Ko es nevaru saprast.

DŽA

Šī portāla forumā, sēž prokremliski noskaņoti cilvēki. Viņi dzīvo Latvijā, bet neieredz Latviju, Latvijas kultūru, tradīcijas, vēsturi, viņiem pati latviešu tautas pastāvēšana, ir kā personīgs apvainojums. Viņi ienīst ASV, arī Eiropu. Par Ukrainu, viņi domā, ka tādas valsts bijis nav, Ukraina ir jāiznīcina. 

Ko es nesaprotu- viņi dzīvo Latvijā, no sirds Latviju ienīstot. Tā tak nav dzīve! Brauc projām uz krieviju. Mūsdienās nav problēmu, robežas nav slēgtas. Brauciet uz savu laimes zemi! Bet, nē, viņi nebrauks, viņi turpinās dzīvot Latvijā un izvemt savu žulti. Grūta viņu dzīve. Pilnīgi iedomājos to, kā tas ir- dzīvot valstī, kuru neieredz. Bet projām nebrauc, mokās ienīstajā Latvijā. Jocīgi. 

10.decembris 2023, 14:31
V ilis Gutmanis

Smagi ir dzīvot ja citiem grib uzspiest savus uzskatus. Atliek pajautat  par ko man būtu tā jāmīl ASV vai Eiropu? Ko viņi man ir kaut kādi radinieki vai tuvi cilvēki? Laikam taču nē.  Smieklīgi ka  piepinis šeit klāt Latviju tās kutūru vēsturi un tradīcijas. Tikai atliek pajautat par ko viņš tā pārdzīvo laikam taču par to ka nu nekādi Latviešu tautai nav pieņemamas LGBT uzskati. Ja par kultūru un tradīcijām sāk uzskatīt tādas lietas tad  tas nozīmē ka Latviju daži labi vēlās pārvērst par izdzimteņu midzeni. Pieminot vēsturi par kuru šis personāžs tā pārdzīvo viņs uz to skatās no sava redzes viedokļa kuru cenšās uzspiest citiem. Kas atiecās uz Ukrainu tad domāju ka vairumam normāli domājošo cilvēku vairāk rūp viņu pašu valsts un cilvēku liktenis nevis kaut kādu salašņu atbalstīšana un tautas kalpu uzdzīve uz pašās tautas rēķina.

Atliek tikai pajautāt kas ir šis cēlais cīnītāja par Latviju un visas pasaules brīvību? Izrādās prasts klaidonis kas aizklīdis uz Vāciju un nu māca šeit palikušos ko kuram darī un kur kuram dzīvot. Nu aizvikies tu uz savu laimes zemi Vāciju tad arī dzīvo tur ja tur ir tik labi un necenties mācit ko un kā mums būtu šeit jādzīvo. Latvijā jau tāpat pietiek klaidoņu no visas pasaules.

Vienīgais kō šis - Es nesaprotu, var tas ir tukši muldēt bet ja viņam kaut ko pasaka sāk rupji lamāties un lietot jēlības.

10.decembris 2023, 17:03
DŽA

Re, pirmais prokremliskais trollis, V ilis (kā viņš pats sevi dēvē), jau izvēmās / izkārnījās. Drīz sekos pārējie viņa tovaarischi.

10.decembris 2023, 17:50 (10.decembris 2023, 17:54 - labots)
V ilis Gutmanis

Vai vispār var būt kaut kādi jautājumi par ši personāža novērtējumu?

10.decembris 2023, 18:17
DŽA

Par tevi jautājumu nav- ne interpunkcijas, ne ortogrāfijas. Vēl greizā teikuma uzbūve. Iespējams, tev krieviski labāk sanāks? Nekautrējies, raksti krieviski.

10.decembris 2023, 18:31
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kurš teica, ka ienist? To tu pats izdomāji. Jebkurš cilvēks pierod pie savām bērnibas takām, mātes valodas un kultūras. Ari krievi. Arī daudziem krieviem šeit ir dzimtene.

Bet nepieņemams var būt  citu tautiešu vai valdibas politikais kurss vai filozofija. Par to vajag fiskutēt, nevis kādu ienīst vai zsūtit. Drīkst pastāvēt dažādas pārliecibas, ja vien cilvēks vienkārši nevel  un apzināti nedara ļaunu, bet visbiežāk cilvēki vienkārši maldās. Lai gan kādu nīst, kurināt naidu - tas ir  ļaunums. Nāk dzīves pieredze un mainās arī uzskati.  CItādāk domājošajie dzimteni neizjut  mazākā mērā kā tev līdzīgi domājošie.  Tikai Tu jau atrodies ārzemēs, jo savu pieradumu, saknes, māti esi nomainijis pret naudu, bet uzskati, ka atšķirīgi domājošie nedrīkst savu dzimteni uzskatīt par dzimteni. Tu jau esi izdarījis dubultu grēku - pats savu Dzimteni esi nodevis un gribi izraidīt no Dzimtenes atšķirīgi domājošos.

Skatijos interviju ar Čečenijas iedzīvotājiem. VIņiem prasīja,kā viņi jutās, kad uzsāka karu ar Krieviju, kas lika pārdomā, kā jūtas tagad. VIņi ari saka, ka sākumā arī bija pārliecināti, ka jāatdod dzīviba par brīvību. Bet, kad redzēja, cik daudzi mirušie, sapratuši, ka nebūs vairs čečeņu, kam to brīvību baudīt. Redzot daudzu bezjēdzīgas nāves, saprata arī, cik tas ir stulbs risinājums karot. Kad bija izjutuši pilnīgu sagrāvi, viņi tagad novērtē mieru, iespēju vienkārši dzīvot, pašnoteikties, mācities. Bet, kamēr cilvēki kara postu nav piedzīvojuši, viņiem "brivības cīnas" asociējas ar kaut ko romantisku. Vēl ļaunāk, viņi domā, ka ideja iestāties Eiropas savienībā ir kara upuru vērta.

Skatījos arī cinu kā amerikas melnādainie uzsāka brīvības cīņu pret diskrimināciju. Nu jā, tas bija vairāk pilsoņu karš. Bet arī pastāvēja dillema - vai ir vērts iet pret sistēmu un palikt beigtam, vai samierināties un apzināties savu zemo statusu. VIņu gadījumā gan  beigās taisnība uzvarēja, melnādainie  kādu līdztiesību ieguva. Nu labi, melnādainie karoja, jo viņus diskriminēja. Nacionālisma kari nav par diskrimināciju, bet par principu.

10.decembris 2023, 18:48 (10.decembris 2023, 18:51 - labots)
Ir tāds

Šī portāla forumā, sēž mazs, pūkains draudziņš vārdā Džaiņš. Viņi dzīvo Vācijā, bet neieredz Latviju, Latvijas kultūru, tradīcijas, vēsturi, viņam latvieši ir kā personīgs apvainojums. Viņš ienīst visu pasauli, ir ļoti rupjš Vāczemes marginālis kurš vergo Vācijas un ASV labā. Par Ukrainu, viņi domā, ka tādas valsts nav , Ukraina ir jāiznīcina. Citādi šis marginālis būtu devies karot par Ukrainu, bet viņš nez kāpēc sēž latviešu portālos nevis savas dzintās Vāczemes portālos kur to saprastu, samīlētu un zēni ar lateksa jūziņām viņu nopērtu.

Ko es nesaprotu- viņš dzīvo Vācijā, no sirds ienīstot latviešus. Tā tak nav dzīve! Brauc projām uz Ukrainu. Mūsdienās nav problēmu, robežas nav slēgtas. Brauciet uz savu mīļo zemi, karot par to! Bet, nē, viņi nebrauks, viņi turpinās dzīvot Vācijā un izvemt savu žulti Latvijā. Grūta viņam dzīve. Nespēju iedomājos to, kā tas ir- dzīvot vienā valstī un neieredzēt citu valstu pilsoņus gar kuriemtam nav nekādas daļas. Bet projām nebrauc, mokās lielās mokās nonācis viņš savu draugu rokās. Jocīgi. 

10.decembris 2023, 18:51 (10.decembris 2023, 18:53 - labots)
DŽA

Re, vēl viens kremlins, vārdā "ir tāds". Parasts kremļa trollis, bet, ja mani, 57 gadus vecu, divmetrīgu veci, sauc par "mazo pūkaino draudziņu", ir pamatotas aizdomas par viņa mentālo atpalicību, infantilismu. Un, iespējams, homoseksualitāti. 

10.decembris 2023, 21:22
DŽA

Trešais atskrēja.  Latviskā vārdā "rudzupuķe". Ar ko viņš atšķiras no diviem iepriekšējiem putina mīļiem? Būtībā, ne ar ko. Neliela nianse gan- atšķirībā no "v iļa" un "ir tāds", tā rudzupuķe prot latviski pareizi rakstīt. Bet, tā vai tā, āža kāju noslēpt nevar :)

10.decembris 2023, 21:31
DŽA

Gaidu ceturto trolli- andi atvaru :) tad būs pilns komplekts.

10.decembris 2023, 21:33
Ir tāds

Nu re, mazais pūkainais draudziņš, vārdā Džaiņš arī atleca. Parasts Vāczemes marginālis, kā pats apgalvo, pēc pases 5,7 gadus vecs, divmetrīgs mazbērniņš ar vecumam atbilstošu domāšanu, kuru sauc par "mazo pūkaino draudziņu" Džaiņu, ir pamatotas aizdomas par viņa mentālo atpalicību, infantilismu un ir skaidri zināms, ka viņam ir nosliece uz homoseksualitāti un citām netradicionālām orentācijām, tai skaitā mazohismu un transvestītismu. Manu mazo, pūkaino draudziņ Džaiņ, tu mans dārgais Vāczemes margināli! Kad tu vienreiz beigsi te nelāgi ost, vācies uz savas dzimtenes portāliem, ko tu dari Latvijas portālos? Sēdi savos vāczemes portālos, tur tevi sapratīs, apmīļos nobučos, atradīsi sev vīru lateksa ūziņās ar pātadziņu, būs kas tevi izklaidē, noper utt. un tu būsi aizņemts ar savām fantāzijām un tev nebūs laika rakstīt muļķības latviešu portālos. Un tad varēsiet rociņās sadevušies doties uz Ukrainu karot, tur transvestīti un citi meža dīvainīši topā, tikai nebāz stobrā ko nevajag un nebāz stobru kur nevajag, var slikti beigties, sāksi falsetā dziedāt vai vēl trakāk, būs odere jāliek! Turies manu mazo draudziņ, turies! Slava mazajam pūkainajam draudziņam Džaiņam!

10.decembris 2023, 22:35
DŽA

Nu re, cilvēki, tieši par to "ir tāds" minēju, ka viņam smaga debilitāte piemīt. Es gan biju domājis, ka infantilisms, bet nē- redzot viņa pēdējo komentu, top skaidrs, ka tam ir "šariki aiz roļikiem" aizgājuši. Te nu derēs tikai kastrācija un iesmidzināšana :)

10.decembris 2023, 22:59
Andis

Jūs džaiņ akurāt par sevi visu uzrakstījāt, tik drosmes pietrūka rakstīt prokremliski noskaņoto vietā savu divmetrīgi pūkaino personību. Jūs uzrakstiet – “neieredz Latviju, Latvijas kultūru, tradīcijas, vēsturi, pati latviešu tautas pastāvēšana, ir kā personīgs apvainojums; tā tak nav dzīve! Brauc projām.” Šis viss tika uzrakstīts, lai attaisnotu savu aizbēgšanu no Latvijas. Viss pārējais ir tikai lirika un pēdu jaukšana, jo nejaušības, sagadīšanās nav, ir tikai likumsakarības.

11.decembris 2023, 0:09
V ilis Gutmanis

Andis, šis personāžskas tā pāredzīvo par Latviju vienkārši vēlās sēdēt uzreiz uz diviem krēsliem. Būt par tādu Latvijas patriotu un tās vārda nesēju pasaulē, bet turēties no tās pēc iespējas tālāk jo dies zin kas var notikt ja čurā pret vēju. Rezultāts vār būt prognozējams, vinš nokritīs uz grīdas jo jau šeit tādi plātīzeri nav vajadzīgiun tur tādus muldoņus patrieks.

11.decembris 2023, 0:48
DŽA

Es vien uzdevu vienkāršu jautājumu. Jūs, rudzupuķe, atvars, ir tāds un v ilis, neieredzat Latviju, EU un, visvairāk jau Ukrainu. Kamdēļ jūs dzīvojat Latvijā??? Es teicu- nevarētu dzīvot valstī, kuru neieredzu. Tas ir normāli. Lūk, kādēļ nebraucat uz krieviju? Tas ir vienkārši. Aiziet uz krievijas vēstniecību Rīgā un lūgt politisko patvērumu. Kur ir problēma? Es nesaprotu.

Bet, atbildes jau nebūs. Tā vietā absolūts bezsakars manis apspriešanā- ko es lietoju, kur es sēžu, kā es dzīvoju. Tas ir stulbums. Jo jūs idioti esat.

11.decembris 2023, 12:32
Andis

Divmetrīgais pūkainais džaiņš ne uz kādiem diviem krēsliem sēdēt negrib, jo viņš zemapziņā saprot un saprot daudz labāk, kā vairums liberasti Latvijā, ka Rietumu sodomijā Latviju paturēt neizdosies, jo blakus Latvijai ir Krievija, kurā sodomija nav cieņā, bet sodomijai, kā ideoloģijas kroplībai nav iespējams konkurēt ar klasiskām vērtībām, tādēļ ir cenšanās veidot "dzelzs" priekškaru - celt dzeloņstiepļu žogus, it kā, lai aizsargātos no migrantiem. Kas, ES dienvidos ir pārstājuši pumpēt iekšā migrantu pūļus mērāmus miljonos? Slēdz robežpunktus, lai vietējie pingvīni beidz vazāties pie asiņainiem diktatoriem un atņemt tās bada cietējiem vēl pēdējos maizes kumosus (Krievija lielākā kviešu eksportētāja pasaulē, bet Baltkrievija 5tā pasaulē piena produktu ražošanā un bez saviem turpat 10 miljoniem iedzīvotāju vēl spēj eksportēt pārtikas produkciju par vairāk kā 8. miljardiem dolāru) . Krievu valodas izskaušana pat līdz tam, ka no bibliotēkām izņem krievu valodā grāmatas (vēl tik pietrūkst pa naktīm taisīt krievu valodā grāmatu sārtus, lai parādītu visā savā spozmē, kas patiesībā ir šodienas liberālisms – fašisms + morāla degradācīja) , nemaz jau nerunājot, ka krievu valodu vairs nedrīkst mācīt kā svešvalodu (bet ne viss tik vienkārši, jo tie, kuri jau ir sākuši to apgūt, tie vēl to apgūs) , lai jaunie būtu atgriezti no informatīvās telpas krievu valodā. Pat mašīnu numura zīmes traucē, jo Krievijā taču galēja nabadzība un ja tur vēl kas kustas, tad tas vēl no padomju laikiem (rietumnieku jūtīgos prātus nav ko traumēt ar Krievijas jaunām un dārgām mašīnām, šie vēl sāks šaubīties par Rietumu nevērtībām) . Krimas anšluss un iebrukums Ukrainā, par to Rietumos nevienam galva nesāpētu, tāpat kā nesāp galva par palestīniešu civilajiem, kuri vienā mēnesi ir gājuši bojā vairāk, kā Ukrainas karā turpat divos gados, ja vien Krievija būtu atzinusi Rietumu sodomiju. Un no tā tas naids ne tikai pret visu krievisko, bet arī visu latvisko, kas nekādi nekolerē ar Rietumu sodomiju jeb kā liberasti izsakās, ar Rietumu vērtībām. Bet tās nav nekādas vērtības, kuras noved valstis pie nabadzības, izmiršanas, sabrukuma. Rietumi melo, ka sodomija ir vērtība. Lai tā būtu vērtība, tad tai jāapliecina tas ar pozitīvu devumu 3-4 paaudžu garumā. Taču, tā jau vienas paaudzes ietvaros parāda savu nespēju pat noturēt esošo dzīves līmeni.

11.decembris 2023, 12:36 (11.decembris 2023, 13:16 - labots)
DŽA

V ilis man klārē, ka es citiem uzspiežu savus uzskatus? Tak, pasarg Dies', nekad! Katram cilvēkam ir izvēle, kur dzīvot! Jums nav jāmīl Latvija, ASV vai EU! Tas ir normāli! Nav normāli dzīvot valstī/ sistēmā, kuru ienīstat! Tikai tas! Es tā nevarētu. Es aizbrauktu!

Es pateikšu jūsu problēmu- pārāk kūtri esat, lai mainītu dzīvesvietu, slinki un vārgi, lai pārceltos uz pastāvīgu dzīvi citā valstī. Jūs gaidāt krieviju Latvijā, bet tā nenotiks, Latvija ir NATO. 

11.decembris 2023, 12:45
DŽA

atvars baigo palagu piedirsa, bet uz vienkāršu jautājumu neatbildēja. Nespēj. 

11.decembris 2023, 12:46
DŽA

Hallo, atvar, kamdēļ tu dzīvo EU sodomijaa? LGBT ielās gājienus rīko, vēl arī pilns ar neonacistiem? Tu mazohists esi? Mocības patīk?

Jā, atbildes nebūs, jo nav atvaram ko teikt.

11.decembris 2023, 12:56
Andis

Man ir pietiekoši pacietības, lai upes krastā sagaidītu, kad visi jūsu minētie personāži man papeldēs garām uz jūru. 

11.decembris 2023, 13:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas