Kamdēļ krievijas puiši mirst Ukrainā? Kāda motivācija nomirt?

Watch After We Collided Full Movie Online Free

Kamdēļ krievijas puiši mirst Ukrainā? Kāda motivācija nomirt?

20.jūnijs 2023, 0:20
Andris Rukuts

Krievi karo par krievzemi, to jus debiloidi nesaprotat, ka ukropija ir krievija!Dirsa izpistie vijeboki jums nepielec!Laizat guculu pipeles,bet nezinat ka katrs beigts ukrops ir tas pats kas beigts tarakans.Es ienistu ukropiju un ukropus un esmu atradis veidu ka palidzet krievijas armijai!Man pie dirsas ko jus par to domajat un jusu letlande man pie dirsas.Krievija ir gaisma un kultura,bet jums pat prezidents ir dirsa izpists.Tos akus ziema mes nosperam!Nu un tad,jusu auni saziedoja jaunus!Esmu un busu ar Krieviju a jums guculu pipeles palaizat,idioti!Man Krievijas draugi palidz un man nav bail!Putins man dzivokli Maskava apsolija uz juliju!Uzdirst man jums neta pidari!Garigi slimo bars!!!

20.jūnijs 2023, 23:12
V ilis Gutmanis

Andris Rukuts jums neliekās ka ar savu izturēšanos jūs esat tai pašā līmeni kā cienītie Kijevas bandas aizstāvētāji. Jā esat cilvēks tad runājiet cilvēku valodā un nenolaižaties līdz tādām suņu vaukšķēšanai kā tas skan no viņu mutēm.

21.jūnijs 2023, 8:37
Andis Atvars

Tas jau tas pats Dža, kurš pat tēmas nosaukumu paņēma jau esošo, lai tauta nelasītu komentārus vecā tēmā + Rukutam uztaisīja otru profilu, lai diskredidētu tos, kuri neatbalsta karu.

"Kamer ta satana trona zeme ukraina nebus uzvareta,miera nebus.Tos cietsirdigos,meligos guculus vajag iznicinat-aprakt un aizmirst ar visu vinu valsti!Atombumbu lai krievija uzmet!Liela himalaju balta braliba atbalsta uguns ieroca izmantosanu pret satanu un vina trijzoba apzimogoto valsti!Tad beigsies armagedona kauja ar gaismas uzvaru!" (Rukuta rakstītais) .

Rukuta pirmajam teikumam varu piekrist, jo šodienas Ukraina tiešām ir sātana štābs. Par gucuļiem pat nesapratu kas domāts, jo tie Ukrainas rietumos un vispār nekādu lomu Ukrainā nespēlē. Sātanu un sātanistus nav iespējams uzvarēt fiziskiem līdzekļiem.

Dža atdarinājumu pat nav jēgas komentēt.

21.jūnijs 2023, 11:08
V ilis Gutmanis

Tad jau lielāko daļu no mūsu tautas kalpiem vajadzētu vest uz sārta. Lieta tāda ka tos kurus vajadzētu nosvilināt ir tkai labi ja viens procents no visiem ukraiņiem. Diemžēl arī viņi ir tādi paši kā latvieši. Ievēlēja sev kakla kungus kuri kā asinssūcēji izsūc no valsts visu vērtīgo bet izdarīt ar viņiem neko nevar , paši tak iecēla.

21.jūnijs 2023, 14:18
Andis Atvars

Pa Saeimas un Valdības namu varēru šaut no lielgabala un nekreņķēties, ka kāds nevainīgais tur tiktu nogalināts - visi par naudu ir pārdevušies un Latviju 101. reizi nodevuši. Saeimas zirnekļu cīņas trīslitru burkā ir tiešām izcili interesantas, jo izrādās, ka nav lielāku problēmu Latvijā, kā atdod lgbt noteikšanu pār ģimenes jautājumiem un šī iemesla dēļ vajadzīgs Valdībā ievilkt ZZS un Progresīvos, bet tas nevar notikt, ja netiek gāzta Kariņa valdība, bet tā no malas nav gāžama un galā sanāk, ka to jāgāž Kariņam pašam. Domāju, ka tā arī būs, līdzko Rinkevičs stāsies jaunā amatā, Kariņš uzreiz demisionēs.

Ja vēl saistībā ar Ukrainu, tad Latvija bija izmēģinājuma poligons tai, tik Latvijā procesi notiek gausi un tādēļ Ukraina mūs apsteidza, ka galā nāksies kopēs Ukrainu tās finiša taisnē - Latvijas nodošanas-pieņemšanas aktu parakstīs bez liekas šaudīšanās

21.jūnijs 2023, 15:29
Marcis Dzelme

Pamodies debilas gondons Andis Atvars un tavs draugs Vilis Gutmanis un nedirs te par Latvijas valdibu, jo premjers atkal kanidides un uz Eiroparlamentu un pats demises un homofobiska ateja un jo Igaunija piemama likumu par viendzimuma laulibam un Lietuva to atbalstija jau 2 lasijuma nedirs te par Latvijas karu ar Krievu un Ukraina 100% Krieviju izvares un tas bus NATO valsts un JV ir dibinata 1998 .gada un viena gada ir ZZS un ZZS toreiz Jaunajam Laikam bija viss uzticamakais partneris un kamer 13.Saeime idiota Bordana banda atstaja ZZS opozicija.

22.jūnijs 2023, 21:05
Andis Atvars

Hmm ... es rakstīju vakar un tā kā jūs izvēmaties tikai šodien, tad sanāk, ka pamodies ir "debilas gondons Marcis Dzelme".  Man knariņa turpmākais liktenis neinteresē, bet tā varētu būt, ka bēgs uz Briseli. Kas attiecas uz viendzimuma  laulībām, tad ar steigu ir jāmaina Latvijas  himnas vārdi - "Latvju dēli dzied" vietā, "Latvju geji dzied". Tas varētu Latviju paglābt no lgbt fašisma. Svētīt nozīmē Radītāja (Dieva) prāta realizāciju Latvijā. Latvijas - Krievijas karš ir jūsu izdomājums, es rakstīju par nodošanas - pieņemšanas akta parakstīšanu. Lieki piebilst, ka to neparakstīs Latvijas pārstāvji, tāpat, kā to neparakstīs Ukrainas puse. 

Nerakstiet gadu skaitļus griestos paskatoties, bet pārliecinieties vai tie ir pareizi. JV reģistrēta ir 2018. gadā, bet ZZS top 2002. gādā opvienojoties LZS un Zaļajiem.

 

 

22.jūnijs 2023, 23:10
Jelena Sergejeva

Rukot, Tu varētu būt lielākais diirsējs un pretekllis visā forumā. Ar necieņu

23.jūnijs 2023, 0:23
Marcis Dzelme

Tu stulbas gondons Andis Atvars, jo JV ir tas pats kas Jaunais Laiks un ZZS vairs nav kopa ar Zalo partiju un kads tev idiots Latvija fasims un ej te dirst debila homofobiska ateja .

23.jūnijs 2023, 7:57
Tas pats

Zem Andra Rukuta vārda, uzvārda bravūrīgi slēpjas kāda izmisusi un dzīvē ļoti vīlusies būtne, kas izmanto viņa vārdu un uzvārdu (kas starp citu ir tikai vienam cilvēkam Latvijā), pat bilde tāda pati nolādēta, lai kaut kā censtos savu bezjēdzīgo eksistenci attaisnot, domājot, ka kādam dzīvē kaut ko mainīs vai ieriebs ar saviem slimajiem murgiem te. 

Dziļi laukos tā dzīve ir garlaicīga cilvēkam, kas slēpjas zem šī vārda, uzvārda, lai izklaidējas. :) Sveicieni! Gaidam jaunas pērles, diezgan izklaidējoši skatīties kā pūlies, bet nesanāk. 

 

15.jūlijs 2023, 0:32
Ainars Broks

Andris rukuts tu esi Debīls-niecība,tava vieta porašā,vai Tvaika ielā,un nekur citur.

15.jūlijs 2023, 16:41
DŽA

Jelena un Ainar, tas "rukuts" ir acīmredzama provokācija. Feiks profils, jo stipri šaubos, ka cilvēks, savā vārdā, ko tādu rakstītu, neiespējami. Jautājums, kam tas ir vajadzīgs. Šī portāla forumā esošajiem kremļa idiotiem, noteikti nē. Letiņiem ne tik. Te es zinu tikai vienu, psihiski slimu un absolūti neadekvātu personu- marcis. Es domāju vien loģiski. Varbūt kļūdos, bet domāju, ka nē. Kamdēļ? Redzat, "marcis", visai bieži komentos, vārds vārdā, atkārto manis teikto. Arī šī murgojuma virsraksts, ir kopēts no mana raksta. Perfekta atbilstība. 

15.jūlijs 2023, 17:53
Tas pats

Drošības iestādes ir painformētas, lai nesanāk pārpratumi, bet ciemos laikam nav bijuši vēl, ja jau komentāri turpinās no šī vārda. 

Dara to zināms cilvēks, pļavas vidū, šķūnī dzīvojot nekas labāks nav ko darīt, acīmredzot. Pie rokas jau pieķerts neviens nav, bet šis nav vienīgais veids kā izklaidējas. Iespējams viesojas te arī no cits sava profila, kas zin. Ar slimajiem nav ko krāmēties, lai turpina pūt, gļēva rīcība, nekas vairāk. 

15.jūlijs 2023, 23:10
Andis Atvars

Un kas esiet jūs - "Tas pats"?

Es to visu redzu tā, ka viens slimnieks ko uzrakstīja un tā vai citādi tika apklusināts. Tad kāds cits no "orgāniem" atver jaunu profilu ar to pašu vārdu un pat līdzīgu profila bildi, lai meklētu tam līdzīgi domājošos, tādēļ arī nekādas reakcijas no vietējā vdk vai kā viņus tagad tur dēvē. Vienkārši, pēc covid žīžas nav vairs adekvātu personu arī "orgānos", tādēļ arī visu pasākumu tik šausmīgi pārsālīja, kaut bija vēl temperatūra jāpazemina jau oriģinālam Rukuta rakstītam. Uz psihiski slima ēsma uzķeras tādi paši psihiski slimnieki...

16.jūlijs 2023, 11:03
DŽA

atvar, tu, smerdeli, esi viens orgāns- pimpis tu esi :)

16.jūlijs 2023, 11:30
Andis Atvars

Džā, bērniņ, cik jums gadiņu?

16.jūlijs 2023, 11:32
DŽA

atvars uzdeva vienkāršu jautājumu. Es atbildu- man ir 57 gadiņi. 1- 0 manā labā :)  atvar, mans jautājums- kā krievija var uzvarēt Ukrainu?

16.jūlijs 2023, 12:32
V ilis Gutmanis

Ko tik agri sākusies vecuma plānprātība? Tas ir šausmīgi.

16.jūlijs 2023, 13:13
DŽA

Zilais v ili, atkal, atbildēt nespējot, apvēmies? Pareizi :)

16.jūlijs 2023, 13:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas