Krievi mūk no Krimas.

DŽA

No rītdienas, izbraukšanai no Krimas, vīriešiem, būs vajadzīga kara komisariāta atļauja. Tādēļ mūk, kamēr vēl var. Tas, tikai ar muti- rosseja liela, rosseja varena sverhģēržāva. Bet mirt, vaņkas, negrib. Un mūk. 

Tā ir laba ziņa! Moskovijas fašistu orki, saprot to, ka drīz Ukrainas bruņotie spēki, sāks Krimas atbrīvošanu. Un, kremļa fašistu režīms, saprot arī to, ka Ukrainas armiju nespēs apstādināt. Zina, maitas, ka krievijai beigas tuvojas. Karš ir zaudēts. 

Tā saucās speciālā militārā operācija "Kijevu trijās dienās". Apdirsās. Un ļoti smagi.

16.aprīlis 2023, 19:27 (16.aprīlis 2023, 19:40 - labots)
V ilis Gutmanis

DŽA, nomierinaties , jo jums jau Krievijas nosaukuma pieminēšana vien izraisa šizofrēnijas lēkmi.Palūdzat dakterim kādu nomierinošu līdzekli.

17.aprīlis 2023, 16:37
Andis Atvars

"kremļa fašistu režīms, saprot arī to, ka Ukrainas armiju nespēs apstādināt."(C)

Tās atkāpšanos aiz Dņepras, jo plānots jau bija, ka tā jāiznīcina upes kreisajā krastā. Vienkārši, Dņepras labais krasts ir neparocīgāks priekš uzbrukuma.

17.aprīlis 2023, 17:01
Marcis Dzelme

Diviem debilajiem pederastiem un aborta atliekas un Krievijai jau vairs nav naudas, cilveku un tehnikas un Ukraina atgus visas tavas teritorijas no 1991. gada savu Krimu un Donbasu un abiem ir tikai vieta Tvaika iela 2 bez neta piesleguma.

17.aprīlis 2023, 18:34
DŽA

Z ili, pirmkārt, iemācies, mauka, latviešu valodas gramatiku, jo tā tev stipri klibo. Otrkārt, objektīvu faktu izklāstīšana, noteikti nav definējama kā šizofrēnijas lēkme. Treškārt- krievija vairs nav valsts ne de jure, ne de facto, tādēļ to neraksta ar lielo sākuma burtu, krievija nav īpašvārds. Nē, tas ir sugas vārds. Nolādēta izdzimteņu suga, ne cilvēki. Ceturtkārt- Ukraina atbrīvos savu zemi, arī Krimu un tad tev, mauka, pakaļa svils. Viss skaidrs?

atvar, mēsls, taviem fašistu orkiem, rokas no pakaļas aug, smadzenes ir peles sūda lielumā, ieroču stipri pietrūkst, motivacija- mirt, nekāda. Ukrainas bruņotajiem spēkiem, tas viss ir diametrāli pretēji. Moderns bruņojums un milzīgs cīņas spars! Neko, mordoras orku orda, ukraiņiem neizdarīs, Ukrainu neuzvarēt!

Dauni marci, moš paliec savā palātā? Vien ieteikums.

17.aprīlis 2023, 19:14 (17.aprīlis 2023, 19:30 - labots)
Andis Atvars

"abiem ir tikai vieta Tvaika iela 2 bez neta piesleguma." (C)

Tad jau būs, vismaz pieklājības pēc, jāizsaka jums līdzjūtība. Tas otrais ir dža, jā? 

"Ukraina atgus visas tavas teritorijas no 1991. gada savu Krimu un Donbasu" (C)

Vai visu, tad diez vai (Putins varētu kādus 8ņus apgabalus rietumos atdot draudzīgām kaimiņu valstiņām... īpaši draudzīgai Polijai varētu tikt uzdāvināti pieci apgabali, bet ja pratīs kārtīgi uzvesties) , bet Krimu un Donbasu noteikti. Kas teica, ka grāvrači nav spējīgi mainīt savus uzskatus - Ukraina atgriezīsies PSRS 2 sastāvā un tā atkal būs salikta kopā.

"un Krievijai jau vairs nav naudas, cilveku un tehnikas"(C)

Toties Ķīnai ir. Tādēļ jau ES birokrātiem čura sāka raustīties un tie skrēja uz Ķīnu, lai ar Sjī bildētos.

"Diviem debilajiem pederastiem un aborta atliekas (C)

Šitā nolikt Rietumu vērtības...  tas tomēr ir šausmīgi - Rietumi jūs noteikti nesapratīs ;) .

17.aprīlis 2023, 19:47
V ilis Gutmanis

Nu re kā sanāk DŽA tu tik labi pārzini latviešu valodas gramatiku ka vienalga normāli bez rupjībām nevari. Tā ir šizofrēnijas lēkme kad grib pāvērst par īstenību savus sapnīšus. Ja par objektīviem faktiem būtu jāuzskata ukrainas ģenerālštāba izteicieni, tad rodās jautājums kur palikušas tās Ukrainas bruņoto spēku kolonnas kas jau pusotru gadu atpakaļ stāvēja uz Maskavas apvadceļa gaidot kad pievedīs degvielu lai varētu aizbraukt līdz Sarkanajam laukumam. To ko tev gribētos diemžēl nekad nesanāks īstenot. Pacieties mazliet un varbūt jau uz rudens pusi varēsi ieraudzīt savas mīļotas Ukrainas kliķes bandītus zooloģiskā dārza krātiņos. Kas attiecās uz pakaļas svilšanu tad domājams ka tā jau tev svilst jā tā vāries kā putras grāpītis. Tā kā de jure un de facto tu esi garīgi slims un steidzami būtu jāārstējas jo drīz jau sāksi mesties cilvēkiem virsū. Iedzer drapītes un neuzbudinies,  tas ir kaitīgi tavai veselībai.

17.aprīlis 2023, 19:51 (17.aprīlis 2023, 19:52 - labots)
DŽA

Es tecu vien to, ka krievija tiks sagrauta. Un, jums, izdzimteņiem, dirsas svils, bet nebūs kur mukt. Jo krievija būs sagrauta.

17.aprīlis 2023, 19:55
V ilis Gutmanis

Labi, labi bērniņ nomierinies neviens jau neapstrīd tavus sapnīšus.  Ej pačuči un pasapņo tālāk.

17.aprīlis 2023, 20:04
DŽA

Z ili, tu, fašistu izdzimteni, ujebok, redzēsi Ukrainas uzvaru. Bet, ja nosprāgsi agrāk, nav problēmu, arī labi. Z, zetta, tā ir nāve. Fašistu orku rītdiena. 

17.aprīlis 2023, 20:31
Andis Atvars

Dža, jūs taču pats neticiet Ukrainas uzvarai, kā variet ko tādu prasīt no citiem? Jūsu ārdīšanās jūs nodod. Tādā veidā cilvēks maskē savu neticību - jo lielāki meli, jo tie skaļāk tiek izkliegti.

17.aprīlis 2023, 21:34
Marcis Dzelme

Andris Atvars pederasts un ES, Amerika un daudz citas valstis tic, ka Ukrains karu ar Krieviju uzveres.

18.aprīlis 2023, 8:34
Marcis Dzelme

Bet to Piderdrinkers beidz mani apsaukat par dauni.

18.aprīlis 2023, 8:50
Andis Atvars

"ES, Amerika un daudz citas valstis tic, ka Ukrains karu ar Krieviju uzveres." (C)

Ar Krieviju noteikti uzvarēs, šajā jautājumā, pederast, es jums piekrītu - tā visa netiks Rietumu kaimiņu izšķaidīta un aprīta. Man jautājums radās par "uzveres", jo tā nepareizi rakstiet jau vairākas reizes. Versijas vairākas - no Dža otrā profila, līdz mākslīgam intelektam, tikai ne reāla persona vienā eksemplārā.

18.aprīlis 2023, 10:15
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka viens personāžs kam nav viss labi ar galvu apsaukā otru kuram ir tādas pašas problēmas. Laikam taču šizofrēnija un personības dubultošanās ir saistītas saslimšanas.

18.aprīlis 2023, 10:57
DŽA

Eh, kremļa dirslaižas, šizofrēnija piemīt jums. Es saku vien faktus. Ukraina uzvar, mordora zaudē. Viss vienkārši. Z ili vili un atvar, vienkāršs jautājums- kā, pēc jūsu, dalbojobu, domām, krievija var uzvarēt Ukrainu? Ir idejas? Nē, atbildes no jums, maitas, nebūs! Jo atbilde ir viena- NEKĀDI krievijai nav iespējams uzvarēt. 

18.aprīlis 2023, 19:04
Marcis Dzelme

Andrim Atvaram un Vilim Gutmanis neta pederastiem un krievam jau vairs par cilveku ar ko karot un jau prasa krievu tautai, lai ziedo naudu karam un tas jau nozime ka Krievijas valsts kase driz vairs nebus naudas un jau sen Putins ar savu Kremli ir sodos lidz ausim. 

19.aprīlis 2023, 8:30
Andis Atvars

Ja jau ar tituliem, tad tituliem :)) .... Zinām jau zinām, pedarast, Mārci, ka Krievijas budžetā ir pāris procentu iztrūkums, bet jums vajadzētu zināt, cik liels iztrūkums ir Ze vadītās Ukrainas budžetā ... 50 vai jau būs visi 100% ? Graudi ir pārdoti, elektrība ko pārdot vairs nav... nez, totalitārisma gāzi un asiņaino Krievijas naftu jau pārtraukuši sūknēt? Lūk to es saprotu, visu pasauli pietrallinājuši, ka vajag ar Krieviju un Baltkrieviju pārtraukt jebkādu sadarbību, bet paši sadarbojas. Es domāju tāpat, Latvijā pie varas esošiem sākt domāt par Latvijas interesēm un uzspļaut pārējai pasaulei, lai viņi turpina nodarboties ar mazohismu Ze par prieku, bet mēs pērkam lētās Krievijas izejvielas un domājam, kā tālāk dzīvot, kad sabruks ES un NATO. 

19.aprīlis 2023, 9:09
Ādolfs Nāks

Gudriniek dža, kā krievi var uzvarēt? Viss atkarīgs no jeņķiem. Diemžēl. Bez ieroču piegādēm Ukrainai kirdik nedēļas laikā.

19.aprīlis 2023, 10:02
Marcis Dzelme

Adolfs Naks ir izcils kremlins un pederasts Andris Atvars mazak dirs savus debilos neta murgus.

19.aprīlis 2023, 12:59

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas