Krievijas "speciālā militārā operācija" Ukrainas demilitarizācijai un denacifikācijai iet pēc plāna.

DŽA

Pirmais, "speciālās militārās operācijas" plāns, bija ieņemt Kijevu un likvidēt Ukrainu trijās dienās. Nesanāca. Bet kremļa režīms ir gudrs, vienmēr ir rezerves plāns. Tad nu kremļa fašistu režīms iedarbināja to otro plānu. Nu ir pilnībā demilitarizēti 290 000 moskovijas orku- viņiem ukraiņi galvas norāva. Daļēji demilitarizēti ir virs miljona mordoras orku- viņiem ukraiņi norāva rokas/ kājas. Vēl, Ukrainas bruņotie spēki, demilitarizēja virs 300 fašistu lidmašīnas un, tik pat daudz helikopterus. Vēl tie banderieši pilnībā demilitarizēja 5000 tankus un 10 000 bruņutransportierus. Demilitarizētas tika arī 7000 artilērijas iekārtas un 550 pretgaisa aizsardzības kompleksi. Un 20 kuģi, kuru topā, protams, ir supermodernais "Moskva".

Vārdsakot, kremļa fašistu režīmam, viss iet pēc plāna. Ja otrais, rezerves plāns, bija iznīcināt krieviju, tad viss notiek kā vajag.

17.oktobris 2023, 19:05 (17.oktobris 2023, 19:28 - labots)
V ilis Gutmanis

Atkal pajoliņš visiem spēkiem cenšās izlikties par gudru un zinošu inelektuāli. Taču visglupākajā veidā pārdrukā ukraiņu ģēnerālštāba pasakas. Atliek tikai pajautāt vienu, kāpēc tā rakstot par Krievijas armijas it kā zaudējumiem ne ar pūšplēstu vārdu netiek minēts cik īsti Ukraiņu ģenerālšābs pats ir zaudējis gan materiālos gan cilvēku resursus. Diemžēl tur cipari būs daudz daudz lielāki.

18.oktobris 2023, 7:39
Ir tāds

Dārgais Dža jaunskung, raugi cik forši klājas taviem ukraiņu draudziņiem. Tu arī varēji tiem pievienoties un noteikti tevis piesauktie skaitļi ne tikai dubultosies, bet pat trīs un četrkāršosies. Uz priekšu mūsu varoni! Māte Ukraina tevi uz fronti sauc!

Pie reizes varētu nopublicēt savu draugu ukraiņu zaudējumus karā un pastāstīt, kas viņiem vēl atlicis. Bet neuztrucies, īpaši tevi tur gaida maigi rōzā automāts.

18.oktobris 2023, 7:54 (18.oktobris 2023, 9:47 - labots)
Aleksandrs78

No kremļa troļļu pūžņa kloākas, mazliet pavēdinot:

Atkal pajoliņš visiem spēkiem cenšās izlikties par gudru un zinošu inelektuāli. Taču visglupākajā veidā pārdrukā ukraiņu ģēnerālštāba pasakas. Atliek tikai pajautāt vienu, kāpēc tā rakstot par krievijas armijas it kā zaudējumiem ne ar pūšplēstu vārdu netiek minēts cik īsti Ukraiņu ģenerālšābs pats ir zaudējis gan materiālos gan cilvēku resursus. Diemžēl tur cipari būs daudz daudz lielāki.

Dārgais Dža jaunskung, raugi cik forši klājas taviem ukraiņu draudziņiem. Tu arī varēji tiem pievienoties un noteikti tevis piesauktie skaitļi ne tikai dubultosies, bet pat trīs un četrkāršosies. Uz priekšu mūsu varoni! Māte Ukraina tevi uz fronti sauc!

Pie reizes varētu nopublicēt savu draugu ukraiņu zaudējumus karā un pastāstīt, kas viņiem vēl atlicis. Bet neuztrucies, īpaši tevi tur gaida maigi rōzā automāts.

Viss šnobeļbandas murgojums precīzi attiecas uz šiem kremļa agresijas atbalstītājiem - pa gabalu protams, pa lielu gabalu ērti parazitējot, nodevēju no tiem neatbrīvotajā LV un par kremļa naudu pretlatviski smirdinoties divās un pat trijās maiņās! Smieklīgi, ka piemēram mazliet pārfrāzēts, šis kremlinu smirdiens 100% uz šiem pašiem attiecas: "Dārgaie" kremļa salašņas, raugiet cik forši klājas jūsu okupantu draudziņiem Ukrainā. Jums un visiem jums līdzīgajiem kremļa patriotiem arī vajag tiem pievienoties un noteikti Ukrainas dienestu piesauktie skaitļi ne tikai dubultosies, bet pat trīs un četrkāršosies. Uz priekšu mūsu LV tupošie krievu troļļu "erzacvaroņi"! Maķtvaju raška  jūs sen uz fronti sauc, saņemiet dūšu putlervergi, iztaisnojiet šnobeļus uz priekšu reāli darbos mīlēt savu rašku parašku, ne tik pa drošu gabalu!" Un idotiskie smirdieni par noklusētiem ukraiņu zaudējumiem arī vispirms attiecas uz salīdzinot ar mazo Ukrainu, milzu raškas savas kara tehnikas totālos zaudējumus un trulo "mobiku" - būtībā bezjēdzīgās vadības upuru skaita noklusēšanu! Ukrainas puse tikai ņem piemēru no sadistiskās milzu agresorvalsts un kā jau aizstāvošās puses dalībniece ir to tiesīga darīt!
Tā kā jūs troļļi, droši variet nopublicēt te savu kremļa pavēlnieku zaudējumus karā un pastāstīt mums, kas viņiem vēl atlicis, no jūsu bandas saviem tiešajiem avotiem komandpunktā raškā. Bet par jūsu ikdienas citu maigi rōzā automātiem, ko te piedēvējāt citiem, jūs nesatraucieties, jo šķiet paši neatsakāties, īpaši ņemot vērā jūsu sugas eksemplāru tik bieži perverso dabu!

 

18.oktobris 2023, 14:55
Ir tāds

Ō, Dža jaunskunga ideiskais biedrs Aleksandrs 78 parādījies! To, ka jums abiem ar Dža jaunskungu kremlis priekšā, pakaļā nav nekas jauns. Tikai man nav saprotams ko ukraiņi jums tādu sliktu nodarījuši, var jau gadīties, ka jūs abus ukraiņi ir stipri abižojuši, visādi var būt. Jūs ar neslēptu prieku kā mazi bērni kuri dabūjuši bonbongu priecājaties, kā tiek iznīcināta ukraiņu tauta. Gudrs cilvēks mēģina jautājumus risināt sarunu ceļā, tikai mežoņi vai tādi kuri aizsēdējušies pie datora ar virtuālo pistolīti rokās. Pif, paf, sliktie krīt, labie iet un uzvar. Diemžēl dzīvē tā nenotiek. Un sāc reiz iegaumēt, ka lai saprastu šādas vienkāršas lietas nav jābūt kādos sakaros ar tavu dzimto kremli! Es saprotu, šķiet tevi būs izmetuši no kremļa, bet ļoti gribas atpakaļ. Jau sen zināms, ka ja cilvēks ko ļoti grib, bet nedabū viņš to sāk pielaikot uz citiem un noliegt, ka viņam ar to būtu jeb kāds sakars. Pirmā kursa psiholoģija. Tā, ka vari kopā ar savu draugu Dža jaunskungu turpināt gūt baudu no tā, ka katru dienu tiek iznīcināta ukraiņu tauta. Labāk beidziet un gūstiet baudu viens no otra, Dža jaunskungam ļoti patīk netradicionālas izvirtības, kopā būs jautrāk. Vismaz nepriecāsies par to, ka jau gandrīz divus gadus nemitīgi tiek iznīcināta ukraiņu tauta, tā teikt, cīņa līdz pēdējam ukrainim. Vai esi padomājis, ka var pienākt diena kad Krievijas karavīri klauvēs pie tavām durvīm?  Ko tad tu darīsi? Vispirms ir jādomā par savu valsti un tās drošību, tad parunāsim par pārējo. Bet ar savu kremli priekšā pakaļā iesaku meklēt palīdzību pie psihiatra. 

18.oktobris 2023, 15:39
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 pirms sākat smirdēt ieteiktu no sākuma padomāt par to ka pārdrukājot ukraiņu ģēnerālštāba datus nemaz nesalīdzina ar to cik pati Ukraina ir zaudējusi. Saprotu ka jums rietumu onkuļu zābaku laizīšana aizvietojusi domāšanas funkciju tāpēč aŗī tā smirdinaties. Uz doto drīdi tieši jūs priecajaties par no pirksta izzīstiem cipariem un par to kā tiek iznīcināta ukraiņu tauta. Vai arī pareizāk sakot jūs priecājaties par to ka bojā iet tie Ukraiņi kas nav jūsu mīļotie neonacisti Stepana Benderas ideju turpinātāji. Jo karu līz pēējam ukrainim atbalsta tieši tie rietumu onkuļi kuru zābakus jūs tik cītīgi laizat. Tieši tādi kā jūs arī nedomā kas notiks tad kad  Krievijas karavīrs klauvēš pie jūsu durvīm. Gudrs cenšās sadzīvot mierā ar saviem kaimiņiem bet muļķis vīsta dūrites un kad dabūjis pa biksēm brēc par ko tad mani sita. Tā kā palīdzību pie psihiatra būtu jāmeklē jums nevis jāvīsta dūrītes labi zinot ka jebkurā gadijumā dabūsiet pa biksēm.

18.oktobris 2023, 18:05
DŽA

z ilais v ilis, idiota gabals, neatšķir Banderu no Bendera :) idiotiem tas ir normāli  :))) kāda starpība- Ostaps Benders vai Stepans Bandera? Vēl jau tas Banderas no Holivudas. Aš traks var palikt, šarāde kaut kāda, ej nu saproti :)))

18.oktobris 2023, 18:49
V ilis Gutmanis

Ak tu re kā, ne tikai Stepanu Banderu bet arī Ostapu Benderu pazīst.

18.oktobris 2023, 22:49
Aleksandrs78

Veselīgi brīdinoša un jautra parafrāze kremlinu pajolim(iem):

Ō, kremlins andrjuxa vodovorots (Andis Atvars ar savu idejisko pseidoklonu "Ir tāds") parādījies atkal tandēmā ar klonu haimu petroviču (V ilis Gutmanis)! To,ka jums visiem kremlis ir iedzīts priekšā un pakaļā nav nekas jauns, jo visa jūsu un jums līdzīgo ļaundaru - kremļa vergu masa ir vienveidīgi nekaunīga, alkatīga, bet arī manāmi pastulbi, citādu akli nekalpotu brūkošam cilvēknīdēju režīmam tik iztapīgi un tik truli pašnāvnieciski! Mums arī  nav saprotams, ko ukraiņi jums tādu sliktu nodarījuši, ka tā rejiet? Var jau gadīties, ka jūs verga dvēseles ukraiņi ir stipri, bet pelnīti "abižojuši", visādi var būt ar jūsu nekaunību un alkatību, kā it visur, kur jūs iebāžieties Jūs kremlinurlas visa pasaule nicina par ļauni neslēpto sajūsmu, kad kā mazi smerdeļi priecājieties, kā tiek jūsu kremļa sadistu un stulbo  mobiku nīcināta varonīgā ukraiņu tauta. Ja jūsu vadoņi būtu gudri, tad mēģinātu jautājumus risināt sarunu ceļā, bet kā jau mežoņi, māk tikai uzbrukt un slepkavot! Un jūsu tādi, kuri aizsēdējušies pie datora ar virtuālo pistolīti vienā rokā un alko pudelo otrā, akli atbalsta šos jūsu kremļa bandas slepkavas formās. "Pif, paf, sliktie krīt, labie iet un uzvar" - tā krieviem melo kremļa tv zombijkaste. Diemžēl dzīvē tā nenotiek. Un sāciet svešo seski reiz iegaumēt, ka lai saprastu šādas saprotamas lietas nav jābūt jebkādos sakaros ar jūsu maksātājiem kremlī, bet jādomā! Jo, par sadarīto visu ļauno atbildēsiet jūs paši, ne kremlis jūsu vietā! Saprotami jūsu kreņķi, jo atsakoties, tad šķiet būsiet izmesti no kremļa finansu aprites, bet ļoti tas jums atmaksāsies, ja spējiet prognozēt tālāko. Jau sen zināms, ka ja cilvēki ko ļoti grib, tad var to īstenot un var laboties! Bet nedarot to, tādi sāk dumi melot un noliegt, ka viņam ar kremli būtu jeb kāds sakars un vēl mēģina idiotiski savu acīmredzamo vainu uzvelt uz citiem. Pirmā kursa psiholoģija košerļubrakiem palīdzētu.Tā, ka vēl variet kopā ar savu jebkuru bandas biedru laboties! Jeb turpināt gūt zemisku un nelietīgo baudu no tā, ka katru dienu tiek iznīcināta jau tik daudz pagātnē un tagadnē cietusī no kremļa sadistiem ukraiņu tauta. Labāk beidziet sev kaitēt un gūstiet prieku viens ar otru pozitīvā radošumā, ne no kremļa asinsnaudas. Bet, ja ļoti patīk netradicionālas izvirtības, ticiet, esot brīvībā jums urliku grupenei kopā būs jautrāk, bet galvenais - drošāk. Varbūt pat vairs nepriecāsieties par to, ka jau gandrīz divus gadus nemitīgi tiek no jūsu kremļa mēģināts iznīcināt drosmīgos ukraiņus, jo cīņa būs līdz pēdējam ukraiņu iznīcinātajam kremļa mobikam viņu zemē. Un labi padomājiet, ka var pienākt diena kad Latvijas policisti vai karavīri klauvēs pie jūsu durvīm, bet... varbūt tikai ukraiņu kara varoņi? Ko tad darīsiet? Vispirms jums ir jādomā ne par savu slaucamo govi - agresorvalsti, bet par savu drošību un veselību pretējā darbībā, tikai pēc tādas rīcības, var parunāt par visa pārējo secību, rīcību un perspektīvu .Bet ja nē, tad ar savu kremli priekšā pakaļā iesaku meklēt palīdzību pie psihiatra, jo citādi..., kas zina, kā var sanākt viziāli veseliem un nekaunīgiem spiegiem kara laikā!. 
Un ja nespējiet laboties, tad vēl pirms tomēr sākat atkal smirdēt, ieteiktu no sākuma padomāt par to, cik pati krievija ir zaudējusi un cik vēl zaudēs, nerunājot nemaz par milzu riebumu un pretīgumu visai pasaulei pret jums un jums līdzīgajiem! Labi saprotams ka jums kremļa onkuļu zābaku laizīšana un maku piepildīšana sen aizvietojusi domāšanas funkciju tāpēc aŗī tā regulāri smirdinaties, sekas neredzot, bet iespēju laboties jums ir piedāvāta!.Ja nē, palīdzību pie psihiatra, kā glābiņš būs jāmeklē jums nasli, nevis dumi taisnojoties jāvīsta dūrītes labi zinot, ka tad jebkurā gadijumā, maigi izsakoties dabūsiet "pa biksēm".

20.oktobris 2023, 1:04
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 jūs laikam esat pirmais kam cilvēka smadzenes apmainītas pret zelta zivtiņas smadzenēm. Jūs tā kladzinat par nabaga Ukraino ka galīgi aizmirstat par to ka patI Ukraina šo konfliktu arī iesāka. Neiešu jums pārstāstīt konflikta sākumu jo jūs vienalga turpināsit kladzināt ka tā nav patiesība ka Ukraiņu neonacisti ir balti un pūkaini. Domāju ka jums būtu steidzami jāvēršas pie psihiatra lai novērstu eksperimenta ar smadzeņu pārstādīšanu sekas. Par to smirdināšanos, diemžēl tā nelāgā smaka nāk no jums un nevajag vainot citus ka smird ja pats mēslos esat izvāŗtijies.

20.oktobris 2023, 11:12
Jelena Sergejeva

Par ukraiņu nacistiem, pilnīgas muļķības, es ar Azov biju mācībās. Nevienu nevaru nosaukt par nacistu. Pilnīgas muļķības, ko šeit mēģina iebarot daži infantili kremlini un putleristi. Vispār tādiem mudakiem Latvijā nevajadzētu ļaut komentēt. 

20.oktobris 2023, 11:42
Andis Atvars

Jums Aleksandra vajadzētu noskaidrot, ko nozīmē diskutēt, kad un kur tiek lietotas parafrāzes. Ja vēl par parafrāzēm, tad jūsu rakstītā tekstā nevienu vārdā nedrīkstēja saukt, bet lasītājs bez problēmām spētu noteikt, kurš tekstā tiek apsmaidīts. Bet apsmaidījāt pati sevi un jums līdzīgos - nespējot komentāru uzrakstīt nepiesaucot Kremli un vēl jums aiz katra ceļmalas krūma Putins slēpjas. Jums noteikti vajadzētu doties vizītē pie psihiatra, jo iespējams, ka sirgstiet jau ar šizofrēniju. Visi simptomi par to liecina.

Verga dvēsesles nav tie, kuriem ir atšķirīgs viedoklis no oficiālās propagandas, bet gan tie, kuri oficiālo propagandas viedokli cenšas uzspiest brīviem cilvēkiem/ jebkuriem līdzekļiem ierobežot otra brīvību.  

“Ja jūsu vadoņi būtu gudri, tad mēģinātu jautājumus risināt sarunu ceļā.” ©

Jā, parafrāze (“jūsu vadoņi” , bet ne Ze) , jo vārdā neviens saukts netiek, taču man nav elku un vadoņu un vēl jo vairāk Ze, kurš pat ar likumu ir aizliedzis sev un jebkuram Ukrainā sēsties pie saruna galda ar Krievijas pārstāvjiem par kara beigšanu.

“Un jūsu tādi, kuri aizsēdējušies pie datora ar virtuālo pistolīti vienā rokā un alko pudelo otrā… “ ©

Ja tagad uztaisītu aptauju, kurš vārdā nenosauktais ir aprakstīts, tad, domāju, ka absolūtais vairākums nobalsotu par Dža – visu laiku jūsmo par ieročiem, nogalinātiem un alkohols ir jau problēma. Es no alkohola vispār esmu atteicies un arī agrāk to maz un reti lietoju - kādu vīna glāzi vai alus kausu paretam. Vēl es vienmēr iestājos par mieru un dzīvību, tā kā jūsu rakstītais ne par mani, lai gan priekšvārdā rakstiet, ka par mani rakstīsiet.  

“Un labi padomājiet, ka var pienākt diena kad Latvijas policisti vai karavīri klauvēs pie jūsu durvīm, bet... varbūt tikai ukraiņu kara varoņi?” ©

Ko ar šo vēlējaties pasacīt… uzrakstiet gan šo visu smalkākiem burtiņiem? Policijas uzdevums nav vispār aizstāvēt tautu un valsti, bet gan pie varas esošos. Iekams es fiziski pie varas esošos neapdraudu, policijas klauvējiens pie manām namdurvīm jau būs NELIKUMĪBA. Karavīri jau būs cits stāsts… varbūt viņiem nepieciešama mana palīdzība… Visnesaprotamāks ir noslēgums – “ukraiņu kara varoņi”. Jūs ar to domājiet “zombiju apokalipsi” ?

20.oktobris 2023, 11:44
V ilis Gutmanis

Jelena Sergējeva plinti zobos un marš uz ukrainas fronti vismaz uz mēnesi. Domāju tas jums galvu kaut nedaudz apskaidros. Kaut gan ....

20.oktobris 2023, 14:18 (20.oktobris 2023, 14:22 - labots)
DassBoards

Principā uz ko Latvijai ir jākoncentrējas ir uz prokremlisku aktīvistu sēdināšanu ērtos vagoniņos un tutū uz savu mīļo Krieviju. Varēsiet savus stulbos komentārus no turienes rakstīt.

21.oktobris 2023, 12:42
Ir tāds

DassBoards, vai jūs cienītais esat ko dzirdējis par vārda brīvību, viena no lietām kura raisīja atmodu. Ko jūs cienītais saprotat ar jēdzienu "prokremlisks aktīvists"? Lūdzu izskaidrojiet! Otrām kārtām jūs cienītais gribat "cīnīties" pret tiem kuru viedoklis nesaskan ar jūsējo. Tikai žēl, ka jūs esat pirmais prokremliskais aktīvists, jo jūs ar savu aicinājumu šai laikā kad ir ir jādomā par tautas vienotību, jūs aicināt uz tautas šķelšanu tādejādi jo bagāti lejot ūdeni uz Krievijas dzirnavām! Žēl, ka neesat mācījies vēsturi, bet gadās. 1939-40 Latvijā daudzi priecājās, ka nīstie "vācieši" kuru starpā bija ne mazums seno cilšu dižciltīgo pēcteču. Tā pat četrdesmit piecus gadus (1940-85) tauta oficiāli klusēja. Visi publiski runāja kā vajag, kā mācija partija, bet bija arī virtuves sarunas. Oficiāli nekādu "tautas ienaidnieku" (jūs tos tagad saucat par prokremliskiem aktīvistiem) valstī nebija, līdz vienā brīdī sākās atmoda. Bija izveidojusies tas ko jums līdzīgo viedokļu paudēji bieži dēvējat par piekto kolonu, jeb iekšējo, klusējošo opozīciju kura ir līdzīga aprimušam vulkānam kurš no ārpuses izskatās mierīgs un kluss, bet tas nenozīmē, ka iekšā nenorit procesi un vienā brīdī tas viss nelaužas uz āru. Šķiet jūs tik tālu vai nu neesat, negribat, jebšu nespējat aizdomāties. Jūs cienītais gribat aizliegt cilvēkiem paust savu viedokli, jums par kreņķi tas liecina, tikai, ka jūs neesat pārliecināts par sava viedokļa pareizību un nespējat ar argumentiem to aizstāvēt, lai tā sauktos "prokremliskos aktīvistus" pārliecinātu par sava viedokļa pareizumu un viņējo aplamumu. Tad atliek tikai aicināt izmantot spēku un varu. Diemžēl, jūs neesat vienīgais kurš kliedz par prokremliskiem aktīvistiem, bet kad jūsu "pareizo" sabiedrībai uzdod jautājumu atbildes vietā seko rupjība. Diemžēl, jūs biedr deportātor nesaprotat cik nožēlojams jūs esat, jo jums nav argumentu, ir tikai draudi un rupjība. Nožēlojami!  Šķiet jūs pats lieliski apzinaties, ka jūsu pausto viedokli atbalsta minoritāte, mažoritātes atbalsts jums jau sen ir zudis. Tad patiesi jums nekas cits neatliek, kā mēģināt fiziski izrēķināties ar saviem oponentiem. Staļina laikā no jums būtu iznācis izcils IeTK (NKVD) jeb SMERŠ darbinieks, tālu būtu gājis, iespējams būtu pārspējis Eihmani un Petersu, šie latvju zēni arī izmisīgi apkaroja "tautas ienaidniekus". 

21.oktobris 2023, 13:22 (21.oktobris 2023, 14:42 - labots)
Andis Atvars

"Dass", Kremli jau ieņēmāt, jo pretējā gadījumā vagoniņi tālāk par Zilupu var netikt vai vēl labāk, Putins var atsūtī vagoniņus ar apsardzi pēc jums un jums līdzīgiem. Sētas mietam ir divi gali, to nekad nevajag aizmirst.

21.oktobris 2023, 14:32

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas