Kamdēļ krievijas puiši mirst Ukrainā? Kāda motivācija nomirt?

DŽA

Šajā ziņu portālā, ir bariņš ar fašistu troļļiem, tad nu jautājums viņiem- par ko mirst krievi Ukrainā??? Dzimteni aizstāvēt būtu svēts pienākums, bet krievijai neviens neuzbruka, krievija sāka karu, krievija uzbruka Ukrainai!  Pie tam, jau 2014.gadā. Lūk, par ko, par kādu ideju, krievi brauc uz Ukrainu nomirt???

Es pateikšu. Krievijā ir totalitārisms. Pārējā pasaulē demokrātija. Kamdēļ krievijā ir totalitārisms?! Ļoti vienkārši- krievi ir pieraduši dzīvot zem pātagas, viņiem tas patīk! Un, tagad, ja viņiem pienāk pavēste uz nokaušanu, viņi iet! Viņi zina to, ka mirs Ukrainā!!! Bet, viņi iet...vergi iet mirt par saimnieku...absolūts fatālisms- saimnieks nosūta uz kautuvi, tātad jāiet ir. Vājprāts.

Kad demokrātija ir sākusi karu? Kaut vienu? Nav! Iedomājamies situāciju, absurdu gan, bet iztēlojamies- Polija uzbrūk Lietuvai, jebšu Zviedrija Somijai? Vācija Austrijai? ASV Kanādai? Kas notiktu??? Kara nebūtu!!! Jo ir demokrātija, ir veselais saprāts cilvēkiem, ir personīgās brīvības apziņa, ir viss tas, kā totalitārismā nav! Demokrātijā cilvēki domā, viņi ir valsts, viņi lemj savas zemes nākotni brīvās vēlēšanās, viņi ir pilntiesīgi pilsoņi!

Krievijā nē, krievi ir dzimtcilvēki, viņi pieder savam kungam! Vienkāršāk sakot, vergi.

31.maijs 2023, 19:33 (31.maijs 2023, 20:02 - labots)
Andis Atvars

Lai nebūtu vienpusēji, tad uzrakstīšu rekrutēšanas sistēmu Ukrainā. Rekrutēšanas banda slēpjoties privātā vai ātrās palīdzības busiņā apstājās kādā sabiedriskā vietā un veic novērošanu. Ieraugot potenciālo rekrutējamo banda lec no busa laukā, rekrutējamo nogāž pie zemes un uzliek roku dzelžus. Pēc tam to nogādā iecirknī un paziņo par faktu radiniekiem. Ja tie laikā neatsūta izpirkuma maksu (5-15 tūkstoši us$) , tad upuris tiek nosūtīts uz fronti un darīts viss, lai tas neatgrieztos pārējiem par brīdinājumu ka ir jāmaksā, jo citādāk dzīvam nav iespējams palikt. Tas laiks, kad pie iesaukšanas punktiem stāvēja brīvprātīgie, tas ir beidzies, kā brīvprātīgo dzīvības ir aprāvušās ierakumos, tādēļ kaujiniekus tagad meklē ārzemēs piesolot par karošanu pāris tūkstošus mēnesī un pilsonības iegūšanu ASV vai Lielbritānijā. Ukraiņiem nav cita varianta, kā pāriet Krievijas pusē un karot pret parazītiem pie varas.

31.maijs 2023, 20:39
DŽA

Ujebok atvar, jautājums bija cits! Par ko krievi mirst Ukrainā??? Tu tak bezsmadzeņu radījums esi. Vārdsakot, daunis. Nespēj atbildēt uz vienkāršu jautājumu, tad pisies dirst, sūda fašist. 

31.maijs 2023, 21:02
Andis Atvars

Esiet, esiet tas pats Mārcis, jo jūs tāpat savas "kvalitātes" piedēvējiet citiem. Es nekad neesmu aicinājis kādus iznīcināt, kā to dariet jūs. Ja par atbildi uz jautājumu, tad arī to es devu, tik laikam sūdi jums spiež uz smadzenēm, tādēļ atbildī nesapratāt. Aizejiet padirst un varbūt ka tas palīdzēs...

31.maijs 2023, 22:06
V ilis Gutmanis

DŽA paciešaties mūsu saimas idioti jau lūdz uzņemt ukrainu NATO tad nežēlojaties ka sāks atlidot arī pa jums. Kau gan ja jūs iesit bojā nedomāju kā kāds par to pārdzīvos.

1.jūnijs 2023, 10:16
DŽA

zilais v ili, fašistu sumpurni, kas atlidos? Ja nu vienīgi pediņa atvara pimpis tavā dirsā. Krievija zaudē karu, principā, jēgu pārmīzusi ir! Viss!!! Krievijas, kā valsts, vairs nav!!!

1.jūnijs 2023, 20:48
Andis Atvars

Dža, ko mokaties forumā, ja neko nopietnu apspriest nespējiet. Šaubos vai kādam interesē šeit jūsu perversās tīņu fantāzijas, tik sevi par idiotu reklamējiet.

1.jūnijs 2023, 21:34
Marcis Dzelme

Divo debilie neta gondoni Atvars un Gutmamis un tava Atvara pidera pimpis Gutmana analaja atvere, debilas piders jo Ukraina patrioti, karo par savu brivibu, ne pat naudu.

2.jūnijs 2023, 12:48
Andis Atvars

Marci/džā, jūs taču ritīgi debīls esiet - kam rakstiet no diviem profiliem, ja nevariet atcerēties, ko iepriekšējā replikā rakstījāt no otrā profila?

"Ukrainā patrioti, karo par savu brīvību, ne pat naudu." (C)

Par personisko brīvību nav iespējams karot, tā cilvēkam tiek no Radītāja dota ar piedzimšanu. To neviens nevar arī cilvēkam atņemt, kā vienīgi no tās atteikties. Šādā kontekstā jūsu apgalvojums ir jau nepatiess. Ja doma bija par Ukrainas, kā valsts, neatkarību, tad arī no šāda skata punkta jūsu apgalvojums būs nepatiess, jo mērķis ir karot līdz beidzamajam ukrainim par Rietumu interesēm, kas nozīmē to, ka Ukraina karu zaudē. Ja par naudu, tad Ukrainā pilnīgi viss ir par naudu - maidans par Rietumu naudu (ASV nodokļu maksātāji finansēja Ukrainas maidanu ar 5.miljardiem us$; Soross maidanā ieguldīja vienu miljardu us$ ; tad vēl maidans tika finansēts no nevalstiskiem fondiem un privātiem uzņēmumiem, ka kopumā Ukrainas nograušanas pirmajā fāzē Rietumi ieguldīja ~15 miljardus us$. Lieki piebilst, ka kapitālisti ar labdarību nenodarbojās. Ja vēl kāds nezināja, tad Ukrainā kara nav, jo to par tādu nav atzinusi de jure ne Krievija, ne Ukraina /Rietumi.

2.jūnijs 2023, 13:54
Marcis Dzelme

Tu Atvars gondons un man nav divi profili un tu debilas izdzimtenis, jo jau no 2020. gada 23. februara un Ukraina it reals kars un ar Krima un Donnbass de jure pieder Ukrainai un 2013. gada novembri neviens maidanu nesposoreja un ej dirts debilas kremlins.

2.jūnijs 2023, 18:37
V ilis Gutmanis

Marcis Delme nestreojiet tā jo reāli karš Ukrainā sākās jau no 2014 gada kad Ukraina sāka plānveidīgi iznīcināt savas valsts krievalodīgo daļu. De jure un de fakto jūs esat idiots bet tas ka jus tam nepiekrītat nemaina to faktu kas patiesībā notiek.

2.jūnijs 2023, 19:53
DŽA

atvar un zilais vili, jūs tak esat ar garīgās attīstības traucējumiem. Un tas ir fakts! Jo, saprātīgam cilvēkam, atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem, problēmas nesagādā. Jautājums, atbilde- viss vienkārši. Bet, nē, ne tiem, kuriem debilitāte piemīt. Atkārtošu trīs, vienkāršus, jautājumus. 

1. Ko putins ir labu darījis?

2. Kamdēļ krieviem ir jāmirst Ukrainā?

3. Kā rosseja var uzvarēt Ukrainu?

Manuprāt, jautājumi gana vienkārši, īsi, nepaplašināti. Bet jūs, zilie viļi, atvari un pārējie dirsēji, atbildēt nevarat. Lūk- smaga garīga atpalicība. Tad nu cits jautājums- kā ir dzīvot, kā idiotam? Kā jums tas sanāk? Ne ne, manuprāt sūda būšana. 

2.jūnijs 2023, 20:20
Andis Atvars

 .... :))))) . Jums jau kuro reizi aizrāda, nelietot svešvārdus/apzīmējumus, kuru nozīmi neziniet. Jā, kurā valodā "gondons" būtu, jo latviešu valodā nav tāda vārda... krievu, kirgīzu... ?

"man nav divi profili" ©

Tad paskaidrojiet, kādēļ ir divi profili, bet identiski teksti.

"tu debilas izdzimtenis" ©

Šādus tekstus man veltot jau esiet apliecinājis, ka esiet debīls izdzimtenis, bet jūs vēl kritīsiet arī zem šī, jo garīgā sfērā neatrodieties līmenī virs manis, bet gan zem. Vienkārši, jūs sev vietu neesiet jau vairs atstājis un tāda rīcība pēc būtības ir sevis nolādēšana.

Bez juridiska termina - de jure, ir arī otrs apzīmējums - de facto un ne vienmēr tie izpildās abi vienlaicīgi. Jā, Ukrainā notiek pilnvērtīgs karš (de facto) , bet juridiski (de jure) to neatzīst par karu ne Krievija, ne Rietumi, jo juridiski to noformējot kā karu, karš vairs nav starp Ukrainu un Krieviju, bet starp Rietumiem un Krieviju. Sekas ir tādas, ka pasaule sadalītos trīs daļās, kuras savā starpā nesadarbojas/netirgojas.

“Krima un Donbas de jure pieder Ukrainai” ©

…. bet de facto tās ir KF sastāvā; tajās darbojas KF likumi, tās iedzīvotāji ir KF pilsoņi un tajā maksāšanas līdzeklis ir Krievijas rublis. Lai minēto teritoriju piederību nevarētu neviens apstrīdēt, tad tiks vēl likvidēta Ukraina kā tāda.

2.jūnijs 2023, 20:56
Andis Atvars

"2013. gada novembri neviens maidanu nesposoreja un ej dirts debilas kremlins."(C)

Labrīt! ... tika vēl izmantota tāds marketinga paņēmiens - atved sev līdzi draugu/paziņu/darba kolēģi un saņem par to papildus samaksu. Tos 5.miljardus minēju, jo tie ir oficiāli uzrādīti ASV budžeta izdevumos. Protams, noformēti priekš demokrātijas veicināšanas Ukrainā, ne jau apvērsuma veikšanai un cilvēku nogalināšanai.

2.jūnijs 2023, 21:06
Marcis Dzelme

Ejiet abi deblie gondoni dirst un beidziet tu murgot un abi vacietiet prom uz sevu etnisko dzimteni Rossija un Ukraina jau no 1991 gada ir suverene un nedalama valsts un Putins 2014. gada nelikumigi okupeja Krimu un Donbasu.

2.jūnijs 2023, 22:00
DŽA

atvar, tu tak vibļadoks esi, savai muterei izkriti no pakaļas un, tieši tad, kad tā kuce, lielo sīpolu vokzāla sausajā atejā nodirsās. Un, tu pa taisno- sūdu bedrē. Tātad, izdirsenis esi.

2.jūnijs 2023, 22:36
Aleksandrs78

Kremlins prakstiski ir gandrīz visu pareizi aprakstījis, tieši tā notiek agresoru raškā:

Lai atkal nebūtu vienpusēji, te būs par rekrutēšanas sistēmu krievijā. Rekrutēšanas banda slēpjoties privātā vai ātrās palīdzības busiņā apstājās kādā sabiedriskā vietā un veic novērošanu. Ieraugot potenciālo rekrutējamo banda lec no busa laukā, rekrutējamo nogāž pie zemes un uzliek roku dzelžus. Pēc tam to nogādā iecirknī un paziņo par faktu radiniekiem. Ja tie laikā neatsūta izpirkuma maksu (5-15 tūkstoši us$) , tad upuris tiek nosūtīts uz fronti Ukrainā un darīts viss, lai tas neatgrieztos pārējiem par brīdinājumu ka ir jāmaksā, jo citādāk dzīvam nav iespējams palikt. Tas psrs laiks, kad varēja tautai iestāstīt, ka 41.g.pie iesaukšanas punktiem stāvēja brīvprātīgie, tas ir sen izsmiets un beidzies. Bet šodienas "brīvprātīgo" masas dzīvības ir aprāvušās Ukrainas zemē, tādēļ kremlis mobikus tagad meklē arī ārzemēs, piesolot par karošanu pāris tūkstošus mēnesī un pilsonības iegūšanu un dzīvi jebkur krievijā. Nabaga mobikiem nav cita varianta, kā pāriet Ukrainas pusē un karot pret kremļa varas parazītiem.

3.jūnijs 2023, 5:21
Andis Atvars

Āaa... forumā mums tagad ir arī papagailis, kurš atkārto manis rakstīto. Nebūtu tā, tad spētu vismaz ASV dolāru tekstā nomainīt pret Krievijas rubli un tad jautājumā neiedziļinājies lasītājs varētu padomāt, ka rekrutešana visur notiek aptuvēni vienādi. Aļo, Krievija rekrutē cietumniekus un tiem nevis naudu piesola, bet amnestiju. Ukrainā galvenais Ukrainas suteners recidīvistus no cietuma izlaida un izdalīja automātus, lai nogalina “nepareizos” ukraiņus.

 

3.jūnijs 2023, 11:45
Modris Striķis

Kretīns un krievfašists Atvars tiešām ir kādam krievfašistu čigānam no ratu pakaļas izkritis,jo tādu garīgu kropli sieviete nevar piedzemdēt.

3.jūnijs 2023, 13:48
Aleksandrs78

Modris Striķis

Kretīns un krievfašists Atvars tiešām ir kādam krievfašistu čigānam no ratu pakaļas izkritis,jo tādu garīgu kropli sieviete nevar piedzemdēt.

Šo kremļa vergu primitīvo melu un uzbāzīgās propagandas  dēļ, saprotams Jūsu vērtējums! Bet ne čigānu tautības izpausmes redzamas, bet gan cara krievijas šovinistisko melnsimtnieku radītās ekstrēmistu sugas, perverso un asinskāro "goju" naidnieku stils gan vērojams.

3.jūnijs 2023, 14:25

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:39

Jaunākās diskusijas