Iedzīvotāju aptauja Maskavas ielās. Jautājums- kā Jūs attiecoties pret heteroseksuāļiem.

DŽA

Neticami! No 40 cilvēkiem, tikai divi pateica- normāli attiecos, esmu heteroseksuāls! Pārējie- man viņi nepatīk/ es neesmu tāds/ ja tādu satiktu, nosistu/ starp maniem draugiem tādu nav/ kad mēs augām, tādu nebija. Nespēju noticēt! Krievi tiešām ir vājprātā stulbi! No aptaujātajiem, tikai 5% saprata jautājumu!

28.septembris 2023, 18:47 (28.septembris 2023, 18:48 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ laikam aptaujas avotu tu atkal nevari norādīt. Ja tomēr var tad norādi jo ticēt tam ko tu saki ir tas pats kas smelt ūdeni ar cauru spaini.

28.septembris 2023, 19:16
DŽA

Idiot, atver Facebook video sadaļu. Bet, tu jau arī no tiem, kuri pret heteroseksuāļiem, piders esi.

28.septembris 2023, 19:34
DŽA

Kaut gan, jautājums tika uzdots arī divām, parkā sēdošām meitenēm. Viena, no meitenēm, teica- mana draudzene (rādot uz otru meiteni) nav no tiem (heteroseksuāļiem). Tad jau viss ok, 10% aptaujāto, saprata jautājumu  :)

28.septembris 2023, 20:12
Ir tāds

Nez vai Dža jaunskungs to aptauju nebūs veicis kāda praida laikā, jeb varbūt Ginternuižas parkā.

28.septembris 2023, 21:22
DŽA

Pider, izvilki pirkstu no pakaļas? Drīkstu jautāt,  izvilki no dirsas savu, jebšu atvara pirkstu ? 

28.septembris 2023, 21:32
V ilis Gutmanis

Pajoliņ man nekas nav nekur jāmeklē lai saprastu ka tu esi lēts muldoņā. Ja tas ir feisbukā tad iekopē norādni uz kuru noradot es automātiski ieraudzīšu doto materiālu. Diemžēl vienīgais ko vari rakstīt muļķības un rupjības kā jau nepilnvērtīgs personāžs.

29.septembris 2023, 7:08
Ir tāds

Dža jaunskung, saskaiti līdz simts, ievelc dziļi elpu, paņem kādu labu grāmatu, piemēram ko no Džordža Orvela vai Mihaila Bulgakova un izlasi šo autoru dziļos darbus. Tā pat vari pārlasīt Jēkaba Janševska "Dzimteni", gūsi kādu priekšstatu par dzīvi Kursā 19/20 gs. mijā, interesants romāns. Vismaz uzzināsi kā cilvēki dzīvoja Kursā, citādi, tu par Krieviju visu zini, bet par Latviju neko! Kad būsi izlasījis varbūt varēsi ko citiem pastāstīt, padalīties savos pārdzīvojumos lasot minēto autoru darbus utt.. Pieļauju domu, ka notiks brīnums un tu uzrakstīsi ko patiesi vērtīgu, ne tikai kā un kur tu savu pirkstu bāzi. Nu rozetē, zem sprieguma protams, kur gan citur tu tos varēji bāzt, jeb tu ko citu iedomājies?

29.septembris 2023, 9:48
DŽA

Neticu, ka tu tās grāmatas lasījis esi. Tā kā nedirs.

29.septembris 2023, 11:36
Ir tāds

Dža jaunskung, es tev nevaicāju kam tu tici, manis pēc tici kaut vai sētas mietam, tā tava problēma. Un lūdzu nesatraucies par to, par ko tev nevajag satraukties, izdari kā es tev teicu un tad runāsim tālāk. Vai pats visas manis minēto autoru grāmatas esi izlasījis? Nosauc kaut divas no katra. Ja tu visu jau esi izlasījis, tad varbūt varam sākt diskutēt? Uz priekšu manu zēn, uz priekšu, kā tev patīk Čāpiņš romānā "Dzimtene", jeb kā tu vērtē Napaleona un Boksera tēlus Orvela romānā, ko vari teikt par Paplavska tēlu Bulgakova romānā? Pastāsti visiem visgudrākais zēn! Klausos tevī! Ja tev netīk šo autoru grāmatas, varu tev piedāvāt teiksim Platona "Valsti" vai Imanuela Kanta "Tīrā prāta kritiku", vai Roterdamas Erasmu "Par brīvo gribu" .Tikai man bail, ka tu ar savu intelektu sāksi lasīt kaut vienu no šīm grāmatām tavas smadzenes galēji atteiksies ko saprast un domāt un tad tu nespēsi vairs uzrakstīt nevienu jēlību kā rezultātā forums būs jātaisa ciet, jo nebūs tevis. Traki, vai ne?

29.septembris 2023, 12:59 (29.septembris 2023, 13:01 - labots)
Andis Atvars

"Neticu, ka tu tās grāmatas lasījis esi. Tā kā nedirs." ©

Vienīgais, ko ar šo esi pavēstījis, ka grāmatas nelasiet un apliecinājat patiesību, ka otrs tiek vērtēts  salīdzinot ar sevi. No šī man sanāk, ka tomēr neesiet tik vecs kā uzdodaties, jo padomju laikā grāmatas tika lasītas pat zogot laiku miegam. Es vēl mainījos grāmatām ar klases biedriem, tā kā nebiju vienīgais, kurš lasīja grāmatas.

Ja vēl par Janševska "Dzimteni", tad ir vērts lasīt... interesanta, ar bagātu vārdu krājumu. Lasītājam ar nabadzīgu vārdu krājumu 40 gadu laikā rakstītais romāns nebūs viegli lasāms, bet ir vērts censties.

29.septembris 2023, 13:03 (29.septembris 2023, 13:50 - labots)
V ilis Gutmanis

Smieklīgi līdz asarām. Jūs piedāvajat lasīt Janševska ''Dzimteti'' personāžam kuram iespējams kā svētbilde ir Hitlera ''Mein kampf".

29.septembris 2023, 14:41
Ir tāds

Vili, kāds "Mein kampf", viņš atdzīst tikai Marksu un Engelsu kā liberālisma un komunisma pamatlicējus. Hitlers taču bija mistiķis, bet biedrs Dža ir liberālisma etalons no matu galiņiem līdz papēžiem. 

29.septembris 2023, 15:53
Andis Atvars

Ir jau arī viedoklis, ka "Mein Kampf" autors nav Šiklgrūbers, bet kāda jezuīta sarakstīts. Vienkārši, bija Ādolfs, kurš dzimis piemērotā laikā un to gatavoja par Vācijas līderi, lai tas pārņem Vācijā varu un tad to nodod saviem saimniekiem. Kas arī tā notika un Vācijā vēl joprojām varētu būt spēkā kanclera līgums, lai gan tā termiņš beidzās pie Merkeles. Hitlera dzimšanas skaitlis ir 32, kas nozīmē "dzīvā maģija"  (2 piektajā pakāpē), no tā Hitlera lielā interese par maģiju un ekspedīcijas pa visu pasauli atrast zaudētās tehnoloģijas un spējas izmantot cilvēkam maģiju.

Šajā sakarā vēlos pieminēt vēl vienu personāžu, tik Latvijā, par kuru ir sarakstījis veselu grāmatu "kūmiņš" . Tā personāža dzimšanas skaitlis ir 29, kas nekādi neatbilda viņa darbībai konkrētā amatā un tas liek aizdomāties, vai personai, kuru mēs zinām, vispār ir kāds sakars ar to personu, par kuru tas uzdevās. Tieši šī iemesla dēļ radās nesaistes biogrāfijā. Vienkārši, cilvēks ar dzimšanas skaitli 29 atrisina bez piepūles visas ceļā gadījušās problēmas, bet nevis tās rada. Bet ir vēl iespēja, ka sātanismā esošiem viss ir pretēji.

29.septembris 2023, 16:08 (29.septembris 2023, 16:39 - labots)
Andis Atvars

"liberālisma un komunisma pamatlicējus"  ©

Īsti nebūs tā, jo liberālisms ir pilnīgi pretējs komunismam. Liberālisms ir baņķieru/naudas vara, demokrātija ir sātanistu kalpu vara. Tās abas atšķiras ar to, ka pirmajā netiek pasargāti pat tie, kuri sātanam pilnībā nododas (žīžu taču laida arī tiem, kuri to uzspieda citiem kā obligātu) . Kas attiecas uz komunismu, tad ar to ir tas pats, kas ar visām reliģijām, kurās pareizo izņem laukā un ieliek ko pilnīgi aplamu un tad to diskreditē. No tā jau sanāk tā neveiklā situācija, ka Jēzus Kristus ir sludinājis komunismu. Mamona pielūdzējiem tas uzkarina smadzenes un neļāva cilvēkiem veikt pāreju uz Jauno Zemi pakāpeniski. Būtu tas noticis, tad pirnajā posmā būtu gājuši bojā pilnīgi atsaldeņi. Pārējiem būtu iespēja pacensties pielāgoties esošai situācijai un izdzīvot arī pēc otrā pārejas posma. Protams, ka būtu bijuši arī tādi, kuri atmestu visam ar roku un mirtu, bet to nebūtu tik daudz, cik pārejai notiekot uzreiz.

29.septembris 2023, 17:13
V ilis Gutmanis

Nu es varbūt mazlien neprecīzi izteicos nosaucot to ka Hitlere ''Mein kampf'' ir viņa svētbilde. Kāpēc varu pamatot kaut ar to ka šis personāžs sevi uzskata par pārcilvēku tādu mistisku būtni kas visu zin un visu var, kura vārdi ir neapstrīdama aksioma un ja viņš ir tā teicis tad tā tā arī ir jābut. Kaut gan ja tāds grib sevi nostāīt dieva vietā parasti mirst mēslu bedrē.

29.septembris 2023, 17:36
Andis Atvars

Par galveno nacisma ideoloģijā Hitlers izvirzīja tēzi: "rase pāri visam!" "Humānistisko pasaules uzskatu šodien uzvar asiņu un rases izpratne." Tā kā par "kungu rasi" tika postulēti ģermāņi, bet "indoģermāņu rases" centrs ir Vācija, tad tai esot tiesības pretendēt uz īpašu lomu pasaulē. Augstākajai rasei vienmēr ir taisnība attiecībā pret zemāku rasi. "Augstākā rase pilda zināmu vēsturisko misiju, pakļaujot citu rasu apdzīvotās teritorijas un vēstures gaitā iznīcinot šīs rases kā nepilnvērtīgas. Turpretim, ja augstākā rase aizmirsīs savu pienākumu, izvairīsies no savas misijas, tad tā pati tiks iznīcināta. ... Vienā jautājumā es esmu ciets un auksts kā ledus - ja vācu tauta par savu pastāvēšanu nav gatava cīnīties līdz galam, lai tā pazūd no zemes virsas." [Vikipēdija]

Fašistiskā ideoloģija precīzi saskan pēc Toras, tādēļ arī antisemīts pēc vūtības saskan ar antifašists.

29.septembris 2023, 18:21
Ir tāds

Andi, pievērs uzmanību, kas uzrakstīja liberāļu svēto grāmatu "Kapitālisms" un kurš "Komunistiskās partijas manifestu". 

29.septembris 2023, 18:35
Andis Atvars

Jā, zinu, gan Kapitālu", gan "Komunistiskās partijas manifestu" ir sarakstījis izpūrušais pārstāvis no "pareizās" tautas. Tas otrs jau tik figurē tā un pats atzīstas, ka manifesta tapšanā īsti nemaz nav piedalījies. Ja neiedziļinās realitātē, tad ir tāpat kā ar politiskām partijām - kreisās, labējās, nacionālās, centriskās un konservatīvās, bet īstenībā tās visas ir vairāk vai mazāk liberastiskas, kurā mazākums tiek aizsargāts no vairākuma. Neoliberālisms ir pilnīgs antihumānisms /sātanisms un galēja verdzības iekārtas forma, bet tas viss sapakots neko neizteicošos terminos, jo pretējā gadījumā ideoloģijas nesēji būtu jāliek pie sienas. Neoliberālisma pretīgais vieplis parādījās žīžas laišanas laikā, kad žīžas saņēmušais parakstījās, ka viņa fiziskais ķermenis vairs nepieder viņam pašam, bet koncernam, kas galā noved pie saujiņas necilvēkiem. Cilvēka ķernenis nepieder viņam pašam verdzības iekārtā un viss tas bla-blā, kas rakstīts daudzos skaidrojumos ir vien smadzeņu skalošanai. Verdzības iekārā arī verga berni ir vergi un pieder vergturam. No tā tā spiešana māmiņām pieņemt žīžu, lai bērns jau piedzimtu kā vergs.

Ja vēl par Marksa  darbiem, tad ar tiem ir tāpat kā ar Bībeli – tajos ir gan kas no patiesības, kas sagrozīts un kas pilnīgi aplams, bet aizverot durvis maldiem, arī patiesība neatnāks, jo ikkatrs, kas lūdz, dabū, kas meklē, atrod, un, kas klauvē, tam atvērs. [Lūk.11.10]

29.septembris 2023, 20:32
DŽA

Idiotu pulciņš atkal ar sevi sarunājas  :)

30.septembris 2023, 12:36

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:07

Jaunākās diskusijas