASV, NATO utt. iejaucās kādas suverēnas valsts lietās? Kurš un uz kāda pamata kādam ir devis tādas tiesības? 

11. Kur tu redzi fašistus? Es nevienu fašistu nekad un nekur redzējis neesmu, totiec vienu idiotu ar iedzimtu plānprātību vissmagākā pakāpē, kurš nespēj strādāt veikt jebkādas saprātīgas darbības, ir pastāvīgi kopjams un uzraugāms, kuram nav emociju tikai primitīvas patikas vai nepatikas reakcijas, raksturīga nemotivētas agresija un ir kūtrs un vienaldzīgs pret apkārtnē notiekošo es gan zinu, viņa vārds ir mazais, pūkainais draudziņš Dža.

Kad būsi atbildējis uz šiem jautājumiem, tad mēs parunāsim, iespējams uzdošu vēl kādus jautājumus,bet tas jau liecinās, ka tu audz manu zēn,audz, bet pagaidām tu esi vienkārši smagi slims, garā vārgo dziednīcas pacients, vairāk nekas!

8.februāris, 12:05 (8.februāris, 12:12 - labots)
Andis

Ich bin nicht die Ukraine und ich bin Mich selbst.

8.februāris, 12:09
DŽA

Idiota gabal, ir tāds, tu mani "a priori" pieskaiti "maziem, slimiem cilvēciņiem". Kaut gan tārps, bezsmadzeņu radījums, esi tu. Tādēļ uz jautājumu neatbildēšu, nav jēgas runāt ar radījumu, kas, savā attīstībā ir apstājies pie kājlīstes.

8.februāris, 12:32
Munins

Dža, nespēj atbildēt, jo tad ir jādomā, viņš tik spēj malt vienu un to pašu kā papagailis.

8.februāris, 12:37
DŽA

Munjin, dumš trollis esi, dumš  :)))

8.februāris, 12:41
V ilis Gutmanis

Patiesi papagailis, glups papagailis!

8.februāris, 12:45
DŽA

Nu re, arī idiots v ilis klāt  :)  pārsmieties var, bariņš ar kremļa troļļiem,  bļaun- papagailis, papagailis, paaapagailis :))) smieklīgi, aš bērnudārzs. Jūs esat nožēlojami. 

8.februāris, 12:52
Munins

Dža, atkal tu sāc atkārtot :-)

8.februāris, 13:25
V ilis Gutmanis

Munins

Nu ko vēl var gribēt no paglupa papagaiļa.

8.februāris, 15:29

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas