Kurš sāka karu Eiropā, kurš kuram uzbruka? Ukraina krievijai, vai krievija Ukrainai?

DŽA

Portāla forumā esošie kremļa troļļi, uz šo, visai vienkāršo jautājumu, atbildējuši nav. Tā vietā bezjēdzīgs bla- bla, kaktu pamfleti, neadekvāta zviegāšana un verbālā diareja. Kamdēļ? Jo viņi nedrīkst atzīt notikušu faktu- krievija iebruka Ukrainā! Protams, viņi saprot to, ka kremļa fašistu režīms sāka karu pret neatkarīgu valsti, bet viņi to nedrīkst atzīt. 

Ukraina vēlējās iestāties Eiropas Savienībā, arī NATO. Un? Ukraina ir suverēna valsts, kura var izvēlēties ar ko draudzēties! Ukrainā esot nacisms, esot NATO bāzes? Tie gan ir meli, bet, pieņemsim, ka tā ir, un? Kāda gan krievijai gar to daļa? Ukraina ir suverēna valsts! Kādas bāzes vēlas, tādas arī būs! Kādas tiesības krievijas fašistu režīmam bija iebrukt Ukrainā!?

KRIEVIJAS FAŠISTU REŽĪMS IEBRUKA BRĪVĀ, NEATKARĪGĀ VALSTĪ, SĀKOT GENOCĪDU PRET UKRAINAS TAUTU! 

Tikai no šāda skata punkta varam runāt par Ukrainā notiekošo!

11.janvāris, 11:28 (11.janvāris, 11:47 - labots)
V ilis Gutmanis

Laikam taču ...  ar galvu nav viss kārtībā kad viņš sāk jaukt valsts vadības neadekvātu uzvedību ar vēlmi kaut kur stāties. Pie kam kad Ukraina pasludinaja neatkarību viņa pati apņēmās būt neitrāla. Laikam taču vēlme stāties NATO kaut kā nav sistāms ar neitralitātes statusu.

11.janvāris, 13:43
DŽA

Lūk, vanckars v ilis uzskatāmi pierādīja manis sacīto. Neatbildēja gan uz jautājumu- kurš kuram uzbruka.

11.janvāris, 13:55
V ilis Gutmanis

 Vancrari jums ir galvā tāpēc  ka nesaprotat elementāru lietu ka nevar strikti noteikt kurš kuram uzbruka. Ja pieņēm ka neievēŗojot savu apņēmšanos būt neitrālai un nestāties nekādos militāros veidojumos tad tā ir Ukraina. Jā pieņēm to  ka Ukraina pateica ka viņa ir tik tāl nobruņojusies ka Minskas vienošanās viņien nav vajadzīga tad Krievija. Taču der atcerēties vienu faktu ja Ukraina būtu ievērojusi visus savus solijumus tad nekāda konflikta arī nebūtu noticis. Taču to nevar saprast tas kam vanckari galvā.

11.janvāris, 15:31 (11.janvāris, 15:33 - labots)
Ir tāds

Dzajulīt, manu mazo slimo bērniņ, atbildi uz vienkāršu jautājumu kuru es tev esmu uzdevis jau septiņpadsmit reizes, kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un es apsolos tev atbildēt uz tavu jautājumu. Es neesmu tu, protu solījumus pildīt nevis kā tu tikai tukši muldēt. Pie reizes pastāsti kā tu pie vanckariem tiki? Vai tie tev netraucē? 

11.janvāris, 16:07
Ir tāds

Vili

Mūsu mazais draudziņš ar savu jautājumu kā kāpēcītis nevar nomierināties, kaut pats lieliski zina, ka neviens nevienam nav uzbrucis, jo patreiz Ukrainā noris divpusēja militāra operācija nevis karš. Ne NATO, ne ASV nepieļaus, ka to oficiāli nodēvēs par karu, jo ja to pasludina par karu, tad Krievijai ir visas tiesības bez brīdinājuma sadot pa mici jeb kuram kurš ir devis ieročus Ukrainai, jo tad arī šīs valstis ir iesaistītas karā, skaidrs ka viņi to nevēlas. Nav kara, nav iebrukuma, ir tikai divpusēja militāra operācija ar mērķi aizstāvēt krievvalodīgo tiesības Ukrainā. Tā tas saucas oficiāli. Kā jau teicu, ja to oficiāli nosauktu par karu, tad Latvija būtu pirmā kura dabūtu pa mizu un Džajuli nosūtītu uz fronti ar visiem vanckariem. Bet mūsu Džajulīti vari cepināt kā sivēnu uz oglēm, bet viņš taču neatdzīs ukraiņu piekopto genocīdu īpaši A-Ukrainā no 2014-2022. gadam. Citādi būs jaatdzīst, ka Ukraina nav cietēja un Krievija nav agresors, bet to taču pieļaut nedrīkst. 

11.janvāris, 16:26
DŽA

Nu re, kā jau teicu- viena diareja :) aktīvā oglīte nepalīdzēs.

11.janvāris, 17:32
V ilis Gutmanis

Tikai tev ... var palīdēt tās vielas kura ir tavā galvaskausā izmazgāšana formalīna. Ir 100% iespēja ka procedūras laika iesi bojā, taču kas zin varbūt pēc procedūras paliksi par normālu cilvēku. Kakas un vanckari taču tiks izskaloti āŗā. Tā sakot tīras smadzenes tīras domas.

11.janvāris, 18:09
DŽA

Idiota gabal v ili, kurš uzbruka Ukrainai?

11.janvāris, 18:11
V ilis Gutmanis

Nemurgo bet uzmanīgi izlasi to kas rakstīts, ja nepietiek saprašanas tad palūdz kādu lai tev izlasa.

11.janvāris, 18:18
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Dža, Tu to jautājumu uzdod bez apstājas. Vai neesi dzirdējis teicienu "viena pagale nedeg"? Jā, var tā teikt, ka cietumā liek to, kurš izdarīja reālu vardarbību. Bet tagad jau sāk sodīt ari tos, kas tīšuprāt izprovocēja. Ja tos nesoda likums, tad tos soda Pats Kungs.

Piemēram, pašnāvība vismaz ticīgo pasaulē vienmēr ir bijis noziegums lidzvērtigs slepkavībai, jo tāpat tiek nogalināts cilveks - šoreiz it kā pats. Taču nereti šis cilveks, veicot pašnāvību, bezpalīdzīgā stāvoklī atstāj savus bērnus, no sevis atkarīgos ģimenes locekļus, kuri par to uz mirušo vēl ilgi dusmojas. Nu jau tagad likums soda un izvērtē arī par novešanu līdz pašnāvībai. Likums dažās valstīs attaisno slepkavību pašaizsaredzības nolūkos.

Maniaku no nozieguma tas neattaisnotu. Bet tas jau gandrīž zināms fakts, ka maniaks pats ir cietis no "bērnībā" veiktas vardarbības. Dažkārt tā ir klusa vardarbība - par vardarbību var uzskatīt ari tad, ja vecāki naidojas, ja kāds no vecāķiem neliekas  ne zinis. Jā, vecākus par to nesoda.

Man ir sanācis kontakts ar "nelīdzsvarotiem" un es varu apliecināt, ka manā pieredzē, kad "trakais" sāk trakot un viņš it kā ir vainīgs (un iedzimti nelīdzsvarots), reāli otrs ar asu, riebīgu vārdu, izturēšanos ir izprovocējis. Protams, reizēm gadās, kad maniaks pilnīgi nesaistītam cilvēkam uzbrūk, bet daudz biežāk viņš uzbrūk kādam zāģētājam utt. Vismaz, cik dzirdēts, ka skolnieks ar šaujamo atnāk uz skolu un nogalina savus klasesbiedrus, tad tie parasti ir bijuši mobingotāji. Vai tiešām tie mobingotāji ir tik nevainīgi? Esi dzirdējis teicienu, ka "viena individa grēks ir visas sabiedribas grēks"? Pat tad, ja maniaks nolaiž no kātiem nevainīgu garāmgājēju, ir bijusi notikumu ķēde, kad tādi nevainīgie garāmgājēji (varbūt šis, vai viņu vecāki, vai citi) ir vardarbību veikuši pret kādu atstumto - to patstāvīgi var redzēt mūsdienu sabiedrībā. VIenīģi tā smalkā vardarbība kā bumerangs agriežas. PIemēram, no skolas izraida kādu "integrējamo", tad integrējamais kļūst aizvainots, dusmīgs, ļauns un tad pēc laika atgriežas sabiedrībā novākt kādu "nevainīgu, cienījamu sabiedrības locekli". Es jau nerunāšu par to, ka visi integrējamie principa vardarbību ir pieredzējuši savā ģimenē.

Tas ir tik infantili uzskatīt, ka "agresors ir uzbrucējs"... Dažreiz uzbrucējam nav citas izejas kā uzbrukt. Līdzīgi, ja tuvojas dusmīgs lācis, - vienkārši esi spiests ņemt stobru un šaut - reizēm tas ir vienīgais, pēdējais lidzeklis.

Krievu kara gadījumā šis galīģg nav stāsts par to, ka krievs izdomāja bērnības traumu rezultātā atriebties. Viņu ilgstoši kaitināja, izprovocēja, draudēja, gribēja iedzīt stūrī. Pat, ja viņš būtu trakais, tāda taktika ir neprāts un ļaunums. Nu kāds par to cieš... Bet klarēt, ka tikai krievs ir tas sliktais...Varbūt viņā gadījumā tas noziegums vispār ir attaisnojams?

Ar ko Zelenskis var attaisnot reāli nošautos  un šaujamos krievu mierīgos iedzīvotājus savā valstī?

 

11.janvāris, 18:20
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

PIemēŗam, nesen bija Džonijam Depam prāva, Jā, viņš nenogalināja, bet it ka bijis vardarbīgs. Bet prāva bija par to,ka otrs var izprovocēt līdz vardarbībai. VIņš prāvu uzvarēja. Bet nav svarīģs Deps.

Iedomājies sievu - zāģētāju, kas gadiem zāģē vīru, viņš cieš, cieš, un tad aiziet. Vai viņš ir sliktais, kurš pameta ģimeni? Tas var būt dažādos virzienos. Dažkāŗt, protams, arī gadās, ka viens ir bijis nevainojams, bet otrs uzvedas destruktivi, grēcīgi personīgā rakstura dēļ (līdzīgi, kā maniaks noķer nesaistītu upuri). Bet daudz biežāk otrs izprovocē līdz kaut kādam lēmumam vai vardarbībai.

Es Tev ieteiktu bildi ķert plašāk un izkāpt no zīdaiņa domāšanas.

11.janvāris, 18:25
DŽA

Nē, te neder teiciens "viena pagale nedeg". Otro Pasaules karu sāka Vācija kopā ar krieviju (pssr)! Kā sabiedrotie. Saplosīja Poliju, tad metās viens otram rīklē. 

Par nodevīgo, nelietīgo kremļa fašistu režīma uzbrukumu Ukrainai, ir atbildīga tikai un vienīgi krievija! Ukraina, nekādā vīzē krieviju neprovocēja! Ukraina krieviju neapdraudēja...bet krievija uzbruka!

11.janvāris, 19:00
Munins

Dža, tava nenormālā troļļošana kļūst apnicīga. Griezies pie ārsta.

11.janvāris, 19:10
Ir tāds

Džajulīt tev gan viss vienkārši. Pastāsti kā tad tas gadījās, kad Vācija okupēja Franciju, Nīderlandi, Dāniju, Norvēģiju Dienvidslāviju. Tur PSRS klāt nebija. Cik es zinu PSRS un Vācija Poliju bija sadalījušas jau augustā Molotova Ribentropa paktā kur viņas abas kopā nekaroja. Bet tev jau sava vēsture galvā. Labāk manu mazo, pūkoto draudziņ Džaiņ, dzemdē atbildi uz jautājumu:  kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns.

11.janvāris, 19:32 (11.janvāris, 19:33 - labots)
DŽA

Munin, v ijebok, latviski ir "vērsties pie ārsta". Griezties vari tu, mauka, ar žileti, Pleskavas sausajā atejā  :)

11.janvāris, 19:38
DŽA

Paskat, kremļa vanckari pat Džoniju Depu piemin :)))  jūs tak bezsmadzeņu radījumi esat :) eh.

11.janvāris, 19:41
Ir tāds

Džajuk, manu mazo, pūkaino, bet smagi slimo draudziņ, vai tu jau biji tuvākajā sinagogā, lai tev ar neasu nazi ar visiem vackariem nogriež? Dikten uz graizīšanu šodien aktīvs, laikam apgraizīties ar visiem vanckariem esi nolēmis. Nekas, nekas rabīns Rabinovičs no Odesas tev to ātri, čik pik un tev ne vanskaru, nedz kā cita nebūs un tu varēri spiegt falsetā. Būs labi, nekreņķējies, iebāzīs tev slotaskātu pēcpusē un būsi apmierināts. Labāk pastāsti man manu mazo draudziņ Džaiņ, kad tu dzemdēsi atbildi uz jautājumu:  kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns.

11.janvāris, 19:55
DŽA

Re, idiots, ir tāds, jau sinagogas piemin :) vanckar, tu esi vien aborta palieka, kas, kaut kādā,  nesaprotamā veidā, ir izdzīvojis  :)

Atgriežos pie jautājuma- Ukraina uzbruka krievijai, vai krievija Ukrainai? Hallo, vanckari?

11.janvāris, 20:03
V ilis Gutmanis

Atbildēt ... ir  tas pats kas mēslu čupai jautāt kāpēc tu smirdi.  Tas ir viņā vienīgā iespēja pašnoteikties savās acīs. Jo citi cilvēki uz viņu skatās ka uz garīgi slimu indivīdu kas to vien māk kā spļaudīties un mētāties ar mēsliem.

11.janvāris, 20:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas