Kangars. Kas viņš tāds bija.

DŽA

Literārs tēls Andreja Pumpura eposā "Lāčplēsis". Tagad kangars ir sugas vārds, apzīmē Dzimtenes nodevēju, nelieti bez sirdsapziņas, visu nicināmu personu.

Šodien lasīju viena āža ( viņš pats sevi tā dēvē, persona- āzis) teikto, ka latvieši, tie, kuri ir pret fašismu, pret karu, pret slepkavībām, pret nelietīgo kremļa uzbrukumu tuvākajam kaimiņam- Ukrainai, ir "kangari". Tie, kuri nevēlas slepkavības, bērnu un sieviešu izvarošanu un nogalināšanu, ir kangari!!! Ja vēlies brīvu pasauli, tu kangars esi.

Jocīgi.  Šo, ar putām uz lūpām, šļupstot un siekalojoties, arī piržot, deklarēja V ilis Gutmanis. Saukts par z ilo v ili, jo viņam Z un V mīļi ir. Man domāt, fašistu sumpurnis. Bet, viņa viedoklis atšķiras no saprātīgu cilvēku viedokļa- cilvēki, kuri ir pret jebkuru vardarbību, ir kangari.

 

23.oktobris 2023, 20:17 (23.oktobris 2023, 20:38 - labots)
V ilis Gutmanis

Atkal pajoliņš gribēdams izlikties gudrs un zinošs kārtējo reizi raksta galīgas muļķības. Kaut gan tam kuram savas valsts liktenis ir pēdēja vietā tas ir piedodams. Viņu neuztrauc notiekošais tēvzemē, kaut gan stipri šaubos, izņemot viņā brēcienus par to ka viņš ir latvietis par to nekas vairāk neliecina. Vienīgais ko no tāda personāža dzird tas ir sliktā Krievija un nabaga Ukraina.  Saukādams citus par fašistiem šis personāzs nemaz negrib redzēt kas un galvenais kāpēc tas notiek. Viņam kā tādam automātam ir ielikta programma Krievija tas ir slikti, Ukraina tas ir labi. Gribēdams nosaukt sevi par saprātīgu cilvēku pajoliņš  parāda kāda niecība istenībā viņš ir. Tāds sīks kangariņš savu rietumu kungu zābaku laizītājs.

24.oktobris 2023, 7:52
DŽA

Ujebok, vārds "Tēvzeme", ir īpašvārds. Bet tev, mankurtam, to nesaprast. Riktīgs liberasts tak esi :)

24.oktobris 2023, 14:52
Andis Atvars

"tie, kuri ir pret fašismu, pret karu, pret slepkavībām, pret nelietīgo kremļa uzbrukumu tuvākajam kaimiņam - Ukrainai, ir "kangari". ©

Dža, man jūsu birku karināšana neinteresē un politikā emocijas ir liekas. Jums beidzot vajadzētu pamēģināt saprast, kas ir fašisms, lai nesanāktu tik traģikomiski, kā jums tas sanāk - fašista mazdēls par fašistiem citus saukā. Bet tas tikai nozīmē, ka visiem, kuriem esiet fašista birku piekarinājis, tie ir antifašisti, bet bez birkas palikušie vai nu no politikas distancējas vai ir fašisti.  Nesaprotu jūsu mocīšanos ap kangars skaidrošanu, jo kangars nozīme ir nodevējs. Es varu būt ar visām četrām par vai pret notiekošo Ukrainā, bet tam nav PILNĪGI NEKĀDA sakara ar apzīmējumu kangars. Ukrainas sakarā kangars var būt tikai ukrainis vai Ukrainas pavalstnieks. Kremļa apzīmējumam (tas var būt jeb kas cits ) pievienojot savas emocijas jūs sevi esiet diskvalificējis, kā objektīvu diskusijas dalībnieku. 

Tie, kuri ir pret karu, tie ir pacifisti. Pacifisms ir pret jeb kādu karu kā tādu ... arī Ukrainas sludināto velmi atgūt kādas tai bijušas teritorijas karojot un tad sanāk, ka es esmu pacifists, jo es visu laiku uzstāju uz to, ka Ukrainai vajadzēja meklēt risinājumu sarunu ceļā, bet par cik tā vēl ar likumu aizliedz tādu risinājumu, tad man dziļi po, kas Ukrainā notiek.

"Tie, kuri nevēlas slepkavības, bērnu un sieviešu izvarošanu un nogalināšanu, ir kangari!!! Ja vēlies brīvu pasauli, tu kangars esi."  © 

Jūs pats saprotiet, ko esiet uzrakstījis?  Bet jau skaidroju, par kangars var diskutēt  Latvijas kontekstā ar tās piederīgiem.

Tālākais jau ir normālam cilvēkam necienīga rīcība... kā pat pusaudži neuzvedas.

 

24.oktobris 2023, 15:52
DŽA

Liberasts atvars palagu piedirsa :)))

24.oktobris 2023, 16:21
V ilis Gutmanis

Laikam  pajoliņam no aizliegto vielu sistemātiskas lietošanas ir sākusies smadzeņu sadalīšanās, ka jau mirušm orgānam pienākās.

24.oktobris 2023, 16:32
Ir tāds

Ak mans nabaga biedrs dža jaunskungs, jaunu latviešu gramatiku atklājis. Malacis, būs mums jauns Endzeliņš dzimis. Ja reiz tagad Kangars nav īpašvārds, tad arī dža nav tāds. Bet mūsu dža jau labāk zina. Vispār Kangars eposā "Lāčplēsis" bija persona nevis kāda alegorija.

24.oktobris 2023, 18:53
Andis Atvars

Dža, tā birkas nav iespējams piekarināt. Ir jāizvēlas kāda pretinieka reāla īpašība un tad tai var piekarināt kādu izdomājumu, bet jūs paņemiet vēl savu reālo īpašību un tad to piedēvējiet pretiniekam, galā tik esiet pievērsis uzmanību sev un padarījis par izsmieklu sevi. Par cik liberasti ir atvasināti no pedarasti, tad bez lgbt lobisma nekāds liberasts nesanāks, bet jūs taču vienmēr satrauc sex minoritāšu aizskārums.

24.oktobris 2023, 18:57 (24.oktobris 2023, 19:15 - labots)
DŽA

atvar, tikai nedirs, vijebok. Es, atšķirībā no jums, dalbojobiem, neko par jums neizdomāju. Saku, kā ir- liberasti esat, mankurti. Tik vien.

24.oktobris 2023, 19:42
V ilis Gutmanis

Pajoliņam uguntiņa biksēs ieskrējusi, tāpēc jau arī tā vavuļo. Jo neko citu kā rupjības nevar  pateikt, tāpēc ka argumentu vienkārši nav.

24.oktobris 2023, 20:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas