Trakas lietas!

DŽA

Dienas laikā, tālu no karadarbības zonas, mira ap 2000 mordoras orku! Kas notiek? Vīruss, kas nogalina orkus, orku slimība? Pārāk smuki, lai tā būtu īstenība. 

Atbilde ir vienkārša- ballistiskās raķetes ATACMS, precīzs trāpījums mordoras orku midzenī  :)))

23.oktobris 2023, 17:44
V ilis Gutmanis

Kā lartvijas kangariņiem pēcpuse svilst, vini ir gatavi miesīgu māti ne tik kā tevzemi pārdot lai tik rietumu onkuļi viņus ievērotu. Diemžēl tualetes papīrs kādi ir šie personāži, izmantotā  veidā viņiem nav vajadzīgs. Atslaucija ar viniņm pēcpusi un labi. Tā starp citu  tās izslavētās ATAMS raķetes ir kaut kas līdzīgs Krievijas raķetēm TočkaU. Tikai ar saviem šrapneļa lādiņiem ko tādi kangariņi grib piedēvet Krievijai. Diemžēl prātiņa ir pamaz!

23.oktobris 2023, 19:12
DŽA

z ilais v ilis neprata savas domas izteikt, bet tas ir normāli radījumam bez smadzenēm.  Idiot, es teicu to, ka ATACMS raķete, nogalināja 2000 fašistu orkus. Doma skaidra, dalbojeb? Aber tu tak idiots esi, tik par tualetes papīru un šrapneļiem? Vot, z ilais, kā var būt tāds, kā tu? It kā cilvēks skaitās, bet tārps ir. Ej nu sazin'.

23.oktobris 2023, 19:48 (23.oktobris 2023, 20:01 - labots)
V ilis Gutmanis

Kā nu nesaprast pajoliņa izlecienus noslaucija ar viņu pēcpusi un izmeta, diemžel kā jau kakas turpina smirdēt talāk , tur neko nevar iesākt tas  ir mēslu liktenis smirdēt un bojāt gaisu.

23.oktobris 2023, 20:06
Andis Atvars

Dža, kas ziņu var apliecināt jeb tas atkal jūsu fantāzijas auglis? Ja kāds fakts parādās internetā, tad vajadzētu tomēr tam atrast uzticamu apstiprinājumu. Konkrētā gadījumā, ka to apstiprina Krievijas puse. Tīri praktiski grūti iztēloties, kur būtu raķetei jātrāpa, lai būtu 2000 bojā gājušo.

23.oktobris 2023, 20:19
DŽA

Krievijas puse slēpj to ATACMS triecienu. Tas loģiski, panika mordoras orkos jau ir, nevajaga to lieki pastiprināt. 

23.oktobris 2023, 21:02
DŽA

Par Ukrainas ballistisko raķešu ATACMS sitienu pa orku bāzi,  var lasīt visos ziņu portālos.  Ne tikai UNIAN un TCH.

23.oktobris 2023, 21:06
DŽA

atvar, tava pulciņa dalībniekam, V ilim Gutmanim, piemīt idiotija. Viņa rakstītais ir nesakarīgs, bezjēdzīgs, vārdsakot, absolūts nonsenss.

atvar, tev, kā liberastam, ir vajadzīgs idiots, kurš to vien dara, kā parāda jūs, kremļa troļļus, par psihiski slimiem? z ilais v ilis var- izrādīt idiotiju visā plaukumā  :)

23.oktobris 2023, 21:21
Andis Atvars

"Krievijas puse slēpj to ATACMS triecienu." ©

Neko tādu Krievijas puse noslēpt nevarētu, bet nav jau arī Rietumu apstiprinājums. Ukru ziņas es vispār ignorēju - tā ir ņirgāšanās par tiem, kuri viņus skatās.

23.oktobris 2023, 21:29
DŽA

Krievija var to noslēpt.  Tas, totalitārai iekārtai, kas kontrolē lielāko iedzīvotāju daļu, ir pilnīgi normāli. 

23.oktobris 2023, 21:58
DŽA

Nogrima Kurska. Rietumi piedāvāja palīdzību, lai jūrniekus izglābtu. Krievi atteicās.  Lūk,  rietumu presē tā avārija bija izgaismota, bet krievijā cilvēkiem ne jausmas nebija par notikušo nelaimi. Totalitārs režīms ir kas cits. Absolūta kontrole.

23.oktobris 2023, 22:05
Andis Atvars

Izskatās, ka jūs tiešām esiet propagandas upuris. Jau lielais bojā gājušo skaits liecina, ka tā ir nepatiesība, bet labi - uzrādiet informācijas avotu jeb jums pašam kauns to atklāt, kādus sūdus lasiet/skatieties. Šodien iespējams noslēpt kādas detaļas, bet ne pašu faktu. Kādu laiku atpakaļ man izmeta, ka Skabājeva pēkšņi mirusi. Sāku pētīt un vesels saits pat ar bēru video izveidots visiem Rietumu nedraugiem, Lukašenko tai skaitā. Nedomāju, ka tas ir tāpat vien.

24.oktobris 2023, 0:45
V ilis Gutmanis

Diežel pajoliņš nav propogandas upuris viņš ir tās rupors, instruments lai apkārtējie labāk dzirdētu. Propogandas upurim ir iespēja mainī savas domas saprotot ka ir kļūdijies. Diemžēl pajoliņām tāpēc ka viņš ir tikai instrunents tas ir liegts. Tāpēc arī informācijas avotu viņš nekad norādīt nevar. Jo kā var norādīt uz to kas nemaz neeksistē. 

24.oktobris 2023, 7:58 (24.oktobris 2023, 7:59 - labots)
Andis Atvars

Upuris un varmāka ir vienas medaļas divas puses. Klasisks piemērs ar bijušo Amerikas vergu atgriešanu dzimtenē. Viņi radīja vēl murgaināku verdzību, kādā paši bija bijuši. Līdzeklis ir tikai viens - pārstāt pašam melot, liekuļot un spēlēt teātri - uz melu ceļa nav patiesības, tādēļ jāmaina ceļš.

24.oktobris 2023, 11:53
DŽA

Tad, atvar, ujebok, kamdēļ ej melu ceļu? Par varmāku/ upuri, ir dzirdēti spriedelējumi, ka upuris, kaut kādā veidā, provocēja varmāku. Kamdēļ, pie vella, meitene gāja īsā kleitā??? Nu, pati uzprasījās! NĒ, tā nav, upuris, uzbrukuma objekts, ne pie kā nav vainīgs! Vainīgs ir tikai agresors. Ukraina krieviju nekādi neprovoceeja, pat iespēju nebija provocēt- tikko ukraiņi nogāza savu, prokremlisko tārpu, gnīdu, smerdeli Juschenko, tā krievija iebruka Ukrainā. Tad Ukraina bija vāja, kremlim izdevās. Bet, tagad vairs nē, Ukraina, astoņos gados, riktīgi cēlās, cita Ukraina. Stipra, vienota, patriotiska. Ukrainu neuzvarēt!

24.oktobris 2023, 14:48
Andis Atvars

Ko tad tādu saskatījaties / izlasījat, ka bija ... elpo dziļi, lēnām... nomierinies.. es esmu mierīgs... viss būs labi... ? Nebūs pie vainas Sārts, kurš Latvijas nākotni ir sācis mālēt tumšās krāsās?

24.oktobris 2023, 16:03
DŽA

atvar, ujebok, čuras tev galvā iesita?

24.oktobris 2023, 16:17
V ilis Gutmanis

Ko pajoliņš tā ārdās? Finanses viņs draudziņiem Ukrainā ir piegrieztas, demokrātiskā eiropa jau ir fiziski nogurusi no šīs valsts bļaurēšanas dodiet, dodiet, dodiet. Arī ar mēģinājumiem spirināties pretī Krievijas karaspēkam nekas prātīgs nesanāk. Varētu jau pagaudot Krievijai par vismaz pamieru, bet to jau paši sev ar likumu ir aizlieguši. Tā kā atliek vien mest savus pilsoņus sadegt kara ugunīs lai tik ilgāku laiku noturētos pie varas. Diemžēl pajoliņām ar tām zināšānām un spriešanu ir tā pašvaki tāpēc arī reālie notikumi dzen nabagu izmisumā. No tā arī šī lētā histēriskā bļaurēšāna.

24.oktobris 2023, 16:26
Ir tāds

Liekat mierā nabaga bērniņu! Viņš dzīvo savā pasaulē un viņam ir labi. Viņš redz tikai to, ko vēlas redzēt tikai viņš un neko vairāk. Atmiņā nāk Platons un viņa alegorija par alu. Te ir tieši tāds pats gadījums. Bērniņš lieliski zina kā ukraiņi astoņus gadus apšaudija Donbasu, ka Krimā 2014. gadā bija referendums, bet viņš to noliedz un noliegs, jo tā ir izdevīgi. Arī zaglis noliedz, ka viņš ir zaglis, jo tā viņam ir izdevīgi, citādi viņa kuratori nepaglaudīs viņa galiņu un neiedos šim bonbongu ar slapju galu. Grūti būs. Grūti laiki mūsu Dža jaunskungam, kurš gan viņam tic, strādā viens, bet pelna cits!

24.oktobris 2023, 18:41 (24.oktobris 2023, 18:45 - labots)
DŽA

z ilais, tu kādreiz vispār ēd? Ja ēd, tad mans otrs jautājums- ēdienreizē pimpi no mutes izvelc, jebšu dari abus procesus vienlaicīgi?

24.oktobris 2023, 18:43

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas