Francija piegādās Ukrainai 40 raķetes SCALP, ar darbības tālumu 550 km.

DŽA

Katras raķetes cena ir 2,5 miljoni $. Tātad Ukraina tās izmantos par krievu fašistu objektiem, kuru vērtība ir krietni augstāka. Lūk, mans vienkāršais jautājums- kā jūs domājat, pa kādiem okupantu mērķiem raķetes tiks izšautas?

19.janvāris, 10:23
DŽA

Lai būtu vieglāk izdomāt atbildi- tās raķetes ir domātas arī lielu betona konstrukciju iznīcināšanai, piemēram, tiltu. Pēc būtības, tās ir Storm Shadow analogs, bet ar stipri lielāku lidojuma tālumu. Raķetes nav redzamas krievu pretgaisa aizsardzībai, lido 50 metru augstumā, notriekt tās ir turpat neiespējami. 

19.janvāris, 10:32 (19.janvāris, 11:24 - labots)
DŽA

Forumā esošie kremļa troļļi nezina ko atbildēt, gaida ko viņu darba devēji no Ukrainas Neatkarības ielā,  Rīgā,  teiks  :)

19.janvāris, 11:27
V ilis Gutmanis

Ai kā nabags aizrāvies laikam saimnieks sadevis pa ancuku ka tik ilgi turējis muti ciet. Gan tās Storm Shadow gan Taurus gan SCALP ir tikai mazliet uzlabotas ASV Tomohowk modifikācijas. Būtu ar ko lielīties ja viņās tiešām nonāktu līdz mērķim tad varētu plātīties, bet pašlaik viņās var tik iznīcinātas pa ceļam līdz palaišanas vietai. Gribētos arī atgādināt tādu sakāmvārdu - Solīts makā nekrīt. Bet lai jau ... papriecājās.

19.janvāris, 16:31 (19.janvāris, 16:32 - labots)
DŽA

Idiota gabal v ili, es jautāju vien to, kurš būs pirmais mērķis raķetēm SCALP? Bet tu, kā vienmēr, atbildēt nevari. Kamdēļ? Jo idiots esi.

19.janvāris, 17:25
DŽA

Hallo, z ilais v ili, es tak neprasīju to, kas tev, pediņam, amizanti likās? Idiota gabal z ilais, mans jautājums bija ļoti vienkāršs- pret kuru okupantu objektu ies pirmās divas SCALP raķetes? OK,  pediņš z ilais v ilis amizants personāzis ir, viņš amzierējas  :) meklē savu otro pediņu  :)

19.janvāris, 20:25 (19.janvāris, 20:32 - labots)
Ir tāds

Atbildu manam mazajam zilajam idiota galiņam Džajulītim. Pirmais mērķis raķetēm SCALPs, tā teikt izmēģinājuma nolūkos būs nams Vāczemē Ko blenz pilsētā kur mīt Džaiņš. Drošs paliek nedrošs, jāpārbauda uz drošiem mērķiem. Žēl, ka mans mazajais zilais idiota galiņš Džajulītis nesaprot, ka pagaidām ir tikai solīts, vel jau nekas nav iedots. Vēl jau ir jāiedod, jānogādā Ukrainā, jāizšauj un jātrāpa mērķī. Bet, lai to panāktu, uh cik daudz vēl vajaga izdarīt. Bet Džajulītim to nesaprast, tur vajag smadzenes, bet ja tās ir atsaldētas un izkaltušas, tad vairāk par to kā iebāzt slotas kātu sev pēcpusē izdomāt nevar. 

19.janvāris, 20:36
DŽA

Idiot, ir tāds, tu, kā jau no bērnudārza, tukšu maun. Absolūtu bezsakaru, balabala. Redz, idiota gabal, Ukraina tās raķetes izmantos triecienos pret fašistu krieviju.

Tikai tāds idiota gabals, kā ir tāds, var padomāt to, ka Ukraina, saņemot raķetes,  pie tam, 2,5 miljonus vērtas, tās šaus uz Vāciju, tieši uz mani. Ir tāds, tu tak idiots esi.

19.janvāris, 20:47 (19.janvāris, 20:52 - labots)
Ir tāds

Idiot, manu mazajo zilao idiota galiņ Džajulīti, tu, kā jau no bērnudārza, tukšu maun. Absolūtu bezsakaru, balabala. Redz, idiota gabaliņ, Ukraina tās raķetes izmantos triecienos pret fašistisko Vāciju un Franciju.

Tikai tāds idiota gabals, kā mans mazajs zilajs idiota galiņ Džajulīt, var padomāt to, ka Ukraina, saņemot raķetes,  pie tam, 2,5 miljonus vērsīs, tās šaus uz tevi. Tu tak idiots esi, domādams, ka esi tik vērtīgs. Tu takš vienas pudeles "Pilzenītes" vērts neesi. Tā ir, ka fekālija iedomājas, ka ir torte. Jūtu tev līdz, bet ko darīt, ja smadzenes izsaldētas un izsalušas. Jūtu tev līdzi manu mazo zilajam idiota galiņ Džajulīti.

19.janvāris, 21:22
DŽA

Ir tāds, tu tak absolūts idiots esi. Tev vairs nav sasaiste ar realitāti. Tev ir tikai tavi " pūkainie draudziņi". Pieņemu, ka tie ir homoseksuālisti, kā v ilis, z ilāki par z ilu. Bet raksti vēl, pediņ, man ir jautri  :)

19.janvāris, 22:20
Ir tāds

Manu mazo zilajo idiota galiņ Džajulīt, tu tak absolūts idiots esi. Tev vairs nav sasaiste ar realitāti. Tev ir tikai tavi " pūkainie draudziņi". Es zinu, ka tie ir skaisti homoseksuālisti no Paragvajas, zilāki par zilu, nu gluži kā tu pats. Bet raksti vēl, pediņ, man nav jautri, raudāt par tevi gribās.

19.janvāris, 22:49
DŽA

Lab', es pateikšu. Krimas tilta drīz nebūs. Pieci miljoni USD, tieši tik maksā divas raķetes, ir adekvāta cena par simtiem miljonu vērto okupantu militāri stratēģisko objektu. Kremlis to zina, protams, pastiprinās pretgaisa aizsardzību, bet pret SCALP, S-300/ 400 nepalīdzēs, bet citu PGA kompleksu krieviem vienkārši nav. Tā kā, gaidām jautrību. 

Tas, kremļa fašistiem būs milzīgs trieciens- Krim nash tiks pilnībā nošķirts no loģistikas, tā būs Krimas izolācija. Tas ir ZSU galvenais mērķis. Bez tā, ka Krima tiks pilnībā nošķirta no krievijas, no jebkādām pārtikas piegādēm, Krimas tilta likvidēšanai būs vēl nopietns psiholoģiskais efekts- tas krieviem būs šoks. 

20.janvāris, 12:39 (20.janvāris, 12:50 - labots)
Ir tāds

Džajulīt, manu mazo, pūkaino, zilo galiņ! Reiz tu visiem stāstīji, ka esot armijā zvērējis uzticību padomijai tad muti ciet! Es saprotu, ka tevi bērnībā vispirms jau tēvs māmiņa, tad visi pārējie tevi ar slapju miltu maisu dauzija.  Vispirms jau solīt nenozīmē iedot. Un kas ir četrdesmit raķetes? Bez tam es ļaušos apšaubīt, ka par 2.5 milj. $ var būt kas labs. Tā kāda raķete ar beigušos eksplotācijas termiņu, lai nav jāutilizē, kas ir dārgi, atdos Ukrainai, lai likvidē, pie reizes varbūt kur trāpīs, tā teikt no šķūņa durvīm pļavā noteikti trāpīs. Kas attiecas uz Krievijas militārajām iespējām, es saprotu, tu par tām pēdējo reizi dzirdēji kad tevi ievietoja klīnikā kurā tu atrodies vēl šodien, bet neraudi, neraudi par Krievzemi, tur inženieri strādāja un daudz kas ir izgudrots, tikai ārsti tev to nestāsta, lai tu neuzbudinātos, tad nez ko vēl sev aizmugurē sabāzīsi Tā lūk mazo, pūkaino draudziņ Džajulīti. 

20.janvāris, 14:01
V ilis Gutmanis

Ir tāds neliels bet, ... plātās it kā tās SCALP raķetes jau nonākušas Ukrainā jau gatavas startam un ... jau slēdz derības, pietiks ar divām raķetēm lai znīcinātu tiltu vai nē. Un šeit ir jāizdara neliela atkāpe. Viņš laikam spriež  pēc tā laika S300 raķetēm kas bija  pagājušā gadsimts 80 gados. Tikai pagājis ir krietns laiciņš un mūsu eksperta zināšanas ir tik tālu no īstenības kā no Zemes līdz Mēnesim ar kājām. Pastāv iespēja ka varbūt pat pretgaisa aizsardzības sistēma pie Krimas tilta nenostādās un kāda raķete tam tŗāpīs. Vai tilts tiks iznīcināts laikam jau taču nē jo tad lai izraisītu tādus postijumus būtu nepieciešams kodollādiņš. Diemžēl tas sprāgstvielu daudzums kas ir raķetē var izraisīt tilta konstrukcijas kur viņa trāpīs bojājumus bet ne to iznīcinās. Protams žēl ka ... sapnīsiem nav lemts piepildīties, bet tāpēc jau nav jājauc lētais Pilzenes alus ar dihlofosu no kā arī rodās tādi sapnīši.

20.janvāris, 14:35
DŽA

Principā, Francijas prezidents Makrons, piešķirot tās raķetes Ukrainai, labi saprata to, ka Krimas tilta vairs nebūs. Angļi deva Storm Shadow, kas nesniedza tik tālu. Franču SCALP riktīgi sniedz.

20.janvāris, 15:13
Ir tāds

Manu mazo, ļoti pūkaino draudziņ Džajulīt, kad tavs prāts riktīgi kur sniegs, tad uzraksti, tad būs daudz interesantāk. 

20.janvāris, 15:26
Munins

Iespējams SCALP kuras piešķirs Ukrainai lido tikai līdz 250 km. Tādas Ukrainai bija un bez īpašiem rezultātiem. Atceros kā ukraiņi ar Storm Shadow izsita dažus caurums vienā no Krimas tiltiem, ko krievi ātri vien aizlāpīja.

20.janvāris, 15:35
DŽA

Tās nebija Storm Shadow, angļi Ukrainai iedeva tikai līdz 300 km, franču SCALP- 550 km. Sniedz.

20.janvāris, 16:05
DŽA

Lai iznīcinātu Krimas tilta posmu, pietiek ar vienu SCALP jebšu Storm Shadow raķeti- tiltam pietrūks kilometrs posma, viss, tilts nebūs izmantojams. Kamdēļ pa mērķi tiek šautas divas raķetes? Garantijai.

20.janvāris, 17:36
Marcis Dzelme

Muninam stulbam neta idiotam, jo Stom Shodow nevar aizsniegt Kercas tiltu un Ukrainai SLALP ir tie tie, kam distance 560 km un foruma nav jegas kontakties ar paris stulbiem kremliniem no 5 kolonnas un pukainas draudzins Ir tads ir viens un stulbs neta pidars.

20.janvāris, 17:46

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:28

Jaunākās diskusijas