Ko putins ir panācis, iebrūkot Ukrainā?

DŽA

Forumā aktīvi darbojas trīs kremļa agresijas atbalstītāji. Viņi uzskata putinu par gudru, talantīgu, apdomīgu, tālredzīgu valstsvīru. Vārdsakot, politiķu politiķis. Tad nu jautājums- ko putins ir panācis???

1. krievijas izolāciju, smagas sankcijas, krievijas atzīšanu par teroristu valsti, no kuras civilizētā pasaule riebumā novēršas. Labs panākums?

2. Kritušo krievu skaits, jau tuvojas 200 000, sakropļoto skaits, jau virs pusmiljona. Nav slikti priekš dižā valstsvīra?

3. Parādīja pasaulei krievijas armijas patieso spēku, militārās tehnoloģijas, iespējas. Parādīja to, ka krievija ir vāja arī militārā ziņā, daudz vājāka, nekā NATO iepriekš domāja. Izcils sasniegums?

4. Pierādīja to, ka ar krieviju, nekāda vienošanās nav iespējama. Nekādi līgumi, nekādas sarunas. Gudri, no talantīgā politiķa, ne?

5. Paplašināja krievijas robežu ar NATO, par, šķiet 1300 km. Padarot Baltijas jūru par NATO iekšējo jūru. Gudrs gājiens?

Ko vēl dižais putins ir panācis? Zili Vili, atvar un stāstniek, papildiniet, ja ko piemirsis esmu. Ko putins ir panācis? Un, nevajag jūsu parasto bla- bla, tikai argumentētus faktus- ko jūsu ģeniālais putins, ir panācis???

P.S.man piemīt iztēle, iztēlojos sevi, kā putina atbalstītāju, mēģinot atrast viņa labos darbus un politiskos, valstiskos sasniegumus. Nesanāk, tādu nav. Redzu vien grimstošu kuģi, krievijas vešanu bezdibenī. Krievijas tautas nabadzību. Bet to, pat es, uz mirkli iztēlojies sevi, kā kvēlu putina atbalstītāju, par pozitīvu sasniegumu nosaukt nevaru.

8.aprīlis 2023, 11:09 (8.aprīlis 2023, 11:53 - labots)
Andis Atvars

“Forumā aktīvi darbojas trīs kremļa agresijas atbalstītāji. Viņi uzskata Putinu par gudru, talantīgu, apdomīgu, tālredzīgu valstsvīru. Vārdsakot, politiķu politiķis. Tad nu jautājums- ko Putins ir panācis??? : ©

Trīs, tas nav nemaz tik daudz, lai konkrēti tos nosauktu vārdā. Tā atbalstīšana kā konkrēti izpaustos? Vai DŽA murgaino fantāziju neatbalstīšana a priori būtu jau Kremļa un Putina atbalstīšana? Un kas, vispār, būtu jāsaprot ar atbalstīšanu – naudas līdzekļu nosūtīšana, slepenas informācijas vākšana priekš Kremļa, karošana Ukrainā Krievijas pusē, lai nesanāk, ka arī NATO institūcijas atbalsta Kremli un Putinu, jo tās apšauba Ukrainas spējas pat mēģināt doties pretuzbrukumā, par kaut kādu Ukrainas uzvaru nerunājot. Kas, jūs apšaubiet Putina autoritāti? Amerikāņi šo pat gribēja sev par prezidentu Baidena vietā, pēc kā Rietumi pārstāja sacerēt Putinam odas, par to, ka tas ieceļ valstu vadītājus, maina vēlēšanu rezultātus un nosaka pārtikas preču cenas veikala plauktos. Uz pēdējo jautājumu atbildēt īsti nevar, iekams nav parakstīts starp ASV un Krieviju Ukrainas nodošanas-pieņemšanas akts.

  1. krievijas izolāciju, smagas sankcijas, krievijas atzīšanu par teroristu valsti, no kuras civilizētā pasaule riebumā novēršas. Labs panākums? ©

Izolācija no kā un kurš no tās vairāk cieš, ja ne pašnepietiekamie Rietumi? Ja vēl ASV veic kādus pasākumus, lai pielāgoties jaunai situācijai ar AUKUS izveidošanu, tad ES vispār nez ko gaida un kā slīkonies ķeras kā pie salmiņa izgaistošai liberālai sistēmai, laikā, kad Krievija un Ķīna jau būs noformējusi savu bloku bez ASV un tās dolāra.

2. Kritušo krievu skaits, jau tuvojas 200 000, sakropļoto skaits, jau virs pusmiljona. Nav slikti priekš dižā valstsvīra? ©

Ja jūsu minētie skaitļi ir patiesi, tad sanāk, ka krievu zaldātiem ir vismaz trīs dzīvības. Tik daudz nemaz nav karā piedalījušies (200 000 + 65 000 + 40 000) .

3.Parādīja pasaulei krievijas armijas patieso spēku, militārās tehnoloģijas, iespējas. Parādīja to, ka krievija ir vāja arī militārā ziņā, daudz vājāka, nekā NATO iepriekš domāja. Izcils sasniegums? ©

Ja krievi uzlauž NATO sakaru sistēmas, ka tie pat par to nenojauš, tad tas ir sasniegums vai tomēr nav? Kādēļ Putinam būtu jāsāk spēlēt ar trumpēm vai tās jārāda pretiniekam?

4. Pierādīja to, ka ar Krieviju, nekāda vienošanās nav iespējama. Nekādi līgumi, nekādas sarunas. Gudri, no talantīgā politiķa, ne? ©

Kads līgums un kādas norunas krievi ir pārkāpuši… Minskas vienošanos?

 5. Paplašināja krievijas robežu ar NATO, par, šķiet 1300 km. Padarot Baltijas jūru par NATO iekšējo jūru. Gudrs gājiens? ©

Ko, Krievija okupēja Somiju jeb ASV tomēr piespieda Somiju kļūt par tās vasaļvalstiņu?

 

“Ko vēl dižais Putins ir panācis? Zili Vili, atvar un stāstniek, papildiniet, ja ko piemirsis esmu. Ko putins ir panācis? Un, nevajag jūsu parasto bla- bla, tikai argumentētus faktus- ko jūsu ģeniālais putins, ir panācis??? “ ©

Par cik man jautājums nav adresēts, tad uz to neatbildēšu.  

8.aprīlis 2023, 14:21 (8.aprīlis 2023, 14:26 - labots)
DŽA

Kā jau biju domājis- bla bla un demagoģija, atbildēt uz jautājumu atvars nevar. Jo nav ko teikt.

 

8.aprīlis 2023, 14:30 (8.aprīlis 2023, 14:31 - labots)
Andis Atvars

Ar demagoģiju nodarbojieties jūs, ne es. Kas attiecas uz manu uzvārdu, tad tas rakstāms ar lielo sākuma burtu. Ja šo neievērosiet, tiksiet uz priekšu vispār ignorēts.

8.aprīlis 2023, 14:47
DŽA

Idiot atvar, es uzdevu vienkāršu jautājumu- ko, tevis slavētais putins, ir labu paveicis. Krievijai, tās tautai un cilvēcei kopumā? Diži cilvēki tak veic dižus darbus? 

8.aprīlis 2023, 15:12
Andis Atvars

Idiot, iemācieties rakstīt; noskaidrojiet, ko nozīmē termins diskutēt; ievērojiet vismaz elementārās pieklājības normas, mežoni.

8.aprīlis 2023, 15:17
Marcis Dzelme

Tak nenem to debilo idiotu Andri Atvaru nopietni un Putins ir panacis to, ka ir izolets no visas pasaules un nolaidis Krievijas ekanomiku poda.

8.aprīlis 2023, 15:38
Andis Atvars

Ar jums, Mārci, tāpat viss skaidrs - Putins jums būtu Dieva vietā un Krievijas ekonomika tas būtu pacēlis nebijušos augstumos, ja vien tas atbalstītu pidaru "vērtības", bet tā kā par tā popularizēšanu un reklamēšanu vēl var tikt kroņa maizē, tad jums Putins sliktais puisis. Un sakiet vēl , ka tā nav taisnība.

8.aprīlis 2023, 16:18
V ilis Gutmanis

Mjā, interesanti sanāk visi eiropieši tā plēš pušu savas pēcpuses ka Krievijas ekonomika  ir tik tāl sagrauta ka nekas nevar traucēt to iznīcināt. Tikai nez kāpēc visi kā viens buldurē ka vajag dot ukriem vairāk līdzekļu un ieroču jo negantajiem krieviem tie uzrodās it kā no paralēlās pasaules jo rūpniecība un finanses taču ir galīgi sagrautas. Nu ko kungi, turpiniet vien sapņot līdz tam brīdim kamēr paši pa galvu nedabūsit no it kā sakautās krievijas.

8.aprīlis 2023, 17:16
Marcis Dzelme

Nedirs te Andris un tavs debilas neta draugs Gutmanis un 8 aprili krievijas rublis ir pret dolaru 89-1 un Krievija visi steizas manit tos koka rublus pret citu valutu. 

8.aprīlis 2023, 17:44
Andis Atvars

Jūs ar sevi sarakstieties, jo neredzu tēmā, ka Andris ko būtu rakstījis.

Ja  par rubļa mainīšanu, tad jau pagājušā gadu rakstīju, ka dolārs sabruks tad, kad tā vērtība pēkņi pieaugs. Vai jau kritiskā masa ir savākta, lai dolārs kristu, grūti spriest, bet Eirāzijai atsakoties no dolāra savstarpējos norēķinos, tam nozīmes ir. Tāpat, Krievijā jau tas ir raksturīgi pirms svētkiem tracināt ļautiņus, ja nu izdodastos kā samusināt tos uz buntu pa brīvajām dienām.

8.aprīlis 2023, 18:15
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme, diemžēl man būtu jūs jāapbēdina jo tā ir sanācis ka daudzi no maniem radiniekiem dzīvo krievijā. Jā nestŗīdēšos ka viņiem nav problēmas, taču kā jūs sakāt ka steidzās mainīt koka rubļus uz grieztajiem zaļajiem papīrīšiem no ASV. Tur diemžēl man jūs ir jāapbēdina, ticība šiem zaļajiem papīrīšiem iet mazumā un ja arī cilvēki ne pārāk uzricās rublim tad vairāk viņi tos iegulda vai nu dārgmetālos vai dārgakmeņos. To ko jūs uzskatat par oficiālo kursu ir atkarīgs ne tikai no pieprasijuma bet daudz no kā cita. Ja jums tik tuvu pie sirds ir ukraiņi man pret to nav ko iebilst bet es nevēlos ka mana tēvzeme pārvēršās ar tādu kā jūs palīdzību par visas pasaules salašņu mājvietu.

8.aprīlis 2023, 18:36
Krabe

Dzelme, ko nozīmē "8 aprili krievijas rublis ir pret dolaru 89-1"? Vai tad Krievijā vispār iespējams mainīt dolārus un kam vispār dolāri vajadzīgi Krievijā? Ko par tiem var tur nopirkt?

8.aprīlis 2023, 18:51
DŽA

Skaidrs, kremļa režīma pakaļlaižas, nevar atbildēt uz to vienkāršo jautājumu- ko labu putins ir paveicis. Atbildes nav! Jo, būt nevar!

Es, piecos punktos, pateicu putina veikumu. Bet jūs, mēsli? Nav ko teikt? Viens bla- bla?

8.aprīlis 2023, 19:25
DŽA

atvars, tas ir daunis, atbildes vietā citē manis rakstīto. Vēl atvars vēlējās, lai es viņa vārdu, ar lielo burtu rakstu? atvar, vārds "sūds", ir sugas vārds, netiek rakstīts ar lielo sākuma burtu. Viss skaidrs, mēsls?

8.aprīlis 2023, 19:29
Krabe

No cita datora nevarēja ielogoties kā Stāstnieks, tapēc uztaisīju jaunu profilu. Iebildīšu Dža nejēdzīgajām pasakām.

1.Nav nekādas Krievijas izolācijas. Lūk nesen ķīniešu Sji bija runāt pie Putina. Pievērs uzmanību Sji brauc runāt pie Putina uz mājām, bet visādi Šolci, Ursulas un Makroni paši brauc pie Sji. Tas parāda cik katrs no viņiem ir nozīmīgs priekš Sji. Sankcijas nav smagas. Pirms kara ik gadu simtiem miljardu naudas no Krievijas tika izvesti uz Rietumiem, tagad tie paliek Krievijā un tiek ieguldīti krievu rūpniecībā. No kara sākuma Krievija pārstāja būt par Rietumu ekonomisko koloniju. Visu nepieciešamo savai ekonomikai Krievija var nopirkt, ja vajag tad caur starpniekiem. Krievijai tagad uzspļaut uz to, ka dažas mazās valstis to atzina par teroristu valsti, tāpat kā uzspļaut uz "civilizētās" pasaules riebumu. Bija laiki kad Krievija skatījās mutē Rietumiem, bet tagad tos uztver kā ienaidnieku. Kam no tā ir sliktāk?

2. Neviens izņemot Gerasimovu un Putinu nezina, cik patiesībā krituši krievi. Ukraiņu pasakām par kritušo skaitu bez taustāmiem faktiem ticēt nevar. Krievijā tagad atrodas 5,6 miljoni ukraiņu, gan no okupētajām teritorijām, gan atbēguši. No tiem 700 000 ir bērni. Tie kompensēs jebkādus Krievijas zaudējumus.

3. Krievija parādijā lielu militāru spēku un varēšanu, jo Ukraina saņem milzīgu ekonomisku un militāru palīdzību no NATO. Neviena cita valsts, izņemot Ķīnu nespētu tādos apstākļos tik ilgi karot?

4. Kā jau rakstīju, nesen pie Putina bija Sji un parakstīja kaudzi vienošanos. Arī Krievijai un Ukrainai kara laikā bija vairākas vienošanās, kuras tika izpildītas. Arī krievu gāzes tranzīts caur Ukrainu notiek saskaņā ar līgumiem. Tātad vienošanās ar Krieviju ir iespējamas. Dža, kā vienmēr neko nezina?

5. Krievijas robeža paplašinājās par 1300 km, jo tika uzņemta Somija, bet nepalašinājās par 2300 km, jo Ukraina nekad netiks uzņemta NATO. Pie kam Somija ir militāri vājāka nekā bija un ir Ukraina. Tātad Krievija zaudēja mazāk, nekā varēja. Krievija vienā mierā braukā ar kara kuģiem pa Baltijas jūru un lido pār to ar kara lidmašīnām. Laikam nezina, ka tā ir NATO iekšējā jūra.

P.S. ja kāds kritizē Dža muļķības nenozīmē, ka viņš ir Putina atbalstītājs.

8.aprīlis 2023, 19:41
DŽA

Dirsēj, tā arī neatbildēji- ko putins ir paveicis? Jūs, ujebki, spējat vien citēt manis teikto! Es, mēsls tu, pateicu to, ko putins paveica. Tev argumentu nav! Pisies dirst, fašistu izdzimteni!

8.aprīlis 2023, 20:49
Andis Atvars

"Skaidrs, kremļa režīma pakaļlaižas, nevar atbildēt uz to vienkāršo jautājumu- ko labu Putins ir paveicis. Atbildes nav! Jo, būt nevar!" (C)

Es taču jums jau rakstīju, ja jums problēmas ar diršanu, tad vajag apmeklēt proktologu. Noteikti palīdzēs. Neuzdodiet jautājumus, ja nevēlaties saņemt nepatīkamas atbildes, bet šis raksturīgs vairāk sievietēm un vīriešiem ar identitātes novirzēm. Simts un vienu reizi jau ir atbildēts - Putins nogrāva Rietumu vienpolāro pasaules pārvalīšanu un novērsa sātanisma tālāku izplatīšanos pasaulē. Jā, Rietumi ar pidaru vērtībām nav glābjami, bet pārējā pasaule dzīvos tālāk.

"Atvars, tas ir daunis, atbildes vietā citē manis rakstīto." (C)

Nē, es jūs, mežoni, mācu kā kucēnu prasīties laukā, bet nemīzt uz tepiķa. Es savu rakstīto argumentēju un ja kādam oponēju, tad pārkopēju to, kam oponēju, lai tas, kurš lasa manu komentātu, saprastu par ko rakstu.

Par daunis. Jums taču jau cik reizes ieteica nelietot terminus, kuru nozīmi nesaprotiet. Daunis nekādus komentārus rakstīt nebūtu spējīgs. Kad mācījos pamatskolā, tad mums bija sakarīga skolotāja dabas zinībās un ķīmijā. Viņas skaidrojums bija, ka ja ņemtu un visus cilvēku pēc attīstības būtu jāmēra ar lineālu. tad lineāla sākumā būtu dauņi, bet lineāla beigās šizo. Visi pārējie tusētu starp atzīmes dauņi un šizo. No vidus pa kreisi būtu tie, kuru uztvere ir salēnināta (zems IQ) , bet no vidus pa labi būtu tie, kuru uztvere ir ātra (IQ augsts) Pirms šizo ir ģēniji, pirms dauņiem ir depresījās esošie. Man būtu iespējams kļut tikai par žizo, ja es atteiktos, kā jūs, no cilvēcības, bet nekādā gadījumā par dauni.

8.aprīlis 2023, 20:54
Krabe

Dža, vispār jau manis rakstītajā bija par to ko Putins paveicis. Tomēr izrādījās, ka tu esi tik neizglītots un stulbs, ka nespēj to saprast. Tu pat nesaprati, ka Andis Atvars nevis atbildes vietā citē tevis rakstīt, bet citējot norāda tieši uz kādiem taviem apgalvojumiem atbild, lai citiem vieglāk saprast. Tev par tādu iespēju palīgskolā nemācīja?

8.aprīlis 2023, 21:25
DŽA

atvar, ujebok, mans jautājums, joprojām, ir neatbildēts. Ko putins ir labu izdarījis??? Jā, mēsls, tu nevari atbildēt. Atbildes nav. Atkal, savos palagos, čmo, pārraksti manis teikto. Sūds tu esi.

8.aprīlis 2023, 21:28

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:39

Jaunākās diskusijas