Pagājušās nakts, fašistu raķešu uzbrukums Kijevai.

DŽA

Kremļa fašisti izšāva 10 ballistiskās raķetes pa Kijevu, Ukrainas pretgaisa aizsardzība notrieca visas desmit. Kremļa fašisti saka, ka pilsētas nebumbo? Tie ir meli, fašisti vienmēr melo. Fašistu uzbrukums neizdevās, vien 10 raķetes mīnusā- miljoniem naudas kaķam zem astes. Fašisti neuzvarēs!

13.decembris 2023, 19:09
V ilis Gutmanis

Vai gadijumā nevarētu norādīt informācijas avotu? Savādāk nekas tāds nav dzirdēts.

14.decembris 2023, 7:30
Stāstnieks

Krievija nekur nav teikusi, ka nešaus raķetes vai nemetīs bumbas pa Ukrainas pilsētām. Tas, ka Ukraina stāsta, ka notrieca visas desmit neko nenozīmē. Ukrainai ticēt uz vārda nozīmē sevi necienīt.

14.decembris 2023, 8:06
Ir tāds

Manu mazo, divmetrīgo, pūkaino, draudziņ Džaiņ, vai tu pagājušo nakt pēc acetona saostīšanās biju tur garā aizrauts, ka to redzēji? Pareizi tu saki, fašisti, tas ir tavs draugs Ze un kō nekad nesaka patiesību, tāpēc par viņu smejas pat viņa saimnieks Džo. Džo, lai vai kāds, tomēr viņam svarīgāka ir Išraēla kā kāda Ukraina.

P.S. Kad reiz tu manu mazo, divmetrīgo, pūkaino, draudziņ Džaiņ dosies uz Ukrainu cīnīties par Ze režīmu? Kad Krievijas armijas karavīri ieraudzīs tavus dredus kuri karājas no ķiveres apakšas uzreiz 1/2 apmirs no smiekliem, otra puse aizbēgs kad tu atvērsi savu pēc acetona smaržojošo muti, bet pēdējais uzraus sērkociņu un būs liels buhhh.

14.decembris 2023, 12:17

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:24

Jaunākās diskusijas