Iedzīvotāju aptaujas krievijas ielās, maskavijā.

DŽA

Žurnālista jautājums garāmgājējiem. Jūsu domas- kādēļ krievija uzbruka Ukrainai?

Vecākā gadagājuma,  tie, pēc 70, cilvēki atbildēja dažādi, bet karu attaisnoja un slavēja putinu. Apmēram tā- Ukraina gatavojās mums uzbrukt, mēs viņus apsteidzām/ Ukrainā dzīvo nacisti, viņus vajagot likvidēt/ Mums uzbruka ASV, tagad mēs aizstāvamies. Tāda veida murgi.

Īpaši interesanta bija viena atbilde. krievija Ukrainai nav uzbrukusi, nekāda kara nav! Uz jautājumu- kas tad Ukrainā notiek, sekoja atbilde- banderas sit viens otru!!!

Jā, viņi ir zombēti. Idioti, nedomājoši dārzeņi, komposts. Marasms. Bet, neviens no šiem vecajiem dalboebiem, nepārsita mūsu foruma dalībnieku "andi atvaru", kurš teica- ukraiņi ar graudu kuģiem, izved uz rietumiem savu bērnu orgānus pārdošanai, tādēļ krievija to, aizstāvot ukraiņu bērnus, nepieļaus!!! 

25.jūlijs 2023, 18:53 (25.jūlijs 2023, 19:08 - labots)
DŽA

Aptaujātie jaunieši bija pret kremļa fašistu režīmu. Daļa, tie, kuri ir zem 20 gadiem, pateica savas domas. Tie, kuri bija nedaudz vecāki, kuriem jau ir ģimenes, teica dažādi, bet doma bija viena- Es dzīvoju krievijā, es nedrīkstu brīvi paust savas domas, es neatbildēšu uz jūsu jautājumu, es baidos runāt!!!

Hallo, kremļa troļļi, kā patiktu dzīvot totalitārā režīmā? zilais v ili, atvar un pārējie maitas, kuri noliek liberālu demokrātiju- jūs totalitārismā pat iepīkstēties nevarētu!!! 

25.jūlijs 2023, 19:29
Andis Atvars

Bez norādēm uz avotu,  viss jūsu rakstītais ir tīra propaganda/meli.

25.jūlijs 2023, 20:48
DŽA

atvar, mēsls tāds, tev vajadzīgas ir atsauces uz cilvēku intervijām moskovijas ielās??? Ak tu sumpurni! Kā tur ir ar ukraiņu bērnu pārdošanu orgānos, ko darot Ukraina??? Maita, kādas tev ir idejas rītdienai? Nav ienācis prātā nosprāgt? Idiota gabals tu esi, satiktu- nosistu maitu.

25.jūlijs 2023, 21:18
Andis Atvars

Viss skaidrs, Dža pats sacerēja aptauju vai kadu reālu aptauju pielaboja un tagad, kad atmaskots, psiho. Starp citu, šī nav pirmā reize, fašistēn Dža.

25.jūlijs 2023, 21:58
V ilis Gutmanis

Ko var gribēt no pajoliņa kas uzsāk diskusiju par tēmu kurā viss ir no piksta izzīsts. Pie kam cilvēku valodā viņš vienkārši runāt neprot.

26.jūlijs 2023, 7:03
V ilis Gutmanis

Iespējams ka pajoliņš ir domājis šādu aptauju - https://youtu.be/iEveZGK4DwQ

26.jūlijs 2023, 7:19
Marcis Dzelme

Un gondons Andis Atvars jo Krievija Putinu par prezidentu grib 69% krievu.

26.jūlijs 2023, 7:47
DŽA

Jums, kremļa troļļiem, debilitāte piemīt. Dauni atvar, kādas vēl norādes uz avotu? Kādu, pie vella, avotu??? Idiot, tiek uzdoti jautājumi cilvēkiem krievijas pilsētu ielās! Un cilvēki atbild, vecie, pārsvarā, par karu, jaunieši pret, daudzi atsakās atbildēt, aiziet tālāk. Ja es tev, idiot atvar, teiktu, ka putins ir nosprādzis, tad jā- norādi avotu. Tu, debiliķi, vispār saproti, ar ko atšķiras ziņa par kādu notikumu, no cilvēku izteiktajām subjektīvām domām par konkrētu jautājumu??? Tu esi bezsmadzeņu radījums. 

Par tevis meloto- Ukraina graudu kuģos, izveda savu bērnu iekšējos orgānus- te nu ir vietā- norādi avotu! Bet nē, jo smirdīga kuce tu esi.

26.jūlijs 2023, 11:10
V ilis Gutmanis

Pajoliņ ja jau nevari savus vārdus pierādīt kaut ar daļējām norādēm , tad tas nozīmē tikai vienu ka savas fantāzijas uzskata par pamatjumu. Tādad tas nozīmē ka tie ir meli. Ja savus vārdus gribās tomēŗ pamatot tad vismaz norādi no kurienes tā informācija ir ņemta var norādīt. Pateikt ka kaut kur cilvēki bij aptaujāti var bet jan nav norādes kur to var redzēt tad tas ir tikpat melīgi kā citus saukt par idiotiem ja pats tāds esi.

26.jūlijs 2023, 12:12
DŽA

Idiot, iemauc Gugle savā fašistu valodā- opros prohozhih na uljicah gorodov rosseji! Manam kompim kirilicas nav. Facebook ir pilns ar video- cilvēku aptaujas krievijas pilsētu ielās. You Tube, noteikti, vēl vairāk. Jūs tak plānprātīgi esat, tie, ar īpašām vajadzībām! Tavējais pediņš atvars, māva to, ka aptaujas video ir propaganda? Kāda propaganda? Tie vecie marasmātiķi, kuri slavē putinu, jeb tie, kas saka ka viņš mēsls ir? Ielu aptaujās netiek parādīts tikai viens viedoklis! Bļa, zilais, sūds tu esi.

zilais v ili, uzzināji to, ka tavs vārds nav vijeboks, pasi saņemot?

26.jūlijs 2023, 12:37 (26.jūlijs 2023, 12:39 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ nepļūti tavā feisbukā tāpat kā citos rietumu sociālajos mēdijos arī rakstā tādas pašās muļķības kā uz žoga. Tā kā ja esi idiots arī atzīsti to un nerunā mūļķības. Par tām īpašām vajadzībām labāk nerakstat jo ja jau jums nepietiek prāta kā likt citiem meklēt pamatojumus jūsu fantāzijām. Nu bet personāžam ar suņa intelekta līmeni tas ir piedodams pie kam ja pat runāt nemāk tikai riet.

26.jūlijs 2023, 14:35
DŽA

Zilais v ili, es vien izsaku savas domas, bet gaudo tu. Kas noticis, zilais? Pakaļas puļķi aizmirsi ieštekēt, jebšu nostaļģija tevi māc pēc tās, sausās atejas bedres, kur tu savai kucei muterei, no dirsas izgāzies? Hallo, vibļadok?

26.jūlijs 2023, 15:23
Andis Atvars

"Iespējams ka pajoliņš ir domājis šādu aptauju" (c )

Man radās iespaids, ka Dža pat nav izpratnes, kas vispār ir aptauja. Vēl jo vairāk, ka viņam ir pareizie un nepareizie aptaujāmie, kas uzreiz tādu aptauju padara par propagandu.

"izveda savu bērnu iekšējos orgānus" (c)

Savu noteikti nē, jo savējie pilnā komplektācijā tika nogādāti drošībā savās aizrobežu villās jau pirms 24. februāra.

Ze nav arī Lukašenko, kurš baltkrievu bērnus var saukt par saviem bērniem.

https://www.youtube.com/shorts/sVdGeMUyrn4

Kas attiecas uz pašu faktu, tad mans rakstītais izriet no loģikiem apsvērumiem. Graudi, domāti Āfrikai nonāca ES, kurai tos nevajag un kur tos apliek vēl ar 140% ievedmuitu. Tad kas ir tas, kas bija ES jāieved maskējoties ar graudiem? Šodien, bērni ir pati vērtīgākā "prece", kurai narkotikas un ieroči pat līdzas nestāv. Putins bija labais puisis Rietumiem līdz mirklim, kad tas parakstīja likumu, kas aizliedza Krievijas bērnu adopciju uz ASV. Pēc tam jau Putins ir asinskārs diktators. Putins tiek apsūdzēts nevis par kādām darbībām Ukrainās karā, bet par to, ka ir pārvietojis bērnus jau savā teritorijā. Pats par sevi saprotams, ka tādas tēmas masu medijos tiek rūpīgi filtrētas, tādēļ atklātībā nonāk vien atsevišļi puzles gabaliņi par šo tēmu. Odesa priekš bērniem un jauniešiem ir pati bīstamākā vieta Eiropā, kur bērns var tikt pat izrauts vecākiem no rokām un tas viss vēl pirms 24. februāra.

Jā, kuģi tukši nekur nedodas un uz Ukrainu tika vesti ieroči, taču tos varēja vest arī no citurienes, tā kā man sanāk ka galvenā ievedamā prece ES tomēr bija orgāni. Dža, jums ir kādi pretargumenti?

26.jūlijs 2023, 15:57 (26.jūlijs 2023, 15:59 - labots)
V ilis Gutmanis

Ta vien izskatās ka pajoliņš gan šeit gan kā viņš izsakās vāczemē nodarbojās ar mēslu transportēšanu  ja jau viņam  to mēslu tēma ir tik tuva ka viņš bez tās iztikt nespēj.

26.jūlijs 2023, 17:03
Andis Atvars

Kādam arī mēsli jāsavāc un jātransportē. Problēma sākas kad darba pienākumus vairs nespēj atšķirt no personiskās dzīves, bet varbūt ir tā, ka viņš nekādi nespēj pārdzīvot, ka tik necilā veidā ir nācies piedzimt, tādēļ cenšas to visu piedēvēt saviem oponentiem, lai nebūtu jājūtas šajā jautājumā vientuļam.

26.jūlijs 2023, 20:10
Marcis Dzelme

Abi divi infantilie gondoni zilas vilis un Andis Atvars dibendraugi ar savas vebalajam caurejam.

27.jūlijs 2023, 5:19
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme ja jau jums nav ko teikt labāk nerakstiet savas muļķības jo tieši jums ir tā verbālā caureja .

27.jūlijs 2023, 8:51
Andis Atvars

Mārci, kas ar jums, caurums izļurkāts, ka sūdi neturas vairs zarnā?

27.jūlijs 2023, 20:27
DŽA

Fašistu sumpurņi gaudo aš kā komendante, iekritusi vilku bedrē  :)

13.augusts 2023, 14:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:40

Jaunākās diskusijas