Saules mūžu Latvijai!

DŽA

Sveicu jūs, mīļie latvieši, šajos svētkos! Mums ir iemesls lepoties ar Sarkanbaltsarkano karogu, mēs esam letiņi! Mēs esam tīri, nekad neesam dubļos iemesti! Svešas varas mēģināja mūs salauzt, bet neizdevās- mūs neviens nesalauzīs! Pārāk lieli esam. Stipri esam! Turam godā latviešu valodu, valoda ir mūsu pastāvēšanas pamats. Ja zudīs valoda, mūs vairs nebūs. 

18.novembris 2023, 20:10
DŽA

Un, lai kā arī censtos kremļa dirslaižas noniecināt Latviju, viņiem nesanāks- Latvija ir liela. Suņi rej, Latvija iet tālāk. 

18.novembris 2023, 20:35
Andis

"Sakiet, lūdzu, visi kopā – mēs esam stipri! Mēs esam diženi! Mēs esam raženi! Mēs esam skaisti! " [VVF]

18.novembris 2023, 21:06
Ir tāds

Dža jaunskung, ja esi tāds patreots,tad ko meklē Vāczemē? Kāpēc uzturi Vāczemes pensionārus un Vāczemes ekonomiku nevis Latviju? Saki skaidri tev ir iemesls lepoties ar melni sarkan dzeltanais karogu, tu nesi letiņš, bet kolaburants! Tu esam netīrs, dubļos iemests atkritums! Svešas varas mēģināja tevi ir salauzušas! Pārāk maza gnīda esi! Vārgulis esi! Neturi tu godā ne latviešu valodu, ne tautu, valoda ir mūsu pastāvēšanas pamats. Ja zudīs valoda, mūs vairs nebūs. Un tieši to tu atkritum veicini, lai pazustu ši valoda, tauta un valsts! Paklusē Vāczemes mēsl! 

18.novembris 2023, 21:43 (19.novembris 2023, 19:36 - labots)
V ilis Gutmanis

Nu atstājiet to nabagu mierā, lai jau uzskata sevi par viscēlāko latvieti un noslīkst savā žultī. Labuma no viņā nekāda nebūs tikai viena nepatīkama smaka.

18.novembris 2023, 21:56
DŽA

Apbrīnojami komenti. atvars citē prezidentes teikto, z ilais uzskata, ka sveikšana svētkos ir žults vemšana (naida izpausme), bet, ir tāds, raksta nesaprotamā valodā (izmantots Google tulkotājs no krievu uz latviešu valodu, tas greizi tulko). Bet, saprotu to, ka jums Latvijas svētki, ir kā suņanagla pakaļā. 

19.novembris 2023, 10:22
Ir tāds

Nu re nu, mūsu mazā plānprātīgā zvaigznīte atkal savā elementā klepo. Pastāsti man mazais plānprātiņ, kā tas ir, ka tu saki, ka raksta nesaprotamā valodā, tātad tu neko nesaproti, tu nespēj izlasīt un tanī pat laikā tu saki, ka tiek izmantots Google tulkotājs no krievu uz latviešu valodu, kurš greizi tulko. Tātad kā sanāk, valodā kuru tu nesaproti, jeb tomēr latviešu valodā? Kā var noteikt, kas un kā ir tulkots, man tas nav skaidrs. Nu bet tev jau viss labāk zināms. Beidz knibināties pa savu pēcpusi, un nebāz tur suņus un naglas iekšā, tad nebūs jāsūkstās. Bet tu nesatraucies, drīz briti tev savas blaktis iedāvās, varēsi tās sev bāzt visos caurumos. Bet pagaidām tu dzimtenes nodevēj aizver muti un paklusē! Kad tu atkritum sāksi maksāt nodokļus Latvijā un strādāt Latvijas labā, tad parunāsim, bet pagaidām aizveries Vāczemes atkritum. Tu esi Latvijas nodevējs un tev nav tiesību pat ieklepoties par Latviju. Dzīvo savā Vāczemē un pucē savu Vāczemes saimnieku, apaļīgu arābu zābakus un aizmirsti par Latviju. 

19.novembris 2023, 20:32
V ilis Gutmanis

Ir tāds, man laikam sanāks jūs drusku apbēdināt taču ja mūsu zvaigznīte Vācija strāda oficiāli un maksā nodokļus daļa no tiem nonāk arī Latvijā. Taču tas nebūtu galvenais, nu ir viņš tuvāk pie sava saimnieka un lai jau viņš tur paliek. Tepat uz vietas pietiek plānprātiņu kas sametušies lai atjaunotu to glupo bildi uz Medicīnas muzeja sienas. Gribētos lai tādu plānprātiņu Latvijā būtu mazāk un mēs tā vietā lai nodarbotos ar dūrīšu vīstīšanu sāktu nodarboties ar savas valsts labklājības celšanu.

19.novembris 2023, 21:24
Ir tāds

Vili, kādā veidā mūsu zvaigznītes nodokļi nonāk Latvijā? Neesmu gan dzirdējis, ka kāda ārzemēs strādājošā nodokļi nonāktu Latvijas budžetā, sociālajam budžetam, medicīnai vai izglītībai. Par projektiem es nerunāju, labi, ja tie ir, bet tie nav kritiski nepieciešami, atšķirībā no soc. budžeta, medicīnas un izglītības, kas ir jeb kuras valsts pamats. Un ar tiem projektiem jau arī visādi ir. Atceros, kā pirms gadiem mums stāstija cik jauki un skaisti, drīz mums būs Eiropas standarta ātrvilciens, bet nu jau vairs neko nevar zināt. Nauda būs notrallināta, un nekas nebūs izdarīts. Būs kā tilts uz nekurieni pie Sātiem pār Abavu kurš atgādina par reiz plānoto dzelzceļa līniju Tukums- Kuldīga būvniecības ieceri. 

19.novembris 2023, 22:55
DŽA

Hallo, ujeboki, jums tak vispār darba nav! Jūs parazīti esat :) par kādiem nodokļiem te murminiet, ja tos nemaksājat? Vot, dalbojobi, aš pārsmieties var :)

20.novembris 2023, 21:17
Ir tāds

Mūsu zvaigznīte ieklepojās!

Kam eiro ķešā skan,
To sauc par lielu vīru,
Bet Dža tās naudas nav,
To ķer uz mušpapīru.
Lūk tādēļ pielūko,
Sev iesit kapitālu,
Jo katrs viens ar to
Šai dzīvē tikt var tālu.

Piedz. 2x
Ko citi saka, tas vienalga man,
Ja tik eiro ķešā skan.

Kam eiro ķešā skan,
Dzer konjaku jebkādu,
Bet Dža tās naudas nav,
Tas dzer denaturātu.
Kam eiro ķešā skan,
Tas pīpo cigaretes,
Bet Dža tās naudas nav,
Zog končikus no letes.

Kam eirīši ir, tas sēž
Ik dienas kafejnīcā,
Un katru vasaru
Viņš apsauļojas Nīcā.
Bet Dža tās naudas nav,
Tas Reinas malā
Velk apenes sev nost
Un sildās tilta galā.

Kam eiro makā skan,
Tam katra meiča smaida,
Un to uz randiņiem
Vai piecas stundas gaida.
Bet Dža tās naudas nav,
Pa ielām apkārt skraida,
Un Vērmaņdārza praidā 
Tur vecus krekšus spaida.

Kam eiro ķešā skan,
Tam bļoda vienmēr pilla,
Vai šodien vai ar rīt
Arvien viņš dzīvo lillā.
Viņš dzimumdienas svin
Un rīko lielus rautus,
Bet Dža kam naudas nav,
Tas pakasa sev … .

20.novembris 2023, 21:32 (20.novembris 2023, 23:50 - labots)
Stāstnieks
20.novembris 2023, 21:35
DŽA

Jopcik, sausās atejas poēts, ir tāds  :) vieni talanti forumā  :)

Kaut šāda "poēzija" norāda uz infantilismu (psihiska saslimšana), bet uzslavēju par centību!

21.novembris 2023, 17:23 (21.novembris 2023, 17:28 - labots)
Ir tāds

Mūsu mazā Vāczemes zvaigznīte, man prieks, ka tev patika, tātad tu atdzīsti, ka viss tur teiktais atbilst patiesībai. Tas ir labi, tas ir labi! Prieks, ka tu reiz ko sāc atdzīt! Ko gan mēs te bez tādas zvaigznītes kā tu te iesāktu? Dzīve pārstātu būt interesanta. 

21.novembris 2023, 18:00
V ilis Gutmanis

Ir tāds nedomāju ka pievērst uzmanību tam ko murmulē šis personāžs vispār ir pareizi. Jo katru raizi kad viņš parādās sākās smirdoņa kas pastiprinās ja šo mēslu čupu paurbina. Labākais variants lai vinš pats ar sevi sarunājas, kā jau gaīgi slimam pieklājās.

21.novembris 2023, 18:01
DŽA

Es vien apsveicu Latviju svētkos un novēlēju Saules Mūžu! Tik vien. Nevienu neaizskāru, neapvainoju, vien priecīgus svētkus novēlēju.

Bet, nē, sūdu mušas salidoja. Vai nav sitamas?

21.novembris 2023, 19:50
V ilis Gutmanis

Zvaigznīte kaut kā aizmirsa ka pēc apsveikuma tūlīt šaka ķēngāties. Nu bet laikam tas viņām šķiet mazsvarīgi. Kaut gan lai jau pa laikam izgāž žulti. Jā tās dēļ ies bojā būs diezgan nekomfortabli.

22.novembris 2023, 11:04
DŽA

Z ilais v ilis atkal iedirsa šķidro. Ujebok, patin atpakaļ- es apsveicu Latviju, bet ķengāties sāka tava, Latvijas nīdēju šlaka. Un tas ir fakts. Jums, izdzimteņi, Latvija ir kā suņanagla dirsā. Mēsli jūs esat.

22.novembris 2023, 15:43
V ilis Gutmanis

Atkal parāās nelāga smaka, laikam netālu klīst mūsu zvaigznīte.

22.novembris 2023, 16:03
DŽA

Nelāgā smaka no tā, ka tu, pider, puļķi no dirsas izvilki? Tas jā, nelāga smaka. 

22.novembris 2023, 16:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:01

Jaunākās diskusijas