Čata rulete.

DŽA

Facebook tādas ir daudz. Cilvēks, no Ukrainas, piezvana cilvēkam krievijā un uzdod vienkāršus jautājumus. 

Šodien skatījos čata ruleti ar Andreju Luganski. Viņš moskolim uzdeva vienkāršu jautājumu- kāds mērķis bija krievijas "speciālajai militārajai operācijai". Moskovijas orks atbildēt nevarēja, sāka parasto bla- bla, ASV, NATO uzbrūk krievijai, jūs esat nacisti, mēs aizstāvam Ukrainas krievus (tas ir jautri- aizstāv Ukrainas krievus, noslaukot no zemes pilsētas, kurās 90% iedzīvotāju ir krievi), mēs nevienam neuzbrukām, mēs par mieru un tālākā diareja. Cits moskalis Andrejam teica- tu par saviem vārdiem dabūsi atbildēt. Andrejs- tieši kam, kuram es dabūšu atbildēt? Moskovijas orks atkal atbildēt nevarēja, sāka malt bla bla.

Lūk, kas ir interesanti? Šī portāla forumā, aktīvi darbojas divi orku izdzimumi- zilais v ilis un atvars. Absolūti idioti, kuri, tieši tāpat, kā viņu radinieki krievijā, nespēj atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem. atvars man teica- tev var rasties lielas problēmas. Jautāju- tieši kādas problēmas man var rasties? Nē, atbildes nav, vien tukšs bla- bla bezjēgā.

Jau iepriekš uzdevu kremļa troļļiem vienkāršus jautājumus. 1. Kā krievija var uzvarēt karu? 2. Ko putins ir labu izdarījis krieviem un krievijai? 3. Kamdēļ krieviem ir jāmirst Ukrainā? Ikkatrs saprātīgs cilvēks piekritīs- jautājumi ir ārkārtīgi vienkārši. Bet kremļa troļļi atbildēt nevar, viņiem nav ko teikt! Tamdēļ, ka dārzeņi viņi ir, bezsmadzeņu radījumi, biomasa un planktons- tieši tādi, kādi ir viņu moskovijas radinieki dārzeņu dobē. 

16.jūlijs 2023, 11:34 (16.jūlijs 2023, 12:28 - labots)
DŽA

atvaram nav ko teikt. Tad nu, kremļa troļļiem raksturīgais bla- bla. Ja pašiem nav ko teikt, saiti uz sūdiem iemet :)

16.jūlijs 2023, 13:13
DŽA

Uz jautājumu- kā krievija var uzvarēt Ukrainu, troļļi nevar atbildēt saprotamu iemeslu dēļ. Viņi gan bļaun "krievija uzvarēs", bet redz tak, ka krievijai nav iespēju. 

Ko putins ir labu izdarījis? Protams, kremļa troļļiem atbildes nav. Redz tak to, ka putins krieviju jau ir sagrāvis. 

Uz trešo jautājumu- kamdēļ krievulēniem ir jāmirst Ukrainā. Nu ko kremļa trollim atbildēt? Pateikt- putins tā pavēlēja? To kremļa trollis darīt nedrīkst, tad nu klusē. Kaut gan, šitā nolādētā suga neklusē, ja viņi atbildēt nespēj, daži sāk žulti vemt, citi- lamāt Eiropu un ASV. 

16.jūlijs 2023, 13:51 (16.jūlijs 2023, 14:01 - labots)
V ilis Gutmanis

Varbūt pieiesim jautājumam no otras puses kā Ukraina var uzvarēt Krieviju? Pašlaik gan eiropa gan ASV grūž iekšā gan ieročus gan finanses tikai rezultātā čiks vien sanāk.

16.jūlijs 2023, 14:01
Andis Atvars

Kā sauc tā atskan...

Laikam jums līdzjūtība jāizsaka, ka nevariet atrast nevienu Kremļa trolli. Bet varbūt vajag pareizi jautājumus noformulēt un pareizi adresi uzrakstīt.

16.jūlijs 2023, 14:03
DŽA

Kā es, atvar, idiota gabal, lai tavu adresi zinu? Muhosranskas otrā sausā atejā no kreisās puses?

16.jūlijs 2023, 14:33
V ilis Gutmanis

Nu jā kad pats atbildēt nevar tad atkal iekrīt atejas murgos.

16.jūlijs 2023, 18:04
DŽA

Zilais v ili, atbildu uz tavu jautājumu- kā Ukraina var uzvarēt krieviju.

Krievija. Nauda beidzās, bruņojums pietrūkst, no noliktavām, tiek vilkta ārā 2.Pasaules kara tehnika- tanki, bruņutransportieri, haubices. No tās tehnikas, lielākā daļa nav izmantojama, no trijiem tankiem tiek salikts viens, tas pats frontē tiek izmantots kā stacionārs lielgabals. Oficiāli tā laika tehnika, nepastāv krievijas armijā no 1960.gada, norakstīta lūžņos. Bet, ja citas nav, vilksim ārā no noliktavām to, kas ir, vismaz kaut kas. Krievijas zaldāti- kontraktnieki un iesauktie. Viņiem nav motivācija karot, viņi nesaprot, par ko karo, par ko ir jāmirst. Krievijai neviens neuzbruka, krievu zaldātu cīņasspars ir uz nulles. Pārtika pietrūkst, arī munīcija, tehnikas nav, nekā nav. Riktīgā elle! Ak, jā, krieviem ir modernākie tanki pasaulē- Armata, tiem analogu nav. Bet, diemžēl, Armata izgāzās, neiet tie tanki. Raķetes Sarmata, analogu pasaulē neesot. Bet nelido tās raķetes. Krievija bija un ir rukozhopnjiku zeme, viņi nespēj neko ražot. 

Ukraina. Neierobežoti finansiālie līdzekļi. Mūsdienu kaujas tehnika, ko piegādā NATO valstis, munīcija pietiekošā daudzumā. Un, galvenais, augsta motivācija sasist okupantus! Ārkārtīgs naids pret iebrucējiem! Aiz mums ir Dzimtene, mūsu ģimenes, sievas bērni! Ukraiņi šauj okupantus aš ar prieku- nošāvi orku, diena nav veltīgi nodzīvota. 

Zilais v ili, atbildēju uz tavu jautājumu- kamdēļ Ukraina uzvarēs? Es izklāstu faktus, saliec kopā pats.

16.jūlijs 2023, 20:19 (16.jūlijs 2023, 20:38 - labots)
DŽA

Zilais v ili, saprotu to, ka nespēj atbildēt uz manu jautājumu- kā krievija var uzvarēt? Jo nevar, nekādi krievija Ukrainu uzvarēt nevar! Mordora ne tiem uzbruka. Ukraina nav tik maza, kā Gruzija, Ukraina ir lielākā Eiropas valsts. 

16.jūlijs 2023, 20:47
V ilis Gutmanis

Pajoliņ  kādi neierobežotie finansiālie resursi, tie ir parādi kurus ja gadijumā kaut kas paliks no tās ukrainas dabūs atmaksāt gadsimtiem ilgi. Ja jau eiropa kopā ar ASV ir sadevuši tik modernus ieročus  pret kuriem Krievija nevar pat pretī stāties tad kāpēc ar tehnisko un skaitlisko pārsvaru Ukraina mīņājās uz vietas? Vai arī solis uz priekšu un divi atpakaļ ir labākā uzbrukuma taktika? Tagad par to neierobežoto munīcijas dudzumu, kādēļ tad klauns vazājās pa eiropu nabagodams nu iedot , iedodat mums gan ieročus gan munīciju. Par to ka Krievijai nav vairāk ieroču, tad kāpēc Ukraina pastāvīgi gaudo ka nejaukā Krievija viņus pastāvīgi apšauda ar raķētēm kurs notriekt viņi nespēj. Pajoliņ pirms sāc rakstīt muļķības palasi vismaz informāciju vismaz no rietumvalstu avotiem ja jau vāczemē uzturies, ja nē tad netā taču var pie tiem tikt.

Te lūk tev ir fakti nevis tās muļķibas kuras esi sagrābstijis.

16.jūlijs 2023, 22:00
Andis Atvars

Vispār jau Borels recepti izdomāja - ES pārstāj ukriem piegādāt bruņojumu un tie trīs dienu laikā kapitulē. Bet es domāju, ka būs nedaudz savādāk, īsi pirms ukru kapitulācijas Polija iebruks rietumu apgabalos un tad var sanākt, ka kapitulācijas akts tiks parakstīts Varšavā. Polijai taču ir padošanās pieredze PSRS/Krievijai, tad kādēļ to nevarētu izmantot 21. gs., vēl jo vairāk, ka tā ir saēdusies ar visiem saviem kaimiņiem. Nu jā, no tā cietīs arī Lietuvas dienvidu apgabali...

16.jūlijs 2023, 22:13
Marcis Dzelme

Divi kremlinu, debilie gondinu un kaisligie Putina atbalstitaji zilas V ilis Gutamanis un prokrieviskais Andis Gutamanis un un citu variantu, jo Ukraina to karu uzveres, bus NATO valsts un KF maksigais veidojums sabruks un abi divi dibenu darugi.

17.jūlijs 2023, 7:01
V ilis Gutmanis

Ak man dieviņ kādā putrā grīgi slimajam gejam smadzenes sagājušās. Laikam režīmu neievēro.

17.jūlijs 2023, 13:19
DŽA

Zilais v ili, tu, maita, nekaunīgi melo. Absolūti viss, ko raksti, ir meli. Bet, jā, tev, sumpurni, maksā par meliem, tas skaidrs. Nebaidies no tā, ka tev Begemots galvu var noraut?

17.jūlijs 2023, 17:26
Jebaloff

Redzat, paRaškas atkritumi. Ir pāris nianses. Ukraina nesaņem tik daudz, cik viņiem vajag, lai moskaļu utis padzītu pāris mēnešu laikā. Un pat ar to pietiek, lai mobilās moskaļu krematorijas strādātu 24/7 režīmā! Kāpēc nesaņem? Nu, NATO nav tik stulbi, kā paRaškas ģenerāļi - tur tomēr domā vismaz 3 soļus uz priekšu. Ja nu stulbajai moskovijas ordai ienāk prātā kaut ievārīt Polijā vai Baltijā, tad nedrīkst būt ieroču un munīcijas trūkums - jau pirmajās stundās ir jāiedod rašistiem tā pa zobiem, ka viņu vatētās bikses viktos pa zemi no iedir...tā smaguma! Nākamais - jā, Zelenskis cīnās par savas armijas apgādi. Un dabū, pat kasešu munīciju ir dabūjis, par kuru visiem tiem solovjinij pomjot utt ir histērija, jūs tikai aizmirsāt, ka paRaška tādu lieto jau no paša kara sākuma. Un pļutkins jau arī diedelē. Nelaime tikai, ka neviens ar viņu nesienas, nu, izņemot irāņus un Ziemeļkoreju. Baigā savienība, vai ne? :) Pat postkomunisma draugi no Vidusāzijas viņu pasūtīja ... Un uz Eiropas vai Amerikas palīdzību jau arī diez vai būtu baigā cerība - vienreiz jau taviem badmirām iedeva konservus, studbekerus, iekārtas to jūsu slaveno T-34 taisīšanai. Rietumi no kļūdām mācās, bet paRaškas bidlo gan nē ...

17.jūlijs 2023, 19:01
Andis Atvars

"atvaram nav ko teikt. Tad nu, kremļa troļļiem raksturīgais bla- bla. Ja pašiem nav ko teikt, saiti uz sūdiem iemet :) " (c)

Ja reiz izveidojat tādu tēmu, tad vismaz saiti vajadzēja norādīt, bet par cik to  nenorādījat, tad jādomā, ka jūsu rakstītais neatbilst patiesībai. Tas jā, visādas padibenes ir ik katrā tautā, bet ar fašisma ideoloģiju saindētie, kādi ir ukraiņi, tad viņus debilitātē pārspēt nav iespējams nevienam.

Jā, un kas jums tā nepatika manis ievietotā video? Tas vispār pat nebija ar politisku nokrāsu, bet ar smaidu par ļauniem cilvēkiem.

https://www.youtube.com/watch?v=S7NgSpI24lA&t=361s

Skatīt no 5tās minūtes.

17.jūlijs 2023, 21:24
DŽA

atvar, pasūkāsi manu pimpi? Es apsolos tev mutē iečurāt, ok?

17.jūlijs 2023, 21:35
V ilis Gutmanis

Jebaloff jums ir ļoti precīzs niks taču mazliet nepilīgs tāpat kā jums galviņā ar smadzenēm ir trūkums. Bet tā jau ir visu pastaldauņu problēma kas svēti tic ukraiņu pasakām. Kas par NATO tad tie tiešām ir stulbi to apliecina kaut vai notikušais samits Viļņā. Sadzina bruņojumu un sēdēja apķēzijušies no bailēm ja nu gadijumā kas. Par to kasešu munīciju par kuru jūs tik smuki dziedat nepastāstīsiet kur tieši Krievija to pielietoja vai tas ir atkal parābta informācija no pasaku stāstītājiem. Ja jums liekās ka meģinot pazemot citus jūs sevi paceļat augstāk tad varu jūs apbēdināt jūs esat nolaidies pat zemāk par tiem ko mēģinat pazemot. Kaut gan tādiem garīgi slimiem tas nepielec. Jūs kaut ko te vervelējat par notikumiem otrā pasaules kara laikā  tad ieteiktu atcerēties ka bravūrīgie amēŗikāņi kopā ar varenajiem britiem gaudoja pēc palīdzības kad dabūja pa dibenu no vāciešiem. Tā kā ar vēsturi jums ir tā cābigi tad neiesaku runāt par lietām kur jums nav ne mazākās sapratnes. Kas uzvarēs šai konfliktā neteikšu bet ukrina tā noteikti nebūs. Un kas par NATO tad mēģinot aizbēgt var nepietikt vietas ne pēdējā lidmašīnā ne pēdējā laiviņā.

17.jūlijs 2023, 22:21
Andis Atvars

"nepietikt vietas ne pēdējā lidmašīnā ne pēdējā laiviņā." (c)

Uz lidmašīnas spārna vietas daudz, galvenais, lai lidmašīna tik pacelties spētu. Pēc tam tie visi kā Afganistānā  (ASV karaspēka bēgšana) nobirst. Pavisam labi, ja var "pārziemot" lidmašīnas šasijas arkā. Parasti neizdzīvo, bet dažreiz arī izdzīvo. Laiviņā jau izdzīvot lielākas iespējas, galvenais, lai nav caura un tas nekļūst ceļā lielāks un lielāks.

18.jūlijs 2023, 0:07
Marcis Dzelme

Diviem draugiem gondoniem un jau Krievijas ekanomika bruk lupatas,un jau rudeni Krievija saksies apversums un pilsonu kars un Kina un Indija vairs no Krievijas vairs nepek naftu un pasveciniet savu draugu Putinu.

18.jūlijs 2023, 13:38

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas