Šogad karš Ukrainā beigsies. Ceru, ka jau vasaras beigās.

DŽA

Ukraina uzvarēs fašistu okupantus. Kamdēļ tā domāju. Ukrainā ir ienākuši NATO tanki, bruņutransportieri, pašgājēju haubices. Ukraiņu karavīri ir apmācīti NATO valstīs, zina, kā ar to kaujas tehniku rīkoties. Ukrainā ir pilnībā nokomplektētas vairākas tanku divīzijas. NATO tanki. Ir sagatavots artilērijas atbalsts, kaujas bruņumašīnas, zalvjuguns sistēmas. 

ZSU (Zbrojnije Sili Ukraini) sāks pretuzbrukumu. Te nu varēsim redzēt 21.gs moderno rietumu tehnoloģiju pārākumu pār rossejas 20.gs lūžņiem. Orku fašisti tiks izsisti no Krimas. No Donbasa paši aizmuks- nebūs jēgas cīnīties, viss būs zaudēts. 

Tālāk? rosseja tiks patriekta no Ukrainas zemes. Ukrainas robežas būs tādas, kādas bija 1991.gadā. rosseja karu zaudēs. 

Tālākais nav prognozējams. rosseja spiedīs uz miera līgumu, Ukraina nepiekritīs- rossejai ir jāmaksā reparacijas. Tikai rossejas kapitulācija.

Tad nu sāksies interesantas lietas. Bet pašā rossejaa. Iespējamie varianti-

1. Varas pārdale, putlers jau būs beigts. Varu mēģinās pārdalīt militāristi un oligarhi. Iespējams, viņi varēs sarunāt. Ne visai, bet bišķin. Bet, varbūt nē. 

2. rossejai būs humanitārā katastrofa. Tauta būs galējā nabadzībā. Veidosies revolucionāra situācija- pilsoņu karš. Iekšējais karš. Kurš uzvarēs? Nav ne jausmas. Ceru, ka demokrātija. Bet, krievi ir cita suga, viņiem pātaga patīk. 

3. Visas, rossejas okupētās zemes, vēlēsies neatkarību. Un, darīs tā, lai būtu. 

Eh, grūti laiki būs krievijai.

Ādolfs Hitlers nespēja izdarīt to, ko ar krieviju izdarīja krievijas prezidents putins. Vai putins nav malacis?

5.aprīlis 2023, 19:28 (5.aprīlis 2023, 20:23 - labots)
DŽA

Uz kremļa troļļu, zilā V iļa, Atvara un meijeres komentiem nāksies pagaidīt- viņi saņem instrukcijas mordoras vēstniecībā. Tajā, kas atrodas Ukrainas Neatkarības ielā. 

5.aprīlis 2023, 20:37
Stāstnieks

Kopš decembra Ukraina ar tevis izreklamēto 21.gs moderno rietumu tehnoloģiju pārākumu nav neko ieņēmusi, bet gan zaudējusi pilsētu Soledaru un daļēji pilsētu Bahmutu un teritorijas ap to. Rietumu bruņutransportieri un pašgājēju haubices Ukraina jau saņem no kara sākuma un tas tai nepalīdz uzvarēt. NATO tanki vairumā būs veci vai ne ar tām jaunākajām modifikācijām. Tagad lielajam ukraiņu pretuzbrukumam nāksies pārvarēt mīnu laukus, drakona zobus, blīvu artilērijas uguni un aviācijas uzbrukumus, visdažādāko prettanku raķešu triecienus, prettanku grāvjus un vairākas aizsardzības līnijas. Paskatīsimies, kā tas ukraiņiem tas izdosies. Šeit vajag piebilst, ka Ukrainas armijai iepriekš nekad nav karojusi pret šādu aizsardzību. Iepriekš tai neizdevās salauzt vājāku Donbasa seperātistu aizsardzību.

5.aprīlis 2023, 20:48
DŽA

Nu re, pirmā kremļa bezdīgala, saņēma instrukcijas. Stāstnieks, plašāk zināms kā dirsējs, klāt ir. Tad nu jāgaida zilo V ili, atvaru un meijeri. Tad būs pilns čmošņiku komplekts.

5.aprīlis 2023, 21:25
Stāstnieks

Ir ko iebilst, vai tikai dirst māki? Priekš kam tu vispār raksti vienu un to pašu, ja neesi spējīgs diskutēt. Varbūt esi muļķītis?

5.aprīlis 2023, 21:28
DŽA

Es vien atkārtoju to priekš tiem, kuri to nezina- Stāstnieks ir pazīstams kā dirsējs. Ko tu, dirsēj, nesaprati?

5.aprīlis 2023, 21:41
DŽA

Stāstnieks, plašāk zināms kā dirsējs, vēl homoseksuāls ir, jopcik, pediņš. Kamdēļ to saku? Stāstnieks, tas pats dirsējs, mani devēja par "muļķīti". Tipiska pediņu leksika, veči izmanto citus vārdus. 

5.aprīlis 2023, 21:54
Andis Atvars

"Uz kremļa troļļu, .... Atvara komentiem nāksies pagaidīt- viņi saņem instrukcijas mordoras vēstniecībā. Tajā, kas atrodas Ukrainas Neatkarības ielā. " (C)

Laikam tā arī ir, ka vergi nespēj ne saprast, ne paciest sev tuvumā brīvus cilvēkus, kuri ir spējīgi paust savu personisko viedokli, neko nevienam neuzspiežot un negānoties, ja otram tas ir savādāks. Bet visapār divrinde jums izdevusies smieklīga. Varētu padomāt, ka man nav ko darīt un dežūrēju forumā. Tāpat ar vēstniecību, tajā darba laiks nav un neatklāsiet, kam īsti tā vēstniecība ir - Ukrainas? Vienkārši, neatrodu nevienu vēstniecību ar tādu adresi. Bet ielas nosaukums ir melīgs, jo nav tādas neatkarīgas Ukrainas jau no Jaceņuka laikiem, kad Baidens vadīja valdības sēdes un mainīja ģenerālprokurorus, bet ministri tai bija no ASV vasaļvalstiņām.... bija pat no Lietuvas... šķiet, ka no Latv ijas nebija...

Ja par tēmu, tad savu viedokli esmu paudis jautājumā un negrasos ar jums strīdēties par acīm redzamām lietām. Lai dotos pretuzbrukumā, vispirms ir jāspēj nosargāt jau esošās pozīcijas, kas ir vairāk kārt vieglāk, kā veikt pretuzbrukumu. Ja ir iecerēts atkārtot rudens taktiku, tad tas ir garām, bet karot tīri pēc Krievijas puses diktētiem noteikumiem Ukraina nevar, jo tai Krieviju tā nav iespējams vinnēt. Palaidīs uzreiz 1000 bruņotus dronus? Jā, tas varētu nodarīt kādus zaudējumus Krievijas pusei, bet tas nekādi nenozīmē, ka tādā veidā iespējams kaut vienu kauju vinnēt.

5.aprīlis 2023, 23:02
Marcis Dzelme

Tikai Dievs zina, kad beigsies kars ar Krieviju un Ukrainu! 

6.aprīlis 2023, 8:53
Andis Atvars

Ja pretuzbrukums tiks atsists, tad karš varētu beigties ātri, ja bretuzbrukumam izdosies gūt kaut īslaicīgas sekmes, tad Ukraina var turpinās gruzdēt pat lidz oktobrim.

6.aprīlis 2023, 13:20
Stāstnieks

Dža, ir liels speciālists pediņu leksikā :-)

6.aprīlis 2023, 17:59
Stāstnieks

to Dzelme

Beigsies, kad Rietumi vairs nedos ieročus Ukrainai karam.

6.aprīlis 2023, 18:02
DŽA

Smieklīgi, cērmēm diareja piemetās. Tad nu atpakaļ, tajā sausās atejas bedrē, kurā piedzimāt. Tā ir jūsu rooģina. 

6.aprīlis 2023, 19:08
Marcis Dzelme

Anonimais niks Stastnieks pats neta pieders un ES, ASV un NATO Ukrainai dos ierocus, kamer krievs nebus izmests no Krimas un Donbasa.

6.aprīlis 2023, 19:15
DŽA

Viens tārps  teica- karš beigsies tad, ja NATO vairs nedos ieročus Ukrainai. Jā, mordoras fašistu orki tad okupētu Ukrainu.

Bet karš beigsies arī tad, ja NATO piešķirs Ukrainai neierobežotu militāro palīdzību. Vairāk ieročus Ukrainai, ātrāk Ukraina iztīrīs savu zemi no fašistu mēsliem. 

6.aprīlis 2023, 19:17
Andis Atvars

"Ukraina iztīrīs savu zemi no fašistu mēsliem. " (C)

Pati viņa to izdarīt nespēs, ja nespēja trīsdesmit gadu laikā.

6.aprīlis 2023, 19:29
Stāstnieks

to Dzelme

Karavīrus arī dos? Salīdzini kāds mobilizācijas potencionāls ir Krievijai un Ukrainai.

to Dža (slieka)

Nu un kur ir tā tava neierobežotā militārā palīdzība?

6.aprīlis 2023, 19:35
DŽA

Dirsēj, leck meine arsch.

7.aprīlis 2023, 10:48

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas