Kur pazuda Bierdrinker fon Koblenz un parādījās Džaiņš

Ir tāds

Dīvainas izmaiņas reiz notika. Bet te es atcerējos kādu sen dzirdētu anekdoti. Vāczeme. Kāds nabadziņš pērk un dzer lētāko Pilzenes alu un tad guļ uz parka sololiņa. Te iet garām kāds netradicionālālis un paņem nabagu priekšā kamēr šis tur dus. Beigās šim paliek nabagu žēl, ieliek šim kabatā naudiņu. Tas pamostas, nauda kabatā, uz bāru prom. Pasūta visdārgāko tumšo alu. Bārmenis prasa, kā šis tā, līdz šim vislētāko Pilzeni, tagad visdārgāko. Šis izstāsta. Tā tas atkārtojas nedēļu. Pēc nedēļas nabags prasa- lēto Pilzeni. Bārmens, prasa, ko tā? Nabags saka, no tumšā pēcpuse sāp. Šķiet mūsu alusdzēronīti no Ko blenz būs piemeklējusi līdzīga liksta, tikai šim tas dikten sapatikās, tagad nespēj vien no tā atiet. Nomainija savu vārdu uz daudz stilīgāku Dža un tagad nespēj vien beigt priecāties par savu atklājumu, nu jau 60 m2 dzīvoklīti noīrējis par 900 eiro, lai nav parkā uz soliņa TAS jādara. Nu ko, ceļas mūsu alus dzēronītis no Ko blenz, ak atvainojiet, Dža no Ko blenz. 

17.janvāris, 11:11
V ilis Gutmanis

Gadijums jau ir amizants taču nedomāju ka tādā veidā vajadzētu nest cauri šo garīgi slimo personu.

Te starp citu Neatkarīgās portālā bij rakstiņs par to ka Vācija taisās Lietuvā izvietot 5000 militārpersonu kopā ar viņu ģimenēm. Tā vien škiet ka sākās jauns Drag naht Osten. Bet jau modernizētā variantā.

17.janvāris, 18:44
Ir tāds

Vili

Palasi par ko šis nabadziņš visu laiku raksta. No tā arī secinājumi, nekā personīga. 

Par vācu karaspēku, dzīvosim redzēsim, šobrīd ko droši teikt nevar. Raugi, kad uzdod mūsu draudziņam jautājumu, kas notiek Vāczemē, šis kā partizāns pirms nošaušanas klusē, bikses pilnas, bet mute ciet, aizšūta taču. 

18.janvāris, 6:42
V ilis Gutmanis

Ir tāds

Nu ko var gribēt no slima .. kaut gan par cilvēku nu gan negribētos viņu saukt. Ko citu viņš mār rakstīt rupjības, jēlības un mēāties ar mēsliem. Ja jau kā viņs pats izsakās ir iegājis septītajā gadu desmitā tad tas ir stipri ielaists gadijums un sācies vecuma marasms. Vai var viņu par to vainot? Laikam taču nē jo āŗstēt vajadzēja agrāk. Atliek tikai divi varianti vai nu samierināties vai iesprostot un gaidīt kamēr pats pametīs šo pasauli.

18.janvāris, 8:50
Ir tāds

Vili

Lai nu dzīvo šis kukainīts, bet mēs labāk parunāsim par Latviju, mums savu problēmu un savu Džajiņu vairāk kā vajag. Vienīgais ko varu piedāvāt mūsu draugam, tas ir deportēt pie viņa uz Vāczemi mūsu gudrās galvas, kopā jautrāk kā saka. 

P.S.  Šodien jāapsveic mūsu draudziņš ar Šleisenburgas ieņemšanu pirms astoņdesmit viena gada!

18.janvāris, 11:02 (18.janvāris, 20:09 - labots)
Jelena Sergejeva

Varu iedomāties jūsu trīsgalvju "gudrās" galvas kopā, tad jau būs apokalipse. 

18.janvāris, 14:54
Ir tāds

Ō, Helēna Visdaiļākā parādījusies! Jā, Helēna, jā, domāt tas ir labi, tikai vajag vēl saprast ko domāt, tad būs vēl labāk, citādi patreiz jums ak Helēna Visdaiļākā iznāca kas no jūsu drauga Džaiņa repertuāra. 

18.janvāris, 16:31
Ir tāds

Raksts īpaši mazajam kārumniekam, mīkstajam draudziņam Džajulītim. https://jauns.lv/raksts/arzemes/591315-virietis-anglija-maksajis-lai-vinam-nogriez-dzimumorganus?accept 

18.janvāris, 16:56
Munins

Dža, tad tu būsi merīgāks.

18.janvāris, 19:05
V ilis Gutmanis

Viņš jau nav runcis kurš paliek mierīgs kad viņu kastrē. Šis gadijums būs savādāks ja viņam amputēs sēkliniekus viņš paliks vēl agresīvāks.

18.janvāris, 20:32
Ir tāds

Vili

Esi korekts! Izlasi rakstu līdz galam, tur irminēts par kājas ievietošanu sausajā ledū. Bet, ja sausajā ledū ievieto galvu, tad smadzenes izkalst, jeb tām iest;ajas gangrēna. Nav zināms ko ir darijs mūsu draudziņš, varbūt arī viņš ir ielicis galvu sausajā ledū. Gadās, gadās. 

19.janvāris, 10:37
DŽA

Noprotu, ka jūs, idiotu gabali, kaut ko pļūtat par mani. Bet, nesaprotu ko. Kaut kāds bezsakara bla- bla jums panesās. 

19.janvāris, 11:16
V ilis Gutmanis

Amizanti ka ... atskrēja un izmuldējās kaut gan viņu neviens neaicināja laikam saimnieks sadeva pa ancuku ka tik ilgi turējis muti ciet tāpēc arī vārās ka putras grāpītis.

19.janvāris, 16:36
V ilis Gutmanis

Ir tāds

šeit ir mazliet cita nianse tur kungi izklaidējās kā viņiem gribējās un izlasot to ko ...  šeit iepird rodās doma ka tiešam viņam ar tiem sēkliniekiem ir jau kaut kas darīts. Vai nu izkniebti vai atsaldēti.

19.janvāris, 16:44
Ir tāds

Vili

Man šķiet, ka mūsu mazajam zilajam idiota galiņam Džajulītim viņa oļiņas vispirms ir atsaldētas, tad izkniebtas, pie reizes galva arī ir atsaldēta, tāpēc jau smadzenes izkaltušas un viņš neko nesaprot. 

19.janvāris, 20:41
Ir tāds

Tas ir labi, ka tu mans mazajas zilais idiota galiņ Džajulīti noproti, ka, tu idiota gabaliņ, kaut ko pļūtī. Bet, nesaproti ko. Kaut kāds bezsakara bla- bla  panesās. Iedzer oglīti, ja tavā Vāczemē, tavā Ko blenz nav, tad nocērt bērzu Reinas krastā, sakur istabā ugunskuru un tad iegūtās ogles štaukā aiz abiem vaigiem, varbūt palīdz pret tavu caurskreju. Turies manu mazo zilo idiota galiņ Džajulīti, māte Ukraina tevi jau sen mājās sauc! Ukraina tagad dabūs super puper raķetes, vajadzēs taču kādu kuru uz tām sēdināt, lai tās trāpa mērķi, citādi, kā to uzzinās. Kā otrā kara beigās japāņiem bija kamikadzes, tā sprančiem būs Džajadze. Vienreiz lietojams gan, bet ko darīt. 

19.janvāris, 20:52 (19.janvāris, 20:53 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:07

Jaunākās diskusijas