Staķa demisija

Andis Atvars

Kāpēc patiesībā Rīgas mērs Mārtiņš Staķis nolēma atkāpties no amata?

Jūsu domas par notiekošo un ko varētu tas nozīmēt priekš Latvijas, jo Staķis jau nav vienīgais - rindā stāv arī Kariņš?

3.jūlijs 2023, 18:05
V ilis Gutmanis

Tas ka aiziet Staķis un varbūt no politiskās skatuves noziedēs arī Kariņš situāciju ne par matu neizmainīs. Tas ir apmēram tāpat kā senajā Romā notika vergu sacelšanās. Bijušie vergi nevēlējās kaut ko celt viņi gribēja palikt par kungiem. Diemžel tāda pati situācija ir arī ar mūsu politiķiem. Lielākā daļa kas nonāk pie varas uzskata valsts kasi par savu kabatu tāpēc viņu darbības arī noved pie tā ka viņi domā par savu personisko labklājību nu un ja kaut kas gadijumā paliek pāri to var novirzīt plāksterim priekš mirstošās valsts. Aizies Staķis aizies Kariņš un viss paliks pa vecam kamēr tie kurus mēs saucam par tautas kalpiem vairāk sāks domāt par savas valsts labklājību nevis par savu kabatu.

4.jūlijs 2023, 22:39
DŽA

He he, kremļa dirslaižas. 

4.jūlijs 2023, 23:55
Andis Atvars

"He he, kremļa dirslaižas." (c)

Visi, kuriem rūp Latvijas liktenis jums ir dirslaiži? Tik tagad nesāciet sprakšķēt, ka "mana Latvija" un kāds es Latvijas patriots, jo tie, vienkārši, būs meli.

5.jūlijs 2023, 0:14
V ilis Gutmanis

Ko vēl var sagaidīt no mēslu čupas izņēmot smirdoņu?

5.jūlijs 2023, 7:04
Andis Atvars

Interesanti, Rinkēvičs tāpat kā Staķis Rīgas pils mastā vilks lgbt karogu?

5.jūlijs 2023, 18:37 (5.jūlijs 2023, 18:38 - labots)
Jelena Sergejeva

Nē Atvar,tagad Latvijā būs trīs oficiāli karogi. Nacionālais, Eiropas un pideru. Velns, sajaucu vietām. 

6.jūlijs 2023, 1:52
Andis Atvars

ES karogs manā miestā aizstāts ar ukru zili dzelteno, tādēļ rodas pamatotas aizdomas, ka mūs jau laikus gatavo, ka nebūsim ES, bet kopā ar ukriem pie Krievijas. Ja paklausās Krievijas runājošās galvas, tad tās arī Baltiju un Ukrainu nedala un pēc tam kā par atsevišķu lielumu min Poliju, bet par tās vēl nav vienots redzējums - vieni uzskata, ka tai jāpaliek kā buferzonai starp migrantu sagrabto Eiropu (vispirms kritīs Francija un pēc tam pēc domino principa visas pārējās) ; citi uzskata, ka Polija tiks iekļauta PSRS 2, tik tam būs nepieciešams laiks. Ja tīri praktiski, tad Polijai būs visai grūti izdzīvot patstāvīgi, jo arī šodien tā turas virs ūdens vien pateicoties Vācijas dotācijām (vairāk kā 100 miljardi eiro gadā) .

6.jūlijs 2023, 18:28
Marcis Dzelme

Latvija nacionalais karogs ir viens un un debilas gondons kremlins Andis Atvars atkal te murgo un Sergejeva ir homofobiska pastala un tas pats zilajam Vilim Gutanim.

8.jūlijs 2023, 12:10
Andis Atvars

Mārci, ieejiet aukstā dušā. Varbūt tas palīdzēs jums atgriezties tagadnē, bet tā jūs kur peldiet paralēlā pasaulē.

8.jūlijs 2023, 12:28
V ilis Gutmanis

 Šeit auksta dušā nepalīdzēs, te ir nepieciešami spēcīgi medikamenti kas spētu izraut pacientu no murgu varas. Diemžēl laiks ir palaists un slimnieks ir neārstējams.

8.jūlijs 2023, 16:18
Andis Atvars

Nu jā, vieglā gadījumā pietiek ar kādu fizisku nodarbi - zemes rakšanu, malkas skaldīšanu, ...; ja jau nopietnāks kas, tad auksta duša; īpaši smagos gadījumos arī bija kāds līdzeklis, bet esmu jau piemirsis (pamēģināšu atcerēties un uzrakstīšu) ... medikamenti vispār nebūtu lietojami, jo to iedarbība ir kā lēnas iedarbības inde.

8.jūlijs 2023, 16:37
Jelena Sergejeva

Tev Mārčele 100 ‰ patīk dupšelnieks. Fui, kā tu ēzelītim un kazai acīs skatīsies? 

8.jūlijs 2023, 18:41
Marcis Dzelme

Es esmu naturalis un nevis zoofils un tikai jau sen atbalsu LGBTQ kopienu.

9.jūlijs 2023, 20:11
DŽA

Jelena Sergejeva, marcis ir apmaksāts kremļa trollis, kurš speciāli raksta idiotiskus komentus! Jelena, tiešām neredzi to? Viņa uzdevums- diskreditēt tos cilvēkus, kuri ir par Ukrainu. Tas trollis tev neuzbrauc, man arī nē, viņš "it kā", ir pret atvaru un zilo v ili! Jelena, acis atver! Domā, meiten!

9.jūlijs 2023, 20:30
DŽA

Jelena, kamdēļ mordoras aizstāvji, atvars un zilais v ilis, nemitīgi cenšas iegalvot to, ka es un marcis ir viena persona??? Vienādi teksti??? Ha, viņi labi zina to, ka marcis ir viņējais trollis! Domā, Jelena, tev prāts ir dots!

9.jūlijs 2023, 20:36
Andis Atvars

Un bija jau arī vienādi teksti, bet lai no situācijas izietu, tad sāciet lamāt par to savu otro profilu, kuru izveidojāt, lai nebūtu jābūt nojūgušam vientuļniekam, jo visi pārējie nav tik optimistiski par Ukrainas nākotni kā jūs. 

9.jūlijs 2023, 21:19
DŽA

Visi tic Ukrainas uzvarai, visa Pasaule tam tic!!! Kādi, atvar, pārējie? Pat tu, mēsls, netici tam, ka mordorai ir iespējas. Tu, kverpli, zini to, ka Ukraina uzvarēs! Bet maun, jo tev maksā par to.

10.jūlijs 2023, 12:46
V ilis Gutmanis

Ukraina uzvarēs? Nu labi paskatīsimies cik ilgi būs jāgaida šo notikumu. Baidos ka tas nenotiks nekad jo  smirdīgais ukraiņu klauns T krekliņā visiem jau ir apnicis.

10.jūlijs 2023, 15:37
DŽA

Zilais v ili, tu solījies Jelenu, sievieti, sasist tā, ka viņu ātrā palīdzība uz slimnīcu vedīs  :) Zilais v ili, tu ir riktīgi varens! Bravo! Tu ir krutais džeks! Vien šķiet, ka sieviete Jelena, tev zobus izsistu :)

10.jūlijs 2023, 19:24

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:20

Jaunākās diskusijas