Kremļa režīms grūž krieviju bezdibenī, vēloties atņemt krievijai nākotni.

DŽA

PSRS laikos, peesereskai bija stabila reputācija. Pastāvēja komunistu valsts, kuras politika tika vērsta pret rietumu valstīm. Tas skaidrs- katra valsts aizstāv savas intereses, tas ir normāli. Bet bija mierīga līdzāspastāvēšana. Neviena puse neatļāvās pārkāpt to līniju, kas ved starp mieru un karu. Tādēļ teicu to, ka PSRS bija neslikta reputācija. Starptautiskie līgumi, vienošanās, tika pildīti, ievēroti. Stabila, adekvāta valsts. Jā, iekš peesereskas tautu cietums, bet rietumi pievēra acis. Lai tak darās, kā grib.

Tad nāca Gorbachovs ar perestroiku, rietumi padomāja- viss, nesaskaņas ir beigušās, krievija nāk pie prāta. Tad Jelcins. Krievija izvēlas demokrātijas ceļu, nav vairs ienaidnieks. Visa pasaule uzgavilēja.

Tad putins. Sākums bija daudzsološs- krievijas prezidents, gados jauns, izskatās ok, saprātīgs. Krievijas reputācija turpināja pieaugt. Līdz 2008.gadam, kad Krievija uzbruka Gruzijai. Olimpisko Spēļu atklāšanas dienā. Krievijas reputācija stipri krita, bet, joprojām, krievija tika uzskatīta par adekvātu valsti. Kas tā tāda Gruzija? Jo tālāk, jo trakāk- kremļa režīms, 2014.gadā, iebruka Ukrainā, anektējot Krimu un Donbasu. Krievijas reputācija nokrita līdz nullei, bet rietumi, to iebrukumu Ukrainā, pacieta, sankcijas, tas jā, bet, principā, pievēra acis.

2022.gada februārī,  kremļa fašistu iebrukumā Ukrainā, rietumiem beidzot atvērās acis! Fašistu valsts, ar kuru nav iespējama vienošanās. Valsts "prezidents" kriminālnoziedznieks un valsts ir teroristu pārvaldīta. 

Ko kremļa režīms ieguva? Reputācijas vairs nav, viss sagrauts, rietumi nostājās Ukrainas pusē, smagas sankcijas un milzīgs naids pret "russkij mir". Vai nav skaisti? Hitlers nespēja iznīcināt krieviju, bet putinam sanāk labi.

7.novembris 2023, 15:33 (7.novembris 2023, 16:14 - labots)
DŽA

Krievijas, kā valsts, faktiski vairs nav. 

9.novembris 2023, 9:34
V ilis Gutmanis

Kas patiesībā aiziet nebūtībā, tad tā nebūt nav Krievija bet gan Latvija. Kaut gan tas kas dažādu ķīmiju saelpojies tas ir piedodams.

9.novembris 2023, 17:07
DŽA

Z ilais, atkal dabūji pakaļā no desmit suņiem? Jā, jautra tev dzīve  :)))

9.novembris 2023, 17:35

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:07

Jaunākās diskusijas