Šodienas raksts šajā portālā. "Ekstrasess paziņo, ka putina vairs nav".

DŽA

Ekstrasenss saka, ka tas putins, kurš tika ievēlēts, ir miris. Tagad putinu aizstāj dubultnieki, režīma marionetes.

Es neticu ekstrasensiem, neticu pesteļiem, neticu sazvērestību teorijām, ticu tikai loģikai. Esmu redzējis antropologu rakstīto par to, ka šodienas putins, nav tas, kuru ievēlēja pirms cik tur gadiem. Nesakrīt sejas kaulu uzbūve. Es neesmu antropologs, es nezinu. Bet es zinu to, ka ievēlētais putins runāja vāciski, bet šis vairs vāciski nerunā. Un, jā tas varētu būt iespējams, ka putina vairs nav, viņa vietā ir putina līdzinieks. 

Tad nu rodas loģisks jautājums. Kurš stāv aiz tā, kādi spēki vada putina marioneti? Armijnieki tie noteikti nav, oligarhi ne tik. Drošības dienesti? Noteikti nē. Iebrukums Ukrainā, nevienam nav izdevīgs. Krievija zaudē reputāciju, oligarhi zaudē milzīgu naudu, arī krievijas tauta, parastie cilvēki zaudē. 

Lūk, secinu, ka ekstrasensa teiktais ir blēņas, putins ir tas pats, kuru ievēlēja. Vien viņam sūdi galvā sakāpa. Un, personisko ambīciju dēļ, krievija tiek vesta bezdibenī. 

4.oktobris 2023, 13:29 (4.oktobris 2023, 13:43 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ viens tāds jautājums, ja jau uzskati ka Krievijā viss ir tik slikti, ka Putins nav Putins bet dubultnieks, ka tur viss ir tik sikti ka sliktāk nevar būt. Tad ko tu tā par to pārdzīvo. Jeb pareizāk būtu teikt ka citūr tu komunicēties vienkārši nevari tāpēc arī raksti šeit visādas muļķības?

4.oktobris 2023, 14:55
DŽA

Z ilais v ili, tu apliecināji to, ka bezsmadzeņu radījums esi. Jo es, tēmā teicu to, ka neticu putina dubultniekiem un sazvērestību teorijām. Bet tu esi idiots, ko arī veiksmīgi apliecināji ar savu, idiota komentu.

4.oktobris 2023, 16:40
DŽA

Starp citu, idiot v ili, es neteicu to, ka krievijā viss ir slikti. Teicu vien to, ka kremļa režīms ved krieviju bezdibenī. Dārzeni, atšķirību saproti?

4.oktobris 2023, 16:43
Andis Atvars

Ja Putina nav, tad visi tie, kas pareģoja Putina nāvi jau pēc pusotra mēneša un līdz ar to Krievijas sabrukumu un ukru uzvaru, tie īstenībā ir tos nežēlīgi mānījuši, jo ja solījumu tādu nebūtu, tad pāris simti tūksošu ukru varēja palikt dzīvi. Pilnīgs naivums, iedomāties, ka Putins vienpersonīgi pieņem lēmumus un viņa esamība vai neesamība ko maina. Pēc 24. februāra Lavrovs tika tincināts, vai viņš piedalījies lēmuma pieņemšanā vai vismaz ir ticis informēts. Atbilde bija, ka pastāv noteikta procedūra tādu lēmumu pieņemšanā un tā pilnībā ir tikusi ievērota.   

4.oktobris 2023, 17:11
DŽA

Re, vēl viens dārzenis parādījās. 

4.oktobris 2023, 17:23
V ilis Gutmanis

Pajoliņ atliek konstatēt ka  ka bezsmadzeņu radijums lai kā necenstos esi tu pats, tāpēc ka jautājums nebija vait tu saki vai nesaki ka Krievija iet uz ka tu izsakies uz bezdibeni, bet par to kāpēc tu par to tā pāŗdzīvo. Tā kā piedod bet tas dārzenis esi tu pats jo pat uz elementāru jautājumu nespēj atbildēt.

4.oktobris 2023, 18:31
DŽA

Jopcik, piders v ilis arī savu vārdu bildīs? Kamēr mute vēl nav aizņemta :) eh, ujeboki.

4.oktobris 2023, 18:53
DŽA

v ili, ja tu mutē pimpjus bāz, tev ir sajūta, ka tie cīsiņi ir? Jebšu sardeles? Vai arī, pider, kā trāpās?

4.oktobris 2023, 18:57
V ilis Gutmanis

Kārtējais pierādijums tam kas ir dārzenis un idiots. Neko gudrāku pajoliņš uzrakstīt nespēj.

4.oktobris 2023, 19:20
DŽA

Z ili v ili, kas jums, pediņiem, par nelāgu kaiti- pisties dirsā? Man domāt, pakaļa ir izeja, ne ieeja. Bet, saprotu to, ka tev, v ili, uz to pasākumu, ir cits skatījums. Tikai nestāsti to, ok?

4.oktobris 2023, 19:29
Ir tāds

Lasu Dža jaunskunga verbālo putru un nesaprotu, kas šim zēnam kaiš. Visu laiku viņam viena tēma, seksuālas attiecības ar savu dzimumu. Varbūt kāds var šim jaunskungam ieteikt kādu LGBT bāru kur viņam aiziet un apmierināt savas seksuāli perversās tieksmes. Varbūt palīdz, tas tagad moderni!

4.oktobris 2023, 19:41
DŽA

Jā jā, tas "ir tāds", loģiski, piedalījās piderastu orģijā. Tas ir tikai normāli, nu kurš gan piders var paiet garām v iļa izslietajai dirsai? Es tevi nenosodu, tu savādāk nevari. OK?

4.oktobris 2023, 19:50
Ir tāds

Jā jā, Džā jaunskungs visu laiku sapņo piedalīties piderastu orģijā, tikai neviens viņu tur neņem. Tas ir tikai normāli, nu kurš gan piders var paiet garām Dža jaunskunga izslietajam dupsītim? Es tevi nenosodu, tu savādāk nevari. Tikai man nav lemts saprast kas ir Dža jaunskunga draugi piderasti, kas ir pederasti es zinu, bet kas ir Dža jaunskunga draugi es nezinu. Varbūt pastāstīsi netradicionālo orientāciju cukurdupsīt Džā jaunskung! OK!

4.oktobris 2023, 19:58
DŽA

Richtig! Re kur vēl trešais piderasts klāt ira būt! Tad jau ballīte izdosies :)))

4.oktobris 2023, 20:06
V ilis Gutmanis

Drīzāk pajoliņu gaida ne  geju orģija bet drīzāk aptēsts miets uz kura beigs savu eksistenci.

5.oktobris 2023, 12:38
Jelena Sergejeva

Jāāā... Ballīte jau iet pilnās burās.Manā dārzā kretīni dejo. 

5.oktobris 2023, 17:33
Ir tāds

Dārgā Jeļena, vai drīkst zināt kur jūs tur ballējaties ar Dža jaunskungu? Es tad ieteikšu visiem iet tai vietai ar 7. km. līkumu. Es visu laiku domāju kāda kaite piemīt Dža jaunskungam, pateicoties jums es tagad zināšu, ka viņš sirgst ar kretīnismu. Trakas lietas, trakas! Tikai jāvaicā, vai jums visi draugi ir kretīni, ka tie jūsu dārziņā dej?

5.oktobris 2023, 17:51
Jelena Sergejeva

Pamuļķīt, grupai Pērkons ir tāda dziesma, kura attiecas uz jūsu trijotni. Lohu loham tāpat nebūs skaidrs.

5.oktobris 2023, 18:06
Ir tāds

Dārgā Jeļena, manu sirdspuķīt, "Pērkonam" ir dziesma, ka ar kretīnismu slimie viņa dārziņā dej. Bet tā ir viņu dziesma. Es lasu kā uzrakstījusi esat jūs. Ja šis citāts būtu pēdiņās to varētu uztvert kā citātu no Kulakova dziesmas, bet, ja nē, tad tā arī ir, ka kretīni jūsu dārziņā dej. Un nevajag citus saukt tā vārdā, kas esat pati, bet latviešu valodu vajag mācīties. Kaut gan šai gadījumā jūsu dzimtajā valodā un latviešu valodā gramatika ir vienāda.

5.oktobris 2023, 18:41

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas