Egodistoniskā seksuālā orientācija. Kas tas par zvēru?

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Psihiatrijā ir precīza definīcija. Egodistoniskā seksuālā orientācija - kad homoseksuāli  orientēts cilvēks nevar samierināties ar savu orientāciju, cieš no savām seksuālajām vēlmēm. Tā ir seksuālā deviācija, smaga seksuālā novirze, iet vienā sarakstā ar pedofiliju, sadismu, zoofiliju un nekrofiliju. Smaga novirze. Vienvārdsakot, sapista psihe.

Kā tā novirze rodas.

Bērnībā ir iemācīts pretīgums pret pretējo dzimumu. Piemērs- piedzima ģimenē bērniņš, puika. Tēvs viņam bija milzīga autoritāte, mamma nē. Tēvs pret bērna mammu izturējās kā pret zemcilvēku, sita un pazemoja, iemācot savam bērnam to, ka sievietes ir netīras būtnes. Vienlaicīgi viņš arī stāstīja to, ka pederasti ir vēl netīrāki par sievietēm. Bērniņš auga, gāja skolā, bija klases vakari, kuros puikas dejoja ar meitenēm, bet viņš uz tiem negāja- viņam meitenes bija pretīgas. Tā viņam tēvs mācīja un tēvs viņam bija lielākā autoritāte. Bērniņš izauga. Ar sievietēm viņš attiecības veidot nevar, viņš tiecas pēc vīriešiem. Tādiem "stipriem", kā viņa tēvs. Bet tēvs arī mācīja to, ka homoseksuālisti ir pideri- dēls, tu esi vecis, ne piders! Un, lūk, bērnam tika pilnībā sapista psihe- sievietes neinteresē, vēlas seksu ar vīriešiem, bet viņš to nevar, tēvs mācīja- tu esi īsts vecis, ne piders! Un tā cilvēks mokās.

Kamdēļ to rakstu? Mūsu draudzīgajā, šī portāla lietotāju grupiņā, ir cilvēks Dzintis. Viņš, visai rupji, pat jēli, zākā homoseksuālus cilvēkus. Bet kas pārsteidza- viena meitene viņam komentā pajautāja- "Tikai nesaki, ka tev nepatīk anālais ar sievieti un nepatīk, ka viņa iepūš tavā stabulē. Atšķirība tikai tāda, ka viņa ir sieviete un no viņas drīkst to pieprasīt, ja?" Dzintis atbildēja, kā viņa fāters viņam mācīja. "Zinu,zinu,daiļajam dzimumam čurajamā ņemšana mutē ir lielas mīlestības izrādīšana,bet veči tādas vienkārši sauc par maukām."

Dzintim nebūs ģimenes, viņš nespēj mīlēt sievietes, viņam nebūs bērni, viņam nebūs dzīve, viņš eksistē. Viņa tēvs to izdarīja ar viņu. Tiecas pēc vīriešiem, bet arī to viņš nevar. Un, jā, viņš cieš no savām vēlmēm. Tāda ir tā egodistoniskā seksuālā orientācija.

15.decembris 2021, 21:19
īpaši stulbs

Man arī garšo alus, bet šoreiz Tu, mans virtuālais draugs, ko Dzintis pārmērīgi nokaitinājis, manuprāt, pārspīlē. Arī man seksuālajā jomā absolūti neinteresē sava dzimuma pārstāvji, taču pat iztēlē nesaistos ar tādām perversijām kā anālās vai orālās dzimumattiecības ar pretējā dzimuma partnerēm. Pat runas par anālo darīšanu nekad nav bijušas. Tā meitene, kas Dzintim ko tādu ir jautājusi, jādomā, pati ir gana perversa būtne, kas bērnībā daudz kā odioza ir pārdzīvojusi, to uztvērusi kā dzīves normu un tāpēc savu jautājumu domājusi kā retorisku -  atbilde uz to jau visiem zināma. Ne vienreiz vien te un citur mani izbrīna tamlīdzīgi apgalvojumi, ka vīrieši visi kā viens vēloties anālo seksu. Izrādās, ka ir pat sievietes, kas, neskatoties uz  orgānu neatbilstību šādam procesam, to grib. Kaut kas traks... :)

16.decembris 2021, 8:44
Dzintis

īpaši stulbais,es ne reizi vien esmu teicis ,lai Tu nomainītu savu niku,jo tas Tev nepas.Tu 100 % savā prātā domā tieši tā kā domāju es.Man prieks,ka ir vēl cilvēki,kuriem ir kaut ,kas svēts un tīrs prātā un normāli veči šur tur vēl dzīvo šajā milzīgajā mūsdienu sūdu bedrē .

16.decembris 2021, 10:18
īpaši stulbs

Ko nu vairs mainīt..! Bija manā dzīvē kādreiz ietekmīgi līdzcilvēki un priekšnieki, kuriem ar mani nesaskanēja uzskati par politiku Latvijā, par valsts pārvaldi, budžeta līdzekļu izlietošanu un citām sabiedriskām attiecībām, un kuri tāpēc mani sauca par īpaši stulbu. Kaut es sevi pārdēvētu par īpaši gudru, laikam tāpat nekas iepriekš minēto personu viedokli nemainīs. Tā, lūk, Dzinti..! :)

 

16.decembris 2021, 12:43
Dzintis

Politika ir tikai viena tagad un to risina peisaki,amerikāņu marionetka un pidarass Pļūtaks.Iespaids,ka dara visu lai  Latviju iznīcinātu vispār.Kaut gan nav vairs ko iznīcināt ,jo viss pārdots zviedriem,dāņiem,vāciešiem .Un vienīgais pārsteidz tas,ka cilvēkus var šitā nozombēt un ticēt tādiem,kuri visu laiku melo,melo ,melo.Kā viens vecss onkulis 90 gadu sākumā teica,ka no brīvības latviešiem nebūs nekāda labuma,jo latvieši ir iedzimta vergu tauta un pašīznīcinoša.Paši sevi iznīcinās.Ja nebūs zviedru ,vāciešu  baronu un citu ,kas ar mietu dauza pa muguru un liek pašīt,tad atgūstot brīvību tie ēdīs viens otru nost un  būs tāpat vergi ,kalpi un baroni ,bet tikai starp savējiem letiņiem.Citiem nepatika komunisti,bet kāda atšķirība kam dirsa jābučo komunistiem vai amerikosiem,vai peisakiem? Tāpat esi vergs un kalps.Tukša vieta.Viena mana radiniece bij ekskursijā  '' visnabadzīgakajā '' Eiropas valstī Rumānijā,atbrauca ar kantainām acīm un teica,ka mums līdz Rumānijas '' nabadzībai'' kak rakom do luni !!!!

16.decembris 2021, 15:24
Aivars

 Vispār tas sorosiešu sūds sev piemītošās novirzes ir tiešām precīzi aprakstījis! :)

20.decembris 2021, 15:54
Jelena Sergejeva

Jā, šeit jau Tu aizšāvi galīgi garām. Drinker, ir tomēr normālas attiecības ģimenē. Un ne jau divi tēvi, vai divas mātes. Tev nav taisnība! 

22.decembris 2021, 22:21
Leons

Neko nevar iemācīt normālam vecim. Ja viņš ir heteroseksuālis, tad agri vai vēlu sapratīs un iemīlēs. Ja viņš ir homoseksuālis, arī ies un atradīs. Ja biseksuālis, tad te jau var būt grūdiens. Tomēr sabiedrības spiediens darīs savu. Aseksuāļus nekas nevar bīdīt un iespaidot. Tie sastādot 1% no populācijas.

22.decembris 2021, 23:07
Jelena Sergejeva

Leon, visam tomēr ir robežas. Sauc Tu viņus, kā gribi, bet ģimene ir tēvs(vīrietis) un māte (sieviete). Ja tā nebūtu, tad Tu arī nerakstītu. 

23.decembris 2021, 0:10
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jelena Sergejeva, tieši kam es aizšāvu garām?

Manis minētajai deviācijai, nav ne mazākā sakara ar diviem tēviem, divām mammām un homoseksualitāti kā tādu. Nedz arī Leona pieminēto aseksuālismu. Egodistoniskā seksuālā orientācija ir smaga novirze, līdzīgi kā pedofilija un zoofilija. Tikai to deviāciju ir grūtāk pamanīt- darbībā neizpaužas. Vien, pēc cilvēka sacītā tas ir jaušams. 

Un, Jelena Sergejeva, neapšaubāmi, normālas ģimenes ir stiprā vairākumā. 

24.decembris 2021, 12:26
are

rokas nost no пыняs, sorosieši rullē 

30.decembris 2021, 15:28

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:44

Jaunākās diskusijas