Kas ir liberālisms un kas ir liberāļi.

DŽA

Īss skaidrojums. Liberālisms- demokrātiskas valsts, pagaidām, augstākā pakāpe. Valsts cenšas neierobežot, jebšu, pēc iespējas, mazāk ierobežot savus pilsoņus. 

 Liberāļi- liberālas valsts iedzīvotāji, kuriem patīk liberāla demokrātija. Liberāļi vadās pēc ētikas likuma- dari, ko gribi, bet ja tas netraucē citus! Nav aizliegumu! 

Kremļa fašistu dirslaižas, liberāļus sauc par "liberastiem", lai asociācijas būtu ar pederastiem. Tas ir parastais troļļu triks- kropļot vārdu nozīmi. Navaljnijs- "analjnijs". Primitīvi. Nožēlojami.  Jūs, fašistu troļļi, kā sūdu mušas spindzinaties, bet jēgas nav- kremļa fašistu režīmam gals pienācis ir.

13.jūnijs 2023, 19:16 (13.jūnijs 2023, 20:15 - labots)
Andis Atvars

"Liberāļi vadās pēc ētikas likuma." (c)

Ētika nav nošķirama no morāles, bet morāle liberastiem ir kā asaka rīklē.

Pati galvenā liberastu problēma ir, ka viņi ir garīgi miruši / viņi nav radoši. Uzskatāms piemērs ir Latvijas liberastu vadība. Latvijā viss ir kā dreifējiošs ledus gabals - notiek kaut kāda haotiska grābstīšanās 30 gadu laikā un viss tik kļūst sliktāk un sliktāk. Liberasti pat nav spējīgi izstrādāt kādu ilgtermiņa attīstības plānu. Tieši tāda pati problēma ir Krievijā. Kariņa izteikums, ka ja rodas kādā nozarē problēmas, tad jāmeklē cita nozare, kur problēmas nav un jāsāk darboties tajā. Pēc tādas filozofijas var vadīties biržas spekulants, bet ne jau premjers ko tādu drīkst teikt (viņam pēc tāda izteikuma jau uzreiz bija jādemisionē) un tādā veidā nav iespējams vispār attīstīt valsti. Nabadzīgai valstij ir visi līdzekļi jāiegulda izglītībā/bērnos, bet ne jau militāros lūžņos, kuri vēl 60 un vairāk gadu veci un sen morāli novecojuši. Izraēlas aizsardzības koncepcija ir, ka karš nedrīkst norisināties tās teritorijā un tas nedrīkst būt ilgstošs. Tieši tas pats attiecināms uz Latviju, bet par cik abi nosacījumi nav īstenojami, tad ir jāizstrādā koncepcija, kura nodrošina Latvija drošību un neatkarību bez bruņotiem spēkiem. Un vispār, kāda ir Latvijas aizsardzības koncepcija - ātri bēgt un labi slēpties? Ja vēl par lūžņu iepirkumu, tad tajā iesaistītie ir jāliek pie sienas un tad nebūs sapiera lāpstiņas, kuras uzreiz salūzt, karabīnes ar izrūsējušiem stobriem un no NATO valstu bruņojuma izņemta kaujas tehnika.

Visbeidzot, kādēļ es izjūtu riebumu pret liberastiem, ka tie uzvedas kā pārauguši bērni, kuri ne par ko neuzņemas atbildību - visi citi vainīgi, tikai ne liberasts. Kur tad knariņa kroņa numurs - Valdība nav tautas ienaidnieks, jo ierobežojumus ievieš covid, kaut realitātē knariņa vadītā Valdība ar nodevējiem medicīnā covid saslimšanu, ar vakcināciju saslimšanas laikā, radīja.

13.jūnijs 2023, 21:29
DŽA

atvar, vijebok, tu tak dirsā pisies. Un, ubljudok, vēl par morāli stāstīsi?

13.jūnijs 2023, 22:06
Andis Atvars

Nu redziet, pats publiski atzināties, ka ar morāles normām jums liberasties ir galīgi čābiski, jo tieši par to uzsprāgat. Tas ir līdzīgi, kā ja kādu par muļķi nosauc. Ja par to uzsprāgst, tad viss pareizi - ir muļķis. 

13.jūnijs 2023, 23:14
V ilis Gutmanis

Pareizāk būtu nosaukt liberālo demokrāriju par savdabīgu anarhijas paveidu kur katrs dara ko grib. Tikai visā šājā medus podā par liberālo demokrātiju ir viena liela darvas karote, kad dara ko grib nekad nekas nesanāk. Pie kā arī Latvija ir nonākusi pagājušo trīsdesmit gadu laikā. Mūsu liberāļi visu darija ļoti ētiski pamatojot to ka jāiznīcina tas kas mums ir lai varētu celt gaišu spožu nākotni. Nākotne tika uzcelta tikai viens maziņš bet tā ir tikai dažiem gaiša un spoža kamēr pārējiem ir jātur mutes ciet un jādara viss iespējamais lai liberastiem būtu pārtikuša dzīve.

14.jūnijs 2023, 6:59
DŽA

zilais v ili un atvar, jūs izdzimteņi esat.

Bet par liberālu demokrātiju- Latvijā tādas, pagaidām, nav. Un bijusi nav. Un, par to, ka liberāla demokrātija ir anarhija? Tad jau Vācijā, Dānijā, Zviedrijā, ir anarhija. 

14.jūnijs 2023, 18:50
Andis Atvars

Anarhija pēc būtība ir pretstats organizētam haosam, jo haoss pats par sevi neeksistē, to ir jāorganizē un šodien to veic liberasti. To uzdevums ir visu sačakarēt līdz galam. Tāda ceļa bruģēšana antikristam. Antikrists savu uznācienu sāks ar dža/mārčveidīgo uztilizēšanu, lai pieviltu cilvēkus, Šodienas liberasti/ noderīgie idioti viņam vairs nebūs vajadzīgi. Uzskatāms piemērs ir krievu oligarhi Lielbritānijā - kad no tiem viss iespējamais ir izspiests, tad tos nenoraksta, bet utilizē un vainu par to vēl uzveļ Krievijai. Ja nu sanāk kā ar Berezovski, kurš vēl paslēj Putinam piedošanu paprasīt, tad pašnāvība, bet ja nepaspēj, tad novičoks vai polonijs.

14.jūnijs 2023, 19:37 (14.jūnijs 2023, 19:38 - labots)
V ilis Gutmanis

DŽA jūs tā cepaties par liberālo demokrātiju kuras pie mums nav bet kura ir Vācijā, Dānijā, Zviedrijā. Tad ieteiktu jums šajās valstīs palaist muti jūs pat aci nepaspēsit pamirkšķināt kad ar totalitāriem līdzekļiem jums ieskaidros ka palaist muti nav labi. Pie kam šo skaidrošanas metodi jūs ļoti ilgi atcerēsities.

15.jūnijs 2023, 6:56
Andis Atvars

"Nolamāsi citu cilvēku, jā, līdz 1000€ sods." (c)

Kāda nolamāšana, jukušo, kurš iedomājās ka nav vīrietis, bet sieviete, par vīrieti nosauksi un atlidos sods vēl lielāks. Dža, jūs neesiet līdz galam patiess, jo liberālā demona-krātijā tiesības ir vien liberastiem, bet pienākumi visiem pārējiem.

15.jūnijs 2023, 19:02
DŽA

atvar, atkal vilku bedrē iekriti? Jā, atliek vien gaudot :)

18.augusts 2023, 13:53
V ilis Gutmanis

Plate ieplīsa un pajoliņš ieķīlējās.

18.augusts 2023, 14:28
DŽA

Gaudo, maita, tu, ne es :)

18.augusts 2023, 18:42
V ilis Gutmanis

Ak ta pajoliņš vēl arī citus vārdus zin. Amizanti.

18.augusts 2023, 19:07
DŽA

Amizanti? Sūdos tu sēdi un gaudo? Tas tev šķiet amizanti???

18.augusts 2023, 19:19
V ilis Gutmanis

Amizanti mazo draudziņ ir tas ka tu ārdies kā apķēzijies mēŗkaķēns.

18.augusts 2023, 19:26
DŽA

Ak, "mazais draudziņ"? Atkal ar savu pediņu runu virsū bāzies? Tu tak riktīgs piders esi. Bļa, mazais draudziņš, ko tik neteikt.

18.augusts 2023, 19:30
V ilis Gutmanis

Nu neuzbudinie tā mazo draudziņ neviens taču nav vainīgs ka tev tā čābigi ar galviņu kā divgadīgam mazulītim. 

18.augusts 2023, 22:06
DŽA

Fašist,  pisies dirst.

18.augusts 2023, 22:47

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:07

Jaunākās diskusijas