Laba ziņa- ASV, jau šonedēļ, piegādās Ukrainai bruņojumu 200 miljonu $ vērtībā.

DŽA

Piegādē ietilpst prettanku raķešu sistēmas, arī lādiņi priekš Himars, Stingers, Jawelin. Pārsvarā munīcija, kas Ukrainai ir ļoti vajadzīga lai atbrīvotu savu zemi.

Paldies ASV,  Slava Ukrainai!

8.augusts 2023, 14:50
DŽA

Vārdsakot,  krieviem vajag melnos maisus gatavot. Noderēs. Vismaz priekš tiem orkiem, kuru līķis vēl kopā turēsies, kuru maisā iebāzt varēs. Fašistu tankistiem nevajadzēs tos maisus, tie orki tankos būs visi kopā sacepušies. Vai nav labi būt krievam? Jautri, garlaicīgi noteikti nav. Moskoļi ir apbrīnojama suga- šiem saka, tev jāiet nomirt, bet viņi, tā vietā, lai teiktu nē, saka labi! Būsim laikā, tik kur un cikos jābūt?

8.augusts 2023, 15:52 (8.augusts 2023, 16:11 - labots)
V ilis Gutmanis

Diemžēl pajoliņš atkal stāšta melu stāstus.Pašlaik paši ukraiņi bēg pametot izslavēto rietumu tehniku un būs diezgan amizanti kad pajoliņu paņems pie biksēm un pašu iebāzīs maisā. Nu un tā starp citu ASV taisās atteikties no Ukrainas finansēšānas novirzot līdzekļus Taivānai. Jo Taivāna ASV iekšējām problēmām ir tuvāka nekā Ukraina. Tā kā izskatās ka paliekot bez saimnieka finansem Ukrainas konfliktam pienāks gals un iespējams Ukraina kā valsts pazudīs no pasaules kartes.

8.augusts 2023, 23:19
DŽA

Ak tad Ukraina pazudīs no pasaules kartes? Tu, zilais v ili, šķiet netēlo, tu patiešām esi idiots. Rosseja ir dirsā! Nē, krievija nepazudīs, tika daudz mazāka paliks. 

9.augusts 2023, 3:18
V ilis Gutmanis

Nu kārtējais pajoliņa izlēciens. Nav nekādu argumentu tikai  rupjības. Nē protams var gaidīt Krievijas sadalīšanos un baurot ka tur viss ir tik slikti ka tālāk vairs nevar. Taču diemžēl 99% no tā ir meli.  Kaut vai tas pats ''nelaimīgais'' Vagner. Lietuva un Polija trako it kā pie viņu robežām ir pienākusi armija vismaz pusmiljona sastāvā. Apēram tas pats notiek arī Nigēŗā  kur Entonijs Blinkins buldurē kā tiek apdraudētas ASV intereses. Iesaku ieskatīties kartē kur ir Nigēra un kur ASV. Kaut gan lai jau pajoliņi paārdās, laiks visu noliks savāš vietās.

9.augusts 2023, 8:22
DŽA

Krievija ir dirsā! Moskalijas valdība redz, ka karš ir zaudēts! Bet kremļa troļļi tik gaudo- ukraiņi mūk, mūūk, urrā! Ko, idiot v ili, Kijiva jau aplenkta, drīz kritīs? 

Viss, ko moskovijas kliķe tagad domā- kā izbeigt karu izdevīgāk, bez mazākiem zaudējumiem. Sarežģīts jautājums. Neatrisināms. 

9.augusts 2023, 10:04
V ilis Gutmanis

Pajoliņ neuztraucies pagaidi mazliet un tad redzēsim kurš no kura dabūs pa dibenu. Kas tiešām ir neatrisināms jautājums  tas ir jūsu mūžīgā gaudošana ne pa ko.

9.augusts 2023, 11:25
DŽA

zilais v ili, tu latviski rakstīt neproti, tavā tekstā ir vairāk kļūdu, kā sunim blusu. Vēl jau infantilitate tavā tekstā jūtama. Ja tavs vecums ir 5- 7 gadi, tad ok. Bet, man šķiet, ka tu pieaudzis esi. Un izmanto bērnudārznieku leksiku. Tātad infantils. Par gaudošanu- tu, sumpurni, gaudo- Ukrainas nebūs, krievija uzvarēs.  Es vien argumentēti pamatoju to, kādēļ krievijai nav iespējas uzvarēt Ukrainu. Hallo, idiot v ili, skaidrs viss?

9.augusts 2023, 11:43
V ilis Gutmanis

Neuztraucies pajoliņ tavs intelekta līmenis diemžēl nevelk pat uz jaundzimušā pusi. Vienīgais ko tu māki tas ir lietot rupjības jo argumentu tev vienkārši nav.

9.augusts 2023, 11:48
DŽA

v ili zili, kādi argumenti var būt notikušam faktam? Idiota gabal, es ar tevi neko neapspriežu! Vien pateicu to, ka ASV piegādās Ukrainai munīciju 200 miljonu $ vērtībā. Hallo? Dārzeni? Kādi argumenti var būt vienkāršai informācijai? 

9.augusts 2023, 12:12
V ilis Gutmanis

Pajoliņ tev ar galviņu viss kārtībā? Pagaidām nekāa notikuša fakta nav ir tikai vēlme kas var arī nepiepildīties. Bet tal laikam tev ir par sarežģītu lai to saprastu.

9.augusts 2023, 12:33
Andis Atvars

"moskovijas kliķe tagad domā- kā izbeigt karu izdevīgāk, bez mazākiem zaudējumiem. Sarežģīts jautājums. Neatrisināms. " (c)

Jā, Rietumi ir Krievijā cietuši pilnīgu fiasko, jo nav pazinuši to un visas pretdarbības veikuši atrauti no Krievijas realitātes.

Sankciju galvenais mērķis bija sagraut Krieviju finansiāli, bet Krievijas ekonomika ir vāji investēta, līdz ar to sankcijām finansu sektorā bija maza ietekme uz ekonomiku. Piedevām, Rietumu sankcijas noveda pie tā, ka tiem pašiem sāka katastrofāli bremzēties ekonomika. Ja ASV pagājušo gadu bija 20% sistēmiskā inflācija, tad šajā gadā tā ir 9% deflācija (cenu kritums) , kas nebūt nenozīmē, ka viss ir skaisti un brīnišķīgi, jo tā jau ir ASV ekonomikas agonija, jo pieprasījums pēc ASV precēm nav un uzņēmēji, lai konkurētu ar Ķīnā ražotām precēm un nebankrotētu, preces pārdod par pašizmaksu un gaida uz Valdību, ka tā iekaros D-Āzijas tirgu. Bet lai to izdarītu, tai ir jāatstāj Ukraina (Eiropa) un Tuvie Austrumi. Ja no pēdējiem tā jau pirms Ukrainas paspēja aizbēgt, tad Ukrainā  un Eiropā tā ir iestrēgusi un ne bez Baltijas kranču līdzdalības. Bet laiks ir ļoti maz palicis, lai ASV nesabruktu. Vienkārši, ASV ir jāsakopo visi savi spēki D-Āzijas virzienā, lai tā risinātu savas eksistenciālās ekonomiskās problēmas. ASV un NATO varēšana ir krietni pārvērtēta. Neliels piemērs. Francija skaitās lielvalsts pateicoties kolonijām Āfrikā, lai arī oficiāli visas bijušās kolonijas skaitās neatkarīgas valstis. Tā savās kolonijās joprojām turēja 1500 savu leģionāru un ar to pietika, lai tās darbotos kā kolonijas, bet tad atnāca (Mali) Prigožins un ieteica tiem Mali atstāt un Francija Prigožina priekšā kapitulēja, jo tam ir vietējo atbalsts un tam ir 25 000 leģionāri. Līdz ar to ir izkristalizējušies iemesli, kādēļ bija Prigožina uzvedums doties uz Maskavu – Putinam bija jāparāda, ka viņam un Krievijai vairs nav nekādas saistības ar Prigožinu un visas turpmākās viņa darbības ir tikai viņa, ne Krievijas atbildība. Prigožins bija Krievijas un Āfrikas samitā un veda sarunas ar Āfrikas valstu prezidentiem… laikam par kādām kulinārijas receptēm, kā gardi krokodilu pagatavot, kā nekā bijušais Putina pavārs.

 Iesaldēja 300 miljardus Rietumu bankās? Tieši tas pats. Tie līdzekļi tur atradās arī līdz tam un netika lietoti, pēc jau Krievija par izejvielu tirdzniecību ieguva reālus līdzekļus. Piedevām, Gazprom 2022. gadā guva rekordu peļņu 2,5x lielāku kā 2021. gadā un lielākā zaudētāja bija vēl ES ar leienām, berbohām un boreliem... vienkārši, aprobežoti ļautiņi…. tādi staķi Rīgā. Anglija, kā Rietumu pasaules finansu centrs pēc 300 miljardu zādzības zaudēja uzticību un bankas zaudēja 50% noguldījumu. Tieši tas pats ar ES bankām. Kur garantijas, ka rīt tādā pašā veidā nekonficēs citu valstu un personu līdzekļus, ja ko tādu varēja atļauties pret pirmā līmeņa valsti un tās pavalstniekiem.

Ukraina un NATO. Tieši tas pats. ASV un NATO ir galvenie vainīgie Ukrainas neveiksmēs, jo tiem nav pieredzes karošanai ne tuksnešainā apvidū un pats traģiskākais, to nesaprast un nespēja mainīties. Lai Ukraina veiksmīgi karotu tai ir vajadzīga padomju kara skola, ne NATO.

Visbeidzot Polija. Tas, ka Ze ar Dudas apkampās pēc līguma parakstīšanas, ka poļi būs ukraiņu vergturi un ko tur buldurēja par “brače”, tas visam vairs nav nozīmes, jo Volinskas masu slepkavība nav aizmirsta un ja būs kaut kāda apvienošanās Polijai ar Ukrainu, tad Polija apspiedīs ukraiņus un tie atkārtos Volinskā notikušo 1943-1944. gadā. Lai tas nenotiktu, tadēļ tika sarīkots Ukrainas pretuzbrukums, kurā ietu bojā potenciālie draudi Polijai. Šodien jau ir sākusies “domu apmaiņa” , kuram lielāki nopelni Krievijas “savaldīšanā” , bet tas tikai ir sākums, tā kā ideja par Ukrainas piecu apgabalu pievienošanu Polijai tik pārcliecinoši vairs neizskatās.

 Par to, ka Ukrainas sakarā varētu tikt slēgts kāds miera līgums/konflikta iesaldēšana vai vēl kas, tā pēc dronu uzbrukuma Maskavai un Krimas tiltam vairs nepastāv - tikai Ukrainas bezierunu kapitulācija. Rietumi nav tie, kuri ir spējīgi pildīt sevis pašu noslēgtos līgumus.

9.augusts 2023, 13:04 (9.augusts 2023, 13:34 - labots)
DŽA

atvars atkal rāda piedirstus palagus. Viņš tā parasti dara. atvar, nevienam tava diareja neinteresē. 

9.augusts 2023, 13:17
Andis Atvars

Jā, es lasītājam devu vienā "palagā" vairāk informācijas un izskaidroju pasaulē notiekošo, kā jūs pa visiem šiem gadiem, kopš rakstiet forumā.

9.augusts 2023, 13:25
DŽA

Jā, atvar, tu visai pasaulei parādīji savu piedirsto palagu. Malacis. Tagad visi zina to, ka apdirsenis esi  :))) un?

9.augusts 2023, 14:00
V ilis Gutmanis

Ko vēl tāds pajoliņš var uzrakstīt?

9.augusts 2023, 14:15
Jelena Sergejeva

Nesaprotu, ne Vili, ne Atvaru. Kāpēc tādas simpātijas parašņas pusē? 

9.augusts 2023, 18:05
DŽA

Smieklīgi. atvars vēlreiz palagā iedirsa. Vai nav viņš viens lops? Dirš gultā un lielās ar to.

9.augusts 2023, 18:16
DŽA

Jelena, viņi ir apdirseņi, tādēļ  :) krievija apdirsās un šitie divi baklažāni, solidarizējoties ar krieviju, arī i gultu, i bikses piedirsa :)

9.augusts 2023, 18:21
Andis Atvars

Jeļena, jūsu problēma ir, ka lēmumus pieņemiet loģiku aizstājot ar emocijām. Es taču nerakstīju, ka Prigožins devās ar saviem algotņiem uz Maskavu, jo tam pēkšņi garastāvoklis sabojājās vai ka Eiropas "šakālis" (tādu palamu Polijai deva Čērčils) būtu šodien raksturu mainījis, ja tas pat to neslēpj, ka Polijas mērķis ir izveidot Poliju no Baltijas līdz Melnai jūrai. Vispār jau Polija nekad nav bijusi tik liela, jo tādā teritorijā bija Lietuvas lielkņaziste. Lietuvas lielkņaziste izvedojās apvienojoties (ne iekarojot) vairākām baltu/slāvu teritoriālām vienībām, lai paglābtos  no mongoļiem-tatāriem. Lietuva jaunveidojumā pat nebija pati galvenā. Tik vēlāk tai pievienojās Polija un bija divu valstu savienība, bet ne viena valsts Polija. Tas jā, Polija uzreiz ķērās pie kopvalsts otrās daļas paverdzināšanas un neslēptas citu tautu piespiedu kārtā asimilēšanas, kā rezultātā 20.gs. sākumā dzima ukraiņu un poļu nacisms, ka Staļinam vēl vajadzēja pēc 2PK no Polijas teritorijas pārvietot ukraiņus uz Ukrainu un otrādi, lai izbeigtu vienam otra slepkavošanu.

Arī to poļi neslēpj, ka Ukrainā maidānu saorganizēja tie, lai  tiktu pie ukraiņu baltajiem vergiem vai ka karš Donbasā ir vērtīgs, jo tajā mirst liels skaits ukraiņu nacionālistu, kas traucētu Polijas mērķim no "jūras līdz jūrai".

Visbeidzot, vajadzētu taču saprast, ka propagandai nav pilnīgi nekāda sakara ar realitāti un šodienas notikumiem ir iemesls desmitu un simtu gadu pagātnē.

9.augusts 2023, 20:00

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas