Ukrainas armijas vadība, domā, ka rossejāņi ziemā muks.

DŽA

Tā varētu būt. Sēž krievelis ierakumos, pārtikas piegādes nav, viņš ir nosalis un izsalcis. Badā ir! Un vēl ziema, barga Ukrainas ziema. Munīcijas arī nav, bet ukraiņi šauj! Viņiem, redz ir- i pārtika, i munīcija. Lūk, sēž viens nosalis badains krievelis dubļos un domā- ko es šeit daru? Šī nav mana zeme! 

10.novembris 2023, 15:38 (10.novembris 2023, 15:40 - labots)
DŽA

Pilnīgi iztēlojos krieveļa situāciju.  Viens dubļos, bez pārtikas, samircis un nosalis... un pa viņu vēl šauj! Jāmūk! Tikai jāmūk.

10.novembris 2023, 15:59
V ilis Gutmanis

M jā jauns pasaku teicējs tik sanāk mazliet savādāk . Ukraiņu ierakumus žurkas un peles apsēdušās, Rietumu onkuļi ne naudiņu ne ieročus nedod a šeit vēl lietavas un Krievija nemitīgi apšauda. Vaŗetu jau mukt prom tik aizmugurē naciķi ar ložmetējiem šēž un vēro lai neviens karotājs no kaujas lauka nemēģinā aizlaizties. Nezinu ko viņi domā, taču izredzes palikt dzīvam ir tikai aizlaižoties Krievijai padoties protams ja savējie nenošaus.

10.novembris 2023, 18:28
Ir tāds

Jā mūsu dārgumiņ, mūsu pērle, tieši tā! Tu taču kā Krievzemes armijas sapņu māršals visu zini, kurš gan ar tevi strīdēsies, ka teiksi, tā būs! Tu dzīvojo Vācijā, siltumā, labi paēdis, normāls darbs, alga desmit reizes lielāka, nekā taviem krievu draugiem. Tad par ko tev uztraukties? Jā māršala alga un sētnieka algu grūti salīdzināt. Kāpēc nedzīvo savā dzimtajā Krievzemē par kuru tu tā pārdzīvo?

10.novembris 2023, 19:21 (10.novembris 2023, 19:29 - labots)
V ilis Gutmanis

Varjau teikt ka Krievijas karavīri bēg. Ineresanti kā tad vartu nosaukt šo https://www.youtube.com/watch?v=DcmkM8i47pk

10.novembris 2023, 20:28 (11.novembris 2023, 5:52 - labots)
Stāstnieks

Vispār jau Krievijā vidēji ziemas ir krietni aukstākas nekā Ukrainā. Krievija ir otra aukstākā valsts pasaulē. Tapēc krievu ar salu nenobiedēsi. Krievija ir arī viens no pasaules lielākajiem graudu ražotājiem. Tad kapēc, lai krieviem būtu bads!? Pagājušajā ziemā "aukstums un bads" netraucēja krieviem ieņemt Ukrainas pilsētas Soledaru un Bahmutu.

10.novembris 2023, 21:05
Ir tāds

Stāstniek! Kam lemts rāpot lidot nesanāks! Saproti pareizi, par kuru es to saku. Tas nav par tevi.

11.novembris 2023, 10:35
DŽA

Stāstnieks, atbildēju.  Viss, manis teiktais, pazuda. Otrreiz nekad nerakstu. Sūda portāls, manu autorizāciju izmeta pēc piecām minūtēm. Tas nav normāli. 

11.novembris 2023, 12:06
Andis

Vajag pievienoties ar e-pastu, ne sociāliem saitiem, tad tādas problēmas nav. Pa jaunam savu eksistenci jāapstiprina pēc mēneša. Ja rakstītais pazūd, tad var mēģināt to dabūt atpakaļ atkāpjoties vienu darbības soli.

11.novembris 2023, 12:28
V ilis Gutmanis

Andi kam jūs to stāstat? Šis personāžs taču ir tik liels profesionālis ka mums līdz viņam augt un augt. Ir tikai viens bet to ko šis kundziņš ir atklājis mēs jau sen to esam zinājuši. Bet lai jau nabagam tiek pārcilvēka tituls!

11.novembris 2023, 13:39
Andis

"Šis personāžs taču ir tik liels profesionālis ka mums līdz viņam augt un augt."©

"Profesionāļus" jau tā arī pārmāca, kad tos pamāca sfērā, kurā viņi  jūtas pārliecināti. 

11.novembris 2023, 18:23
DŽA

Stāstnieks, atbildēšu tev, tā īsumā. Ziemas krievijā un Ukrainā ir vienādi aukstas. Bet ukraiņiem ir aizmugure, krievu okupantiem tādas nav. Pārtikas piegādes. Ukraiņi aizstāv savu Dzimteni. Krievi? Viņi nesaprot, ko Ukrainā dara. Tikai tas.

11.novembris 2023, 21:22
Katrin Kliimand

Izlasiet manu liecību, kā es varu saņemt aizdevumu no uzticama uzņēmuma.


Sveiki, es esmu Veronika no Serbijas
Es biju finansiālā situācijā, un man vajadzēja iegādāties māju. Mēģināju meklēt aizdevumu no dažādām kredītu kompānijām, gan privātām, gan korporatīvajām, taču tas neizdevās, un lielākā daļa banku man kredītu atteica. Bet kā Dievs gribētu, es tiku iepazīstināta ar privāto aizdevēju, kurš man iedeva kredītu 75 000 dolāru apmērā un šodien man ir sava māja un uzņēmuma īpašnieks, un man šobrīd iet labi, ja jums ir jāiet uz uzņēmumu lai nodrošinātu aizdevumu. bez ķīlas, bez kredīta pārbaudes, tikai 2% procentu likme un līdzparakstītājs ar labākiem atmaksas plāniem un grafiku, sazinieties ar Albaker aizdevumu,
( albakerloanfirm@gmail.com ). Viņš nezina, ka es to daru, bet es tagad esmu tik laimīgs, un es nolēmu ļaut cilvēkiem uzzināt vairāk par viņu, un es vēlos, lai Dievs viņu svētī vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu, izmantojot viņa e-pastu. albakerloanfirm@gmail.com

12.novembris 2023, 2:35
Ir tāds

Mūsu foruma spīdeklītis no Vāczemes kārtējo reiz uzspīdēja ar savu alternatīvo redzējumu. Gribētos zināt kopš kuriem laikiem A-Ukraina būtu bijusi ukraiņu zeme? Uz papīra jā, reāli tur ukraiņu nav vairāk kā Latvijā. Bet to jau mūsu zvaigznīte nesaprot. Tālāk viņš apgalvo, ka ukraiņiem ir aizmugure, Krievijai tādas nav. Šis gan ir interesanti! Cik es zinu, Krievijai nav problēmu, viņi paši nodrošina sevi ar ieročiem un pārtiku, kamēr cik zināms Ukrainai ar to ir problēmas, rietumu "draugiem" tagad citi draugi. Vienīgi nevar izslēgt, ka runa ir par citu aizmuguri, viņam tādas lietas sirdij tuvas. Ukraiņi aizstāv savu Dzimteni. Kā var teritorijas kurās ukraiņi nekad nav dzīvojuši var uzskatīt par Dzimteni. Ak jā aizmirsu, mūsu zvaigznītei taču dzimtene ir tur kur tam labi, pašlaik tā ir Vāczeme no kurienes tas ļurina. Nez kāpēc pats tikai ļurina, bet kad šim piedāvā doties uz Ukrainu palīgā saviem saprāta brāļiem tā šī Vāczemes superzvaigzne klusē. Karot nav tas pats kas gudri ļurināt savas stulbības.

12.novembris 2023, 7:56 (12.novembris 2023, 8:00 - labots)
V ilis Gutmanis

Ir tāds. Galvenais jau nav tas ka ir vai nav Krievijai aizmugure, var vai nevar nodrošīnāt savu karaspēku ar pāŗtiku, ieročiem un visu pārējo kas ir nepieciešāms. Galvenais ir tas ko uzskata šīs personāžš jo viņā moto ir - Es zinu un tā ir neapstrīdama patiesība. Viņš vienkārši dzīvo citā realitātē, kura kad sāks brukt viņu arī apraks.

12.novembris 2023, 10:02
Ir tāds

Šoreiz nepiekritīšu. Zini taču patiesību, kas vienmēr peld pa virsu. Ar viņu tāpat! Šodien viņš šiverē pa Vācu zemi, rīt viņš to pašu darīs Piemaskavā un gānīs ''sapuvušos'' Rietumus un dziedās kā lakstīgala, cik Krievija laba. Šādām Vāczemes lakstīgalām dzimtene ir tur kur kortelīts un desas līkums, viss pārējais ir dzīves sīkums. 

12.novembris 2023, 10:54
DŽA

Es, atšķirībā no jums, dzīvoju realitātē. Objektīvi skatos uz notiekošo un redzu to, ka krievija nevar uzvarēt. Domāju visādus variantus, bet nekā- tā vai citādi, bet krievijai iespēju nav. Tieši jūs vēlamo vēlaties redzēt kā patieso, bet jūsu sapņi ir nošķirti no realitātes. Esmu jautājis, pie tam, ne reizi vien- kā, pēc jūsu domām, krievija var uzvarēt? Labprāt uzzinātu jūsu domas. Bet, nē- atbildes nav. Kamdēļ nav? Jo jūs nevarat atbildēt. Stāstnieks vienīgais pateica krievijas iespēju- taktiskie kodolieroči. Jā, Ukraina zaudētu. Bet, tālāk?

12.novembris 2023, 11:37 (12.novembris 2023, 11:40 - labots)
Ir tāds

Es arī atšķirībā no superzvaigznītes, dzīvoju realitātē. Objektīvi skatos uz notiekošo un redzu to, ka Vācijai tuvojošās uzbrūkošās blaktis viņš nevar uzvarēt. Domāju visādus variantus, bet nekā- tā vai citādi, bet superzvaigznītei iespēju nav. Tieši superzvaigznīte no Vāczemes vēlamo vēlās redzēt kā patieso, bet viņa zilie sapņi ir nošķirti no realitātes. 

Mana Vāczemes zvaigznīte, par tavu fizionomiju es nezinu, cik tā daiļa, cik nē un arī to nekad nevēlos zināt, tomēr vienu es zinu, tu esi melis un liekulis no matu galiņiem līdz papēžiem! Tu visu saproti un nešķobi savu teļa ģīmi un nesaki, ka tev neviens nav atbildējis, ka tu neko nezini un nesaproti! Ir tāda dzīves patiesība, fekālija ir un paliek fekālija tāpēc tā vienmēr peld pa virsu kamēr tā izšķīst un no tās nepaliek nekas!

12.novembris 2023, 12:29
DŽA

Protams, atbildes vietā, kārtējā diareja. Par to jau teicu.

12.novembris 2023, 13:03
Ir tāds

Klau Vāczemes uts! Cik reizes tev ir atbildēts? Tu izliecies, ka neko nedzirdi un nedzirdi un tagad sūdzies par savu kārtējo diareju par kuru tu visu laiku runā, jo citas tēmas tev nav! Aizej tak reiz pie daktera, lai tev palīdz reiz pa reizēm! 

Daudzi ir jautājuši Dža jaunskungan, ne reizi vien- kā pēc viņa domām, Ukraina var uzvarēt un Krievija zaudēt? Labprāt uzzinātu viņa domas. Bet, nē- atbildes nav, tā vietā nemitīgas viņa seksuālās perversijas. Atbildes nav, jo šai seksuālu perversiju pārņemtajai pesonai tādas nav, jo atbildēt uz to par ko pats zina, ka tie ir meli atbildes būt nevar!

12.novembris 2023, 14:01 (12.novembris 2023, 14:08 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:33

Jaunākās diskusijas