Neloģisms šī portāla foruma troļļu izteikumos.

DŽA

Visi saprātīgie cilvēki redz to, kas notiek Ukrainā- kremļa fašistu iebrukums. Bet, ir arī vanckari, kuri aizstāv fašismu, krievijas noziegumus un genocīdu pret Ukrainas tautu.

Kas man komentāros šķiet dīvains, nesaprotams? Cilvēkiem, kuri ir pret fašismu, kremļa atbalstītāji iesaka iet karot Ukrainā. Ja esi par Ukrainu, ej karot. Bet neesmu redzējis nevienu komentu, kurā saprātīgie cilvēki teiktu tiem vanckariem, kuri atbalsta kremļa fašistu režīmu, lai iet karot kopā ar fašistiem. Kamdēļ tā?

Es pateikšu. Fašismu aizstāv mankurti, marginali subjekti bez izglītības, bez dzīves vērtību sapratnes, bez ģimenes un bez nākotnes, radījumi, teikšu, ar "saprāta ierobežojumiem". Bet to viņi kompensē ar naidu pret zemēm, kurās cilvēks dzīvo brīvs. Un, dēļ sava ierobežotā saprāta, nespēj oponēt ar cilvēkiem, kuriem saprāts ir dots, tādēļ viss, ko tie vanckari var pateikt- kāpēc tu neej karot par Ukrainu. Apmēram tā- "sam durak".

9.janvāris, 15:31 (9.janvāris, 15:51 - labots)
Munins

Visi saprātīgi cilvēki redz to, ka Dža maz saprot, kas tagad notiek Ukrainā. Sliktākais, ka arī negrib saprast. Tik atkārto Rietumu propogandu. 

10.janvāris, 14:58 (10.janvāris, 14:58 - labots)
DŽA

Beidz tak dirst! Kāda rietumu propaganda? Kremļa fašisti iebruka Ukrainā jau 2014.gadā, 2022.gadā sāka pilna mēroga karu. Tā ir rietumu propaganda??? Nē, tas ir fakts! Kurš kuram uzbruka? Ukraina krievijai vai krievija Ukrainai??? Hallo, kremļa dzeni? 

10.janvāris, 15:08
DŽA

Mumin, tēmas jautājums gan cits bija, pie tam, gana vienkāršs. Kamdēļ jūs, fašisma atbalstītāji, iesakāt mums, cilvēkiem, kuri ir pret fašismu, iet karot Ukrainā? Bet mēs jūs, kremļa dirslaižas, nesūtam jūs, izdzimteņus, pievienoties kremļa orku varzai? Kamdēļ tā? Es pateikšu. Jums nav argumentu, meliem un naidam tādu nav. Bet mums ir, mēs esam cilvēcības pusē. 

10.janvāris, 15:52
Munins

Nav svarīgi kāds bija tēmas jautājums, ja tu neesi spējīgs saprast atbildes un neesi spējīgs atbildēt uz jautājumiem.

10.janvāris, 16:21
V ilis Gutmanis

Munins

Nav jau svarīgi ko viņš var vai nevar saprast un ir vai nav spējīgs atbildēt uz uzdoto jautājumu. Galvenais ir atvērt tēmu un pie kājas vai saprot vai nesaprot par ko iet runa. Galvenai viņam ir tās ka viņš ir patiesības nesējs bet visi pāŗējie ir tādi Antiņi kas negrib saprast viņā '' ģēniju''.

10.janvāris, 17:08
Andis

Dža, fašisma režīms sēž Kijevas bunkurā un dod pavēles apstādināt sabiedrisko transportu, lai gūstītu uz fronti nosūtāmu "lielgabala gaļu" . Vēl vairāk, Ze jau muld par pretuzbrukumu, kaut pirmais pilnīgi izgāzās (tas, ka tas izgāzīsies, tas jau bija skaidrs pirms tas vispār sākās, tādēļ to citādāk nevar vērtēt kā Rietumu ļaunprātību pret ukraiņiem) , tik bojā gāja vairāk kā 100000 nelaimīgo ukraiņu, nerēķinot cik to gāja bojā pirms tam Bahmutā, tāpat kā meža zvērus sagūstītus un bez jebkādas sagatavotības uz fronti nosūtītus. Ko praktiski nozīmē otrs pretuzbrukums? Bet nozīmē tas to, ka ukraiņu mērķtiecīga iznīcināšana turpinās, bet Rietumi, ne tikai neapstādina Ze ārprātu, bet to ārprātu atbalsta un uz to vēl to spiež. Lai pretuzbrukums būtu sekmīgs, tad tajā jāiegulda, kā minimums, 2x vairāk visa veida resursi, kā tas bija pirmā pretuzbrukumā + vēl obligāti ir jāiegūst pārsvars gaisā (F-16 nu nekādi nav pretinieks Krievijas iznīcinātājiem un nekādiem, nemaz nerunājot par Su 35 vai Su 57) . Pretgaisa aizsardzībai ir beigušās raķetes un Vācija paziņojusi, ka tā līdz šā mēneša beigām izved savus "Patriot", ja vēl būs ko izvest... Secinājums - resursu būs mazāk priekš pretuzbrukuma, tādēļ tikai ukraiņu mērķtiecīga iznīcināšana.

Kas attiecās uz karošanu vienā vai otrā pusē Ukrainas - Krievijas frontē, tad karot Krievijas pusē ir Latvijā aizliegts un pēc būtības jau jūs būtu saucams pie kriminālatbildības par mudinājumu kādam doties karot Krievijas pusē. Kas attiecas uz karošanu Ukrainas pusē, tad Latvijā tā ir atbalstāma rīcība un kas zina, jūs vēl tiktu pie varoņa nosaukuma, protams, pēc nāves, bet es pie atzinības raksta par ieguldījumu karā pret Krieviju. 

10.janvāris, 17:17
Ir tāds

Vispirms manu mazo draudziņ Džajulīt, ļoti jūtu tev līdz, ka tev jau vanckari- sapujušas olas ir, traki, traki! Tev jau sen tā? Nekas, karā tev to nevajadzēs, neraudi mazo, pūkaino draudziņ Džaiņ, neraudi! Kāpēc tevi sūta karot? Nu redzi manu, mazo pūkainīt Džajulīt, tu esi pret fašimu, es arī. Cilvēku ķeršana uz ielas un to nosūtīšana uz nošaušanu ir vistrakākais fašisms, tāpēc ar to ir jācīnās. Lai ar to cīnītos šis process ir jāpārtrauc, tāpēc ir jāaizsūta kāds vietā. Ņemot, ka tu mums esi antifašistu antīfašists, būsi jau satrenējies pie Brīvības pieminekļa strīpotās drēbītēs protestēt, tad arī tevi kā galvenajam antīfašistam no visiem antifašistiem tiek lūgts braukt karot, lai izbeigtu to fašismu kurš valda Ukrainā. Tici man pats Ze tevi sagaidīs pie lidmašīnas, kad tu izkāpsi no tās savā strīpainajā uzvalciņā ar zilu trīstūri uz krūtīm un muguras. Savukārt Zē solidarizēsies ar tevi un uzliks dzeltanu zvaigznīti un tevi sagaidīs vesals lērums kara komisāru un emisāru kuri tevi iesēdinās autobusā un nosūtīs uz fronti. Kurš gan cits, ja ne tu manu mazo, ļoti pūkaino draudziņ Džaiņ, kurš gan cits! Tu kā galvenais antīpasists visvairāk satraucies par Ukrainu, tad arī tev jābrauc pirmajam, jārāda ceļš. Ej Džaiņi tu pa priekšu mēs tavāsi pēdiņās! Pa Ze ceļu Džaiņa vadībā uz priekšu, uz gaišo liberastiju! Džiņ, manu mazo, pūkaino draudziņ, vai tev māmiņa neteica, ka pārrakstīties nav labi? Vai tu nezini, ka īsteni antīfašisti ir mankurti, marginali subjekti bez izglītības, bez dzīves vērtību sapratnes, bez ģimenes un bez nākotnes, radījumi, teikšu, ar "saprāta ierobežojumiem". Bet to viņi kompensē ar naidu pret zemēm, kurās cilvēks dzīvo brīvs. Un, dēļ sava ierobežotā saprāta, nespēj oponēt ar cilvēkiem, kuriem saprāts ir dots. Un tagad paraugi spogulī, ak, jā tev tāda nav, palūdz sanitāram, lai tev iedod paskatīties. Paskaties un pasaki, vai viss tur teiktais nav par tevi teikts? Izliets tu, ne tur ko pielikt, ne atņemt! Palūdz sanitāram, lai tev nopērk biļeti uz Kijevu, vienā virzienā, ārstējams tu tāpat neesi, vismaz būs no tevis būs kāds labums, kad tu nomēslosi Krievzemes stepes. Turies mans mazais draudziņ, turies, pie sava gala turies, turies cik var!

10.janvāris, 17:44 (10.janvāris, 17:47 - labots)
Munins

Andis pareizi raksta. Karošana Krievijas pusē tiešām ir noziegums un Dža kūda mūs uz to. Latvijas tiesībsargājošām iestādēm viņš būtu jāņem ciet. Tomēr Dža ir iespēja izpirkt šo noziegumu ar asinīm braucot karot Ukrainas pusē. Dža tur būs miers no fašistiem. Daudzie foto ar ukraiņu nacionālistiem kuri rāda zigas un ir notetovējušies ar nacistu simboliem taču neskaitās. Iespējams Dža pat nebūs jādrebinās ierakumā, jo šis tur varēs darboties savā krāsotāja specialitātē - krāsojot vācu krustus uz ukraiņu tankiem.

10.janvāris, 18:14
Ir tāds

Munin

Vai nezini no psiholoģijas, ka cilvēkam ir tendence visvairāk noliegt un kritizēt to ko tas pats dziļi sirdī vēlas. Dža patiesībā ļoti vēlas karot Krievijas pusē, tikai tur garā vārgos netradicionāļus neņem. Tāpēc viņš te tā ārdas un vai no ādas lec ārā, kā šim gribas iet slaktēt ukraiņus. Ja viņu uztrauktu Ukraina un ukraiņu liktenis viņš vai nu strādātu 16/7, lai sūtītu humānos konvojus uz Ukrainu, jeb vismaz katru vakaru lietu ierakumu sveces un tās sūtītu uz Ukrainu. Kā redzam viņš to nedara, tikai sēž forumā un saka, ka viņš nesaprot, jeb stāsta savas perversijas. Tas runā par viņa patiesajiem mērķiem un uzskatiem. Patiesībā dziļi nelaimīgs cilvēciņš!

10.janvāris, 18:31
NAMEDA

DŽA

Beidz tak dir-t! Kāda rietumu propaganda? Kremļa fašisti iebruka Ukrainā jau 2014.gadā, 2022.gadā sāka pilna mēroga karu. Tā ir rietumu propaganda??? Nē, tas ir fakts! Kurš kuram uzbruka? Ukraina krievijai vai krievija Ukrainai??? Hallo, kremļa dzeni? 

Viss pareizi,bet ne jau sie trolli to nezina , vienk. sie kremla kalpi NEDRIKST neko citu sacit, ka vibi saka melot, ta jaturpina un tad ir nauda kontos bus i pa galvu vakara nedabus no saviem kremla spiegu banditiem!

11.janvāris, 0:02
V ilis Gutmanis

NAMEDA

Nožēlojami ka jums ir zelta zivtiņās atmiņa vai pareizāk skot ietiepīga tieksme nepievērst uzmanību nekam citam tikai ietiepīgi atkārtot taisnība var būt man un tikai man.

11.janvāris, 9:05
Ir tāds

Namediņa bērniņ, tu Slaidiņa TV 24 fermas propogandas upuri, parādi man tos faktus, ka kāds būtu iebrucis Ukrainā 2014. gadā un vēl jo vairāk, kad Ukrainā būtu sācies karš? Es zinu, ka tur norit speciālā militārā operācija kā to dēvē abas puses, bet ne karš. Jo, ja kāda no pusēm to oficiāli pasludinātu par karu, tad visas valstis kuras atbalsta Ukrainu kļūtu par karā iesaistītām un Krievijai būtu visas tiesības uzbrukt tām, tai skaitā Latvijai. Bet cik redzams neviens to negrib, jo viens ir Slaidiņam gudri hirst tv zilajā ekrānā pie kura sēž Namediņa ar atkārtu žokli, visu klausās un uzņem kā sūklis domājot to par pilnu rubli, jo pašai savas galvas nav, ko teiks, tā arī būs. Bet pavisam kas cits ir karot, īpaši ja nav ar ko karot, jo viss tas mazums kas ir bijis ir atdots Ukrainai. Un piedevām kā ir atdzinuši paši NATO dižkareivji, tad visa līdzšinējā NATO kaujas stratēģija nav nekam derīga un visas kaujas stratēģijas mācību grāmatas pēc kurām ir mācījušies visi līdzšinējie NATO virsnieki ir jānodod makulatūrā. NATO pat nezina kā karot ar Krieviju. Ja krievija pavērstos pret NATO sāktos liels haoss, nekas vairāk. Viena lieta ir papīrus rakstīt un skaisti hirst, otrs ir reāli karot un tas nav viens un tas pats. Domā Nameda bērniņ vairāk par sevi un mazāk uztraucies par citiem, citi paši ar sevi tiks galā, bet par tevi bērniņ neviens nerūpēsies kā vien tu pati. 

11.janvāris, 9:57 (11.janvāris, 9:59 - labots)
DŽA

Kremļa vanckari, es varu atbildēt uz jūsu jautājumiem, bet jūs uz manējiem nē. Kurš kuram uzbruka? Ukraina krievijai vai krievija Ukrainai? Atbildes joprojām nav.

11.janvāris, 11:14
Munins

Dža, nemelo, uz daudziem maniem jautājumiem tu neesi atbildējis. Tā pat kā uz citu komentētāju jautājumiem. Līdz ar to tev nav morālu tiesību te kaut ko pieprasīt.

11.janvāris, 11:19
Ir tāds

Manu mazo, jauko, pūkaino draudziņ Džajulīt! Man ir liels prieks, ka tu vari atbildēt uz citu uzdotajiem jautājumiem. Tad nevelc kaķi aiz astes, bet dzemdē, dzemdē reiz atbildi! Es jau sen tev uzdevu jautājumu, tad atbildi uz to. Atkārtošu tev to, ja tev tik slikta atmiņa; pastāsti kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns. Ar nepacietību gaidu, kad tu atbildēsi, tu taču to vari. Džemdē, dzemdē reiz atbildi, nemokies!

11.janvāris, 11:34 (11.janvāris, 11:36 - labots)
DŽA

Munin, nedirs, tu man neesi uzdevis nevienu jautājumu. 

11.janvāris, 11:50
Munins

Dža, tu jau pavisam esi sajucis.

11.janvāris, 11:56
Ir tāds

Džaiņ, kad tu dzemdēsi atbildi uz jautājumu:  kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns. 

11.janvāris, 11:58
DŽA

Tu tā domā. Tavas domas man pie dirsas.

11.janvāris, 11:59

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:40

Jaunākās diskusijas