Ja ieliec, kremļa režīmam netīkamu tēmu piektdienas vakarā.

DŽA

Kas notiek?

Nekas nenotiek- kremļa troļļi klusē, nav instrukciju no krievijas vēstniecības Rīgā, Ukrainas neatkarības ielā. Tas fašistu kantoris ir slēgts līdz pirmdienai. Troļļi nedrīkst rakstīt bez saimnieka ziņas. Bet, saimnieks būs pieejams tikai pirmdien, no 8.00 :))) kremļa troļļu diareja, sāksies tieši pirmdien, 8.30 pēc Latvijas laika :))) Vācijā redzēšu 7.30. Stunda laika starpība :)

20.oktobris 2023, 20:07 (20.oktobris 2023, 20:20 - labots)
V ilis Gutmanis

Ko tad bŗekā tā savā vācija laikam taču tur par mutes palaišanu norāvies pa biksēm, kā tā pēcpuse sākusi svilt ka nosēdēt nevari?

20.oktobris 2023, 21:11
DŽA

z ilais, nu gan "pa biksēm" dabūsi no saimniekiem  :)  tavu saimnieku saimnieks, ir pedofils, tādēļ pedofili moskovijaa ir neaizskarami. Bet tu esi pederasts, tas ir kas cits, moskovijaa nav cieņā. Sūdi tev, z ilais, būs  :)

20.oktobris 2023, 22:50
V ilis Gutmanis

Vai nu kādu draņķi saostijies vai sadzēries  ja jau tā murgo. Kaut gan ar garīgi slimajiem nekad neko nevar skaidri zināt. Liekās adekvāts cilvēks un te pēķšņi sak ar mēsliem svaidīties.  

20.oktobris 2023, 23:14
Andis Atvars

Vili, netraucē Dža, viņš tagad raksta par savu troļļa fermu, bet lai viņam par to nenorautu galvu, tad visu to piedēvē Kremlim. Cik es esmu piefiksējis, tad Latvijā propogandas kantori strādā tāpat automātiskā režīmā un visus kaut cik saturīgus komentārus dzēš vai pat bloķē komentāra pievienošanas iespējas, lai vēl kādu letarģiskā miegā esošo nepamodina.

20.oktobris 2023, 23:34
Ir tāds

Nabaga Dža jaunskungs, sirgst ar smagu uzmanības deficītu, vai nu māmiņa aizmirsusi viņam galviņu noglaudīt, jeb bārdainā sieva Končita šo būs pametusi un līdz praidam vēl tālu, tālu, jāciešas. Tad nekas cits neatliek kā rakstīt forumā un meklēt atbildes uz savām muļķībām. Būtu labāk paņēmis un iedzēris glāzi piena un gājis gulēt. Veselības un visas pārējās ministrijas un prezidents personīgi brīdina Dža jaunskungu: "Uztraukums un pārdzīvojums par citiem nopietni apdraud Dža jaunskunga veselību." 

21.oktobris 2023, 10:26

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas