Starptautiski meklētā kara noziedznieka izteikumi Ķīnas Forumā.

DŽA

1. Karš ir karš. "Speciālo militāro operāciju", nosaucot par karu, krievijas fiderācijā, šķiet, paredzēta kriminālatbildība un sods, no 7 līdz 10 gadiem ieslodzījumā. Ja jau pats diktators to nosauca par karu, tad fašistu fiderācijā kriminālpants par vārdu "karš", tiks atcelts?

2. Noziedznieks putins, par Gazā bojāgājušiem civiliedzīvotājiem teica, ka tas ir nepieņemami viņam, ja mirst sievietes un bērni. Šausminoša liekulība. Kādus noziegumus pret civiliedzīvotājiem, sievietēm un bērniem, pastrādā viņš un viņa asiņainā orku orda? Katru kara dienu!

3. NATO ieroču piegāde Ukrainai, tikai paildzinās Ukrainas "agoniju". Jocīgi. Kāda agonija? Jā, bez NATO bruņojuma Ukraina nespētu noturēties pret fašistu iebrukumu. Bet NATO dod tos ieročus, paldies NATO par palīdzību! Un, NATO, nav kaut kas mistisks un nezināms, nē, arī Latvija ir NATO! Un palīdzam, kā varam. Principā, kremļa fašistu režīma "speciālajā militārajā operācijā", es redzu kremļa režīma agoniju. Ne tam uzbruka. Ukraina ir liela, lielākā Eiropas valsts. Ar Gruziju sanāca, ar Ukrainu nē, Ukrainu neuzvarēt. 

20.oktobris 2023, 18:19 (20.oktobris 2023, 18:37 - labots)
DŽA

Pirmdien, šī portāla kremļa troļļi, saņems instrukcijas no darba devējiem- moskovijas vēstniecības Rīgā, kas atrodas Ukrainas neatkarības ielā. Tā viš i- nav instrukciju, nav ko teikt :) pirmdien sāks pļūtīt un pirst :)

20.oktobris 2023, 18:47
DŽA

Baltkrievijas partizāna stāsts par Otro Pasaules karu. Krievu fašisti jautāja vecā vīra, nacistu tanku iznīcinātāja domas par to, kā lai uzveic Leopardus. 

Jautājums (J). Cik ilgi tu karojis?

Atbilde no vecā partizāna (A). No 1941. līdz 1949. Laidām fašistu vilcienus no sliedēm. 

J. Bet karš beidzās 1945.gadā.

A. Es  nezināju, neviens mums to nepateica.

J. Bet, ko mums darīt ar Leopardiem?

A. Es redzēju tikai Tīģerus. Bet kaķis ir kaķis. 

J. Tev bail nebija?

A. Ļoti nobijos, bet kad Tīģeri izbrauca cauri manam ciemam, Maskavas virzienā, tad vairs bailes nebija.

J. Bet ko tad darīt ar Leopardiem???

A. Uzvelciet apenes divreiz lielākas. Kad ieraudzīsiet Leopardus, būs ko apenēs iekraut. 

J. Bet ko vēl darīt???

A. Neko. Vācu kvalitāte,  pret to neko. Tikai lielākas apenes.

20.oktobris 2023, 19:12 (20.oktobris 2023, 19:23 - labots)
Andis Atvars

Džā, ko variet mocīties ar to kara noziedznieka statusu, taču pastudējiet Kuļebas taisnošanos, kādēļ Putina tiesāšana nenotiek. Jāsaka, ka arī Kuļeba piemeloja, aizbildinoties, ka Putins kā valsts galva nav tiesājams, bet citādi jau atrastos pie karātavām. Bet tas nav tā, jo Putins pretēji Netanjahu nevienu civilo par lopu nav pasludinājis un licis iznīcināt. Netanjahu savus draudus īstenoja ar dzīvojamo kvartālu totālu bombardēšanu, baltā fosfora lietošanu pret civilajiem un kā pēdējais kara noziegums, raķešu uzbrukums centrālajai slimnīcai. Tik par to ir Rietumos klusums un arī Latvijas medijos. Par cik arābu pasaule nav SKT atzinusi, tad tā arī nevar sūdzēt Izraēlas valdību tiesā un to nevar arī rosināt SKT prokurors, jo Izraēla nav SKT dalībvalsts, tādēļ SKT ir un paliek britu kabatas tiesa (britu kabatas tiesa, jo tā to finansē) .  Ja nezināji, tad Krievija ir izdevusi aresta orderi virknei SKT tiesnešu un prokuroru. Kā pašam pēdējam ir izrakstīts aresta orderis SKT prezidentam un tas ir daudz reālāk, ka kāds no tiem stājas Krevijas tiesas priekšā, kā britu kabatas tiesa SKT tiesātu Putinu. Krievija nav SKT jurisdikcijā, līdz ar to visi tās izdotie orderi nav spēkā, uz Krievijas valsts piederīgiem, no tā izrakstīšanas brīža.

  1. Jā, esmu par to dzirdējis, bet nezinu vai kāds ir notiesāts, Kas attiecās uz nosaucis, tad jā – Putins ir jau kaut kad atpakaļ “specoperāciju” nosaucis par karu, bet neapzināti, jo vairāk nav pārteicies. Kāds nezin, kā Ukrainas puse karu sauc oficiāli, jo arī tā to nesauc par karu, jo ja tā to nosauc par karu, tad ar to tā zaudē Rietumu bruņojumu. Ar to arī viss pateikts – Rietumi ir gatavi sevi atbruņot, bet ne iet un karot par kaut kādu neizdevušos valsteli.
  2. Ir tomēr atšķirība vai kara mirst civilie, kā kara sekas, vai civilie ir uzbrukuma mērķis.
  3. Jau rakstīju – Rietumi ir gatavi atdot visu savu bruņojumu, bet nav gatavi paši karot Ukrainā. Vienkārši, Ukrainā lielgabala gaļas bija 3x mazāk kā Krievijā, bet nu jau tā attiecība būs 1: 8, jo ir zaudētas teritorijas un līdz ar to arī iedzīvotāji, no Ukrainas aizbēgušo un jā, arī kritušo, jo reti kurš ir palicis dzīvs no 24. februāra, kuri tiešām bija labi karam sagatavoti. Uz ielas sagūstītie un uz fronti nosūtītie nav vispār karotāji, kā vien lielgabala gaļa.

20.oktobris 2023, 20:12
Andis Atvars

"Pirmdien, šī portāla kremļa troļļi, saņems instrukcijas no darba devējiem- moskovijas vēstniecības Rīgā" ©  

Vai, nemaz neizlasīju instrukciju, ka līdz pirmdienai rakstīt nedrīkst :))))) ...

20.oktobris 2023, 20:14
Andis Atvars

"Vācu kvalitāte" ©     

Vācu kvalitāte paliek pagātnē, jo vienīgie, kuri vēl ražo kvalitatīvus autiņus ir japāņi. Vācieši haltūrē tāpat kā visi pārējie.

20.oktobris 2023, 20:20
DŽA

Jā, kremļa fašistu iebrukumā Ukrainā, tieši civiliedzīvotāji, sirmgalvji, sievietes un bērni, ir moskovijas fašistu diktatora galvenie mērķi. Kamdēļ? Karos parasti sit pa otras puses armiju? Bet, ne moskovijas fašisti. Frontē no ZSU dabon riktīgi pa purnu. Tādēļ nogalina Ukrainas sievietes un bērnus. Raķetes vēl fašistiem ir. Tad bumbo Ukrainas pilsētas. Ne Ukrainas armiju. Pat nacistu Trešais Reihs, tā nedarīja. Bet, kremļa režīms- kamdēļ ne? Ja nevar ukraiņu vīrus uzvarēt, var nogalināt viņu sievas un bērnus?.

20.oktobris 2023, 20:57
DŽA

atvar, zini, kas ir komiski? Es, tavus palagus nelasu :))) bet tu centies. Tak idiotam jābūt, kāds tu, bezšaubām arī esi :)))

20.oktobris 2023, 21:03
V ilis Gutmanis

Kad kādam pēcpuse sāk svilt jo ir nosēdināti uz karstas virsmas tad arī sākās tāda Pajoliņu brēkāšana. Smieklīgākai jau ir tas ka ne jau paši Ukraiņi par ko viņi tā cepās ir galvenais. Galvenais ir lai šie bŗēkātāji nepazustu nebūtība jo ja viņi pārstās brēkāt par viņiem aizmirsīs kā par pagājušā gada pirmo sniegu.

20.oktobris 2023, 21:08
DŽA

atvar, skaidrs, kad tev būs spontāna vēdera izeja, japāņu autiņi tev noderēs  :) sāc iepirkt. Labākie autiņi pasaulē  :)))

20.oktobris 2023, 21:10
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka ieliekot tādu skanīgu virsrakstu pajoliņš kārtējo reizi neraksta par tēmu, bet kā vienmēr stāsta savas gupās fantāzijas.

20.oktobris 2023, 21:23
DŽA

z ilais, tu tak ir garīgi atpalicis :) kā tārps, slieka  :)

20.oktobris 2023, 21:31
V ilis Gutmanis

Pajoliņ iedzer nomierinošu tējiņu lai savā ārprātā sevi nesavainotu.

20.oktobris 2023, 21:34
DŽA

z ilais infantīliķi, aizmirsi vēl pateikt, ka pajoliņš DŽA, dabūs pa biksēm  :)))

20.oktobris 2023, 21:35
V ilis Gutmanis

Tu jau draudziņ esi pa tām dabūjis. Tāpēc arī tā šūmējies un nekādi nevari nomierināties. Tapēc padzeries tējiņu un pačuči. Varbūt līdz rītam pāries un varbūt galvā apskaidrosies.

20.oktobris 2023, 21:40
DŽA

Pārsmieties var, idiots z ilais, nosauca virsrakstu, to, kurā nosaucu putinu par noziedznieku, par "skanīgu" :)  Bet moskovijas diktatora teikto forumā Ķīnā, par glupām fantāzijām.  Hallo, z ilais, tu tiešām nekļūdījies, putina teiktais Ķīnā, tiešām ir idiota fantāzijas. 

20.oktobris 2023, 21:46 (20.oktobris 2023, 22:59 - labots)
Andis Atvars

"atvar, zini, kas ir komiski? Es, tavus palagus nelasu :))) " ©     

Ar to jūs arī apsveicu, ka beidzot esiet sapratis, ka nav ko mocīt smadzenes, kuras jau tā ir alkoholā pašķīdušas. Bet pavisam noteikti, visi tie, kuriem tādas problēmas nav kā jums, tie manis rakstīto lasa, gan tie, kuri manam rakstītam piekrīt, gan tie, kuri nepiekrīt. Mans mērķis nav uzrunāt masas, bet  gan saprātīgo mazumu. 

20.oktobris 2023, 21:47
DŽA

Bļa, es tavs "draudziņš"? Ujebok, tavs "draudziņš" ir atvara pimpis tavā dirsā :))) tu tak pederasts esi.

20.oktobris 2023, 21:50
V ilis Gutmanis

Pajoliņs tiešām kaut ko salietojies, ja līdz rītam izvilks varbūt dzīvs paliks taču par muļķi paliks noteikti. Kaut gan glupības viņš ju raksta pastāvīgi.

20.oktobris 2023, 23:31
Andis Atvars

"ja līdz rītam izvilks varbūt dzīvs paliks" ©

Gan jau izvilks, ne jau pirmā reize. Manā miestā viens tāds kadrs ir, aizplēsis uz Vāciju un dzīvo tur. Viņam kā bezpajumtniekam viss par brīvu un kaut kādu dienas maksu arī dod. Tad viņš vēl atradis iespēju katru dienu dzert šampānieti. Notiek kāzas un tad tur ir kāda slavena vieta, kur jaunlaulātie ar pavadošiem viesiem dzer šampānieti. Protams, šampāniešu pudeles atkorķētas un neizdzērtas jau neviens nevāc un tad  veikli zēni ar kanniņām pēc tiem uzpildās. Tik var pabrīnīties kādi ziķeri mums apkārt dzīvo, bet tā šķita, ka ritīgs daunis.

21.oktobris 2023, 0:00 (21.oktobris 2023, 10:14 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas