Okupantiem kārtējie kreņķi.

DŽA

Vācija piegādās Ukrainai raķetes Taurus. Līdzīgas Storm Shadow, bet ar labākiem tehniskiem parametriem. Līdzīgi, kā Storm Shadows, Taurus iznīcina bunkurus. Divi sprāgstvielu lādiņi- pirmais caursit bunkura betona segumu, otrais eksplodē jau bunkurā. Atšķirībā no Storm Shadows, Taurus raķetēm ir Stealth tehnoloģijas, raķete pretgaisa aizsardzības radariem nav redzama. Mīnuss- Taurus ir ļoti dārgs, viena raķete- 1 miljons €. Tādēļ mērķi tiks izvēlēti atbilstoši.  

Cik ilgi vēl būs Krimas tilts? Līdz Ukraina saņems Taurus :)

9.augusts 2023, 10:29
DŽA

Jautājums kremļa troļļiem. 

1. krievija. Kaujas tehnika pagājušā gadsimta, neglābjami novecojusi. Un tās pašas nepietiek. Kremļa "superieroči" izrādījās blefs. Kremļa fašistu armijai, nav absolūti nekādas motivācijas karot un mirt par režīmu. 

2. Ukraina. Bruņojums, kaujas tehnika NATO, mūsdienu modernās tehnoloģijas. NATO tās Ukrainai piegādā pietiekošā daudzumā. Daudzi ieroči, kā, piemēram raķete Taurus, jau laiku apsteidz, aš nākotnes tehnoloģija. Ukrainas armijai ir milzīga motivācija uzvarai! Ukraiņi cīnās par savu Dzimteni! Viņu zemei uzbruka fašisti!

Lūk, kremļa troļļi, apdomājiet visus par un pret, un pasakiet- kurš uzvarēs karu? Es zin', tas jums būs grūti, jo tik ļoti vēlaties lai Ukraina tiktu iznīcināta, bet redzat, ka nesanāks- spēks ir Ukrainas pusē. 

9.augusts 2023, 10:40 (9.augusts 2023, 10:51 - labots)
V ilis Gutmanis

Atbildes  nelīdzsvarotam personāžam

Pajoliņ raksti par it kā novecojušo Krievijas tehniku tad atbildot uz to rodās neizpratne, kā it kā nekan nederīgie lūžņi pārvērš metāllūžņos pašu modernāko pat ne šodienas bet nākotnes tehniku. Deg gan Leopardi gan Bredliji gan pārējā zoodārza tehnika.  Buldurē ka it kā ap Kijevu ir izveidots nesagraujams pretgaisa aizsardzības vairogs bet tam par spīti visu laiku kaut kas uziet gaisā. Nē protams izvietojot pretgaisa aizsardzības sistēmas pie dzīvojamām ēkām var viņās daļēji aizsargāt tikai pēc tam ka it kā atvairot uzbrukumu paši ir trāpijuši saviem civilajiem nevajag vainot pretējo pusi.

Ak jā par to motivāciju ar kuru tik varonīgi Ukraiņu cīnītāji irt uz priekšu. Laikam pajoliņs vienkārši ir aizmirsis ka Ukraiņi dzen uz frontes līniju slimus cilvēkus. Spilgtākais piemērs ir kaut vai tas jaunietis ar epilepsiju kuru pat līdz iesaukuma punktam nepaguva aizvilkt. Nabags nomira pa ceļām.

Tā kā nestāsti pasakas pajoliņ bet pacieties jo ka tik pašām kā savulaik Sakašvili nesanāk apēst savu kaklasaiti tiešājā ēterā.

9.augusts 2023, 11:44
DŽA

Dārzeņa atbilde, kā vienmēr- bla- bla, nu idiota vērta. Absurds, ukraiņi mūk, Leopardi deg, bet fašisti atkāpjas  :) zilais v ili, tu, bez tā, ka homiķis esi, tev vēl komiķa talants piemīt  :)))

9.augusts 2023, 12:17
V ilis Gutmanis

Nu ko var gribēt no tā kas saka, var būt tikai viena patiesība un tā ir manējā. Pagaidīsim un tad redzēsim kurš būs tukši plātijies.

9.augusts 2023, 12:38
Andis Atvars

"tev vēl komiķa talants" (C)

Jā, Ukrainu vada komiķis, varbūt tādēļ Ukrainā viss ir galīgā pakaļā.

9.augusts 2023, 13:39
DŽA

Ukrainas prezidents ir nopietns vīrs, tādēļ Ukraina uzvar. Slava Zelenskim! Slava Ukrainai!

9.augusts 2023, 13:53
DŽA

Ukrainas prezidents ir nopietns vīrs, tādēļ Ukraina uzvar. Slava Zelenskim! Slava Ukrainai!

9.augusts 2023, 13:53
V ilis Gutmanis

Ieķīlējas?

9.augusts 2023, 14:09
Andis Atvars

To nopietno komiķi kādi grib vēl paspēt nomainīt līdz Ukrainas kapitulācijai, lai var ieraut nāsīs kādu miljardiņu naivo eiropiešu naudiņas.

9.augusts 2023, 16:34
Jelena Sergejeva

Atvar... Tevi nomainīs no datora līdz zārkam ātrāk, nekā tavu pieminēto klaunu. Tu pats tak ne ar ko neatšķirsies. Tu vienīgi esi gļēvs dīnis, kurš izņemot datoru pat redzējis nav. 

9.augusts 2023, 17:59
Andis Atvars

Ko vispār bijāt domājusi ar savu pēdējo repliku? Jūs vispār nesaprotiet kā šī pasaule darbojās, tad par ko mums vispār diskutēt. To ko jūs visā savā mūžā būsiet fizikā būvējusi, to es dažās minūtēs varu nograut garīgā sfērā. Zārka taisītāji man var nepaspēt pēdējo tapu vākā ielīmēt. Ukrainas kapitulācijas akta gatavošana jau sāksies pēc mēneša un oktobrī jau viss būs beidzies. Tie 200 000 000, ja viņi vēl būs reāli, ir nekas, jo mēnesī karošanai vajadzīgi 10 000 000 000. Vienkārši, kādā atkarībā esošos no atkarības atradina palēnām, bet 200 miljoni (50 daļa) jau ir ekstrēmi.

9.augusts 2023, 20:21
DŽA

atvar, sumpurni, Ukrainas kapitulācijas nebūs nekad! Moskovijas kapitulācija gan iespējama. 

9.augusts 2023, 20:27
V ilis Gutmanis

Pajoliņ nomierinies laiks visu noliks savās vietās. Ticēt Ukrainas uzvarai ir tas pats kas ticēt ka pasaules otrā pusē cilvēki staigā kājām gaisā. Gribēt var visu tikai izdarīt to diemžēl ir nereāli.

10.augusts 2023, 7:38
DŽA

Kremļa sumpurņi nolādētie, mūsdienu pasaule darbojas vienkārši- ja kāda valsts izvēlējās uzbrukt kaimiņu zemei, tā tiks iznīcināta. Nebūs mūsdienās fašisms!

Moskovijas fašistu režīms, sākot karu, pieļāva to pašu kļūdu, ko Trešais Reihs- domāja, ka citas valstis neiejauksies. Moskovijas fašistu fīrers pat skaļi deklarēja- ja NATO iedrošināsies palīdzēt Ukrainai, sākšoties tāds karš, kādu Pasaule nav redzējusi.  NATO uzdirsa fašistu moskovijai un palīdz Ukrainai! Malači! Fašisms ir jāiznīcina!

10.augusts 2023, 23:00
Andis Atvars

"ja NATO iedrošināsies palīdzēt Ukrainai, sākšoties tāds karš, kādu Pasaule nav redzējusi. " (c)

Tas  jā, solījumus tomēr būtu jātur , bet tā citādi priekš kam, ja Zemes frekvence paaugstināsies, tad asinskārie dža un mārči paši no sevis apsprāgs, vienkārši, ļaunums jūsos jūs piebeigs un nevienam ar jums rokas nebūs jāsmērē. Nevajag iedomāties, ka tīksmināšanās ar nogalinātiem (tam nav nozīmes, kurā pusē tie karo) var palikt bez sekām.

 

10.augusts 2023, 23:55
V ilis Gutmanis

Nav nekādas jēgas kaut ko skaidrot garīgi slimam personāžam. Pie tās putras kas viņām ir galvā labākais variants ir viņu ignorēt.

11.augusts 2023, 6:17
Marcis Dzelme

Un tiko ir jau oficiala informacija,kad Ukrainai piegadas TAURUS un krievam tagad toc bus kirdik un zilas Vilis par pasveicinat savi neta draugu gondonu Andi Atvaru.

11.augusts 2023, 7:48
Tom Azazel

Ja pirms iebrukuma Ukrainā uz pasaules bija vismaz pāris cilvēki, kas domāja, ka Krievija ir viena no pasaules super varām, tad tagad visa pasaule saprot, ka tā ir bomžu un pabiru ganāmpulks. Nebrīnīšos redzot cilvēkus čurājam uz trīskrāsu karogu stāvot ar kājām virsū.

11.augusts 2023, 10:19
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme ko atkal kāds nodzēries sanitārs ir izlaidis jūs no garīgi slimo palātas?

11.augusts 2023, 14:31

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:22

Jaunākās diskusijas