Ar Baidenu jau pavisam slikti!

Stāstnieks

Ar ASV prezidentu Baidenu jau pavisam slikti. Vakar viņš ieradās Lielbritānijā, kur viņu pie lidmašīnas trapa sagaidīja un sveicināja britu premjers Sunaks. Baidens šo pastūma nost no ceļa un nezin kāpēc devās sveicināt kādu britu ģenerāli, kurš arī bija sagaidītāju pulkā. Laikam bija aizmirsis, kas Lielbritānijā ir premjers, jo viņi tur bieži mainās. Šeit var paskatīties: Baidens pastumj no ceļa Sunaku

14.aprīlis 2023, 21:14
DŽA

Ujebok, ar ASV prezidentu viss ir ok! Bet tavs putins drīz nosprāgs. 

14.aprīlis 2023, 21:17
DŽA

putins, jā, nosprāgs.  krievija? Tumša nākotne, sagrūs, jebšu nē, nav ne jausmas. Man domāt, sagrūs, pizdohens. Sudrablapsa atnāca. Fašisti, sūdi jums ir. Mūsdienu Pasaule fašismu nepacietīs.

14.aprīlis 2023, 21:26
Stāstnieks

Baidenam jau ir vesela kolekcija visādu dīvainību, te viņš jau sajauc un aizmirst cilvēkus, te spiež roku neredzamajam cilvēkam, te apmaldās uz skatuves, te runā ne pa tēmu vai vispār kaut kādas muļķības. Var nosaukt viņu par amerikāņu Brezņevu. Būtu ļoti dīvaini, ja šo ievēlētu uz otru termiņu. Demokrāti jau jūt, ka labi nebūs, tāpēc tagad mēģina notiesāt Trampu, par kaut kādiem fantastiskiem noziegumiem.

14.aprīlis 2023, 21:37
Andis Atvars

.... :) , mums forumiņā arī savs Baidens, "dža" vai "džo", tas ātrumu nemaina, ja prāta spējas vienā līmenī. 

Vienkārši, onkam iepatīkās militārā forma, bet tur kaut kāds pludmalnieks par daudz saulē sacepies pinas pa kājām. Interesanti, no kādas kastas īsti Sunaks ir, jo pēc "ārieša" neizskatās.

Salīdzinājums ar Brežņevu nebūs īsti vietā, jo Brežņevam bija fiziskas problēmas, bet ar galvu viņam bija viss kārtībā. Nebūtu tā, viņš nespētu saglabāt savu krēslu.  Bidonam viss otrādi. Tas, ka viņam nākas kur paklupt, tas jau ar saistībā ar galvu, ka nespēj sabalansēt savu vecumu ar fizisko varēšanu.

 

14.aprīlis 2023, 22:26
Marcis Dzelme

Un jau atkal pamodas divi debili pederasti Stastnieks un Andris Atvars.

15.aprīlis 2023, 8:04
V ilis Gutmanis

Divus slimniekus atkal kāds nekārtīgs sanītārs ir pielaidis pie interneta.

15.aprīlis 2023, 8:15
Marcis Dzelme

Un debilas Vilis Gutmanis ir 3 debilas pederasts un tev un taviem debilajiem neta draugiem ir tikai vieta Tvaika ielas 2 bez neta piesleguma.

15.aprīlis 2023, 8:29
Marcis Dzelme

Un debilas pederasts Stastnieks to info ir dabujis no Krievijas propogadas TV.

15.aprīlis 2023, 8:31
Andis Atvars

"info ir dabujis no Krievijas propogadas TV" (C)

Nav svarīgi kurš to rāda, bet ir svarīgi, vai tā ir patiesība. Tāds, kurš neatzīst savējo kļūdas un pretinieku panājumus ir propagandas zombijs.

15.aprīlis 2023, 8:45
Marcis Dzelme

Bet ir pie dirsas tavi un tavu neta draugu pederastu slimie neta murgi.

15.aprīlis 2023, 9:16
Stāstnieks

Dzelme, ja "pie dirsas" tad ko tu te cepies? Runājot par krievu TV. Labāk pajautā sev kapēc mūsu mediji nekad nerāda neko sliktu par Baidenu, bet Trampu ne reizi vien nolēja ar dubļiem.

15.aprīlis 2023, 9:57
Jelena Sergejeva

Ha, ha, ha, tad jau mūsu iepriekšējie prezidenti, izņemot Gunti un Vairu 100% ir no dīvaino nama.Atvars kādreiz var arī sasmīdināt. 

15.aprīlis 2023, 11:20
Andis Atvars

Jeļena izskatās, ka nav vēl pamodusies, jo es par mūsējiem neko rakstījis netiku, lai kādu šeit uzjautrinātu. Jā, Guntis tika ievēlēts pateicoties radniecībai ar Kārli. Ar Vairu Latvija nonāca pilnīgā masonu kontrolē. Zatlers bija, vienkārši, muļķis... tāds ritīgs kapu vecis, kurš no zoodārza pārcēlās uz kapiem (Likteņdārzu) . Tur prezidentēšanu uzsāka un tur nobeidza un galā gandrīz aizgāja pie tēviem, jo nav iespējams dzīvot kapos un noturēties starp dzīvajiem. Bērziņš bija lāgā onka un ar sapratni pamatjautājumos, tādēļ redzot kur Latvija tiek vesta, atteicās no kandidēšanas uz otro termiņu, jo negribēja, ka viņu pēc tam saistīs ar Latvijas nobrucināšanu. Vējoni gandrīz novāca un tādēļ arī nekandidēja uz otro pilnvaru termiņu. Levits ir masonu ielitenis un kā Latvijas prezidents liels pārpratums. Vienkārši, jābrīnās, ka viņš vēl tiek atbalstīts un kādi vēl ir gatavi par viņu balsot, tā tik sevi apkaunojot. Lai gan, par ko gan kaunēties zombijiem...

15.aprīlis 2023, 12:05
Marcis Dzelme

Jelena Sergejeva un beidz stresos par neta pederstiem no 5 kolonas kremliniem.

15.aprīlis 2023, 12:40
Marcis Dzelme

Un tu debilas pederasts Aivars Atvats esi tikai viens garigs un morals kroplis un kas neciena Latvijas prezidentus.

15.aprīlis 2023, 12:44
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme nu patīk jums tie Latvijas prezidenti nu lūdzu kariniet viņu bildes pie sienas un saucat viņus par svētajiem. Nedomāju kā kāds būtu pret. Gunti Ulmani ievēlēja tikai uzvārda dēļ. Kādēļ ievēlēja Vairu Freibergu, uznāca kārtējā lēkme, mūsējie visi ir stulbi mums ir vajadzīga dāmiņa no Kanādas. Nu un pašās beigās Levits kurš vazājās pa pasauli un kuram galīgi ir pie kājas tāda Latvija. Ja viņi jūsu sirdij ir tuvāki varat lūgties uz viņiem kā uz svētbildēm. Tikai gribu jums atgādināt ka neviens no viņiem nav domājis par Latviju. Latvija viņiem ir tēls uz kura iedzīvoties.

15.aprīlis 2023, 14:48
DŽA

Idiota gabali, fašistu sumpurņi nolādētie, ar Baidenu ir slikti??? Kurš Hāgā ir ir meklēšanā? Baidens, jeb putins? Kuram ir izdots aresta orderis, Baidenam vai putinam? Baidenam viss ir ok! Bet jūsu asiņainais punduris putins, saukts par hujlo, nedrīkst izbraukt no rossejas, arestēts tiks un kamerā iekšā! Viņš ir kriminālnoziedznieks! 

15.aprīlis 2023, 16:59
Andis Atvars

"tu debilas pederasts Aivars Atvats"(c)

Pats izdomājāt vai troļļu fermas šefs ieteica, ka par mani muļķības rakstīt nedrīkst, tādēļ vārds un uzvārds jāraksta nepareizi, bet lai būtu tikai nojausmas par ko tiek rakstīts? Jā, šis varētu darboties maģijā, bet ne mistikā.  Jūs nevarat rakstīt par mani muļķības un cerēt, ka par to nebūs jāatbild.

"garigs un morals kroplis un kas neciena Latvijas prezidentus."(C)

Ja vēl tāds neesiet, tad noteikti kļūsiet un par to variet pat nešaubīties, jo iedoma, ka man būtu jāfano par prezidentiem, kuri Latvijas labā neko nav paveikuši, tas jau ir nepareizi, kur vēl attaisnojums.

15.aprīlis 2023, 17:25
Andis Atvars

Džā, tēma ir Baidena vizīte Lielbritānijā, bet nevis, kurš jums labāk patīk - Baidebs vai Putins.

15.aprīlis 2023, 17:31

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas