Kārtējais trieciens moskovijas fašistiem.

DŽA

Ukraina, jau 2006. gadā, sāka darbu, ballistisko raķešu sistēmas Grom (Hrim)-2 izstrādei. Projekts bija dārgs, divreiz tika apturēts, bet, kopš mordoras orku ordas iebrukuma 2014. gadā, atkal atsākts. Apbrīnojams Ukrainas konstruktoru biroja patriotisms- kara apstākļos pabeigt projektu, strādāt diennaktīm, lai dotu savai Dzimtenei to ieroci!

Kas ir Hrim? Absolūti moderna ballistisko raķešu sistēma. Raķetes, pretiniekam, ir ļoti grūti pārtvert, jo tās nelido pa ballistisko, viegli izskaitļojamo trajektoriju, bet, vienkāršāk sakot, met cilpas. Raķetes precizitāte ir līdz 5 metri, augsta precizitāte. Kaujas galva ir 450 kg. Tiek pilnībā iznīcināti 2 hektāri, kas ir 130 x 130 metru kvadrāts. Darbības tālums- 500 km, sasniedz mordoras galveno midzeni. Izmēģinājumi tika veiksmīgi pabeigti pagājušā gadā, tagad, pirmā Hrim kompleksu partija, jau ir Ukrainas bruņoto spēku rīcībā. Jau strādā frontē. Jau sit mordoru.

Viss! Mordora domā, ka var graut Ukrainu? Nē, tā nebūs, ukraiņi graus krievijas pilsētas, lai tie maitas saprot to, ka karš ir bumerangs- vienmēr atgriežas pie kara sācējiem!

Slava Ukrainai!

 

1.maijs 2023, 12:15 (1.maijs 2023, 12:23 - labots)
DŽA

Mordoras orki klusē,  šodien viņu čūsku midzenis nestrādā. Gan jau ka rītā atkal vemt sāks. 

1.maijs 2023, 20:56
V ilis Gutmanis

Dakter steidzami izdariet pacientam injekciju!

2.maijs 2023, 17:41
Elmārs Sarkans

Slimais pedarasts dža uz to vien tik spējīgs,kā reklamēt visādus ukru izdomājumus

2.maijs 2023, 18:41
Marcis Dzelme

Elmars Sarkans un Vilis Gutamanis ir debili neta pederasti,ejiet idioti un pakarieties.

2.maijs 2023, 18:52
Marcis Dzelme

Un Slava Ukrainai un Ukrainas tautai un armijai !

2.maijs 2023, 18:53
Stāstnieks

Dža, Dža, Binks :-)

2.maijs 2023, 19:12
Andis Atvars

"karš ir bumerangs - vienmēr atgriežas pie kara sācējiem!"(C)

Bumerangs atgriežas tad, ja tas nesasniedz mērķi. Ja līdzību piemēro karam, tad salīdzinājums nebūs korekts bez nosacījuma, ja karu uzsāk tāds, kas to nevar uzvarēt. Ja konkrēti par Ukrainas karu, tad tas nesākās 2022. gada 24. februārī, kā Rietumi skalo saviem pavalstniekiem smadzenes, bet astoņus gadus ātrāk un to uzsāka tieši Kijevas režīms. Tas, ka tas karu uzvarēt nespēj, tam apliecinājums ir divas Minskas vienošanās.

Ja par jauno raķešu kompleksu, tad tas drīzāk ir kāds ārvalstu ražojums, bet lai to slēptu, tad paziņo, ka Ukrainas ražojums. Kur tad viņu ražo, malkas šķūnī, ja pat tankus remontē ārpus Ukrainas. Nevajag iedomāties, ka kas tāds spētu mainīt kara iznākumu, vienīgais, kas tiks panākts, ka Krievija no savas puses liks pretī ko grajošāku un rezultātā būs jāmirst vairāk ukraiņiem un būs lielāki postījumi, līdz Ze parakstīs kapitulācijas aktu, ja viņš jau nebūs likvidēts, ja jau raksta, ka šim revolveris ar vienu patronu visur līdzi. Tauta jau laicīgi tiek tam gatavota, ka Ze nebūs.

"Slava Ukrainai!"(C)

Jā, un tā slava izpaužas kā, ... ar plīvojošu karogu jūrām, kuras Ze ir aizliedzis soc. tīklos izplatīt?

2.maijs 2023, 20:00
Stāstnieks

Andis Atvars Ukrainā tiešām projektēja raķešu kompleksu Grom un pat uzbūvēja divas eksperimentālas palaišanas iekārtas un dažas raķetes. Projekts cieta no finansējuma trūkuma. Neviens nezina, cik efektīgs ir Grom. Katrā ziņā Ukraina mēģināja to iesmērēt Sauda Arābijai, pat veda rādīt, bet tā laikam nenopirka. Krievi 2022. gadā sašāva Grom ražošanas cehus, bija arī video ar pamatīgu sprādzienu. Krievi arī rakstīja, ka Ukraina bija pat izšāvusi uz viņiem vienu Grom raķeti, bet krievi to viegli notrieca.  Kā jau tu pareizi rakstīji, tad Ukrainai kara apstāklos nav iespējas ražot sarežģītas raķetes. Līdz ar to kārtējā Dža plātīšanās ir galīgas muļķības. 

2.maijs 2023, 20:58
DŽA

Nu re, šodien mordoras vēstniecībai pervomajskiji prazdnjiki beidzās, atkal var saviem pidariem komandas dot :) instrukcijas, jopcik :)

 

2.maijs 2023, 21:32
DŽA

Ujebok atvar, es par to pašu- karu uzsāka tas, kas to nevar uzvarēt. rosseja tiek dauzīta. Un tagad, rossejai, sudrablapsa pie durvīm klauvē. 

2.maijs 2023, 21:37
V ilis Gutmanis

Slimniek jums čuras galvā sākāpušas, ja par dauzīšanu jūs uzskatat to kā klauns savus cilvēkus met kā malku kŗāsnī nu lai tā arī būtu. Tomēr istenība ir pavisam cita, tā starp citu jūsu mīļotie britu izlūki nosauca pavisam citu kritušo daudzumu no krievijas puses, kas ir desmitreiz mazāks nekā sludina jūsu mīļotais ukrainas ģenerālštābs.

3.maijs 2023, 7:22
Marcis Dzelme

Vilis Gutmanis, Andis Atvars, Elmars Sarkans un Stastnieks un debili neta pideri un atbastat Putinu un Krievijas karu ar Ukrainu 

3.maijs 2023, 8:58
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme. Uzkariniet sev uz krūtīm plakātiņu  es esmu idiots jo neaprotu un negribu saprast ko man saka. Tad nevajadzēs visu laiku kūkuot kā bada dzegūzei.

3.maijs 2023, 12:50
DŽA

Ja ja Zilais v ili, britu izlūkdienesti vienmēr melo... bet kapi rosejaa saka, kā ir- 200 000 orku ir aprakti.

3.maijs 2023, 20:19
V ilis Gutmanis

Daker jums no palātas atkal slimnieks izbēdzis.

3.maijs 2023, 20:42
Andis Atvars

"britu izlūkdienesti vienmēr melo... bet kapi rosejaa saka, kā ir- 200 000 orku ir aprakti."(C)

Konkrēts avots arī ir?

Pēc Skripaļu indēšanas un tiem neloģiskumiem, kurus izplatīja MI6, man rodas vēl jautājums vai tā vispār jebkādu patiesu informāciju vairs dod sabiedrībai. Indē ar kaujas indi, bet izdzīvo bez pretindes un pat par dārzeni neviens nekļuva. Ak jā, ārdurvju driķeris bijis nosmērēts un inde pamatīgi nobrukusi. Tik tādā gadījumā būtu bijis jāsaindējas viegli, bet ja nonāca komā, tad no tās nav iespējams izziet bez pretindes.

Ja ir 200 000 kritušo, tad cik ir ievainoto? Sanāk, ka visi KF BS ir karojuši Ukrainā, kas tā ne tuvu nav. Jā, Rietumu ir sākuši vilkt jaunu meldiņu, ka Krievijai un Ukrainai kritušo ir līdzīgi pēc skaita un tas vēl pie vairākkārtīgas artilērijas pielietojuma no Krievijas puses.

3.maijs 2023, 21:55
Marcis Dzelme

Tu debilas zilais Andis Atvars un tavs zilais debilais Vilis Gurmanis un ko jus abi debilai pederasti te regulari te murgojiet savus debilos murgus par krievu kritusjiem un ievanotajiem info nak no Apvienotas Karalistes un ASV izlukdienastiem.

4.maijs 2023, 20:11
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme, plakātiņu jau uztaisijāt? Jūsu sugas brālis DŽA nelabā balsī auro ka Apvienotās karalistes izlūkdienests melo bet Ukraiņu ģenerālštābs saka patiesību. Tad kurš murgo? Briti , DŽA vai jūs?

4.maijs 2023, 21:06
Andis Atvars

"Tu debilas zilais Andis Atvar"©

Es ar jums cūciņas ganījis neesmu, ka mani uz tu uzrunā, bet cik reizes vēl man būs jāraksta, ka savas "kvalitātes" nevajag oponentiem izdāļāt, jo citādāk no jums vispār nekas pāri nepaliks.

"te murgojiet savus debilos murgus par krievu kritušajiem un ievanotajiem" ©

Par krievu kritušajiem te regulāri vienīgi rakstiet (murgojiet) jūs un dža. Es vienīgi uzjautāju par informācijas avotu, jo man "viena tante teica" nav ticams informācijas avots. Par cik bez kritušajiem ir vēl vieglāk vai smagāk ievainoto, tad man sanāk, ka Ukrainā no Krievijas puses karotu vai 100% viss karaspēks, kas ne tuvu nav tā. Par cik atrilērijas pārspēks vairākkārtīgi ir Krievijas pusē, tad apgalvojums, ka kritušo abās pusēs ir līdzīgs, nav patiess un nav svarīgi, kurš to raksta.

4.maijs 2023, 21:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:39

Jaunākās diskusijas