Turcija izvedīs graudus no Ukrainas savos kuģos.

DŽA

Mordora pagājušajā nedēļā, izstājās no vienošanās par Ukrainas graudu eksportu, paziņojot, ka kuģi, kuri izbrauc no Ukrainas ostām, tiks nogremdēti. Erdogana atbilde- redzēsiet, kas notiks, ja uzbruksiet Turcijas kuģim.

Mordorai atkal kreņķi. 

Ko mordora darīs? Neko, norīs kārtējo pazemojumu.

22.jūlijs 2023, 12:54 (22.jūlijs 2023, 12:56 - labots)
V ilis Gutmanis

Diemžel atkal informācija tiek ņemta no pasaku avotiem. Protams neapstrīdu to ka kaut kur citūr tāda informācija ir paslīdējusi garām. Tomēr Erdogans nav tik glups kā iedomājaties. Pie kam arī ir vēl viena nianse kas jums ir paslīdējusi garām. Neviens apdrošinātājs neapdrošinās ne kravu ne kuģi pašreizējos apstākļos. Eiropā diemžel tādu idiotu vēl nav.

22.jūlijs 2023, 14:19
DŽA

Pasaku avoti tie nav, pasaku meistari moskovijas kremlī sēž. 

Ja Erdogans darīs kā teica, atkārtoju- ja darīs kā teica un Turcijas kuģi brauks uz Ukrainu pēc graudiem, tālākajam ir divi varianti. 1. putins norij pazemojumu. Tas būtu labāk visiem. 2. krievija nogremdē Turcijas kuģi. Tad sekos Turcijas atbilde. Militāra rakstura. Ej nu sazin, kas tālāk notiks. Tas, ka ASV centīsies atrunāt Erdoganu no krievijas Melnās jūras flotes iznīcināšanas, tas skaidrs. Bet Turcijai nav tās labākās attiecības ar ASV. 

22.jūlijs 2023, 18:40
Marcis Dzelme

Nemuldi Drinker, jo vakar ES nonema Krievijas sakncijas mineralmesliem un labibai un atjaunos labibas ligumu un NATO nekad neis konfikta ar Krieviju.

23.jūlijs 2023, 6:33
V ilis Gutmanis

Pajolņ nezinu no kādiem tādiem informācijas avotiem esat ņēmis informāciju par vareno Turcijas kara floti. Diemžēl Erdogans nav tik glups kā jūs tāpēc arī ne kuģus sūtīs ne  konfliktā iesaistīsies ja kaut kas tāds gadijumā notiksies. Tikai vēlreiz gribu norādīt ka neviens nepiekritīs sūtīt kuģi uz Ukrainas ostu jo ne krava ne pats kuģis netiks apdrošināti, tādu muļķu nekur nav. Par to Melnās jūras kara flotes iznīcināšanu, gribētos redzēt to idiotu kas ietu uz tādu konfliktu. Tā kā norijat krupi un nefantazējat.

23.jūlijs 2023, 7:27
Marcis Dzelme

Un tev Drikeram pat psihiatrs nepalidzes.

23.jūlijs 2023, 7:52
Andis Atvars

Vajadzētu tomēr spēt atšķirt realitāti no fantāzijām, gribēšanu no varēšanas...

Jā, Erdogans ir tirgonis un guva savu daļu "labības" darījumā, tāpat kā tas bija ar ISIS iegūtās naftas uzpirkšanu. Lai Erdogans pat nepadomātu par "labības" darījuma turpināšanu, tad tiek nu jau kuro dienu Odesas ostas nograušana un plāns par labības vešanu pa sauszemi, kam pretī ar visām četrām ir ES pierobežas valstis, kuras tomēr domā par to, kā neiznīcināt savus zemniekus. Putins pat atteicās tikties ar ANO pārstāvi, jo nav jau par ko runāt - "labības" darījumam ir pilnīgi un galīgi pārvilkts krusts, kam par iemeslu ir Rietumu puses uzņemto saistību pret Krieviju pilnīga neizpilde.

Un tagad pats galvenais. Es labības darījumu liku pēdiņās, jo labības izvešana bija vienīgi aizsegs kam citam, daudz nopietnākam. Lai to saprastu ir jāatbild uz pāris jautājumiem:

- kādēļ labība tika vesta uz ES, bet ne Āfriku (Āfrikā nonāca 3% no visas labības) ;

- kāds labums no tā Erdoganam;

- labības jau ir izvestas, ir palikušas kaut kādas saslaukas 60 000 tonnas priekš Ķīnas, kuras ir iznīcinātas ostas bombardēšanas rezultātā, ka nav pat ar ko tās aizstāt (Ķīna katru mēnesi iepērk miljons tonnu kviešu) ?

Atbilde ir pavisam vienkārša - Ukrainā masveidā tika "pārstrādāti" bērni orgānos un vajadzēja "rezerves daļas" kaut kādā veidā nogādāt Rietumos. Vienkārši, noziedzīgā mafija izmantojot Odesas ostu jau sen tādā veidā darbojās un tādēļ tika atrasts veids, kā to turpināt jaunos apstākļos. Jā, avio satiksme ir laba lieta, bet tādas noziedzīgas darbības milzīgos apmēros ātri tiktu atklātas un tādēļ tika izmantotas vecās, noslīpētas un drošās metodes.

23.jūlijs 2023, 9:26
Marcis Dzelme

Tu stulbais gondonos Atvars sranijais kremins atkal mugo,jo ES atkal atjauno labibas ligumu ar Krieviju, Turciju un Ukrainu debilas un infantilais neta pidars un neta dirsejs.

23.jūlijs 2023, 10:55
Marcis Dzelme

bet zilas V ilis Gutamanis ir tikai kremlins.

23.jūlijs 2023, 10:57
DŽA

atvar, Ukrainā bērni tika "pārstrādāti" orgānos un izvesti uz rietumiem??? Iespējams, tu zini to, ka melo un, melo to, ko tev kremļa saimnieki liek. Tad tu esi MĒSLS, kāds tu arī esi. Bet, ja tiešām tā domā, tad tu IDIOTS esi. Vārda tiešajā nozīmē,  medicīniskā- idiotija piemīt!!!

23.jūlijs 2023, 11:40
Andis Atvars

"Iespējams, tu zini to, ka melo" (c)

Šis attiecas uz jums, Dža, ne mani.

Tas, ka bērni un jaunieši tika nolaupīti pirms 24. februāra, tas ir fakts. Tāds pats fakts ir, ka "adopcijai" uz ārvalstīm tika nosūtīti 30 000 bērnu ik gadu un arī pirms 24. februāra. Tads pats fakts, ka Ukrainā orgānu tirdzniecība ir likumīgi legalizēta. Tas, ka ES jau Ukraiņu bēgļiem, vienkārši, tiek atņemti bērni, arī tas ir fakts. Tajā mirklī, kad Latvijā tiks raticifēta Stambulas konvencija, arī Latvija saskārsies pilnā mērā ar šodienas Ukrainas problēmām un būs kā Lietuvā, ka vecākiem vajadzēs "izzagt" savus bērnus no sātanistu ķetnām. Starp citu, ar ko Alla Pugačova un Laima Vaikule nodarbojās Latvijā? Viņas abas pēc Kramiņa kritērijiem, pat nav profesionālas dziedātājas + vēl vecums, bet tērē miljonus....

Ukrainā par bērnu tirdzniecību orgānu izmantošanai arestēts vīrietis - nra.lv

Jāpaskaidro, ka noziedznieks pret drošības naudu ir atbrīvots un tiesā uz apsūdzēto sola nenonāks.

Vienīgais mierinākums, ka pavisam drīz noziedznieki apsprāgs un nebūs kam turpmāk bērnus apdraudēt. Jā, un vēl speciāli Dža - nozieguma slēpšana/attaisnošana ir līdzdalība noziegumā un arī par to pienākas sods.

     

23.jūlijs 2023, 13:17 (23.jūlijs 2023, 13:19 - labots)
DŽA

Skaidrs, atvar- idiots esi.

23.jūlijs 2023, 15:14
V ilis Gutmanis

 Kā vienmēŗ nekādu argumentu, pie kam izteikums spilgti raksturo pašā autora prāta spējas.

23.jūlijs 2023, 17:51
Marcis Dzelme

Vili Gutmani un tu esi normals cilveks, nedaudz kremlins, bet tas nav nekas, bet Andis Atvars 100% debils gondons un visi ta neta pidera komenti ir vienas un debilas verbalas caurejas un tu pats saproti,kadu tas infatilais gondons rakta murgus par Allu Pugacovu un Laimu Vaikuli un tam idiotam ir tikai vieta Tvaika iela 2.

23.jūlijs 2023, 18:07
V ilis Gutmanis

Mārcis Dzelme mēģinot kritizēt citu cilvēku izteicienus es jums ieteiktu pamatot ar faktiem, nelietojot rupjības bet izklāstot to kas patiesi atspēko oponenta viedokli. Piedodat bet atspēkot Andis Atvars izteiktos viedokļus jūs nevarat, nespējat vai vienkārši nezinat kā. Tāpēc uz to verbālo caurejas nosaukumu vairāk vēlk jūsu izteicieni.

23.jūlijs 2023, 18:15
Jelena Sergejeva

Nu... Atvars ir pārspējis pats sevi "gudrībā". 

23.jūlijs 2023, 23:11
Andis Atvars

"raksta murgus par Allu Pugačovu un Laimu Vaikuli" (c)

Mārci, jūs laikam būtu jāslavē, jo rosiniet man rakstīt.

Lai par ko spriestu, nav pietiekoši ar to, ka apcer kādu notikumu, ir vajadzīgi vairāki "puzles" fragmentiņi / ir jāzin notiekošā iemesli, kas var būt notikuši vairākus gadu desmitus un pat simtus atpakaļ. Tieši tādēļ jau vēsturi pārraksta. Pilnīgi visa informācija ir brīvi iegūstama, taču tā ir atšķaidīta ar meliem attiecībā 1: 1000 , smalki sakapāta un izkaisīta, bet cilvēki nespēj atšķirt patiesību no meliem. Otrā cilvēku problēma ir, ka vairumam ir slikta atmiņa un nepieciešamais iepriekšējais puzles gabaliņš pirms gada vai diviem jau ir aizmirsts, tādēļ šodien ir atkal viens "puzles" gabaliņš no kā nekādu bildi  izveidot nav iespējams. Mana stiprā puse ir, ka es varu no meliem ātri izlasīt īstos puzles gabaliņus un tos saglabāt atmiņā gadu desmitus. Tas ir apmēram tā, kā liku 8tā klasē latviešu valodas eksāmenu - atveru eksāmena klases durvis ... redzu galdu ar baltām lapiņām sakārtotām vairākās rindās, bet viena lapiņa ar eksāmena biļetes numuru ir spilgti baltā krāsā. To tad arī izvēlējos un eksāmenā ieguvu 5cas balles.

Un tagad par tēmu. Kādā no  Pugačovas saviesīgiem pasākumiem, tā klātesošiem paziņo, ka sātanam dvēseli pārdevusi pret mūžīgo jaunību. Jāatzīst, ka viņa tiešām neizskatījās slikti (Galkina meita) , ņemot vērā, ka visu mūžu smēķē. Atceros vēl vienu latviešu valodas skolotāju jau videnē, kura smēķēja ... balss kā vecim, bet pati izskatījās kā ģindenis, kuram pārvilkta dzeltenīga plēve. Jau citā reizē viņa atzīstas, ka lieto adrenahromu. Protams, protams sintētisko, bet ne jau nospīdzinot un pēc tam nogalinot bērnus. Sātanisti jau arī savās rīkotās publiskās orģijās cilvēku miesas neēd, bet cilvēciņu izveido no biskvītas kā torti un tad to aplej ar asins krāsas želeju… brr… pretīgi… un pēc tam es redzēju video par Pugačovas, kurā bija analizēti svarīgākie viņas dzīves momenti. Vispirms viņa tiek pāri PSRS robežai mūzikāla turneja pa Eiropu un atgriezusies uzstājoties lieto jau masonu žestus… tad tā ziedo/iegulda  paprāvu summu kādā Polijas bērnu namā, kļūst par uzraudzi PSRS popmūzikā. Tad nu tas arī ir viņas nopelns, ka Krievijā popmūziku riebjas klausīties… penšu un būzovveidīgo ārprāts. Ja kāds arī bez Pugačovas atļāvās ko pasākt, tad tas jau pēc mirkļa bija nonācis kapos. Pamazām situācija mainās, bet ne tik strauji cik vēlētos.

Un tagad par Laimas. Lai arī Laimai nav kādas izcilās vokālās dotības (Mirdza Zīvere vai Žermēna Heine-Vāgnere) , bet kā nekā savējā un tādēļ pat kaut kādas simpātijas izjutu. Tad es viņu redzu kopā ar Allas uzņemot pašbildi, kurā abas rāda mēli. Viņas tika nosauktas par mērkaķienēm. Jo tālāk, jo skaidrāk – Laima pēkšņi neieredz Pūtinu un ģīpst par Ukrainu. No kā tas viss? Ir taču jau sen izkristalizējusies patiesība, ka cilvēks vienlaicīgi nevar būt politiķis un mākslinieks. Bet tad seko divi viņas izteikumi – būt vecam tas ir briesmīgi (attaisnojums, ka arī viņa lieto adrenohromu? ) … un viņa nicina PSRS, ka tas viņai maksājis padsmit rubļus, bet viņa bijusi ļoti bagāta. No kā viņai tā lielā bagātība? “95 kvartālā” Ze gatavojās kļūt par Ukrainas prezidentu un viņam bērni noorganizē naudas vākšanu, lai šim būtu ko iemaksāt nodevu piesakoties vēlēšanās. Tēvs redzot tik daudz savāktās naudas nosaka -  es taču teicu, ka viņš nav nekāds skolotājs, bet tirgo narkotikas vai orgānus, vai abus divus. Un tad ir, ka vislabākie joki sanāk par reālām un nopietnām tēmām.

23.jūlijs 2023, 23:23
Jelena Sergejeva

Atvar, Tu kādreiz met mieru? Šādā stāvoklī nav jāraksta komentāri, bet grāmata. Paskaties cik Tu esi sacerējis kopumā. Tur jau kopotie raksti sanāks. Džeks Londons tavā vecumā jau bija slavens. 

24.jūlijs 2023, 0:02
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva ko tad atliek darīt ja to ko jums saka jūs nesaprotat. Atliek tikai sagremot un ielikt jums mutē lai paši varat norīt Taču kā izrādās arī to jūs nespējat. Tā kā nākās vien gari un plaši klāstīt jo ja ne jūs tad iespējams citi ne tik cietpauraini sapratīs ka ir maldijušies.

24.jūlijs 2023, 6:59
Marcis Dzelme

Tev Atvars stulbais gondons un neta pidaras nekad tev nav bijusi stipra puse un tavi visi komentari ir neta murgi un verbalas caurejas.

24.jūlijs 2023, 7:26

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:24

Jaunākās diskusijas