Kremļa propagandas zvaigznes pret, šajā forumā esošajiem, krievijas algotajiem troļļiem.

DŽA

Krievijas TV "žurnālistiem" kremlis labi maksā- ir villas rietumos sapirktas, principā, viņi ir miljonāri. Skabejeva, Solovjevs, Simonjana. Viņi labi apzinās to, ka melo. Melo par lielu naudu. Bet nu jau saprot to, ka nāksies samaksāt par savu darbību. Nāksies stāties tiesas priekšā, saņemot cietumsodus. Miljonāriem esot. Tas viņiem pagalam netīk, viņi iet uz visu banku, bet jūt, ka zaudēs, visu zaudēs- savus īpašumus, naudu, arī brīvību. 

Šī portāla foruma troļļi ir sīkpirži, saņem mēnešalgu, ne vairāk, kā 100€ mēnesī, jebšu 0,1- 0,3€ par katru postu. Cita darba viņiem nav, viņi ir diennakts dežūrā, raksta melus, melus un melus. Viņiem gan labāk, nekā lielajiem kremļa propagandoniem- viņus cietumā neliks, vien ikmēneša alga beigsies. Nāksies iet strādāt. Tas viņiem būs grūti. Neko jau neprot.

Pašlaik, it kā, šeit ir četri kremļa troļļi, vispirms atvars, tad z ilais v ilis, mazliet vēlāk atnāca "ir tāds" un "rudzupuķe"- troļļiem patīk latviski niki. Bet, domāju, troļļi ir divi- "andis atvars" izveidoja vēl profilus, kā rudzupuķe un "ir tāds". Nez, maksā arī par trijiem? Otrais ir absolūts idiots v ilis gutmanis, bet viņš ir nekaitīgs, smadzeņu viņam nav. Interesanti, cik kremlis viņiem maksā? Noteikti ne daudz. Kā viņi var izdzīvot? Par kādu naudu? Citur viņi nestrādā, ir tikai kremļa troļļu dežūras šajā forumā. 

Eh, zaudēsiet ieņēmumus, desu un, iespējams, pat maizi, kad jūsu saimnieki kritīs. Un kremļa fašistu režīms kritīs drīz. 

25.novembris 2023, 18:41 (25.novembris 2023, 19:05 - labots)
DŽA

Tik ļoti daudz jau nav, stipri pārspīlē. 

25.novembris 2023, 20:48
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka ... komentē savus paša izdomājumus.

26.novembris 2023, 8:45
DŽA

Z ilais idiota gabal, ko es izdomāju? To, ka kremļa TV rupori melo? Jā, melo! To, ka jūs, fašistu atbalstītāji, šajā forumā melojat? Jā, melojat! Vien teicu to, ka kremļa TV propagondoni savu Dzimteni nodeva par milzīgu naudu, bet jūs par kapeikām. Kas tev, mēsls, nav skaidrs?

26.novembris 2023, 12:53
Haralds

Ok  ..un mani interesē ,cik saņem latviešu troļļi !?? Nekāpersonīga ,tikai  bizness)))

Jā  ,,un cik saņem Kremļa trolļi ??Ja reiz tik strikti ,uzbāzīgi apgalvo ,ka kremļa trolļi šeit un saņem par to naudu??

Bet varbūt šeit par Kremļa troļļiem sauc tos ,kuri runā kulturāli--bez žults un lamāšanos  ,ar domāšanu un politisko notikumu analīzi balstoties uz vēstures neapgāžajiem faktiem.

26.novembris 2023, 19:01
DŽA

Jā, harald,āzi, kremļa troļļi melo "kulturāli", bet es neesmu kulturāls, nahuj tādus sūtu.  Viss skaidrs, āzi?

26.novembris 2023, 19:23
Ir tāds

Manu mazo gudreli, mūsu Vāczemes zvaigznīte, Dža jaunskung. Cik saņem tu? Tu pats nesen apgalvoji, ka par velti neko nedari, pat satraucies, ka savā Vāczemē maksā par dzīvokli 900 eirīšus, tā pelnot naudiņu, lai ir par ko samaksāt par dzīvokli, citādi būs jāiet kasīt olas zem Reinas tilta. Grūta tev dzīve, grūta.

27.novembris 2023, 0:18 (27.novembris 2023, 0:18 - labots)
V ilis Gutmanis

Nē nu protams var teikt ka kāds melo, taču lai to pamatotu ir nepieciešami fati nevis apgalvojumi man tā liekās un tāpēc tas tā ir vai arī es domāju ka tā ir un tāpēc loģiski sanāk ka man ir taisnība. Tāpēc fakti lai pierādītu savu taisnību ir tikai vieni vien rupji izteicieni. Žēl ka savādāk pamatot savu uzskatu pareizību un citu kļūdainumu šis personāžs neprot.

27.novembris 2023, 11:08
DŽA

Fakti, v ijebok???

Krievijai, līdz 2014.gadam, bija normālas attiecības ar visām valstīm! Bet tad kremļa režīms izlēma anektēt Krimu un ieņemt daļu Austrumukrainas. Tad kremlis sāka pilna mēroga karu pret Ukrainu. Krievijai neviens uzbrukt negrasījās! Tie ir FAKTI!

27.novembris 2023, 11:48
V ilis Gutmanis

Nu re atkal ... sāk klāstīt savus izdomājumus tāpēc ka tāda lieta ka Krimas iedzīvotāji referenduma rezultātā nolēma izstāties no Ukrainas sastāva un tievienoties Krievijas federācijai viņam nav pieņemama tāpēc arī sauc to par aneksiju. Tas ka Austrumukrainas apgabali kur iedzīvotāji 100% bija krieviski runājošie un negribēja pieņēmt ar varu uzspiesto tā saukto Movu uz ko Kijevas režīms nosauca viņus par separātistiem un nolēma ar spēka palīdzību viņus pakļaut. Rezultātā dabūjot no viņiem pa biksēm. Pie kam tur nebija Krievijas karspēka ko daži labi nu nekādi negrib atzīt, tā pat kā to ka astoņu gadu garumā Kijevas režīms apšaudija tās teritorijas nepievēršot uzmanību tam ka it kā izsludināts pamiers. Protams šie fakti neapmierina tāpēc tiek nosaukti par nepatiesiem. Bet  protams atzīt to nozīmē iet pretī tam ko saka saimnieks un ja nepildīs ko saimnieks liek atstās bez algas un iespers ar kāju pa piekto punktu.

 

27.novembris 2023, 14:52
DŽA

Tev, z ilais v ibljadok, tikai ar lauzni starp acīm maukt.

27.novembris 2023, 16:32
V ilis Gutmanis

Domāju ka  no tā ''viszini" tev nekas nesanaktu, ja gadijumā mēs tiktos. Kaut gan aplauzt tādus varoņus kā tu nav nekāda problēma jo ar runām jūs esat Rīgā bet ar darbiem aizkrāsnē.

27.novembris 2023, 17:06
Labais

dža ir nozagusi niku ukraiņu dziedātājai Džamalai, tāpec viņa nevar būt- jaunskungs, kā domā Ir tāds. Patiesībā dža ir noplukusi vecmeita, kura grib gan, bet dabūt nevar, tāpēc viņas labākais drraugs ir Dildo. Tikai fakti, nekā personīga.

27.novembris 2023, 17:07
Ir tāds

Mūsu mazo Vāczemes zvaigznīt! Pastāsti man mūsu mazais pūkainīt, kad tava Pleskavas kremļa režīms izlēma anektēt Krimu un ieņemt daļu Austrumukrainas? Tikai lūdzu neklusē par 2014. gada 16. martā Krimas referendumu, kurā pēc balsu skaitīšanas komisijas ziņām par atkalapvienošanos ar Krieviju nobalsoja vairāk nekā 90% referenduma dalībnieku. Atgādināšu, ka 1954. gadā nekāda referenduma par Krimas pievienošanu Ukrainai nebija! Kad kremlis sāka pilna mēroga karu pret Ukrainu? Mazāk krāsas ostīt un šķīdinātājus dzert vajag! Ir pret tavu dzimto zemi Ukrainu vērsta specoperācija, bet tas nav karš. Un juridiski tam ir liela nozīme! Vai tad kāds apgalvo, ka kāds ir grasījies uzbrukt Krievijai? Kad osti krāsas un uzdzet šķīdinātāju, uzkost arī vajag! Pastāsti man mūsu zaķīt, kā tu vērtē Kārļa Ulmaņa un viņa valdības pilnīgo ignoranci par PSRS 1937-38 gadā notikušo "Latviešu operāciju" tādejādi pat ne ar pīkstienu neiestājoties par saviem tautiešiem, tā teikt, tas ir "tur" un "tur", lai slepkavo, galvenais, ka ne šeit. Štrunts, ka tie arī bija latvieši.Kā tad tur ir? Pastāsti mūsu sirsniņ, kāpēc tu tik ļoti mīli ukraiņus un nīsti latviešus, pats dzīvo Vāczemē, apliec latviešus, kaut pats sevi pozicionē, kā "īstenu latvieti"? Kāpēc tu maksā 900 eirīšus par dzīvokli Vāczemē, ja Ukrainā tev iedotu par brīvu, piemēram Pripetē, jeb par nelielu naudiņu Kijevā? Kur problēma? Varētu slavēt Ukrainu un savu atbalstu Ukrainai pierādīt ar darbiem, ejot karot par Ukrainu pret Krieviju. Viņiem tagad dzīvā spēka iztrūkums, tu kā reiz būtu īsti laikā un vietā! Parādītu savu lielo mīlestību pret Ukrainu un varēsi mēslot Luganskas zemi kur pēc gadiem kāds zemnieks tevi slavēs un atcerēsies gan tevi, gan tavus ukraiņu draugus pateicoties kuriem tā labība aug un zeļ!  

27.novembris 2023, 17:08
Ir tāds

Labais

Vai neesi krievu mēlē dzirdējis teicienu: "dža, dža, dža morda Dža prosit kirpiča" (dža, dža, dža, Dža prurns prasa ķieģeli)? Vispār Dža iesauka varētu būt nākusi no viņa mīļotā vectētiņa un elka Džo vārda. Par to vecmeitu visādi var būt, viņam ļoti patīk lomu spēles ar pārģērbšanos un grābstīšanās pa savu mugurpusi. Tikai fakti, nekā personīga!

27.novembris 2023, 17:18
Ir tāds

Mana mazā Vāczemes zvaigznīte, šodien lasīju, rakstu, ka Magonīte piedāvājusies kļūt par Dž Dž Džilindžera kārtējo sievu no kā viņš atteicies. Nu lūk, varētu aprecēt Magonīti, būtu katliņš ar vāciņu. Saprāta līmenis jums abiem vienāds. Tikai nevarēsi vairs te muļķibas gvelzt, būs jāņem lāpsta rokā un tā, ka traktora nav, varēsi visu kartupeļu lauku uzrakt, vasarā treijpļaviņas ar izkapti nopļaut un kūti izmēzt, malku ar fuksīti mežā nogāzt, sazāģēt, saskaldīt utt.. Un nebūs tev jāmaksā 900 eiro par dzīvokli Vāczemē, būs jumts virs galvas par brīvu. 

27.novembris 2023, 17:28
Labais

Domāju, ka te prasās nevis pēc kirpiča, bet pēc krekla ar nu ļooooti garām piedurknēm!

27.novembris 2023, 17:30
Ir tāds

Labais

Krekla ar nu ļooooti garām piedurknēm netraucēs, tagad gan ir šļirces, ātri, ērti un labi, bet labāk viņam kārtīgu, ļoti izturīgu, armētu plāksteri mutei priekšā, to noteikti vajag, kreklu ar, bet to pēc tam!

27.novembris 2023, 17:39
DŽA

Jā, pilns forums ar idiotiem.

27.novembris 2023, 17:47
Ir tāds

Jā mūsu mazo Vāczemes zvaigznīte, jā! Forums ir pilns, pilns ar idiotiem, tikai nez ko mūsu gudrā zvaigznīte te dara. Ak kur citur, lai spīd, ja ne forumā starp idiotiem! Tikai paraugi spogulī, ieraudzīsi, ka te ir tikai viens apdalītais kurš citus sauc savā vārdā. Raugi mūsu visgudrākā Vāczemes zvaigznīte, es  tev uzdevu konkrētus jautājumus. Tu ne tikai uz tiem neatbildi, bet sāc citus saukt savā vārdā. Nesen tu pats teici, citēju tevi: "Uzdodot vienkāršu jautājumu- kādēļ krievija uzbruka Ukrainai, es automātiski esmu provokators, faktu sagrozītājs, ultra liberālis, aprobežots un melis." Tad pasaki kāpēc tu pats neatbildi uz jautājumiem kurus uzdod tev, bet citus sauc savā vārdā? Kas esi tu? Līdzu, tevi neviens nekā neapsaukā, es tev uzdodu vienkāršu jautājumu, kā tu vērtē pats sevi? Tev ir visas iespējas pašam pateikt, kas esi tu. Un lūdzu atbildi idiotiem kuri neko nesaprot un kuri tāpēc vēršas pie tevis mūsu vāczemes zvaigznes no Andromēdas, lai tu kā ideju gigants atbildētu, citādi ko idioti zina, bet tu mums visiem izskaidro, lai mēs gudrāki kļūtu, bet tu kā zutis uz pannas lokies, lokies un salocīties vien nevari.

27.novembris 2023, 18:42

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas