Fašisms. Vai putina režīmu var nosaukt par fašistisku.

DŽA

Izklāstīšu pazīmes, pēc kurām var spriest par valsti- ir fašisms vai nav. Fašisma pazīmes. 

1. Fašismā, varu pārņem viens vadonis, visai tautai viņš ir jāpielūdz, ko arī tauta dara. Perfekta atbilstība kremļa režīmam. 

2. Fašismam ir raksturīga agresīva ārpolitika, iebrukums, karš kaimiņu zemēs. Atkal- atbilstība putina krievijai.

3. Fašismā ir absolūta kontrole pār masu informācijas līdzekļiem.  Mūsdienu krievija.

4. Visas starpvalstu vienošanās, līgumi, kurus valstis ir parakstījušas, fašismam nav saistoši, tos var vienpersoniski lauzt, pārkāpt, uzdirst tiem. Atkal krievija.

5. Tā tautas daļa, kura ir pret fašistu valsts īstenoto necilvēcīgo politiku, tiek represēta, tiek mesta cietumos, nometnēs, jeb vienkārši fiziski iznīcināti.  Atbilstība krievijai.

6. Fašisms neieredz demokrātiju, tas skaidrs, demokrātijā fašisms nav iespējams. Tādēļ tiek nomelnotas demokrātiskās valstis. Kā likums- viņi (demokrātiskās valstis) ir sapuvuši, bet vēlas mums uzbrukt, ieviest mums naidīgu filozofiju, savus netikumus, vārdsakot, pakļaut mūs! Lūk, atkal atbilstība krievijai.

7. Fašismā diktatori, vienmēr ir deklarējuši- mēs esam par mieru. Mēs pret karu. Bet mūs ienaidnieki piespiež uzbrukt. To ir teikuši i Musolini, i Hitlers. Tagad to saka putins. Atbilst krievijai.

Vārdsakot, krievijā pie varas ir fašistu režīms, kuru, diemžēl, var apstādināt tikai pati krievu tauta.

 

31.janvāris, 17:27 (1.februāris, 11:11 - labots)
DŽA

Jo ātrāk krievu tauta modīsies, lai apstādinātu fašismu, jo lielākas būs krievijas izdzīvošanas iespējas. 

1.februāris, 11:13
V ilis Gutmanis

Jo āTrāk tiks likvidēts asiņainas Kijevas režīms, jo ātrāk eiropā iestāsies miers. Protams pie noteikuma ja daži tukšgalvaini politiķi nesāks atkal jaunu konfliktu uz kuru pastāvīgi mudina ASV.

1.februāris, 12:46 (1.februāris, 12:46 - labots)
Ir tāds

Džaiņ, ar kuru vietu tu to visu izdomāji? Pats izdomā, pats piemēro, arī tā mēdz būt, īpaši, ja autors ir ar izziņu- nepieskaitāms. Es tev pačukstēšu manu mazo lopiņ, ka, ja valstī varu ir uzurpējis viens vadonis, tad to sauc par diktatora režīmu, diktatorismu kāds bija Latvijā 1934-40 gados nevis par fašismu. Saskaņā ar tavu slimā Džajiņa teoriju Latvijā arī reiz bija fašisms nevis diktatūra. Slima Džajuļa murgi, vairāk nekas! Iebāz to fašismu sev pēcpusē, dziļi, dziļi, vēlams bez vazelīna un tad gūsti baudu un neraksti savus garīgi slimā Džajuļa murgus. Pārējos murgus es nekomentēšu, tie vēl smagāki. Tā notiek, kad valsts novesta tik tālu, ka pat vairs nav naudas, lai iedotu slimniekam nomierinošu šļirci ar HCN, ļoti labi palīdz, pēc tās neviens vairs muļķības neraksta. Tā bija tava Ādolfonkuļa mīļā zālīte, viņš gan pats vairāk mīlēja KCN.

 

1.februāris, 12:48 (1.februāris, 13:01 - labots)
Ir tāds
1.februāris, 13:04 (1.februāris, 13:18 - labots)
Marcis Dzelme

Atrak ir jalikvede visi debilie neta pidari un maukas, jo tie visi ir reali debili neta murgi un verbalas caurejas.

1.februāris, 13:58
Andis

Bingo, Mārci, jūs īsi un kodolīgi aprakstījāt kāds izskatās realitātē fašisms. Tas ko Dža sarakstījis, tas bez 5tā punkta ir murgojums. Ko gan vajadzētu papildināt, ka fašismam ir jāiziet garāku vai īsāku nacisma stadiju, bet sakņojas tas demona-krātijā (demonu vara) . Vienkārši, fašisms ir pēdējā demokrātijas stadija (pelēkais apokalipses zirgs: "un raugi: pelēks zirgs, un tam, kas sēdēja zirgā, bija vārds - nāve, tai sekoja elle, un tika dota vara pār ceturto tiesu zemes nokaut ar zobenu, ar badu, ar nāvi un ar zemes zvēriem." [Atkl. 6:8]                                

1.februāris, 14:52 (1.februāris, 15:21 - labots)
Marcis Dzelme

Ir runa par tevi neta gondonu, zilo Vili un Ir tads un NATO 5 pants nav nekads murgojums.

1.februāris, 15:33
DŽA

Biedri idioti, ja manis rakstīto apstrīdēt nespējat, un jūs to nespējat, tad aizverat žaunas, nevis maunat savu bezsakara balabala.

P.S. par "asiņaino Kijevas režīmu", motivē sevis teikto. Bet, atkal, to tu nespēj. 

1.februāris, 15:47
V ilis Gutmanis

Atbilde debīlajam ... no Vāczemes tālumiem. Pirmie minētie trīs punkti ir pilnīgi attiecināmi uz trijām Baltijas valstīm.

Punkti numur četri, pieci seši un septiņi ir tieš Ukrainas nacisma raksturojums. Ja tev plānprātiņ smadzeņu nepietiek lai to saprastu tad nežvanksti kā sarūsējuši vārtiņi.

P.S. Kāpēc asiņainais Kijevas režīms. Tāpēc ka par saviem miljoniem viņi maksā ar savu iedzīvotāju dzīvībām. Tikai tu plānprātiņ to saprast nevari vai vienkāršāk negribi.

1.februāris, 16:53
Andis

Tur pat nav ko apstrīdēt, jo jums "fašisms" Krievijā saistās ar Putinu. Ja Putina nav, tad fašisma arī vairs nav. Ja manis rakstīto izlasīt spējiet, tad es rakstīju, ka fašisms nav iespējams bez nacisma, bet Krievijā pastāv liela neiecietība pret jebkādu nacionālo diskrimināciju (kaut vai nesenās ņurgas Dagestānas lidostā) . Tā jau tik Rietumos tiek atbalstīta nacionālā neiecietība. Āzijas un TA valstīs jums nāktos atpirkties vai sēdēt cietumā par saviem izteikumiem pret krieviem. Daudznacionālās valstīs diskriminācija pret kādu tautas daļu ir valsts pastāvēšanas apdraudējums. Piemēram, ja šodien pret krieviem kāds vēršas AAE vai Taizemē, tad rīt tas pats var notikt jau pret jebkuru vietējo cilti vai tautu mazākumā.

Mārci, jums rēgojas.... kur redziet, ka kāds būtu rakstījis par NATO 5to pantu? 

1.februāris, 17:20
Ir tāds

Šķiet, ka mans mazais draudziņš Džajulītis kopā ar savu saprāta un palātas biedru Mārci no pārdzīvojumiem pāruzbudinājušies, sāk jau redzēt to kā nav. Nez kur dakteri, māsiņas un sanitāri skatās, ka šie spējuši tā pāruzbudināties. Es palasu abu jauko zēnu tekstus un man ir jāpasmaida, tur tāds maza bērna naivums, ko tur teikt. Vienīgais ko var teikt ir tas, ka ja Dievs kādu grib sodīt Viņš tam atņem prātu padarot par dārzeni. Diemžēl šāds liktenis jau ir piemeklējis šos abus jaukos zēnus. 

1.februāris, 18:39
DŽA

Jā, jums ir taisnība, visa pasaule neieredz tos russkijus un roseju... rosseja labprāt vēlētos ar visiem draudzēties, bet visi viņu atstumj. Pat brāļu tauta ukraiņi...russkije nāca ciemos pie kaimiņiem ar sālsmaizi rokās, ar atvērtu sirdi, labu vēlot! Bet ko ukraiņi? Šauj viņiem virsū! Nav tas smuki.

Kamdēļ rosseju un russkijus visi ienīst? Es zinu- baidās no rossejas un apskauž to! Rosseja ir bagātākā valsts pasaulē, augstākais dzīves līmenis, iedzīvotāju labklājība aug augumā, milzīga pārticība, attīstīta rūpniecība, labākie auto pasaulē, labākās šosejas, labākā infrastruktūra- viss rosejaa ir labākais! Tādēļ pasaulei tas skauž, skauž, ka viņiem tāda dzīve nav. Nē, tā vietā, lai paši strādāt sāktu, viņi uzbrūk rossejai! Nu vai nav riktīgi lopi tie pūstošie rietumi?

Rossejai ir arī draugi, labvēļi, kuri arī ir sasnieguši to, ko rosseja! Eritreja, Irāna un Ziemeļkoreja! Cik labi, ja ir draugi!

1.februāris, 19:26 (1.februāris, 19:31 - labots)
DŽA

Rossejaa pat pensijas ir 13 000 un minimālā alga 18 000! Kurā valstī vēl ir tāda labklājība? Man Vācijā maksā knapi 2000, bet rosejaa 18 000!!! Šitādu naudu maksāt! Vot, tādēļ rossejaa ir tik daudz miljonāru! Piecus gadus pastrādā un jau miljonārs! Tālāk jau bezrūpīgas vecumdienas. Eh, dzīvot kā miljonāram, sapuvušajies rietumos ir sapnis, bet rossejaa realitāte!

1.februāris, 19:41 (1.februāris, 19:51 - labots)
Ir tāds

Nu re manu mazo noskūto draudziņ Džajulīt, tad jau tu tur kā mazs bomzītis dzīvo. Tu pats raksti: "Es dzīvoju Vācijā. Vienkāršs divistabu dzīvoklis, 60m2, ikmēneša maksājums 900 (!!!) €." Dža /Latvija kļūst par pasaules līderi ar lielākajiem komunālajiem maksājumiem/ @ 4.apr 2023 Kaut pieļauju, ka tagad tu par dzīvokli maksā jau vairāk, bet pelni kā pats apgavo, ka tev Vācijā maksā knapi 2000 rubļus laikam. Vēl jau pārējie izdevumi, no kā secinājums, tu esi vienkāršs Vāczemes bomzītis, tāds kurš sēž uz pabalstiem. 

Pastāsti man, kāpēc tu nīsti Latviju? Esi aizmucis no Latvijas uz Vāczemi, tātad tu nīsti Latviju. Ja tev tik ļoti tuva ir Krievzeme, brauc uz turieni un dzīvo. Tev tāpat nav nedz dzimtenes, nedz mājas, nedz viena sirds, kas mīlē tev. No rīta cēlos, aun tu kājas, Dievs zina, kur vakars pienāks tev. Starp dzīves ērkšķiem, dadžiem asiem tu, vientuls, apkārt klejo. Pastāsti no kura gala tu izsūci, ka Krievijā ir minimālā alga? Cik es zinu, tad minimālā alga tāpat kā cenas dažādos reģionos var krasi atšķirties. Kad tu runā par Krievijai draudzīgām valstīm, neaizmirsti tādas pasaules lielvalstis kā Ķīna, Indija un Turcija kuras nez kāpēc nekādi nevēlas draudzēties ar tavu dievināto ASV. Pie reizes pastāsti, kāpēc pirms dažām dienām SVF paaugstināja Krievijas kredītreitingu, kamēr ES tai skaitā tavai Vācijai samazināja? Tad jau sanāk, ka runājot par Krieviju, tu pats to negribot esi pateicis kā ir. Traki, traki, manu mazo noskūto draudziņ Džajulīt. 

1.februāris, 20:16
DŽA

Ne ne, es pārcelšos uz dzīvi rossejaa! Redzēju, no Latvijas aizbraukušie vecie rossejaanji, pie robežas sāk liet laimes asras! Es a' grib'!

1.februāris, 20:21
V ilis Gutmanis

... parcelties Uz Krieviju varēsi tikai vienā gadijumā kad aizbrauksi uz Ukrainu palīdzēt saviem naciķiem tur tevi ātri padarīs aukstu un iespējams apglabās Krievijas zemē. Tā ir ... tava vienīgā iespēja nokļūt Krievijā.

1.februāris, 20:31
DŽA

Negribu fašismā dzīvot, gribu rossejas demokrātiju. 

Vācieši ir riktīgi fašisti, viņi ukraiņiem vēl 60 leopardus dos, pie tam tādus, speciāli apmācītus rossejaanju medībām! Un tad tie leopardu bari, izsalkuši, nebaroti, skries pa Ukrainu meklējot laupījumu! Bet, kā teicu, viņi ir radināti pie russkiju gaļas! Trakas lietas notiek! Nu kā tā var?

1.februāris, 20:54
Ir tāds

Manu mazo, noskūto draudziņ Džajulīt, tu manis pēc vari pārvākties uz rosseju, nezinu kas tā tāda un kūr tāda, bet ceru mans mazais noskūtais draudziņš Džajuks zina, kaut uz mājiņu ar sirsniņu, man vienalga. Tikai lūdzu beidz savas pēcpuses smardu laist forumā. Bet labāk brauc uz Krieviju vai Ukrainu. Īpaši Ukrainā tu būsi laipni gaidīts, tur tādus pēcpuses kņubinātājus gaidīt gaida. Bija tur viens zēns no štatiem kuram ļoti tīk ķņubināties kur nevajag, ātri kļuva populārs, skaisti lakoti nadziņi, gari matu utt., viss kā tev. Varēsiet viens otram kņubināt, nadziņus krāsot, matiņus kārtot, lūpas uzkrāsot, kopā taču jautrāk.

1.februāris, 21:12
Andis

"Džajulītis kopā ar savu saprāta un palātas biedru Mārci no pārdzīvojumiem pāruzbudinājušies, sāk jau redzēt to kā nav." ©

Īstenībā, tā ir nopietna problēma - tādiem iestāsta, ka viņi ir izredzētie, ka viņi drīkst visu, viņi ir vienmēr uzvarētāji un tad bāc bumerangs atlido atpakaļ un viņi vairs nezin ko darīt. Bet minētie palātas biedri, bet varbūt foruma siāmas dvīņi (bija taču tas gadījums, kad viens un tas pats teksts no diviem profiliem. Arī tas štimm, ka viens drusciņ vairāk spēj uzrakstīt, bet otrs aprobežojas ar vienu teikumu un to pašu vēl pārkopē no vienas tēmas otrā) ir tikai problēmas sīka miniatūra. ASV liela daļa ierindas pilsoņi un ne mazums pie varas esošie tā arī domā, ka viņi ir izredzēti, ka viņi visu drīkst, ka viņiem par to nekas nebūs un viņi uzvar. Tad, kad Ukraina uzvelk mastā baltu kreklu, viņi zaudē saprātu un viņiem jāsūta savējie mirt. Protams, viņi nekur paši nebrauks, jo viņi taču ir izredzētie un ir taču tādi, kuri mazāk izredzēti. Īstenība ir tāda, ka pasaule jau vairs nav vienpolāra un ASV nav resursu, lai karotu visā pasaulē. Bija taču tas raķešu uzbrukums ASV konsulātam Irākā. It kā uzbrukuma pasūtītājs arī zināms, taču tam ir nenotriecamas raķetes un  tas var nogremdēt ASV varenību vienā mirklī, ar aviācijas bāzes kuģa nogremdēšanu un tādēļ pilnīgs klusums. Latviskos saitos atradu tikai vienu Lz.lv , kurā gadījums tika pieminēts. Visos pārējos klusums.

Ko tas nozīmē praktiski? ASV steidzīgi reģions ir jāpamet, bet lai tā neizskatītos pēc bēgšanas, tad Baidens ir parakstījis rīkojumu par pret ebreju kolonistiem sankciju ieviešanu. Īstenībā, neizpildāms rīkojums un diezin vai tas provokācijas apturēs, iekams nesekos ASV reāla vēršanās pret Izraēlas vadību. Domāju, ka pie tā ASV drīzi vien nonāks. Tāds neitrāls variants, ka tā Izraēlu pamet – tieciet paši tagad galā ar apkārtējām hiēnām.

1.februāris, 21:14 (1.februāris, 21:25 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:10

Jaunākās diskusijas