Apbrīnoju ukraiņu karavīrus.

DŽA

Krievu nezvēri iebruka Ukrainā, nogalina un izvaro, pat bērnus izvaro un nogalina.

Ukraiņu karavīri zina to, ko krievu sadisti darīs ar viņiem, ja viņi nokļūs fašistu gūstā. Spīdzināšana garantēta, reizēm krievu nezvēri nogriež ukraiņu karagūsteknim ausi, tas, ja viņam paveicās...krievu sadisti mēdz nogriezt arī ko citu.

Tad, pie vella, kamdēļ Ukrainas karavīri izturas tik humāni pret mordoras orkiem? Es nesaprotu! Spēcīga psihe ukraiņiem, jeb kā? Es teikšu par sevi- es gūstekņus neņemtu. Atnāca manā zemē nogalināt manu tautu, lode pierē. 

7.oktobris 2023, 14:34
DŽA

Kurzemē un Zemgalē, latviešu partizāni, okupantus gūstā neņēma. Nošāva uz vietas- tu, maita, atnāci manu tautu nogalināt! Viss. Sods izpildīts nekavējoties. 

7.oktobris 2023, 15:24
Ir tāds

Stāsti nu mūsu visu dārgais biedr Dža jaunskung, no kurienes tu to visu esi ņēmis. Kaut gan palasot ko tu raksti, tad rodās iespaids, ka tev patiesi kas ir ko nogriezts un kur iebāzts, bet pēc tam vēl kas izgriezts, caur degunu seno ēģiptiešu stilā! Un tagad provokātor stāsti kur tu šādas ziņas esi savācis? Ja tu nevari atbildēt, tad reiz atdzīsties, ka esi melīgs provokātors kura mērķis ir naida kurināšana un tava vieta ir Getliņos pie atkritumu šķirošanas konveijera kur atkritumiem varēsi stāstīt savas slimās fantāzijas. Apnicis tu esi provokātor ar saviem meliem un savu rupjību! Tu dikten centies, tikai neviens tevī neklausās, tāpēc tev ar vien ir jāveido jaunas tēmas un jāraksta ar vien rupjākas un jēlākas rupjības, cerībā, ka kāds tevi sadzirdēs un uzslavēs, bet tavas cerības izgais kā pērnais sniegs. Bet kā saka, cerība paliek pēdējā. 

7.oktobris 2023, 15:35 (7.oktobris 2023, 15:36 - labots)
V ilis Gutmanis

Teiksim godīgi tie mežabrāļi ko pajoliņš sauc par partizāniem tiēšām gusta nevienu neņēma viņi kā jau latviešu šucmaņi vai nu bara uzbruka kādam vientuļam milicim vai arī nošāva kādu vietējas varas pārstāvi, ne atklāti bet tā aiz stūra. Tā kā to ko sauc par mežabrāļiem  vai nacionāliem partizāniem bija vienkārši nacistu pakalpiņi kuru rokas bija nevainīgu cilvēku asinīs. Tāpat kā tie kurus pajoliņš cildina aizmirstot ka pastāv konvencijas par karagūstekņiem. Taču pajoliņš ir cienīgs šucmaņu vai pareizāk sakot slepkavu pēctecis tāpēc arī raksta tādas muļķības. Kaut gan te par pamatu var būt arī viņā garīgā slimība kas uz nacisma fona ir saasinājusies. Īsāk sakot steidzami nepieciešama medicīniskā iejaukšanās jo ar tādām novirzēm var būt smagas sekas apkārtējiem. Ko šis personāžs ir apliecinājis ne vienu vien reizi ar savien neadekvātiem izteicieniem.

7.oktobris 2023, 16:17
Ir tāds

Zini Vili, turpinot tevis iesākto gribētu pajautāt ar ko tas beidzās? Daudzi tā saucamie partizāņu gals bija Daugavā caur Rīgas kanalizāciju no Amatu ielas 4 pagrabiem kur tos cietumā šāva un tad caur skābju vannu uz Daugavu, citus atšāva un tie mētājās tirgus laukumos un citur. Tad rodas jautājums, vai tā saucamās viņu uzvaras spēj atsvērt zaudējumu, domāju nē. Un te galvenais jautājums- kāds bija ieguvums? Ieguvuma nebīja nekāda. Piedevām pajolītis aizmirst, ka, ja kur notika tā saucamā mežabrāļu akcija tad tanī vietā uzreiz klāt bija SMERŠ un NKVD un visi meži tika ķemmēti un gandrīz vienmēr neiztika bez upuriem. Kāda jēga? der atcerēties kā reiz anglosakši apbruņoja Ģeņikina un Kolčaka armijas. Ieročus deva tik daudz, lai var karot, bet nevar uzvarēt, visu laiku par maz. Mūsu mežabrālīšiem bija jāiztiek ar to kas bija palicis un skaistiem solījumiem, ka angļu kuģi ir jau ceļā un palīdzība tūlīt, tūlīt būs.  

7.oktobris 2023, 16:32 (7.oktobris 2023, 16:42 - labots)
DŽA

Nē,  es saprotu- ja moskovijas orks jau ir nonācis karagūstekņu nometnē, tad tur vairs neko, visur kameras, humāna attieksme. Bet, pirms tam? Tad, kad frontē gūstā ņēma? Kamdēļ nenošaut? Nauda ietaupītos, orki tak ir jāēdina, aš pēc Eiropas standartiem. Garšīgi jāēdina! Tādēļ katrs, gūstā ņemtais orks, norij naudu, kas ir ļoti vajadzīga Ukrainas uzvarai. Ne ne, neesmu pārliecināts, bet domāju, ka es viņus nošautu. Viņi nav cilvēki. 

7.oktobris 2023, 21:10
Ir tāds

Dža jaunskung, labi ka tādiem kā tev neviens ieroci nedod un nedos, vienīgi, ja tu aizbrauksi uz Ukrainu, tur visādiem dīvainīšiem dod ieročus un sūta uz fronti. Varētu savus vārdus apliecināt darbos, tikai diez vai tik tālu tiksi. Sēdēt netā un spriedelēt nav tas pats kas karot.

Vai tu nezini, ka šodien palestīnieši iebruka Izraēlā? Kur tavs atbalsts Izraēlai? Vai Izraēlas karogu jau izkāri pie mājas? Kur tavs nosodījums Palestīnai? Agresors taču ir jānosoda un cietējs jāatbalsta un ar to jāasocējas! Vēl neesmu dzirdējis!

7.oktobris 2023, 21:22 (7.oktobris 2023, 21:28 - labots)
DŽA

Jā, labāk nošaut. Svētīgs darbs būtu padarīts. 

7.oktobris 2023, 21:26
Ir tāds

Labāk pasaki, ko tu par Palestīnas iebrukumu Izraēlā klusē? Jeb tas notiek kur uz citas planētas? Tu taču saki, ka agresors ir jānosoda!

7.oktobris 2023, 21:29
DŽA

Palestīna ir jāsoda. Jeb Izraēla.  Man pie dirsas.

7.oktobris 2023, 21:39
Elmārs Sarkans

Dža un ierocis?Mīļie cilvēki,nesmīdiniet tak,džā apdirstos jau kalašu ieraugot,kur nu ja vēl liktu ņemt rokā un šaut.Šādi dīvānu varoņi tagad ir vairumā-pārspēlējušies datorspēles un tā arī palikuši virtuālajā realitātē.

8.oktobris 2023, 2:28
V ilis Gutmanis

Nedomāju ka tāda tipa personāži būtu pāŗspēlējušies datorspēles. Pietiek jau atcerēties tos latviēšu šucmaņus kas otrā pasaules kara laikā palīdzēja nacistiem no sākuma iznīcināt ēbrejus bet vēlāk pēc norādēm citus uz kuriem norādija nacistu kungi. Šie personāži ir slimi ar lielummāniju jo ieņēmuši sev galvā ka taisnība ir tikai viena un tā pieder viņiem. Labākais veids protams būtu viņus izolēt no sabiedrības, taču humānu apsvērumu dēļ tas nav iespējams. Tāpēc viņi arī raksta visādas muļķības cenšoties pēc iespējas vairāk izšļākt uz apkāŗtējiem tās samazgas no kurām viņi sastāv.

8.oktobris 2023, 9:09
Ir tāds

Padomju laikos šāds tipāžs būtu ticis izolēts no sabiedrības un ticis ārstēts. Kaut neko nevar zināt, ja viņš sevi pozicionē, ka viņam esot ap sešdemit, iespējams viņš ir attiecīgās iestādes klients. Man rajonā ir divas sievietes kuras ir smagi slimas un traucē apkārtējos ar savu uzvedību, bet viņām neko nevar izdarīt, jo viņām ir izziņa par nepieskaitāmību. Šķiet arī mūsu paziņam tāda ir. Kas attiecas uz nacistiem, tad tādus kā mūsu paziņa viņi apraka netālu no Sarkandaugavas baznīcas. Pārāk agresīvs tipāžs. Ne velti pērkoņkrustieši sēdēja ne tikai pie krieviem, bet arī pie vāciešiem. Vācieši viņus uzskatija par pārāk agresīviem. Šis nav izņēmums. Nebūtu kam nevajag uzzinājis, Arājs ar savu komandu būtu gulējuši bedrēs pie Bauskas. Nacionāli noskaņotie šos kolaburantus būtu novākuši. Par to der padomāt arī biedram Dža jaunskungam. Mēsli nav vajadzīgi nevienam, vienīgi augiem, lai tie labāk augtu. 

8.oktobris 2023, 10:23
DŽA

Paldies Dievam, vairs nav peesereskas, Latvija ir brīva, neatkarīga valsts. Ārkārtīgi muļķīgi ir teikt to, kas ar mani būtu peesereskas laikā. Kaut kādas stulbas fantāzijas. Es tak nesaku to, kas ar jums notiktu nacistu Reiha laikā? Es pieturos pie šodienas realitātes. Kas būtu, ja būtu, tās ir tantuku sarunas pie pumpja.

8.oktobris 2023, 11:37
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka pieturoties pie šodienas realitātes daži neredz to kas patiešām notiek pasaulē.  Laiks iet bet  tie kas uzvilkuši rozā brilles to neredz vai arī negrib redzēt. Diemžēl arī Latvijā var atkārtoties Ukrainas notikumi, ja daži labi turpinās atbalstīt tos kas neonacistus uzskata par brīvibas un demokrātijas aizstāvjiem.

8.oktobris 2023, 13:55
DŽA

Idiot, pieturzīmes saliec.

8.oktobris 2023, 14:10
V ilis Gutmanis

Kas tur kaut ko mēģina pateikt? Laikam to, ka vai nu nesaprot ko redz, vai arī vairak nav ko teikt.

8.oktobris 2023, 18:40
DŽA

Dalbojeb, man vienmēr ir ko teikt, bet šoreiz vien jautāju- pieturzīmes saliec?

8.oktobris 2023, 19:11
V ilis Gutmanis

Nu ja nav ko teikt, tad labāk būtu paklusēt, nevis vārīties ka putras pods. Un lietot rupjības nav smuki.

8.oktobris 2023, 20:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:52

Jaunākās diskusijas