Pašlaik jau 270 000 krievu okupantus ukraiņi ir demilitarizējuši.

DŽA

Vēl, pāris miljoniem, ukraiņi norāva kājas/ rokas- demilitarizēja. 

Kamdēļ??? Kamdēļ fašistu režīms uzbruka Ukrainai, lielākajai Eiropas valstij? Ko vajadzēja kremlim Ukrainā? Nē, skaidrs- Kijeva trijās dienās ieņemta, rietumi pat nepaspēs Ukrainai palīdzēt. Jeb rietumi nobīsies. Nē, Ukraina izturēja, rietumi nenobijās. Visa pasaule palīdz Ukrainai!

Kamdēļ mira 270 000 krievijas zaldātu? Kamdēļ 2 miljoni tika sakropļoti? Kamdēļ, dēļ kā???

19.septembris 2023, 15:15
DŽA

Kamdēļ krievija nāvē sūtīja savus pilsoņus? Ko, krievijai zemes par maz?

19.septembris 2023, 16:18
V ilis Gutmanis

Vai nebūtu pareizāk uzprasīt cik daudz Ukraiņu šajā laikā ir gājuši bojā kurus ar Kijevas klauna vieglu roku met kā pagales ugunskurā?

19.septembris 2023, 18:30
DŽA

Ujebok, izdzimteni nolādētais- Ukraina neuzbruka krievijai. Ukraina aizstāv savu zemi no fašistu uzbrukuma. Viss skaidrs, sumpurni?

19.septembris 2023, 20:27
Elmārs Sarkans

Interesanti,kur gan slimais pedarasts dža ir nosapņojis tādus ''datus''?Vai arī savas narkomāna halucinācijas pieņem kā īstenību?

19.septembris 2023, 20:40
V ilis Gutmanis

Plēšot pušu dibenu par Ukrainu pajoliņš kaut kā aizmirst kāpēc īsti sākās karadarbība Ukrainas teritorijā. Nekādi negrib atcerēies to ka parakstot Minskas vienošanos Doņēckas un Luganskas apgabali iegūtu autonomiju vienotas Ukrainas sastāvā. Diemžēl pajoliņš atkal aizmirst ka Kijevas režīms neievēroja Minskas vienošānos un ar spēka palīdzību centās piespiest to apgabalu iedzīvotājus atteikties no savām prasībām. Kā to lai savādāk nosauc ja ne par uzbrukumu? Ja pajoliņš grib šēit pievilkt aiz ausīm Krimu tad der atcerēies ka paši Krimas iedzīvotāji referenduma rezultātā vālējās atgriezties Krievijas federācijas sastāvā. Tas ka Kijevas režīms negrib atzīt referenduma rezultātus ir pašā Kijevas režīma problēma. Bija iespēja saglabāt vienotu valsti bet Kijevas režīms pats no tā atteicās. Tā kā navajag te gaudot ka ukraina ir balta un pūkaina jo vēl tagad apšaudot civilās teritorijas Kijevas režīms izved teroru pret saviem bijušajiem pilsoņiem.

20.septembris 2023, 7:21
Marcis Dzelme

Zajabala tas zilas Vilis un debilie gondoni Elmars Sarkans un Andis Atvars un visi 3 ir infantili neta pederasti.

20.septembris 2023, 16:30
V ilis Gutmanis

Mārcīt nu nemoki savas smadzenītes rakstīdams tik sarežģītus opusus. Visi jau tā pat zin ka tu esi neglābjami slims.

20.septembris 2023, 16:41
DŽA

Sapratu, ka zilais v ilis ir pakaļu saplēsis? Tas priekš pidera normāli.

20.septembris 2023, 19:00
V ilis Gutmanis

Pajoliņām smadzenes galīgi atmiekšķejušās. Tāpat kā Mārcītis nesaprot par ko iet runa.

20.septembris 2023, 19:46
DŽA

Kas tev, zilais, ar tām oliņām? Kāds riktīgi iespēra, ragad falsetā maun? Tas, priekš tevis, pider, ir normāli. 

20.septembris 2023, 20:35
DŽA

zilais v ili, runa nevar iet, runai nav kāju. 

20.septembris 2023, 20:38
Andis Atvars

Es nesaprotu, kā var priecāties par nogalinātiem un sakropļotiem. Nav svarīgi, kurā pusē tie ir. Un es nesaprotu, par ko mirst ukraiņi – nav viņiem jau turpat desmit gadus savas valsts; zeme atdota ārzemniekiem un par bruņojumu tie maksā ar saviem bērniem. Tā kā būtu laiks atžilbt no propagandas, jo par 2% fašistēnu un saujiņu pareizās nacionalitātes pie varas, mirt tiešām ir aprobežoti. Starp citu, karš jau ir beidzies un viss turpinās pēc inerces.

20.septembris 2023, 22:19
Elmārs Sarkans

Ukriem jau veido 278 ha lielu superkapsētu,jo glabāt vairs neesot kur.Kritušo ukru vien ir jau gandrīz 500 000,kur nu vēl ievainotie.Ukru režīma dienas praktiski jau skaitītas,nevar ti zināt,cik agonija vilksies.

20.septembris 2023, 23:26
V ilis Gutmanis

Nu pēc ASV datiem ukraiņi ir zaudējuši ap 1 000 000 cilvēku kritušajos un tajos kas guvuši invaliditāti. Principā ir jau vēl diezgan to kurus var sūtīt karot tikai viena bēda tie iesaucamie nekādi nevēlās nolikt galvu par asiņinā klauna režīmu.

21.septembris 2023, 8:59
Andis Atvars

Nu jā, bija gadījums, kur atbraukušos gūstītājus lielgabala gaļai, gūstamie draudzīgi sapakoja viņu pašu transprta līdzekļos un aizsūtīja mājās.

Vēl viens piemērs, ka viss ir jau beidzies, ir Polijas paziņojums, ka tā pārtrauc Ukrainas atbalstīšanu ar bruņojumu un tā neatbalstīs arī tās uzņemšanu ES. Šajā ziņā "bratik" Zeļenskis nogāza pamatīgus ūdeņus sūdzot Poliju tiesā, ka tā atteicās atvērt koridoru Ukrainas lopbarības graudu ievešanai un ANO paziņojot, ka poļi ar krieviem noslēguši savienību pret Ukrainu. Vienkārši, ja tu jau sūdzi savus kaimiņus tiesā, neesot pat ES, kas notiks, kad būsi uzņemts ES.

Ja par Poliju, tad tur pie varas esošiem ir pienākuši grūti laiki, jo pie varas tie var palikt tikai, ja tie tautai nozog vēlēšanas. Polijā notiek visstraujākā ekonomiskā lejupslīde ES, jo pēc būtības apkalpoja Vācijas ekonomiku + vēl palīdzība Ukrainai (kategoriski tai nedrīks palīdzēt un par to "palīdzētāji" saņems sodu proporcionāli "palīdzības" sniegšanai... Polija, kā lielākā līdzētāja uzskatāms piemērs... Latvijai arī nāksies ciest debīlu ļautiņu dēļ) + gadsimta afēra tirgojot migranta statusa piešķiršanu (5000 eiro) . Tādā veidā caur Poliju ES ir nonākuši ~ 135 000 migrantu. Baltkrievijas migranti bija tie, kuri vēlējās apiet Polijas "kasi" , bet "kases" turētājs no valdošās partijas.

21.septembris 2023, 12:39
V ilis Gutmanis

Nu teiksim par to Polijas iestāšanos it kā pret Ukrainu ir savu vēlētāju atbalsts. Oktobrī Dudam ir vēlešānas un tagad pirms tām pabalstīt asiņaino klaunu ir  mazliet pret vēlēāju vēlmēm. Paies vēlēšānas viss nostabilizēšies un viss atkal atgriezīsies vecajāš sliedēs. Tas ka Kijevas banda pašlaik trako nozīmē tikai vienu ka viņi ir pāŗāk aizspēlējušies ar savu demokrātiskās pasaules sarga lomu.

21.septembris 2023, 16:09
DŽA

Nu jau 274 000 mordoras orku sprāgoņu, tas priecē :) kā saka tas galvenais fašistu orks, hujlo vārdā, viss norit pēc plāna  :) 

21.septembris 2023, 18:59
V ilis Gutmanis

Pajoliņām kārtējo reizi sākusies verbālā caureja. Pie kam jāņēm vērā ka smadzeņu dotajam indivīdam nav tā kā visi viņā jūsmīgie izlēcieni nav ne plika grašā vērti. 

21.septembris 2023, 20:41 (21.septembris 2023, 20:43 - labots)
Andis Atvars

viss atkal atgriezīsies vecajās sliedēs. ©

Neatgriezīsies, jo vienošanās par kara beigšanu ir jau notikusi un valdībām vienošanās ir jāpilda.  Tagad tiek strādāts pie noformējuma, kā to pasniegt tautām. ASV negrib ka kāds domātu, ka tā kārtējo reizi kādu uzmet, tādēļ paziņo, ka turpina sniegt kaut kādu palīdzību. ES un Polijā visi jau noguruši no kara, tādēļ militāro palīdzību samazina vai izbeidz, Vācija raksta miera plānu, bet Putins aicina Ze apgūt tango dejas soli. Pēc tam ASV paskatīsies apkārt ... un ko tad mums darīt, ja jau visi ir ukrus pametuši un vienošanās par kara beigšanu ir panākta, kā pievienoties jaunai realitātei.

Ja par vēlēšanām Polijā, tad valdošos jau nekas vairs glābt nevar, ja nu vien vēlēšanu rezultāta totāla  viltošana. Pēdējo zārka naglu Moravecka valdībā iedzina valdošās partijas pārstāvja tirgošanās ar imigrācijas dokumentiem + vēl dzīves līmeņa straujā pazemināšanās un Polijai vēl būs jādomā, lai tā pati nesabrūk, bet bija taču sapnis par Polijas impēriju no jūras līdz jūrai. 

21.septembris 2023, 21:25

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:25

Jaunākās diskusijas