Стомахин про взрыв дамбы

Andis Atvars

Džā, neko nerakstiet par metafiziku, jo jums nav pilnīgi nekādas sapratnes par tās. Jūs jau ar to vien sevi iznīciniet, ka mani lamājiet. Kas attiecas uz prognozēm, tad tādas nav, ir vien ideju materializēšana, bet ko materializēt var vien cilvēks, bet jūs tāds neesiet, jo fašistiskā ideoloģija un cilvēcība - Radītājs (Dievs) cilvēkā, viens otru izslēdz. Jā, pedējā laikā sātanisti savus plānus neslēpj, bet tas vien tādēļ, ka tiem savus plānus ir jāiebaro cilvēkiem, lai tie tos murgus materializētu (paši viņi neko materializēt nespēj) , bet arī šajā ziņā tie paši sev galvā iešāva ar piespiedu covid žīžas laišanu, jo tie tādā veidā iznīcināja šaubīgos, gļēvos, bailīgos, nodevīgos, niecības… , bet cilvēkus, kuri bija galvenais sātanistu balsts. Bez to atbalsta palikuši sātanisti ir jau sevi nolēmuši pilnīgai iznīcībai. Jā, bojā ies arī fašisti Krievijā, tāpat kā visi svētā Staņislava ordenī esošie Ukrainā un Polijā un lielie kara atbalstītāji visā pasaulē. Ukrainas sātanistu atbalstītāji saņems proporcionālu sodu cik tie būs ieguldījuši Ukrainas sātanistos.

 

13.jūnijs 2023, 20:24
DŽA

ujebok atvar, žaunu, fašistu izdzimteni, aizver!

13.jūnijs 2023, 20:29
Andis Atvars

Aizvērsi, aizvērsi žaunas, izdzimteni, vari pat par to nešaubīties.

13.jūnijs 2023, 21:30
DŽA

atvar, pediņ, es tak zinu to, ka tev, vibljedok, žaunas izrautas tiks. Būs atvars bez žaunām, aš nosprādzis maita.

13.jūnijs 2023, 22:11
Andis Atvars

Gudrais mācās no citu kļūdām; muļķis mācās no savām kļūdām... Kā sauc to, kurš ik uz soļa kāpj uz grābekļa un pieri saklapējis zili melnu?

13.jūnijs 2023, 22:57
DŽA

atvar, vibljadok, domā to HUJLO putinu un viņa fašistu režīmu? Jā, putins iet Hitlera pēdās. Akurāt atkārto tieši to pašu. 

14.jūnijs 2023, 18:56
Andis Atvars

Dža, variet kaut kādu reālu līdzību arī minēt? Hitlers sāka ar Eiropas iekarošanu un tikai tad, kad visa Eiropa bija iekarota, tad uzsāka uzbrukumu PSRS.  Šodien Eiropu ir iekarojusi ASV un Lielbritānija, ne Krievija.

14.jūnijs 2023, 19:52
V ilis Gutmanis

Jā tādi personāži kā DŽA iet pa gaisu tas nozīmē tikai vienu ka tas uz ko viņi ir cerējuši ir izkūpējis. Tāpēc arī sākās tādi šizofrēniski izlēcieni.

16.jūnijs 2023, 9:54
Andris Rukuts

Ukropiem hana!Dambi klauns ar pidariem saviem nopisa.Zinu ka zelenskis ir pidars un pis dirsu.Ukropu urodi,pidari!Noziedot vajag cilpas lai pidari pakaras!

17.jūnijs 2023, 23:34

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas