Šī ziņu portāla forumu, ir pilnībā pārņēmuši kremļa troļļi.

DŽA

Draugi, kremļa troļļiem maksā krievijas vēstniecība, kremļa troļļi ir diennakts dežūrā. Viņiem cita darba nav. Viņiem ir jābūt riešanas gatavībā jebkurā diennakts stundā. Neesmu pārliecināts, bet domāju, ka troļļi ir divi- atvars un v ilis. Samērā nesen, ienāca "ir tāds", bet, visticamāk, tas ir atvara otrais profils. Ļoti līdzīgs teksts. Šodien redzu vēl vienu, agrāk neredzētu- v ilis arī sekoja instrukcijām. Bet, tas tas profils ir tikpat primitīvs un neadekvāts, kā v ila rakstītais. 100% saderība. 

Kamdēļ tas (daudzie profili) ir vajadzīgs? Ļoti vienkārši- lai radītu iespaidu, ka fašistu iebrukumu Ukrainā, Latvijā aizstāv daudzi, latvieši ir krievijas pusē, ukraiņi ir nacisti, kurus vajag iznīcināt, kremļa fašisti dara labu darbu. 

Ko tie divi, iespējams trīs, kremļa troļļi nespēj. Nespēj atbildēt uz loģiskiem, saprotami uzdotiem jautājumiem. Kamdēļ nespēj? Jo atbildēt nevar. Atbildes vietā, kremļa troļļi, novirzās no tēmas, sāk savu retoriku- DŽA ir narkomāns/ homoseksuālists/ visu osta/ pajoliņš/ grāmatas lasījis nav/ čībiņas pie omas jātamborē/ psihiatriskajā klīnikā jāatrodas/ grūta bērnība un tamlīdzīgs nonsenss.

Kamdēļ? Kremļa troļļi nespēj atbildēt uz korektiem,  konkrētiem jautājumiem- kamdēļ krievija uzbruka Ukrainai/ kamdēļ kremļa režīms dzen nāvē krievijas pilsoņus/ ko labu putins ir izdarījis krievijas tautai. Vienkārši jautājumi, vienkāršos, nepaplašinātos teikumos. Atbilde? Lamas un mana psiholoģiskā portreta fantazēšana. Iepriekš jau rakstīju troļļu atbildes, arī, nepamatotus izteikumus par mani, par to, kas es esmu.

Draugi, saprātīgie cilvēki, ko mēs varam darīt? Ignorēt šī portāla kremļa fašistu troļļus. Neko nerakstīt, neatbildēt troļļiem. Ko mēs ar to panāksim? Tie divi, iespējams trīs, kremļa troļļi tiks izolēti. Nebūs viņiem uz ko riet. Tātad, kremļa fašistu vēstniecība, stipri samazinās troļļu algas, viņi nebūs rentabli, vienkāršāk sakot- maize un ūdens. Seemochkas vairs nebūs! Kremļa troļļiem nāksies meklēt darbu. Sākt strādāt. Par sētniekiem, nezinu, varbūt palīgstrādniekiem? Bet strādāt. Latvijas labā!

3.oktobris 2023, 12:51 (3.oktobris 2023, 13:44 - labots)
DŽA

Pašlaik tie troļļi, gaida saimnieka instrukcijas, viņi nevar reaģēt bez kremļa fašistu vēstniecības norādījumiem! Pavēles gaida!

3.oktobris 2023, 13:50
DŽA

Ko, instrukcijas no kremļa fašistu vēstniecības, kas nu jau atrodas Ukrainas neatkarības ielā, pienākušas nav?

3.oktobris 2023, 14:16
Ir tāds

Mīļie cilvēki! Esiet tik laipni, palīdzēsim Dža jaunskungam. Viņam lielas problēmas, neviens nepievērš viņam uzmanību, bet cilvēks sirgst ar smagu uzmanības deficītu. Tiko uz viņa "tēmām" neviens nereaģē, viņš uzsāk jaunu un maļ to pašu. Viņam grūta dzīve, zēns nespēj sadzirdēt ko saka citi tāpēc jūtās dziļi vientuļš un viņam sāk rādīties viņa bērnības rotaļu biedri no Tuves Jansones grāmatas bērniem par Trollīti Muminu- trollīši kuri šķiet vienīgie viņu nav atstājuši vienaldzīgu. Varētu viņš beigt mocīties ar uzmanības deficītu visur meklējot un saskatot savus bērnības draugus trollīšus, ņemtu rokās stobru un dotos uz Ukrainu karot pret Krieviju. Tur tieši karavīru deficīts un tādi kā viņš tur ir topā. Būtu pirmais, pirmajā rindā. Varēs atkārtot kāda piedzērušos poļitruka, otrā pasaules kara laikā varoņdarbu kad tas ar pistoli rokā un kaujas saucieniem skrēja cīņā. Viņa vairs nebija pēc dažām sekundēm, toties ir fotogrāfija ar "varoņa varoņdarbu" vēl šodien ir topā. Mums arī tāda būtu un pa visu Ukrainu un Latviju ar būtu plakāti ar Dža jaunskunga varoņdarbu un reklāmu zem kuras būtu paraksts:"Lasiet grāmatas par trollīšiem, gobliniem, pokemoniem, digimoniem, dormidoniem un citiem bērnības draudziņiem, tie cilvēkus ar nestabīlu psihi veido par varoņiem!". Priekā Dža jaunskung, par tevi es paceļu glāzi "Mangaļu" minerālūdens! Tu patiesi esi nepārspējams savās fantāzijās! Vai neesi mēģinājis veidot savu sapņu blogu, varbūt tev paveicās un tu atrodi vēl kādus kuri ar tevi uz viena viļņa? Beigās būsi bagāts sapņu blogeris, gulēsi zem tilta, lietosi lētu kolu vai ko stiprāku un sapņosi, ka guli Odesas pludmalē un baudi skaistu savu draugu  uzmanību kuri visādos mēģina tev izkalpoties, līdz tu pamosties un secini, ka guli zem tilta un policists ar zābaka purnu masē tavas ribas. Būs labi! 

3.oktobris 2023, 16:10 (3.oktobris 2023, 16:13 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ kas tad ar tevi nabagu ir noticis kad  pēkšņi uznācis tāds emocionāls sprādziens? Vai arī saimnieks pateica ka vairs nemaksās par tavu plātīšanos jo pašām ir caurums budzetā kuru nav ar ko aizlāpīt. Emocijas ir krātas un tagad kad pēc tām nav nepieciešamības vajag tās kaut kur izšļākt?

P.S. Atbildi negaidu jo baidos par tavu trauslo dvēseles stabilitāti!

3.oktobris 2023, 16:52
DŽA

Lūk,  viss tieši tā, kā rakstīju. Divi kremļa troļļi mauc savu ierasto bezsakaru. Jo pateikt neko nespēj. Nožēlojami. 

 

3.oktobris 2023, 17:16
Ir tāds

Lūk,viss tieši tā, kā parasti! Dža jaunskungs kā parasti savā elementā. Jo saprast neko nespēj. Pažēlojiet viņu! 

3.oktobris 2023, 18:09 (3.oktobris 2023, 18:10 - labots)
DŽA

Vēl viens kremļa trollis bezsakaru izvēma. Tas viņiem normāli. Citu pateikt nespēj. 

3.oktobris 2023, 18:52
V ilis Gutmanis

Pajoliņš te kaut ko stāsta par it ka bezsakaru. Tādā gadijumā gribētos uzzināt ko viņš pats tādu sakarīgu ir uzrakstijis, jo vairāk par troļļiem un žultainiem izlēcieniem nekas nav redzams. Pajoliņš mēdās kā jau vienmēr.

3.oktobris 2023, 20:58
Andis Atvars

“Draugi, kremļa troļļiem maksā krievijas vēstniecība, kremļa troļļi ir diennakts dežūrā. Viņiem cita darba nav. Viņiem ir jābūt riešanas gatavībā jebkurā diennakts stundā.” ©

Interesanti, no kurienes tāda informācija, nebūsiet taču pats Kremļa trollis, bet pieņemu, ka tāda kārtība ir kādā citā vēstniecībā Daugavas kreisā krastā un jau pie Rīgas - Mārupes robežas. Starp citu, tajā es pāris reizes es esmu bijis. Man ir radies iespaids, ka tā ir kāda kaitnieciska iestāde, kura, maigi izsakoties, nerada pievilcīgu iespaidu par savu valsti. Pilnīgi neloģiska sistēma un rezultātā problēmas, kuras pēc tam “labo” ar vēl lielākiem neloģiskumiem. 

“Neesmu pārliecināts, bet domāju, ka troļļi ir divi - atvars un v ilis. “ ©

Muļķi domā, bet viedie zin.

“Samērā nesen, ienāca "ir tāds", bet, visticamāk, tas ir atvara otrais profils. “ ©

Cik reizes var skaidrot, ka es vienmēr rakstu ar savu vārdu un man nav divu profilu, jo tā tad būtu iziešana no savas teritorijas, kas nav pareizi un ko var izmantot nelabvēļi. 

“Kamdēļ tas (daudzie profili) ir vajadzīgs? Ļoti vienkārši - lai radītu iespaidu, ka fašistu iebrukumu Ukrainā, Latvijā aizstāv daudzi, latvieši ir krievijas pusē, ukraiņi ir nacisti, kurus vajag iznīcināt, kremļa fašisti dara labu darbu.” ©

Man tautība ir otršķirīga, galvenais, lai būtu Cilvēks. Tie, kuri karo par zemi, tie paātrinātā veidā pie tās tiek – sešām pēdām zemes īpašuma un uz neilgu laiku. Bet karo jau tik tādēļ, ka viņiem tās nav. Ja konkrēti par Ukrainas karu, tad es esmu par mieru un dzīvību, bet ko lai dara ar tiem, kuru dzīves kredo ir nogalināt moskaļus? … nu tad ar tiem Krievija karo… dari otram to, ko tu vēlies lai tev dara – sevi zombē, ka krievi jānogalina un tagad krievu “labvēļi” mirst. Kur būtu tajā mana vaina un kādēļ man būtu ukru dzīves sapnis jāatviļ, ja mirt nav mans dzīves sapnis?

“Ko tie divi, iespējams trīs, kremļa troļļi nespēj. Nespēj atbildēt uz loģiskiem, saprotami uzdotiem jautājumiem. Kamdēļ nespēj? Jo atbildēt nevar. Atbildes vietā, kremļa troļļi, novirzās no tēmas… “©

Dža, jūs tiešām vienatnē tikāt galā ar uzdevumu, vai tomēr fermas uzraugs jūs iedīdīja propagandas gudrībās. Vispirms ir izraudzītie “upuri”, tad tiem netieši (“iespējams”) tiek piekabināta Kremļa troļļu birka un beigās iepējamie troļļi ir tapuši par visīstākiem troļļiem.

Par nespēj atbildēt uz loģiskiem jautājumiem. Vispār jau reālā dzīvē nav loģisku jautājumu, bet ir pareizi jautājumi un loģiskas atbildēs. Loģiski jautājumi ir propogandā, jo uz “loģiskiem” jautājumiem var būt tikai “pareizas” atbildes. Ja “pareizu” atbilžu nav, uz jautājumu atbildēts nav.

Piemēri jautājumiem:

- Cik daudz cilvēkam nepieciešamas laimes, lai viņš patiesi būtu laimīgs? Atbilde: “Tad viņam jākāpj uz svariem svērties.”

- Kā iegūt naudu, ja negribas meklēt darbu? Atbilde: “Jāiet ubagot”.

- Kur atrodas cilvēki ar kuriem tev vienas un tās pašas intereses/mērķi? Atbilde: “Uz tava ceļa”.

www.youtube.com/watch?v=dRUwxW6KjzI&t=4514s

 

“DŽA ir narkomāns/ homoseksuālists/ visu osta/ pajoliņš/ grāmatas lasījis nav/ čībiņas pie omas jātamborē/ psihiatriskajā klīnikā jāatrodas/ grūta bērnība un tamlīdzīgs nonsenss.”

Par ko izbrīns, ja visu to esiet pats piedēvējis citiem? Vēl jābrīnās, ka vispār neesiet jau asfaltā ierullēts. Tikai muļķi atļaujas man uzbraukt, jo no pakļūšanas zem ceļa ruļļā pēc tam nav nevienam izdevies izvairīties. Viss tas notiek tā, ka vispirms tiek uzbraukts man, pēc tam jau trakais braucējs brauc visiem pēc kārtas un tad no kāda noraujas. Vienkārši, Dža, jūs esiet pārkāpis visas sarkanās līnijas, ka tagad jūs jau tieciet troļļots un tas nebeigsies, iekams neatzīsiet savu vainu, kas jums kā liberastam un fašistam varētu nebūt tik viegli. Pavisam droši  varu apgalvot, ka tas notiek arī citos saitos, kuros neviens no jūsu troļļotājiem forumā pat nav.

“Draugi, saprātīgie cilvēki, ko mēs varam darīt? Ignorēt šī portāla kremļa fašistu troļļus…. “ ©

Šis jau ir ritīgi rēcīgi un iedomājos jūs “Bidona” veidolā, kurš sveicinājās ar saviem vēlētājiem no viņsaules. Vienkārši, jums nāksies draudzēties ar saprātīgo Mārci, jo nevienu citu pat nespēju iedomāties, ja nu vienīgi sacepsiet n-tos profilus. Pavisam konkrēti, man jūsu replikas nav vajadzīgas un varu rakstīt par jebkuru tēmu.

3.oktobris 2023, 21:16
DŽA

Eh, forumā vajadzētu ieviest vecuma ierobežojumus. Trīs pederasti reklamē pretdabisku kopošanos. Nedomāju,  ka tas ir bērniem jāredz. 

4.oktobris 2023, 19:55 (4.oktobris 2023, 19:56 - labots)
Ir tāds

Es arī domāju, ko te bērni, kā Dža jaunskungs dara. Pulkstens jau astoņi, laiks noklausīties miega dziesmiņu, saņemt nomierinošu iešļircinājumu un gulēt ar ķepiņām uz augšu un sapņos iejusties Tarasa Buļbas lomā kurš cīnās ar fašistiem, dēmoniem un zaļo pūķi.

4.oktobris 2023, 20:10
Andis Atvars

Varbūt vajag kā Krievijā, par zilo reklamēšanu restots lodziņš un askētisks uzturs par brīvu. Es to par jums Dža, lai jūs saprastu par ko es rakstu.

4.oktobris 2023, 20:11
DŽA

Šķiet,  ka atvars pats izvilka puļķi no dirsas. Bez draugu palīdzības. Vai nav atvars viens malacis?

4.oktobris 2023, 20:14
Ir tāds

Dža jaunskung, šodien ir raksts, ka Magonei Liedeskalniņai nav sanācis randiņš ar ārzemnieku, viņam tā pat kā tev tīk dažādas neķītrības. Lai zēnam nebūtu jāatgriežas Anglijā tukšām rokām, tu varēji aiziet ar viņu uz randiņu, varbūt iepatīkas darīt TO kameras priekšā kā viņam tīk. Beigās būsiet saskanīgs pāris un dosieties uz Angliju kur nodosieties izpriecām un tu pārstāsi rakstīt savas fantāzijas latviešu portālos. Nebūs tur ne kremļa, ne troļļu, ne ļauno fašistu tikai vieni vienīgi baudas prieki. 

4.oktobris 2023, 20:22 (4.oktobris 2023, 20:24 - labots)
DŽA

Skaidrs, atvars to savu puļķi iedeva tev, lai tak tev arī prieciņš. Un tu, ujebok, hujaks un dirsā iekšā  :) 

4.oktobris 2023, 20:40
Jelena Sergejeva

Dža, es vienreiz jau ieteicu ignorēt tos "gudriniekus" vismaz uz mēnesi. Lai tak rejas, kurš ir gudrāks, plus tagad vēl trešais parādījies. Trīs austrumu gudrie visu noliks savās vietās. 

5.oktobris 2023, 7:01
Ir tāds

Dārgā Jeļena, jūs iesakāt Dža jaunskungam. Diemžēl šis zēns dzird tikai sevi, bet tā tāda liriska atkāpe. Parunāsim par jums cienītā, jūs iesakāt citiem, bet vai pati tā darāt? Es jau ne pirmo dienu jūs vēroju, ik pa laikam jūs parādāties forumā, laikam izturēt nevarat.  Kaut kā ar to ignorēšanu uz vismaz mēnesi jums pašai kaut kā neveicās! Tas atgādina piedzērušos cilvēku kurš stāv bāra vidū un stāsta cik alkohols slikts un aicina nelietot- morāle; neskaties ko daru es, bet klausies un pildi ko saku es. Jauku dienu!

5.oktobris 2023, 8:07 (5.oktobris 2023, 8:20 - labots)
Andis Atvars

Nu jā, tēmas virsraksts ir pilnīgā pretrunā ar Dža sludināto, jo izrādās, ka Latvijā nebūt nav vairākumā Ukrainas kara fanu, tādēļ arī ASV vēstniecības trollim jāmokas 24. st. diennaktī un 7.dienas nedēļā, kā pats aprakstīja savu ikdienu. Bet šī nav vienīgā Dža laža, jo ir jau vēl "Krievijas vairs nav" uc. izteikumi no sērijas fantastika.

Jeļena. Viņa sāk saprast, ka ir iebraukusi auzās un Ukraina ir pakāsta, bet psiholoģiski izveidojušos realitāti pieņemt nespēj, tad nu vēl mokās.

5.oktobris 2023, 9:27
DŽA

atvar, nekas nav pretrunā. Redz, tu esi pederasts, z ilais ir pederasts, vēl trešais, ir tāds, pederasts. Viss normāli. Jums trijatā jautri  :)

6.oktobris 2023, 19:01

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:42

Jaunākās diskusijas