Jauna popmūzikas zvaigzne? Fendy Cisneros izlaiž dziesmu ''Missing You''. Noklausies!

Mareks

Šī gada 29.janvārī, ar jaunu singlu klajā nācis ir ārzemju mūziķis Fendy Cisneros. Viņa jauno skaņdarbu sauc ''Missing You'' un tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un klausies!

Fendy Cisneros pilnais vārds ir Fernando Cisneros. Viņš ir dzimis Meksikas galvaspilsētā un sāka savu mūzikas karjeru jau 13 gadu vecumā. Viņš sāka attīstīt savu skaņu jau agrā vecumā, kad radīja dažāda tipa mūziku - hausmūziku, fanku un pat ''future bass''.

Viņš ir paralēli arī sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Piso 21, Molotov, Little Jesus un Too Kind. 2020.gadā viņš pabeidza arī universitāti ar bakalaura grādu mūzikas producēšanā. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2019.gadā, bet ''Missing You'' ir viņa pirmais singls šogad. Jāpiemin gan, ka viņa diskogrāfijā ir vien septiņi skaņdarbi patlaban.

Jaunajam mūziķim ir tiešām kā talants, tā arī potenciāls, lai sasniegtu lielas lietas. Atliek vien turpināt aktīvi ražot kvalitatīvu mūziku un lielās mūzikas skatuves un mūzikas topu virsotnes viņu jau gaida. Atbalstām jauno mūziķi kopā! Dod iespēju viņa daiļradei!

Piedāvājam noklausīties Fendy Cisneros jauno dziesmu ''Missing You''. Lai labi skan! 

1.februāris 2022, 18:57

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:57

Jaunākās diskusijas