Priekš kam Ukrainai uzvaru?

Andis

https://jauns.lv/raksts/arzemes/583338-ka-rietumi-baidas-dot-iespeju-ukrainai-uzvaret?utm_source=nra.lv&utm_medium=widget-include&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Raksts par jau zināmām lietām, ka Ukrainai nepietiek ieroči. Tiek minēts arī dzīvā spēka trūkums, par NATO neizlēmību un gļēvumu, bet paša galvenā iztrūka - priekš kam uzvaru, lai pēc tam Ukraina vispār nodegradētu par korupcijas "melno caurumu" un pēc tam turpinātu terorizēt nepateicīgo ES, kuru tā paglābusi no krievu lāča nagiem? Tad priekš kam Ukrainai uzvaru?

11.novembris 2023, 12:20 (11.novembris 2023, 12:21 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Bet Krievija jau negāja uz Ukrainu, lai dabūtu zemes. Tā vēlējās, lai nato ar visām karabāzēm aizvācas no Ukrainas teritorijas (jo, kā labi saprotams, tas kara bāzes būtu darbojošās pret Krieviju kādā  brīdī - iegūt/iznīcināt mūsdienās var arī neieejot valstī ieksa, bet tikai uzstādot attiecīgas tehnikas uz  robezām), un lai izbeidzas krievu izšaušanas akcija. Vai tad bija vēl kāds iemesls? Tad par kādiem lača nagiem runa?

Eiropa vienkārši kacināja Krieviju- "a, tu nāc, nāc, ko tu mums izdarīsi, mēs tapat sadosim". Nu, re, tagad mēģina sadot, uz miljoniem ukraiņu asiņu rēķina. Tikai nevajag tad par upuriem ukraiņus pozicionēt, lai gan viņi ir savas valdības neprāta upuri.

Izlasīju vienā sieviešu zurnālā rakstu, ka mūsdienās patriotismam vairs nav nozīme. Patriotisms nozīmē  drīzāk ir ģeogrāfiska vietu, valodu. Visu nosaka vieta, kur labāk varam nopelnīt un izdzīvot. Ne jau krievi inīcinās LV, bet globalizācija. Un vai tiešām tas ir slikti? Latvijas valoda un nācija būs dabiski viena no pirmajām, kas izzūdīs. Bet dēl mistiskas nacionalitētes vēl mirt?

Agrāk karš nozīmēja, ka iebruka Tavā mājā, atņēma  zemi, paņēma  par vasali, sievas par veredzenēm, un visa cilts, kur viens otru pazina,  svētkus svinēja un viens otru atbalstīja, devās gūstā bez brīvības,  pašnoteikšanās.Tad cīnīties bija saprotami. Bet tagad - vai tu Igaunijā maksā nodokļus, vai Latvijā, vai citur - tam  nav  nozīme. Bomži, narkomāni, alkoholiķi, veco ļaužu patversmes, bērnunami un vispār pamesti vientuļi cilvēki,par kuriem neviens neliekas ne zinis, ir jebkurā nācijā (un Latvijā tādu ir vairāk nekā vidēji citās). Par tādu nāciju nevar "dzīvot un degt" - tā ir parasta, bezpersoniska nācija, kas balstās uz ekonomiku -kapitālismu. Izdzīvo stiprākais un kur labāk fiziski vai garīgi var izdzīvot. Tur arī viņa jaunā dzimtene.

11.novembris 2023, 13:09
V ilis Gutmanis

Andi rietumiemvai pareizāk sakot ASV jau nevag lai Ukraina uzvarētu tāpēc ka iestāsies miers un strutojošais augonis vairs tā netraucēs. ASV galvenais lai šis konlikts vilktos pēc iespējas ilgāk jo saprotot to ka savus ieguldijumus viņi nevarēs atgūt cenšās maksimāli izdarīt tā lai pēč konlikta Krievijai būtu jāiegulda kolosāli līzekļi lai šīs teritorijas uzturētu kāŗtībā. Nu un protams cerība ja Krievija pāŗņems teritorijas varēs pakunskstēt par kompensācijām no zaudētiem īpašumiem. Kaut gan godīgi sakot raksts vairāk domāts tiem pastalniekiem kuri nemāk reāli domāt un klausās ar atplēstām mutēm kad viņiem stāštā šādas muļķības. Diemžēl eiropa ir iztukšojusi savas bruņojuma noliktavas un neko lielu dot Ukrainai lai tā iztiorgotu tālāk to kas tiek dots un pēc tam vēl uzmestu lūpu kāpēc tik maz. Tā Ziemeļkorejas un Iŗanas pieminēšana vispāŗ nelien nekādos rāmjos jo ja pat Krievija kaut ko iepirktu no Ziemeļkorejas un Irānas viņā par to norēķinās bet nenabago kā Ukraina.

11.novembris 2023, 13:34
Ir tāds

Andi, vienkārši sāk runāt to kas un kā ir. vienkārši sauc lietas īstajos vārdos, vairāk neko. Tāds ir mans vērtējums. 

11.novembris 2023, 15:19
Ir tāds

rudzupuķe. ir gan tā kā tu saki, gan nav. Tu aizmirsti tādu "sīkumu"  ka 2014. gadā Ukrainas austrumos, tas ir Donbasā un Luganskā krievvalodīgajos reģionos tika aizliegta valoda, tā teikt, runāsiet visi ukraiņu movā. Cilvēkiem tas nepatika un tad astoņus !!! gadus šie "necilvēki" kā tos deklarēja ukraina tika apšaudīti. Cik ilgi tas varēja vilkties? Es vēl 2010. gadā tikos ar Luganskas brīvprātīgajiem, viņi apliecināja, ka cīnās par savu zemi un valodu un neviena mūsu foruma zvaigznītes draugu- krievu tur nebija. 1937/38 Krievijā iznīcināja 1/3  latviešu etnosa Latvijā ar ausīm klopēja, kad 1942-44 nacisti sūtija latviešu sievietes darba dienestā uz Vāciju latvju bāleliņi dziedādami leģionā gāja. Tādi ir latvieši, krievi tādi nav, viņi neļauj un neļaus sev uz galvas kluci likt, viņi cīnās un cīnīsies par savējiem un savām tiesībām.

11.novembris 2023, 15:36
Andis

Rietumos informācijas par Ukrainu ir vairāk un arī neatkarīga no Ukrainas "patiesības" ministrijas, salīdzinot ar Latviju, kurā viss ir 100% ukru propaganda. Par cik Rietumos ir cenšanās atsvabināties steidzīgi no Ukrainas, tad nu beidzot sākuši ko pārpublicēt no Rietumiem arī Latvijā, lai nesanāktu, ka visu laiku "peremogas" , "peremogas" (uzvaras), bet pēkšņi kapitulācijas akts. Protams, bailes no fašistu pērtiķiem, šeit, vergu dvēselēm nekur nezūd, tādēļ tikai kādi pārpublicējumi. Ukrainas karam ir globāls mērķis un ar to vēl atsevišķas valstis risināja savas sīkās problēmiņas. Globālais mērķis bija atdalīt Krieviju no Rietumiem. Tā atdalīšana nav kāda reklāmas kampaņa - Ukrainu sadalīs un viss atgriezīsies vecās sliedēs, bet tā ir Zemes sadalīšana Jaunajā un Vecajā. Starp tām, tēlaini izsakoties, nebūs aizas, bet tās atradīsies pilnīgi citos līmeņos, ka starp tām nebūs nekādu sakaru - pat viena par otra eksistenci neko nezinās, no tā tā drudžainā velme atsvabināties un tikt prom no Ukrainas. Šis aktuāls ir no Latvijas izbraukušajiem. Latvija aiziet pie Jaunās Zemes. Jaunajā Zemē fašisms, lgbt nebūs, tādēļ tiem būtu laiks pārcelties uz Rietumiem, jo uz Jaunās Zemes tie neizdzīvos. Karš Izraēla ir tā pati pasaules dalīšana. Piemēram, Kataras paziņojums, ka tā vienpusējā kārtā pārtrauc sašķidrinātās gāzes piegādi tiem, kuri atbalstīs Izraēlu. Izraēlu sagaida, lēna un mokoša nāve. Tas pēc Mihaela Hazina un Karīnas Gevorgjanas. Es domāju, ka nāve būs mokoša, bet ne tik lēna, jo laiks atlicis ļoti maz un tas uz ļautiņu nespēju tikt tam līdzi netiks ņemts vērā. Kā jau rakstīju, tad nākošā cikla aktīvā daļa būs 28. dec.- 1. janv. Pats cikls mainās 10-12 dienas agrāk. Jautājums paliek neskaidrs, jo problēmas netika termiņos atrisinātas - ne Ukrainā, ne Izraēlā karš nav beidzies, tādēļ Jaunās Zemes atdalīšanās varētu arī gadu mijā nenotikt un tad jau nākamais cikls martā. Lokālās problēmiņas - cīņa par varu vecajā pasaules daļā starp Lielbritāniju un ASV. Tajā zaudē  ASV. Polijas fantāzijas vispār ir izplēnējušas, jo tā dalīšanas procesā var paiet zem ūdens. Kaļīņingrada ar Baltiju aiziet pie Jaunās Zemes, tādēļ Polijai nespīd kārotā ES vagara/žandarma loma.

 

11.novembris 2023, 17:52
Jelena Sergejeva

Kolosāli... Tavējie paši jūs čaldonus aicina mājās, ko tad gaidāt stulbie urlas? 

11.novembris 2023, 18:57
DŽA

Ukrainā nebija NATO karabāzes. Ukrainā nebija NATO armijas. Ukraina krieviju neapdraudēja. Ukrainā dzīvo daudz krievu, kuri nevēlējās to, lai krievija viņus atbrīvo no mājām. 

Krievijas iebrukums Ukrainā,  ir fašistu režīma sākts genocīds pret Ukrainas tautu. Identiski Trešā Reiha nacistu režīmam. 

11.novembris 2023, 19:00
Andis

Dža, Ukrainas - Krievijas karam maz sakara ar Ukrainu. Ukraiņu traģēdija ir tā, ka viņi to nesaprot. 

Jelena, jūs tomēr kaut ko nesaprotiet, Latvija un Ukraina būs pie urlām, orkiem, putinistiem un kādos vēl mīļvārdiņos tos nesauktu.

11.novembris 2023, 19:20
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ir tāds,

es to sīkumu neaizmirsu. Bet krievu izšaušanas vien dēļ Putins diez vai būtu to karagājienu organizējis, viņam daudz vairāk nepatika NATO aktivitātes (slēptas, atklātas, mentālas, fiziskas) teritorijā. Tika minēts, ka tad, kad ukraiņi apšāva tos krievus un gatavoja jaunus uzbrukumus, viņus jau sagatavoja nato mācību spēki - tikai neoficiāli. Nato gars jau Ukrainā pastāvēja un bija attiecīgi naidīgi noskaņots. (Neaizmirsīsim, ka nato viens no galvenajiem mērķiem - nolikt uz ceļiem Krieviju (arī pirms iebrukšanas Ukrainā), to zin Krievija un ASV un arī daudzas citas valstis, kuras asv jau nolika uz ceļiem.)

Nu un jā, es no sākuma arī neko daudz nesapratu par tām karabāzēm. Bet tika rādītas kartes, kur kā lampiņas jau bija sazīmētas nato karabāžu izveide apkārt Krievijas teritorijai. Krievija starptautiskajās sēdēs vismaz pēdējos 7 gadus minēja, ja viņi liks kāju uz Ukrainas teritorijas, tā būs viņu pēdējā sarkanā robeža. Kad sabruka PSRS, tad ar nato un eiropu bija mutiska vienošanās noslēgta, ka nato neturpinās Krievijas teritoriju aplikt ar savām bāzēm. Bet vienošanos visi klusējot ignorē un bāžu punktiņi tikai tiek un tiek pavairoti. Un neviens pat neko nesaka, nekomentē un neiebilst. Tikai nekaunīgi ceļ un ceļ.

Tiesa, es ari ne visai sapratu, kas tad ir tās bāzes. Vai tās jau ir kaut kādas tehnikas, rūpnīcas nato vajadzībām, varbūt kādas "sagataves jau savestas" vai varbūt tā ir tikai teritorija. Tika minēts, bet vienalga nesapratu.

Skaidrs ir tas, ka tas ir nopietnāk nekā izklausās. Kosovā ir NATO karabāze un tam arī bija vajadzīgs, lai Kosova būtu nato draudziga teritorija- , lai būtu bāze, no kuras nato varētu veikt savas kara aktivitātes. Krievijas tehnikas bāze savulaik bija uzstādīta Kubā (ar tādu pašu nolūku, kā ASV ceļ - tikai pret ASV) - ASV jau gandrīz tūlīt pat atomkaru pieteica par tādu nekaunību, lika aizvākt (vienojās). Arī Taivānā NATO grib noenkurēties, bet Ķīna jau pateica,ka lai tik pamēgina savu kāju spert. Jo kuram tad vajag, lai kāds noenkurojas ar tālsitēju raķetēm turpat teritorijas tuvumā? No ASV jau nevar tā aizšaut, kur vajag.

Arguments bija pietiekami nopietns un saprotams. Rietumi nevēlējās to izpildīt.

 

11.novembris 2023, 20:49
DŽA

Rudzuskuķe, nu gan šķidro lej.

11.novembris 2023, 20:56
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Rietumi visdrīzāk vēlējās kariņus paspēlēt. Un kā bērni paspēlēties ar Krieviju: "Bet mēs celsim, ko tu mums vari izdarit? Mēs esam stiprāki! Mūsu ir daudz! Ko gribam, to daram!".

Krievija noskatījās, noskatījās, rietumu nekaunība  pieauga. Zeļenskis naidā un nekaunībā pārspļāva pat rietumus un ASV, -  un viņiem tik tādu cirku, lai paspēlētu kariņus, vajadzēja. Un viss, lielie zēni var spēlēt kariņus it kā kaut kāda patriotisma vārdā. Bet katrs to kariņu spēlē citā vārdā. Diez vai kādus uztrauc ukraiņu nacionālisms. Un vismazāk Krievija gribēja iegūt Ukraiņu zemes.Tāpat kā Amerika negribēja iegūt Kubu, kad pieteica atomkaru Krievijai par krievu bāzes novietošanu uz Kubas.

Kādas tur pasaules dalīšana? Amerika grib kontrolēt un visu noteikti - noteikt degvielas cenas, naftas cenas, dolara kursu, kam ūdens būs utt. Amerikai interesē sava ekonomika.

Es drīžak teiktu, ka Krievijas iebrukums Ukrainā patiešām bija Krievijas aizsardzības gājiens. Jo patiešam, la neļautu noenkuroties nato naidniekam ar visu tālšāvēju kartehniku uz kaimiņrobežas, vienīgā iespēja - ienākt (it kā svešā teritorijā) un padzīt. Nu un tas, ka Zeļis vēl bija aizrāvies savā neprātā ar krievu izšaušanu - tas jau visu tikai pasteidzināja. No savas puses Zeļis izdarīja visu iespējamo un neiespējamo, lai Krieviju ielūgtu pie sevis ciemos karagājienā. Ja Krievija to neizdarītu pirmā, tad kaut kādā brīdī NATO iedarbinātu savu bāzi pret Krieviju. Tā kā viņa to ir darījusi pret citām valstīm, kuras gribēja pārņemt savā ekonomiskā vai fiziskā kontrolē jeb kuras ir nepaklausīgas. Un Krievija ir diezgan nepaklausīga. Ķīna arī nepaklausīga. Nato ir daudz plānu un personīgo uzdevumu.Nato vajag daudz bāžu. Latvija, kā kārtīgs draugs, jau NATO piedāvā savu teritoriju, ipaši neiedziļinoties, cik tiri ir asv slepkavības mērķi. Teiksim atklāti, Latvijai jau sen nav nekādas noteikšanas pār savu teritoriju. Ja latvija nedos savu teritoriju nato, tā pati tiks pakļauta sankcijām un tās būs tiešām LV beigas. 

11.novembris 2023, 21:02
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Dza,

nemēģini būt rupjš. Painteresejies arī Tu par vēsturi. Tiesa, vairāki cilvēki interesējas, bet katrs tajā atrod pilnīgi citu stāstu. Bet stāstam būtu kaut kādā veidā jāsakrīt. Bet pilnīgi noteikti Krievija ne mirkli nav gājusi iekšā Ukrainā, ka kāro zemi vai nogalināt Ukraiņus. Nu tik daudz jau vajadzētu katram zināt.

Par tām bāzēm, sarkanjamā robežām, nato neienākšanu ukrainā, Krievija jau bez maz pēdejos 10-20 gadus runāja atklāti starptautiskajās konferencēs, starptautiskās intervijās. Nekad, neviens neko uz to neatbildēja. Šie tikai sūdzas, draud, biedē, sola ar karagājienu. Atbilde - totāls klusums un neliels nicinājums ar parākuma sajūtu. Un NATO tik ceļ un ceļ. Un nemaz neslēpa, jo - kāds ir mērķis - taču uzvarēt kārtējā karā Krieviju. Ceras, Dža, Tu zini, ka pēdējos 10 gados Krievija ar NATO pretējās pusešs ir karojusi vismaz 5 un vairāk valstīs. Visās valstīs, kur bija karš, pretējās pusēs karoja Kreivija un NATO. Pēdējos karot tieši Krievija uzvarēja. Protams, ka NATO meŗķis ir aptaisīt bāzes tā, lai vienreiz to Krieviju noliktu pie vietas.

Krieviju pie vietas var nolikt divējādi (tāpat ka jebkuru valsti ) - vieglākais - uztaistīt ar konkrētiem paņēmieniem proamerikānisku valdību - ļoti ejoša metode, otra metod e- fiziski ienākt valstī un visus nobombardēt. Tam vajag bāzes! Vēlams ap robežas! Tāpat kā Dienvidslāvijā, Sīrijā, Irānā, Irākā, Vjetnamā utt.

Tā bāžu padarīšana nav nekāda retorika, bet ļoti nopietns iemesls kara pieteikumam. Provokatori ir tie, kas tās bāzes tur uzstāda. Mums baigi patiktu, ja Lietuva ap Latvijas robežas uzstāditu smago artilēriju? Ja esam mazi pastaliņi, tad mēs tikai notrauktu asaru. Bet, ja būtū lieli un vareni, tad darītu tāpat kā Izraēla, Krievija, ASV un Ķīna - mēs ieietu Lietuvā, sadotu pa ausi un to bāzi novāktu. Kas tur ko nesaprast? Kapēc Izraēla negrib samierināties ar hamas bāzēm? Kapēc Krievijai jāsamierinās? Vienīgi izraēļi novāc ne tikai bāzes, arī visus iedzīvotājus, zīdaiņus ieskaitot.

Lavrovs pats stāstīja, ka pret katru NATO karabāzi Krievija ir uzstādījusi gaisa aizsardzibas sistēmu. Bet viņiem ir apnicis, ka NATO to turpina un turpina un viņiem jāturpina celt aizsardzības sitēmas. Un par Ukrainu teica gaiši un skaidri nonstopā - katra starptautiskajā konferencē - tikai pamēginiet arī Ukrainā vilkties iekšā, mēs to nepacietīsim.

11.novembris 2023, 21:04 (11.novembris 2023, 21:20 - labots)
DŽA

Ej diirst, maita.

11.novembris 2023, 21:09
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Dža,

jocīgs esi?

11.novembris 2023, 21:20
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Dža, atvaino, bet Tu tiešām esi tik stulbs, ka domā, ka Krievija iebruka Ukrainā, jo tai sakārojās Ukrainas zemes? Manuprāt, par rietumu propoganda tik stulbas idejas neizplata, vienīgi ļauj pēc noklusējuma tam noticēt. Atbalstu rietumu politikai tak vajag. Dīvainā kārtā domubiedrus atrod. Bet daudzi arī tam nepierkīt. Ungārija, Slovākija un kas tur vēl. Pat paši amerikāņi pret to iebilst.Dža dzīvo Vācijā, ar Latviju vairs nav nekada sakara, bet dzīvo naidā ar pilnīgi neeksistējošu ideju, ka krieviem savajdzējās ukrainas zemi. Šizofrēnija vai kā to sauc?

Vienīģais, par ko var diskutēt, ka varbūt krieviem vajadzēja rātni palikt savā teritorijā, būt godīegim, traukt asariņu, lūgties tālāk un beidzot godīgi sagaidīt, ka ar tālšāvēju raķetēm 3 minūšu laikā sagrauj Maskavu. Un tā kā bāžu ir daudz, tad 3 minūšu laikā var ne tikai Maskavu sašaut. Tas taču ir nato ilgtermiņa plāns. Vajag ilgu sagatavošanos, lai Krievijai uzbruktu mirklī, kad savajadzēsies. Un krievijai uz to jānoskatās? Vini ilgi skatījās un runāja....Vai tiešām vajadzēja to godīgi sagaidīt tāpat kā Slovākija, Vjetnama utt? Laiki mainās, mainās arī izpratne, ko nozīmē uzbrukt un aizstāvēt. Tagad, pie mūsidenu kara tehnikas, aizstāvēt savu zemi var nozīmēt arī to, ka tu ieej kaimiņzemē un sadod viņam pa ausi par "kara bāžu/terotisma" izveidi. Vēl vairāk, ASV jau sen šādu iemeslu dēļ iebrūk - galīgi ne kaimiņzemēs. Bin Ladenu jau arī nogalināja, jo bija aizdomas, ka viņam aizdomīgas bāzes vai rūpnīcas ir, ar nedraudzīgiem nolūkiem pret ASV. Ir tak jābūt šizofrēniķiem, lai nesaprastu krievu motīvu ienākt Ukrainā. Tikai BinLadens tāpat kā Hamas ražoja savas bāzes, lai atriebtu netaisnību. Bet Amerika ir tā, kas to netaisnību ražo.

Tiesa, ir jābūt nacionālistam, lai aizliegtu 1/3 tautas runāt savā dzimtajā valodā un nedaudz arī jābūt sadistam. Un ir jābūt slepkavam, lai tādu iemeslu dēļ izšautu cilvēkus.

Iedomājieties, krievi gribētu novākt "nato kara bāzi Latvijā" un tad viņi izšautu līdz ar bāzi pēdējo latvijas iedzītāju kopā ar zīdaiņiem? Tas būtu ok, lai novāktu NATO karabāzes, izšaut visus Latvijas zīdaiņus, dzemdību namu un iedzīvotājus? Tieši krievi ir humāni attiecībā uz UK, šauj uzmanīgi, tieši ASV un tā pati Izraēla ir tā, kura novāc bāzes "līdz pēdējam iedzīvotājam". Rodas iespaids, ka Dža savās domās dzīvo Jozefa Staļina laikos un nav pamanījis, ka Krievijā un pasaulē jau sen viss 5 reizes mainījies. Nedod Dievs, ja Krievijā pie varas nāktu tāda Izraēlas vai ASV "seja", tad točna latviešu ar visām nato bāzēm nebūtu. Bet vēl jau var atnākt.

Padomā pats, Dža, kam tad tās bāzes ceļ, ja ne uzbrukšanai? Kapēc tik daudz bāžu NATO vajag ap Krievijas teritoriju? Lavrovs pats ir teicis : "Vai viņi domā, ka mēs esam muļķi un nesaprotam, kapēc tās bāzes ceļ?" Nato saka, ka aizstāvībai. Bet vienīgā valsts, kura kādam ir uzbrukusi pēdejo 50 gadu laikā, tā ir NATO/ASV. Tagad Krievija - bet... ļoti nosacīti to var saukt par uzbrukšanu. Tad jau arī Izraēla uzbrūk Hamasiešiem. Ja Krievija uzbrūk, lai NATO atskaitās, cik valstīs viņa tādu pašu un daudz nepamatotāku iemeslu dēļ uzbruka. Sanāk, ka Ukraina cīnās nevis par savu zemi (jo krievija negribēja viņu zemi un Doņecku grib ...paši saprotiet kāpēc), bet par to, lai tajā varētu dzīvot NATO bāzes. Totāla šizofrēnija. Bet, ja Ukraina negrib atteikties no NATO bāzēm, tad krievi ir spiesti paņemt visu zemi. Tas ir reāls cirks, tikai ļoti traģisks.

11.novembris 2023, 21:33 (11.novembris 2023, 22:20 - labots)
Ir tāds

rudzupuķe, es piekrītu visam teiktajam, bet nedaudz novēršoties no tēmas, šeit ir daži cilvēki ar foruma megazvaigznīti no Vāczemes priekšgalā kuriem var teikt vienalga ko gribi, viņi vienalga visu centīsies sagriezt pretēji. Vai smagi sazombēti, pēc nacisma un komunisma krišanas arī bija cilvēki kuri atdzina, ka nesaprot kāpēc tie bija ticējuši visam kas tiem bija teikts, varbūt tā ir masu hipnoze, kritiskās domāšanas trūkums, slimība, jeb kas cits, nezina neviens, bet ir fakts, ka šādi dīvainīši ir. 

Kas attiecas uz anglosakšu un Krievijas attiecībām, tad tās maigi izsakoties ir naidīgas vismaz pēdējos 300 gadus. Es nezinu kādam naidam bija jābūt, kad Džordžs V atteicās glābt savus brālēnus, Viktorijas mazdēlus Nikolaju II un Vilhelmu II. Tikai fakti, nekā personīga. 

11.novembris 2023, 22:23
Katrin Kliimand

Laba diena, esmu šeit, lai pateiktos Albakeram par to, ko viņš manā labā izdarīja, es jau vairāk nekā mēnesi meklēju aizdevumu un neesmu saņēmis aizdevumu, bet, pārlūkojot internetu, es sastopu kādu ierakstu, kurā teikts, kā viņa viņu ieguva. aizdevums no šīs pašas personas, ko sauca Albaker kungs, un es sazinājos ar viņu un pieteicos aizdevumam 80 000 eiro apmērā, un mēs pārejam pie aizdevuma, un es saņēmu aizdevumu mazāk nekā 5 stundu laikā, ja jums ir nepieciešams kāds aizdevums, ko varat sūtīt uz e-pastu: { albakerloanfirm@ gmail.com }

12.novembris 2023, 2:34
Katrin Kliimand

Izlasiet manu liecību, kā es varu saņemt aizdevumu no uzticama uzņēmuma.


Sveiki, es esmu Veronika no Serbijas
Es biju finansiālā situācijā, un man vajadzēja iegādāties māju. Mēģināju meklēt aizdevumu no dažādām kredītu kompānijām, gan privātām, gan korporatīvajām, taču tas neizdevās, un lielākā daļa banku man kredītu atteica. Bet kā Dievs gribētu, es tiku iepazīstināta ar privāto aizdevēju, kurš man iedeva kredītu 75 000 dolāru apmērā un šodien man ir sava māja un uzņēmuma īpašnieks, un man šobrīd iet labi, ja jums ir jāiet uz uzņēmumu lai nodrošinātu aizdevumu. bez ķīlas, bez kredīta pārbaudes, tikai 2% procentu likme un līdzparakstītājs ar labākiem atmaksas plāniem un grafiku, sazinieties ar Albaker aizdevumu,
( albakerloanfirm@gmail.com ). Viņš nezina, ka es to daru, bet es tagad esmu tik laimīgs, un es nolēmu ļaut cilvēkiem uzzināt vairāk par viņu, un es vēlos, lai Dievs viņu svētī vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu, izmantojot viņa e-pastu. albakerloanfirm@gmail.com

12.novembris 2023, 2:35
Andis

"Rietumi visdrīzāk vēlējās kariņus paspēlēt. Un kā bērni paspēlēties ar Krieviju" ©  

Īstenība ir tāda, ka viss ko Rietumi ir darījuši pret Krieviju jau no Jeļcina laika, tas viss ir tikai Krievijai nācis par labu. Ja tā ir un tu zaudē savam pretiniekam, tad ir jāapstājas un pašam jāmainās, jo citādāk zaudējuma sērija nav pārtraucama. Nebūtu Krievijā bijuši 90tie, Rietumiem nebūtu šodien problēmas uztaisīt Krievijas iekšienē "vaiņušku" un to sagraut. Baltkrieviju no sagrāves šķīra diena un Janakoviča vietā bija Lukašenko. Pēc tam jau problēmas risināšanā iesaistījās Krievija un Baltkrievijas maidāns izčākstēja. Ja tas būtu izdevies, tad Ukrainas maidāns būtu vien bērna šļupsti. Tad vēl jau bija uzskatāms piemērs Ukraina, pie kā noved Rietumu apmaksātie maidani - valsts sabrukuma. Tālāk jau sankcijas, kuras arī uzreiz netika noteiktas, bet pakāpeniski, kas ļāva Krievijas ekonomikai pārkārtoties. Tagad uz visu to raugoties rodas jautājums, kas visu to režisē, jo režisors ir viens un tas nav Rietumos. Jā, tie sanāk savos forumos un kādas nelietības izperina pret Krieviju, apliek to ar sankcijām... jā, pat ieročus Ukrainai piegādāja, bet sausais atlikums - 70% no tiem nonāca Izraēlas ienaidnieku rīcībā. Kad Izraēlas ienaidnieku apbruņošana ir notikusi, tad bruņojuma piegāde Ukrainai ir beigusies. Tieši jau tas pats ar graudiem - uz ES bērni, uz pārējo pasauli ieroči, ko veikli piesedza ar bada piesaukšanu Āfrikā. Dēļ graudiem nekad nebūta tādas plēšanās, nekad un tādas pasakas var stāstīt vienīgi muļķiem. Bērnu tirdzniecība ir pats ienesīgākais bizness pasaulē… narkotikas un ieroči ir rotaļas smilšu kastē, salīdzinot ar bērnu tirdzniecību un to pārvēršanu adrenahromā. Un tad ir patiesība, ja ģimenē ir problēma, tad vainīgais ir tas, kurš visvairāk no tā cieš. Vai lielākā cietēja ir Krievija, taču nē, bet Rietumi. Ukrainu pat nebūtu jāvērtē kā cietēja, jo ir tikai instruments Rietumiem. Vienkārši, šizofrēniski – mēs atbalstām, solidarizējamiem un ko vēl viss nē ar instrumentu/darbarīku?

Ja par jautājumu, ko es domāju par Šabānovu, tad biju, sakarā ar 7. oktobri, jau viņa interviju par Ukrainu un Izraēlu skatījis… loģiski spriež un saprot kas būtu jādara, bet liberasti vadībā, nav svarīgi kurā valstī un kādas tautības tie ir, tos vada dēmoni. Viņi citādāk neko nespēj darīt un varu atdot tie arī negrib, tādēļ tos var atstādināt ar fizisku spēku vai atņemot tiem varu garīgā sfērā. Pēc tam divu nedēļu laikā tie varu zaudē jau fiziskā realitātē. Ja viņi jau ir sadarījuši šausmu darbus, tad var arī tos garīgi likvidēt, bet nav daudz uz pasaules, kuriem ir tādas pilnvaras. Tādā veidā tika likvidēta Elizabete II, abi vecie dāvidi/deividi Rotšilds un Rokfellers un vēl virkne sīkāku gariņu, bet tie jau nākošos piegājienos. Kā pēdējo likvidēja Sorosu. 

Varu ieteikt Karīnu Gevargjanu – vienkārši, apžilbinoša Personība (nāk no ļoti senas aristrokrātu dzimtas) . Mihaels Hazins – klasiskās ekonomikas teorētiķis, jā, ebrejs, bet es viņam uzticētu izstrādāt Latvijas ekonomikas attīstības modeli. Viktoru Savēļevu (Виктор Савельев) varu ieteikt (ļoti reti kādu iesaku, jo tā ir galvoša par otru un tādus kas par otru galvo, Bībelē nosauc par muļķiem) - par garīgām tēmām. Katram pašam jāvērtē, kas viņam der un kas nē, bet neko tādu, kur varētu piesieties viņam, neesmu pamanījis. Garīgās lietās analfabētam varētu būt problēmas, jo taču krišnaīds, ja kas. Jā ir bijušas lekcijas, ka pēc divām stundām jau visa par daudz un nepieciešamas pāris dienas, lai to visu sagremotu, bet tas gadus atpakaļ. 

https://www.youtube.com/watch?v=dwKsvGsUBbM

12.novembris 2023, 9:20

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas